Иво Янев новото попълнение на ФК Димитровград 1947 В сряда Иво Янев дебютира в официален мач за "Димитровград 1947". Това стана при победата над Стамболово в среща за купата на Аматьорската футболна лига. Най-новото попълнение на отбора е от Хасково, а за последно се е състезавал за състава от професионалната Източна "Б" група - Равда 1954.
Иво, как се чувстваш във ФК Димитровград 1947?Чувствам се отлично! Мисля че ми трябва само малко време да влезна в ритъм, защото почти месец тренирах самостоятелно.
Защо реши да напуснеш Равда и как се озова в Димитровград?Разтрогнах договора си с Равда в период в който нямам право да играя професионален футбол до януари и след обаждане на треньора Митко Добрев реших че е най-добре за мен да играя в Димитровград!
Какви са първите ти впечатления от съотборниците и от отбора?
Познавам се с повечето от момчетата с някои от тях сам играл преди това, всички момчета ме приеха много добре!
На коя позиция се чувстваш най-добре?Централен защитник
Какво можеш да разкажеш за кариерата си дотук?Юноша съм на Хасково, играл съм още за Хеброс Харманли, Стамболово и Равда.
Какви са сбъднатите и несбъднатите ти мечти?Имах една мечта - за мен футбола беше всичко което исках да правя, всичко друго беше на заден план!
На кой отбор симпатизираш?Левски София
Имаш ли любим футболист?Марко Бориело
В неделя гостувате на Хеброс (Харманли). Какви са твоите очаквания за този мач?Мисля че ще се получи хубав мач между два стойностни отбора, надявам се да се поздравим с успех!
Какво ще пожелаеш на феновете на Димитровград 1947?
Мога да им пожелая да са живи и здрави!