bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 18:50

Български клубове - Тунджа (Ямбол) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 103 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ФК Тунджа 1915 (Ямбол) - Срам,унижение и безнадеждност
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2010 21:33 

Отбор: Левски (Карлово)
petkov 4 написа:
Да кажа че нямам голяма яснота около отбора на Ямбол тъй като от 10 години живея и работя в Пловдив но винаги когато си отида в Ямбол за повече време не пропускам да им гледам домакинските мачове и обратно когато съм в Пловдив не пропускам да гледам гостуванията вПловдив или на близките градове и села които имат отбор във "в" група . Но започнах да пиша тук защото виждам колко е голяма мъката на истинските привърженици на отбора . Знаеш ли че на 19 09 2010 след мача със Ботев ситръгнах от стадиона със сълзи на очите и до ден днешен немога да обясня на детето си което беше с мен на мача защо се просълэих.А за това кой град колко хиляден е няма голямо значение защото Ловеч е около 45000 ама станаха шампиони всичко е в парите нали се сещаш?

Верно е,че колко хиляден е града или селото няма значение,но просто направи констатация.А ние нямаме пари в момента - направиха отбора общински за да имаме пари и да му се помага,но уви в момента сме зле финансово.Затова си тръгна и треньора Иван Петров - чекиста,играчи и т.н.Но искаме не искаме това е положението,за спорта не се отделят средства както едно време.А на мен ще отговориш ли защо си се просълзил след мача с Ботев?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2010 21:34 

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
Напълно си прав stemil че догодина отпадаме а нищо чудно още напролет да не продължим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2010 21:45 

Знаеш ли защо сепросълзих след мача с Ботев защото от 3-ти до 11-ти клас аз тренирах и играх във Тунджа ,ти ако беше прекарал толкова години от живота си в Левски Карлово и един ден го видиш в подобно състояние не би ли се просълзил?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2010 22:12 

Отбор: Левски (София)
Тъжно е наистина,но в последните години се гледа само на баскетбола,футбола не е на дневен ред.Ако се намери добър спонсор,може да се създаде много добър отбор и желателно е градът да прояви инициатива и да възроди футбола в града.Ямбол е голям град,недопустимо е всички да си затварят очите и никой да не прави нищо за създаването на един добър отбор.Много по малки градове намират спонсори и имат отлични футболни отбори,а Ямбол може да направи много повече за феновете и футбола в града,само се иска желание и тогава пари ще се намерят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Окт 2010 22:47 

Преди години когато "Овергаз"станаха спонсори на баскета хората можеха да спонсорират и футбола,дори Сашо Дончев искаше да вземе стадиона на концесия както направи по-късно Лечков в Сливен но гадната червена власт тогава начело с кака Николина съсипа всичко затова по-късно Дончев оттегли парите и от баскета . До сега град Ямбол винаги е страдал от некадърни и алчни управници. Дано по-скоро тези хора разберат че "Това което откраднат на този свят не могат да го вземат с тях в отвъдното" и час по-скоро да се осъзнаят и да започнат да работят за доброто на хората и спорта.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2010 12:25 
Аватар

Напълно си прав ,че за всичко са виновни управниците. Иначе да ви кажа най-вероятно и на пролет футбол ще има в Ямбол, и може да има и нов президент защото досегашния вече ограби каквото можеше да се вземе и сега иска да се оттегля. Ако това стане нещата може и да провървят поне колкото да не сме в това състояние. Но неискам да вдъхвам големи надежди , просто казвам , че на пролет е възможно да има промяна.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2010 22:45 

Art man ако си по -запознат със ръководството на Тунджа пиши им имената защото 100% съм сигурен че ще ги познавам и ще ти кажа що за стока са а доколкото за промяната на пролет искрено се надявам да си прав.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010 03:36 
Аватар

Гонзо и Чамов , но мисля ,че Гонзо (Георги Зафиров) се води президент, но и двамата "движат" нещатата засега.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010 10:50 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Ето ви я надеждата - Стамболово хвърлят пешкира! Сега остава да се преборите с "коравия" тим на Габровница.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010 18:01 

Този Георги Зафиров не ми е много познат знам го само по физиономия и не върви да го оплювам но за бившия учител по физическо и наполовина успял съдия Чамов мога да ти говоря много защото 3 години ми е бил учител по физическо в Автотранспорта.Той би могъл да обучава млади момчета които желаят да станат футболни съдии защото все пак е ръководил мачове на ниво "Б"група и се е справял на ниво,но не мисля че има нужните познания и хъс за да ръководи футболен отбор така че ще е най -добре да се откаже.Този който застане начело на отбора трябва да е футболен човек например бивш футболист а такива съм засичал доста из града мога да изредя имена но това едва ли ще е от голямо значение.А на колегата от Асеновград ще кажа че не е редно да се радваме на чуждото нещастие зощото утре може да сме ние а вдруги ден вие никой не е застрахован от това.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010 19:45 

Честно казано точно за това Де-Пе-Сарско отборче не ми е особено жал, още повече, че там футбол не можеше да се играе.А пък вие имат явен повод за радост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010 21:00 

Отбор: Хасково 2009 (Хасково)
Starfen,няма такова нещо!Стамболово си продължават участието във "В" група,утре даже играят срещу Димитровград във финален мач за Купата на АФЛ за област Хасково.Ако отказването стане факт ще уведомя във форума на Стамболово(тъй като в момента няма такъв ще почна да правя теми).Само те моля когато имаш новини да ни посочваш достоверния източник.

П.С.А пък ако другите отбори не могат да играят в Стамболово си е техен проблем-все пак във "В" група философията на повечето отбори е да взимат от домакинските си срещи колкото се може повече точки!Все пак не виждам смисъл в това да се заяждаш без причина! :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2010 21:27 

Информацията изтече от доста съмнителния footbal24.bg, ето линк:http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107&jj=1&ll=41625&mm=107.
А пък на всички е ясно, че депесарските парички свършиха :001:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2010 21:52 

Отбор: Хасково 2009 (Хасково)
Това че ДПС не са на власт не означава,че няма да има никакви пари за отбора.Общината печели проекти и оттам средства,които влага във футболния клуб.Изградена е схема на бюджета,според която всички разходи по пътувания,съдийски такси и поддържането на терена са покрити.Всичко в този клуб е градено твърде дълго време,за да е съсипано за толкова малък период!Докато има хора като г-н Сербест и високопоставените от него членове в клуба и общината нещата ще са под контрол!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 05:29 

Art_man написа:
е поне вече не сме последни. Ако на пролет се намери спонсор всичко може да се оправи. Ясно , че от Ямбол няма да може . Последния спонсор беше от Несебър.

Приятелю, проблема не са само парите или липсата на какъвто и да е спонсор. Проблема в Ямбол е че от 20 години се въртят едни и същи хори чиято единствена цел е да преживяват около футбола. Дали го правят от мързел или от неспособност да правят каквото и да е друго, незнам но интригите които въртят за жалките 200 - 300 лева на месец са меко казано смешни, а резултатите плачевни. В постовете ти чета че страдаш, че не знам си кои от Несебър си бил отишъл. Човека си тръгна именно заради хората които 20 години дерибеистват на стадиона. Всички им било много мило и драго за футбола ама всеки гледа да вземе нещо, ако може, или пита кой щял да даде. Ами като много страдат а и повечето във форума, нека всеки да се бръкне в джоба и нещата ще потръгнат. Друг е въпроса че според мене проблемите са други
1. Липсата на база и никаквата инвестиция в нея, което е отговорност на общината, тъй като тя е собственик на съоръжението. Трябва да ти кажа че и аз да бях кмет нямаше да им давам пари, защото през всичките тези години те ходят до общината като просяци и се молят на тоз и ония колкото да преживеят. Няма никаква стратегия или инвестиционен план с проект примерно който да се изложи пред Общинския съвет с предложение за направа на изкуствен терен или ремонт на Дражев или каквото и да е. Нямат и не си създават лоби в Общинския съвет през всичките тези години, а искат да управляват ????????
2. Липса на треньори. Там нямам думи. Никаква подготовка в смисъл на образование или някаква треньорска школа, всеки който има мерак е нареден да не говорим че по наредбите на БФС там задължително трябва да си лицензиран със съответния лиценз C,B,A PRO и т.н. Дори и да няма подготвени за всичките тези години никой не инвестира в такива. Събират по 15 лв такси на децата и пак реват за пари. Ами и аз искам на моята фирма общината да и помага с по 30 - 40 000 годишно, да ми плаща разходите за вода и ток и да не плащам никакъв наем.
3. Паралелката в Спортното училище, кой идиот я закри ??? Никой не знае и не коментира. А с ходатайства от страна на директора и на някой активен президент може да се възстанови само с един подпис на кмета на града, но и това няма кой да направи.
4. Липса на екипировка, топки, жалони, фитнес и други да не изброявам всичко нужно за провеждане на нормален тренировъчен процес.
5. Автобус. Трябва да ти кажа че разходите за транспорт всяка година са ДВА пъти в повече от цената на един микробус примерно с 20 тина места. 20 000 лв. примерно, които общината всяка година дава отиват предимно за транспорт, което е най голямото перо. В продължение на години се плаща на външни фирми за транспорт вместо да се купи един и да се плащат само разходите за нафта и евентуално шофьор. За толкова години никой от ,,ФИНАНСОВИТЕ ГЕНИИ И ФУТБОЛНИ КАПАЦИТЕТИ,, не му е дошло на акъла, и не си е направил труда да избегне този голям разход, да не говорим че можеше да се вземе на изплащане и сумата да се дава малко по малко ама и за това трябва някои да се сети.
Не може за 10 - 15 години да не си създал половин футболист да не си инвестирал една стотинка и да искаш да имаш отбор и да биеш. Трябва да ти кажа, че и това ни е много и си го заслужаваме защото допуснахме разни хора които не стават а и доказаха че не стават да мижитуркат там където не им е мястото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 15:29 

Отбор: ЦСКА (София)
Човек,защо искаш от нас обикновенните хора да даваме пари,дай ти първо нали си бил фирма.Заможните хора чакат на обикновенните хора да дават,тей ли се прави спорт?Вярно казваш,че нямало база,треньори.Ама тей ли не можахме,в тези години когато футболен отбор не съществуваше,да направим футболисти за средата на таблицата във "В" група.С какво ни превъзхождат градове като Чирпан и Нова Загора,и там играят с местни и там базата е им като нашата.Стига толкова,че не ми се занимава с тези селянчета...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 16:24 

Давал съм съкровище, може да са били малко, но от сърце. Трябва да ти кажа че повечето и от децата трениращи там разсъждават също като тебе. Държат сметка на някой да не споменавам имена за да не прозвучи като реклама, че бил им обещал нещо си а им дал само три четвърти примерно от обещаното. А не държат сметка на собствените си родители че не са дали и 1 стотинка един вид да инвестират в тях, и това е с течение на години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 17:35 
Аватар

Да ви кажа и аз моето мнение. Не че има значение, но ...
1. Никога не сме имали кой знае каква база. Полу стадион с добър терен, то не може хем на него да се тренира хем да се играят мачове ... мъже/юноши кой свари. 2 - 3 терена още имаше в града в парка, Стоян Златев и онова училище на края на града(ТЕМС). Всички ние знаем за какви терени иде реч.

2. Винаги в града са е гледал баскетбола. И особенно в края на 90те футбола замря. Кой да е треньор в Ямбол тогава. Просто си циклим и това е.

3. Такива фенове дето дават пари ... Асеновец, Ботев. В Ямбол няма кой да даде нито "баровците" нито обикновенните хора.

4. Защо трябва да гледаме в чуждата паница Нова Загора... Защо трябва да се сравняваме? Не мисля че сме нещо повече във футболно отношение от тях.

5. Все се делим ... все се караме... тоя бил дал... ония бил дал. Истината е че в момента има 2 общински отбора в А група Монтана и Калиакра. А ние за място във В група не можем да се преборим. Значи може!

САМО ТУНДЖА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 18:18 
Аватар

И Все пак преди няколко години (вече почти 10) бяхме стабилен отбор във В група, дори играхме 1/16 финал за купата и отпаднахме от Берое с 1-2 .
Защо и сега да неможе да се направи нещо?
Е Тази неделя е мача с Чирпан дано да дойде първа победа и малко надежди за нещо повече от изпадане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 18:39 

За Монтана и Калиакра много точно го каза но виж кои са кметове на Монтана и Каварна.За базата да ти кажа , Дражев го направиха само тенис кортове ама силен тенисист от Ямбол не е излязъл ,Стоян Златев го развалиха и направиха стрелбище за ловджии но по ХОБИ ТВ още не са снимали филм за ямболска ловна дружинка и накрая за ТЕМСА, около 2 години не съм минавал от там но няма да се учудя ако са го превърнали в полигон за трактори и друга селско стопанска техника.А беше допуснато през годините да се унищожат две превъзходни бази за футбол едната в с.Роза а другата във с.Веселиново.А на колегата писал преди теб ще му кажа,щом си бизнесмен какви са тия 30-40000 хиляди дето примерно ги искаш от общината да ти плащали тока иводата.Ами то все едно Лечков да иска община Сливен да му поеме разходите по Империята.И накрая за автобуса,ами иди да гледаш някой мач на отбора и сам прецени дали тези момчета заслужават да се возят на автобус.Хайде със здраве и дано тази седмица вземат първите три точки срещу Чирпан.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 21:18 

Отбор: ЦСКА (София)
petkov 4 написа:
И накрая за автобуса,ами иди да гледаш някой мач на отбора и сам прецени дали тези момчета заслужават да се возят на автобус

Точно и аз в последния коментар и аз това щях да пиша :D но не ми се занимава повече.Че кой отбор във "В" група има автобус,може би са 3-4 отбора

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 23:35 

Отбор: Несебър (Несебър)
аз работя за този човек, който от несебър, дойде да ви става спонсор. Просто вашите хора там като го видяха с пари и почнаха да се осукват, да искат и за тях...абе с две думи видяха го като планина от жълтици, от която само ще взимат..
а той наистина е много, много богат...
и казал на някакъв зам-кмет или кмет, не помня: ама кмете, аз не искам да работя с тебе, а с общината...т.е утре ти и да не си кмет, общината си стои, нали?
обаче кмета ви искал да бъде посредник като частно лице в сделките и така...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010 14:53 

Отбор: Левски (Карлово)
stemil написа:
petkov 4 написа:
И накрая за автобуса,ами иди да гледаш някой мач на отбора и сам прецени дали тези момчета заслужават да се возят на автобус

Точно и аз в последния коментар и аз това щях да пиша :D но не ми се занимава повече.Че кой отбор във "В" група има автобус,може би са 3-4 отбора

Е ние си имаме автобус и с него си се возим :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010 15:40 
Аватар

че дори и Стралджа от областните групи си имат автобус.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2010 19:49 

Честита първа победа, при това убедителна!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 103 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138432 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Фен-сайтове на ФК Хебър Пазарджик
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 38732 01 Фев 2008 00:28
от stadiona_boys
Преглежда непрочетените мнения ФК.ЦЕРОВО-2006
Форум: Церово 2006 (Церово)
CEROVO-2006 51980 17 Фев 2007 23:22
от CEROVO-2006
Преглежда непрочетените мнения СЪСТАВ НА ФК "ЦЕРОВО-2006"
Форум: Церово 2006 (Церово)
CEROVO-2006 47128 07 Сеп 2008 10:40
от CEROVO-2006
Преглежда непрочетените мнения ДУНАВ (Русе)-ФК Калиакра (Каварна)
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 83620 23 Мар 2009 11:01
от ivaneks