bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 00:06

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2

Кой ще победи?
Анкетата свършва на 18 Сеп 2010 08:34
Черноморец (Бч) 54%  54%  [ 7 ]
Равен 38%  38%  [ 5 ]
Лудогорец 8%  8%  [ 1 ]
Общо гласове : 13
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 14:25 
Аватар

nikec написа:
на теб да не ти свърши алкохола че започна пак да пишеш тука ?

Това един път го премълчах,незнам на теб къде ти е проблема.Пак ти казвам нито си ми в категорията,нито на годините.Системно ме обиждаш публично,всичко си има граници мойто момче!Това че нещо не ти изнася не е моя работа.Но неща за които и хабер си нямаш недвей да ги коментираш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Черноморец (Бч) - Лудогорец (Разград) - 2:0
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 14:29 
Аватар

да ама не може по такув начин да ни вкарват голове и да губим точки.. как добре си почна и добре се вурвеше.. второто как тукмо ги грабнахме и два такива гола просто те мачкат..

Благодаря че ни се доверявате... дано не ви подведем..
И си прав за публиката наистина няма никаде.

Няма да казвам името на футболиста.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА! (редактирано от модератор)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 14:58 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Това за алкохола го казват други хора аз не те познавам че да го коментирам това за теб но нещата могат да се наредят ти ако пожелаеш.
Никога и никъде не искам да имам врагове, исках публична среща с теб но отговор никакъв, срещата не е за спорове, нито е някой да бие някого просто ще е креативна и насочена изцяло към отбора и държанието на така наречения все още несъществуваш фен клуб Лудогорец по време на мачовете.
Казах ти не искам да идваш в агитката, не искам и да пееш и псуваш с нас стой си там където си но помагай с каквото можеш а ти навсякъде показваш че можеш да помогнеш с нещо но не искаш а каква ли е причината?
Дали не те е страх от някой хора които в момента дават всичко от себе си по време на мачовете?
Ако си готов да помогнеш и да отговориш на тези въпроси заповядай на срещата която сме си насрочили за сряда в 20:00.
Къде ще бъде тя прочети в Екип 7 утре, ще присъства може би Петев и двама играчи от отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Черноморец (Бч) - Лудогорец (Разград) - 2:0
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 15:10 
Аватар

Всеки си носи последствията за думите.Лошото в случая е че много често повтаряш думи зад които не заставаш.Надявам се оттук на татък тази тема да е приключена.
Няма за какво и откого да ме е страх!Още по-малко пък от хора от агитката.
За фен клуба ви казах,не отблъсквайте хора като мен.Трябва да бъде ръководен от хора с авторитет не само сред агитката.Трябва да има връзка между фен клуба,отбора,ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 15:13 
Аватар

аз ти казах и те каня, пък ти ако имаш да казваш нещо важно и смислено което да е градивно заповядай при нас в сряда.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Черноморец (Бч) - Лудогорец (Разград) - 18-9-2010
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 15:15 

nikec написа:
Съжалявам че ще засегна някой фенове на отбора като Мимето например или от Разград които не са били на мача но и аз съм засегнат и афектиран от това че гледах вчера един отбор който незнаеше за какво е на терена а всички предпоставки бяха налице да покажат всичко от себе си и да си оставят сърцата, душите и телата на терена но да победят най слабия отбор срещу който сме играли досега в първенството.
Крайно време е Петев да излезне като мъж и да каже защо се получи така, изхвърли целия ни отбор.... не даде никакъв шанс на играч който ни влачеше на гърба си миналия сезон в нападение като Жардел а привлече куция кон Каранейчев и защо в нападение нещата не се получават имам чувстовото че за да вкараме гол трябва да сме някакви математици и да смятаме и да смятаме а то просто трябва да се направят два паса и да се ритне топката но няма кой да го направи.

Едва ли с думите ти мога да се засегна,слушала съм доста критики към мойте хора , но си вярвам в тях :)Знам,че не ви е приятно отбора ви да се дъни и да губи точки,но все пак всичко стана за 1-2 седмици ако бяхте влезнали във Б група по-рано щеше да е друго.Има 33 мача изиграни са 7 и вие вече не вярвате в отбора си,ако мислиш че сте единствения отбор който се дъни и пада ,много се лъжете .Едни Равда дето записаха 1-ва победа вчера,вярват в себе си , а вие дето сте 8-ми като новак във Б група,скачате върху играчите.Не мога да кажа нищо за мача ви вчера,но двата гола за 2 минути просто са указали голямо влияние.Ако мислите,че на футболистите не им е трудно и мъчно ,че падат , а имат такава подкрепя много се лъжете.Те оценяват подкрепата ви и много ви се радват!!!Колкото за Каранейчев,не се хабете и в нашия отбор тук е така ,защитниците имат повече голове.За напред отбора ще върви напред!

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 15:27 

Миме ти да не би да си съпруга на Гришата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 16:30 
Аватар

:D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 17:11 

Като даваш за пример Равда кажи, че смениха ст.треньора. За Каранейчев не казвайте нищо той няма отбелязан гол от ЧЕТЕРИ години.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 17:25 

за какви футболисти говорим с изключение на тримата от Дунав всички нови са търкали пейките просто не стават за футбол на ниво Б група за момента да му мисли Петев той ги доведе може да се каже отбора на резервите. ЖАЛКО ЗА РАЗГРАДСКИТЕ МОМЧЕТА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 17:36 

iii74 написа:
Като даваш за пример Равда кажи, че смениха ст.треньора. За Каранейчев не казвайте нищо той няма отбелязан гол от ЧЕТЕРИ години.

Нито го защитавам,нито съм казала нещо против него.

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 17:56 

за какви футболисти говорим с изключение на тримата от Дунав всички нови са търкали пейките просто не стават за футбол на ниво Б група за момента да му мисли Петев той ги доведе може да се каже отбора на резервите. ЖАЛКО ЗА РАЗГРАДСКИТЕ МОМЧЕТА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 22:15 

да връщат старите футболисти че тея май са големи боклуци а петев както казах по рано не е никакъв трениор а щом нападателя не е вкарвал гол от 4 мача той бил демек голям нападател да врущат жардел и целия отбор аиде и дано по скоро се вслушат в думите ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 08:47 
Аватар

"Жардел"сам си е виновен че не е в отбора.Друг е въпроса ,"циганин футболист"....такова животно нема.От старият състав единствено Гонзо ще ше да е полезен.Има нужните качества и сърце,въпреки солидните му годинки.Аз друг не вждам с възможностти за "Б"група.Мишо,супер футболист но доста мързелив и безотговорен.Не случайно не се реализира.Шол,физика и нищо друго.Сунай,излиза винаги с жълт картон.Постоянно е в прерикание
със противници и съдия.Голямо самочувствие без нужното покритие.Такъв рисков състезател на никой не е нужен.Миналата година когато беше контузен смея да твърдя че отбора игра по добре и спокойно.С престоя си на терена внася напрежение дори сред съотборниците си.
Добри футболисти но за трето ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 11:02 
Аватар

Без да се заяждам с теб...... "Жардел" може и да е футболист за В групите, но е няколко класи над Каранейчев.
Лично си ми мнение!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 13:50 

Стига сте се карали,бъдете задружни!Това може да е 7-мия мач на отбора,но едва втори в който започва един и същ състав!Сега е момента да си го искарат на Равда и да бият с разлика

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 14:05 
Аватар

Мимеееееееее, Мимее та ние един гол неможем да вкараме, я някой корнер да я бодне Гинев я не.....
ти викаш да ги разбием с разлика, кой да вкара ? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 14:19 

nikec написа:
Мимеееееееее, Мимее та ние един гол неможем да вкараме, я някой корнер да я бодне Гинев я не.....
ти викаш да ги разбием с разлика, кой да вкара ? :)

Ще видем,аз мисля че има кой да вкара.Ще видем в събота !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 15:27 
Аватар

Никой с никого не се кара.
Всички тук в този под форум обичаме с цялото си сърце "Лудогорец"Винаги съм твърдял че нашата публика е доста взискателна и с големи очаквания.От там идва и проблема.В цялата си история сме се лакатушили между профисионалният и аматьорският футбол.Сега когато се поставя началото на нещо ново,веднага се намират критици които почват да плюят по отбора и играчите.Вече се искат оставки на треньора,нападат се играчи.Лично аз съм ЗА младите специалисти като Петев.Вяно е че не виждаме играта която ни се иска...имайте търпение.Все още сме в началото и аз мисля че пъзела ще почне да се нарежда.Като единици имаме не лоши футболисти,остава само да се изгради сплавта по между им.
Не съм адвоатна никой но повярвайте в Каранейчев.Щом това момче е било оценено от треньори като Георги Тодоров и Иван Колев (който го повика в мл.национален отбор),значи има "хляб"във него.А и е само на 22години,като и Салиф(23),Гришата(24),Граматиков(21),Росен Танев(24),Райчо Танев(23),местните момчета като Ангел,Галин ...в тях е бъдещето на обора.Предпочитам с тези момчета да си троша нервите сега,околкото да идват разни "звезди"и след тях да нямаме футбол.
Големият отбор на "Антибиотик"ни радва една година,после десет години в трета глуха.НЕ мерси не искам такъв отбор.
Тези момчета са млади,жадни за футбол имат(надявам се)
абиции по-големи от това дакретат в посредственстта.Така че аз им вярвам безрезервно,може да грешат,може и да имат психологически сривове(мача с Балчик),но рано или късно резултатите ще дойдат.
Трябва им малко от сaмоувствието на опитните Гинев,Тренков,Комитов и Шенер и нещата ще се случат.Никец ,тказвай тези които плюят отбора и създават напрежение,такива хора не трябват на стадиона.
P.S
Збравете отбора от миналата година,незнам колко от вас са наясно колко мача "взехме" с тия момчета.Да ви припомняли мачовете в Преслав и Бяла и още други такива.Не се заблуждавайте!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 16:12 
Аватар

Браво, най сетне да напишеш нещо смислено и от сърце :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 18:58 
Аватар

nikec написа:
Браво, най сетне да напишеш нещо смислено и от сърце :)

Всичко което пиша е смислено, каквото ми е на сърце това е и на езика.
Само че няма кой да чете. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2010 10:55 

само докато им дойде самочувствието да не испаднем пак във В група че отиде пак 10 години :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2010 21:31 

Имаме големи надежди и сме нетърпеливи защото обявената цел е влизане в А група. Ние публиката сме с нагласата за класни играчи и затова искаме да няма загуби. Ако бяха обявили , че ще градим отбор с млад треньор и млади футболисти и от нас да се иска подкрепа ок. Да чакаме 3-5 години. Пример Черноморец Бс. никой не притиска Балъков бий пада няма проблем. Все пак един отбор се нуждае и от публика просто да излязат и да кажат какво ще правят А, Б, В група или ще се перат пари.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 48634 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Черноморец - Шумен
Форум: Сезон 2007/2008
skycycle 31269 13 Ное 2006 15:19
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения ЛЕВСКИ СФ-ЧЕРНОМОРЕЦ БС СФ
Форум: Сезон 2006/2007
Fabio_Cannavaro 33186 06 Мар 2007 22:46
от EMO ULTRAS
Преглежда непрочетените мнения ПСФК Черноморец Бс - Марица Пд