bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 07 Юли 2025 17:43

Български клубове - Арда (Кърджали) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 18 мнения ] 

Прогноза
Родопа 25%  25%  [ 1 ]
Равен 50%  50%  [ 2 ]
Арда 25%  25%  [ 1 ]
Общо гласове : 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Родопа Смолян - Арда Кърджали
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 19:40 
Аватар

Отбор: Арда (Кърджали)
Х а защо не и победа :f10:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 20:40 

И на мен ми се иска победа или равен , но гледай нещата по реално Родопа е много силен домакин

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 20:44 
Аватар

:D Страх ли вие от Родопа?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010 00:48 
Аватар

cengiz_han28 написа:

АЗ МНОГО ОБИЧАМ КАРТОФИ :twisted:

Х

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010 10:14 
Аватар

VDV написа:
cengiz_han28 написа:

АЗ МНОГО ОБИЧАМ КАРТОФИ :twisted:

Х

Ултрасите на Родопа нападнаха две патрулки с картофи :party048:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 19:00 
Аватар

ФК "Родопа-1927" - Смолян 4:3 ФК "Арда" - Кърджали

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 21:31 

ЮГОИЗТОЧНА "В" АФГ
VII КРЪГ

"Родопа"4:3"Арда"

5'- 0:1
7'- 0:2
10'- 0:3

40'- 1:3 В. Драмалиев
52'- 2:3 Д. Кутев (д)
64'- 3:3 В. Драмалиев
82'- 4:3 В. Драмалиев

Жалко,да водим с 3-0 и накрая загуба...,е стават такива работи,може би подценяване или съдийски намеси....,кой знае...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 23:34 
Аватар

:001:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 23:37 
Аватар

http://rodopi24.blogspot.com/2010/09/34_19.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Родопа Смолян - Арда Кърджали
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 23:45 

Има си хас да не е ощетен :lol: Сигурно Родопа са купили мача... футболистите играят за без пари, но за съдията винаги трябва да има :bounce: На терена сте съществували до 10 минути, след това е имало само един отбор :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 23:53 
Аватар

Братле, момчетата са си виновни ама малко гнило не ти ли се вижда?! Ти бил ли си на мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 00:38 

Отбор: ЦСКА (София)
RodopaMad написа:
футболистите играят за без пари

:cyclops: Кажете и на нас каква е тайната на успеха за без пари да сте 7-ми в класирането :rabbit:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 08:38 

И да ти кажа, едва ли ще можеш да станеш свидетел на това :lol: Тайната е в добрата школа. В момента отборът ни е изключително с такива играчи, които играят с характер като домакини. Като гости е явно, че все още нямат психика да бъдат победители. Това е грандиозната тайна :wink: А за мача няма нищо съмнително... моментно стъписване - 3 бързи гола, след което 80 минути само един отбор и безброй голови положения! :wink: Вярно, не всеки ден стават такива обрати, но при такова развитие на двубоя след вашите голове това е най-малкото, с което е можело да си тръгнете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010 19:21 

Няма нищо.На 26 септември от 17:00 (не съм сигърен)играем със Созопол.Ще ги бием с 3:1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2010 19:01 

21 септември 2010, вторник
Те имат нужда от това
Последният път когато бях тук, футболистите се подготвяха със загравящи упражнения за поредната си тренировка, а старши треньора Петър Бумбаров бе оптимист преди гостуването на Родопа.

"Отиваме да победим", каза тогава той. В първият момент ми се стори, че просто чувам познатите клишета, на които съм ставал свидетел много пъти. По погледа му обаче разбрах, че наистина го мисли и това не е задължителната фраза за пред медиите. След това стана и продължи заниманията с възпитаниците си. Нямах намерение да ги притеснявам с присъствието си и се задържах минутка – толкова ми трябваше, за да усетя, че момчетата на терена са готови за мача и имат наистина намерението да отидат и да бият……

Дойдох малко по-рано. Исках да чуя как ще излязат за тренировката си, да се докосна макар и за малко до едно отминало за мен време. Но най-вече исках да разбера дали тези момчета продължават да си вярват. Мехмед излезе първи, веднага след него бяха Осман и Ахмед, а после цялата група. Нямаше ги познатата глъч и закачките. Един по един се отправиха към игрището и тогава видях болката в очите им. По-скоро я усетих, защото те сякаш криеха погледите си. Последен излезе треньора им и започна да дава указания как ще преминат днешните занимания. Видях и неговата болка. Не бе отминала.

"Порязаха ни", каза ми ден преди това Бумбаров. "Подиграха се с труда на всички. От това ме бе най-много страх. Съдиите просто не ни дадоха да играем", почти изплака треньора. Чак ми стана неудобно.

Гледах футболистите и инстинктивно се усетих, че съм запалил цигара. Побързах да я загася, но в ума ми се въртеше една едничка мисъл: "Господа ръководители на футбола ни – защо убивате играта?" и се ядосвах още повече. Искаше ми се да отида и да им кажа: Момчета, горе главите. Лесно е да се критикува когато си паднал, а още по-лесно е да се правиш на голям фен, когато отбора ти е европейски шампион и пари, медии, реклами и спонсори – всичко е около теб. Вие обаче сте си нашите футболисти, нашата Арда. И за това ви обичаме .

Не посмях да го направя. В неделя обаче знам, че ще отида на стадиона. Искам да си гледам пак моята Арда – борбена, силна и с желание за победа независимо срещу кой излиза. Който вярва, нека също да дойде. Няма нужда от приказки. Просто елате. Те имат нужда от това.

в-к "Нов живот"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2010 19:18 

Трилър в Смолян, с действащо лице главния съдия Раев

Истински голов трилър се получи при гостуването на Арда Кърджали на Родопа 1927, в среща от 7 кръг на Югоизточната "В" група. В крайна сметка домакините победиха с 4:3, но до този резултат се стигна "благодарение" на главното действащо лице в мача – главния съдия Райчо Раев от Сливен, който обезсмисли труда на момчетата на старши треньора Петър Бумбаров. Това вече се превръща в тенденция при гостуванията на Арда, след като по същия начин отбора бе ощетен в срещите си в Свиленград и Съединение, а ние за пореден път задаваме въпроса: Къде и как се решават мачовете? На футболното поле или под масата?

Двубоят в Смолян започна отлично за Арда - кърджалийци бяха по-борбени, овладяха инициативата от самото начало и си личеше, че са по-добрия отбор. Това намери отражение и в резултата. С две попадения на голмайстора Осман и едно на Мехмед, гостите вече водеха в десетата минута с 3:0! Какъв летящ старт само! И тук съдийската бригада от Сливен реши да се намеси. Първо Райчо Раев допусна груба игра срещу нашите футболисти (още в първата минута не санкционира чудовищно влизане в краката на Махмуд) и с това сякаш прекърши крилата им. Домакините намалиха в 40 мин. след разбъркване в наказателното поле на Арда, но видимо бе, че Родопа няма сили да обърне нещата в своя полза. Тогава човека в черно продължи с намесите си и откровено се подигра с футболистите на Арда, отсъждайки в 52 минута дузпа, която само той видя от всички присъстващи на стадиона. Не стига това, но главния съдия постоянно свиреше несъществуващи нарушения на играчите ни и по този начин не им позволи да организират смислена атака, а домакините се настаниха трайно в половината ни. Така се стигна и до изравнителния гол в 64 мин., който дойде след игрова ситуация. Ардинци обаче не се предадоха и се опитаха да направят невъзможното. Явно обаче Райчо Раев бе решил да не допусне гостите да си тръгнат с точка, след като не отсъди две чисти дузпи за кърджалийци – за игра на защитник на домакините с ръка в собственото наказателно поле, а малко по-късно за подкосяване на Шефкет в полето на Родопа. Малко след това падна и четвъртия гол за смолянчани, който се получи от игрова ситуация. При този резултат завърши и срещата, в която на всичкото отгоре бяха показани и 4 жълти картона на нашите момчета. След този мач Арда заема вече 7 място с 13 точки и в следващия кръг приема един от лидерите в групата – Созопол. Родопа също има 13 точки, но са с по-лоша голова разлика от кърджалийци.

След тази среща остава въпроса: защо когато Арда играе извън Кърджали, отбора е ощетяван от съдиите? Защо трябва по такъв начин да се обезсмисля труда на едни момчета, които показаха вече, че притежават борбен дух, интелигентност при боравенето с топката и желание за победа. Кой има интерес нашите футболисти да не заемат челните места в класирането?

в-к "Нов живот"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2010 12:59 
Аватар

lubo написа:
Кой има интерес нашите футболисти да не заемат челните места в класирането?

Като нямаме гръб така ще е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2010 19:58 

Абе баси съдията.Е за тва сме в В група.Заради Райчо-Трайчо-Тапайчо и компания.Но Ботев никой не смее да прави тия неща. :twisted: Само да дойде в Кърджали,запомних го.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 18 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Има ли шанс Родопа да оцелее?
Форум: Родопа (Смолян)
DUNAV-RUSSE 52450 01 Юни 2007 14:14
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Левски - Родопа
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 14070 17 Апр 2007 12:28
от SINITE
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА-Родопа-1:0(Тунчев-10)
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 6445 19 Май 2007 20:11
от TOTTI10
Преглежда непрочетените мнения Родопа сезон 2007/2008
Форум: Родопа (Смолян)
Fabio_Cannavaro 8031 18 Авг 2007 17:14
от julijan
Преглежда непрочетените мнения Родопа-Светкавица
Форум: Светкавица (Търговище)
kazaka 7416 05 Юли 2008 10:30
от Dobrich Boys