bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 15:44

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  1, 2  Следваща

Кой ще победи?
Анкетата свършва на 18 Сеп 2010 08:34
Черноморец (Бч) 54%  54%  [ 7 ]
Равен 38%  38%  [ 5 ]
Лудогорец 8%  8%  [ 1 ]
Общо гласове : 13
Автор Съобщение
 Заглавие: Черноморец (Бч) - Лудогорец (Разград) - 2:0
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 08:34 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Труден мач, но.......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 11:26 
Аватар

дано имаме сили за 1-ва точка като гост :f24: :f24: :f24:
ако не здраве да е ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Черноморец (Бч) - Лудогорец (Разград) - 18-9-2010
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 13:17 

падаме с 2:0 според мене ама дано да стане 4удо и да бием 4е като гледам ве4е и домакинските ма4ове не можем да бием.Ина4е как е отбора по4на ли да поздравява ве4е агитката след ма4овете или пак се прибират.Мом4ета в Разград вувузели продават ли и ако да по колко са и ако ги намеря тука в германиа искате ли да ви пратя няколко вувузели

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010 22:56 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Много ще ви е трудно срещу Балчик! Едно равенство с повечко голчета ще има май...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2010 01:08 

Аз мисля,че това ще са първите 3 точки като гост!Надявам се да биете,не зависимо с колко и кой ще вкара!Добре е ,че наказанието на вратаря ви свърши и най-сетне ще е на линия за мача!

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2010 15:04 
Аватар

Черноморец (Балчик) - Лудогорец. ФЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ ОСИГУРЯВА АВТОБУС ЗА МАЧА. СЪБОТА 18.09.2010 год. 13.30 ЧАСА ПРЕД БИВШИЯ ХОТЕЛ АБРИТУС. ЦЕНА НА ПОСЕЩЕНИЕТО 7.00 ЛЕВА. В ЦЕНАТА НЕ Е ВЛЮЧЕН БИЛЕТА ЗА МАЧА, КОЙТО ВСЕКИ СИ ЗАПЛАЩА НА СТАДИОНА.
ЗАПИСВАНЕ : 0895/429060 ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2010 19:32 
Аватар

там сме :)
Само да не стане само аз и мегафона да се качим в автобуса :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010 12:17 
Аватар

Засега, една голяма зелена димка, две факли нормални и две мигащи + мегафона.
Нещо друго някой ? :)
Чакам хора с тъпани, тромби и знамена!
Утре 13:00 часа пред бившия хотел Абритус.... нека подкрепим отбора и покажем на играчите че вярваме в тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010 12:35 

Успех,стискам палци!В отбора е много добре,че всички без Танев ще са на линия за двубоя!На втарата се връща титулярния страж,другото момче много зле и 3-те мача да ги дъни...!Мачкай Разград

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010 12:58 

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
МИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ от кой отбор си? очаквам те догодина с аватар на ЯНТРА Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010 13:31 
Аватар

georgi1919 написа:
МИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ от кой отбор си? очаквам те догодина с аватар на ЯНТРА Изображение

забрави :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010 17:55 

georgi1919 написа:

Иска ти се!Има големи причини,за да подкрепям отбора на Разград!!! :cyclops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010 20:19 
Аватар

Най хубавото е че няма да ги има "семките" много хубаво стана с това за заплащането на транспорта, така може да сме 20 но и 20-те ще викаме и ще оставим гърлата си в Албена.
Неприятно впечатление ми направи че някой вече са отписали мача понеже нищо не сме играели и нямало смисъл да ходят до там и да бият път.... така е няма смисъл да идвате да ядете семки на стадиона в Балчик.
Гласувам с две ръце ръководствто на отбора на всяко гостуване да пуска автобус за който ние да си плащаме пътуването......
Така че на нож утре и нека им покажем че ...... "Ние сме Разградчани, и сме като Англичани" :icon_levski: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010 23:19 
Аватар

ае МАЧКАЙ РАЗГРАД ! дано ги бием ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2010 20:07 

леле познах точния резултат за съжаление

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2010 21:02 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Балчик са корави! И ние падаме с 2:0, но с 15 играча, от които 4-5 юноши ;х

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 11:19 
Аватар

Тия Балчик са най големите смешници които съм гледал през живота си.... жалкото е че нашите бяха с няколко класи под тях в този мач.
Тъжно но това е живота..... продължаваме напред и така....
Няколко думи и за мача първото полувреме напълно равностойно, имахме едно положение отначалото но топката изстреляна от Ерай Салиф след рикошет мина покрай гредата, през второто полувреме започнахме без Гинев който е бил цяла седмица със стомашно неразположение и това се оказа големия проблем още нестъпили на терена на втората част и инкасирахме два гола от които първия от двуметрова засада някъде, втория влезна след контра на домакините.... съдията ПРЕСТЪПНИК и незнам докога трябва да търпим да ни закопават тия чернодрешковци, няма ли кой да подава жълби към тоя футболен съюз поне малко внимание да обърнат че сме ощетявани то е ясно че никой няма да направи нищо по въпроса но друго е като се оплачеш иначе следваща стъпка е да влезнем на някой домакински мач на терена и вече наистина да ги е страх да идват да свирят в Разград.
За всеки фал се даваше нарушение на мига срещу домакините, не остави нито една спорна топка да се разиграе а така футбол нямаше.
За нашия тим незнам какво да напиша, безхаберна игра, никакво сърце.... баш началника ги гледа ние минахме стотици километри а те едно нищо незнам какво трябва да стане че да се разиграят.
Трябва ни нападател тоя Каранейчев незнам кой го е докарал в Разград но по добре аз или някой друг от агитката да влзнем да играе коефициента ни на полезно действие ще е същия като неговият.
Най добре да си прибира багажа и да си заминава понеже неможе да си централен нападател и да нямаш гол 6 мача това не е до обиграване а просто или си го можеш или не (справка Гарра Дембеле който също е нов но просто си го може) няма смисъл да му дават според мен повече шансове на това момче.
Ако Ивайло Петев иска да прави нещо като хората трябва да се освободи от ненужните хора понеже нищо добро не ни чака с тия играчи, досега си мислех че им трябва време но неможе да е минало 1/3 от първенството и ние да ги чакаме да се разиграят.... просто си мисля че им се даде достъчно шанс на някой хора в този отбор.
Съжалявам че ще засегна някой фенове на отбора като Мимето например или от Разград които не са били на мача но и аз съм засегнат и афектиран от това че гледах вчера един отбор който незнаеше за какво е на терена а всички предпоставки бяха налице да покажат всичко от себе си и да си оставят сърцата, душите и телата на терена но да победят най слабия отбор срещу който сме играли досега в първенството.
Крайно време е Петев да излезне като мъж и да каже защо се получи така, изхвърли целия ни отбор.... не даде никакъв шанс на играч който ни влачеше на гърба си миналия сезон в нападение като Жардел а привлече куция кон Каранейчев и защо в нападение нещата не се получават имам чувстовото че за да вкараме гол трябва да сме някакви математици и да смятаме и да смятаме а то просто трябва да се направят два паса и да се ритне топката но няма кой да го направи.
Ако не иска да си прибира играчите и да пътува с тях нанякъде другаде, писна ми да гледам 8 кръга играчи без сърце със зелени фланелки.

Това е от мен знам че много критика но това е положението към момента КРИТИЧНО ако не вземем и мача с Равда в което се съмнявам вече понеже виждам че няма кой да вкара гол, май ще е най добре да изпадаме и да не се мъчим повече.... понеже да гледаш мач на Лудогорец не е забавление а мъка изключвам единствено първия мач срещу Несебър когато сякаш друг отбор беше на терена и знаеше за какво е там.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Черноморец (Бч) - Лудогорец (Разград) - 2:0
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 11:51 

Разбирам разочарованието ви, но загуба от Балчик като гост не е трагедия.
Имахте прекалено големи очаквания преди сезона. Гледайте малко по-реалистично. Малко или много фактът, че сте новаци в групата и събирането на отбор "на пожар" оказват влияние.
Всичко с времето си. С този солиден финансов гръб, който имате, резултатите ще дойдат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 11:52 
Аватар

nikec, изключително си прав! Те не знаят за какво играят... тоя Каранейчев ... не може да има по голям манекен по българските терени от него, а освен Гошо Христов :D Шенер уж беше много голям играч, уж много я раздаваше и се очакваше да дърпа отбора напред ... той нищо само картони прави и нищо особено .. Салиф я мачка супер много тази топка и не знае кога и как да подаде сякаш. Гришата ... само бяга по тъча толкова има там 1 гол и толкова очаквах мнооого от него наистина. Сякаш само Ангел Гинев ми прави добро впечатление ГОЛМАЙСТОР на отбора е централен защитиник .. :X повече не мога да коментирам то по добре него да сложат нападател вместо Каранейчев ... Жалко за Жардел 10 пъти по добър беше сякаш от тоя пундю. Все още очаквам да видя тоя Райчо Танев дано наистина да е голова машина :D А и да се надяваме Траян Бебров да се оправя по бързо че и той може да вкарва голове не като някои :P ако изобщо е в отбора още де ... той Петев махна всичко що е от разград и не знам дали е оставил Траян.
Иначе Мачкай Разград и дано да се оправяр работите. Кито Домисчиев е казал че зимата щяло да има гръмка селкция .. дано има играч който да вкарва :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 12:11 
Аватар

Мамарчев на теб ти е лесно да говориш така понеже запазихте отбора си от миналата година като домабихте само братята Дончеви и Георги Бижев играчи с огромен опит в А група а ние в момента играем с пъти по зле и от миналата година а уж тия играчи са професионалисти а ония ходеха на работа и ритаха ей така за спорта.
Няма вече време, стига с това дайте им време.... докога?
Като се закотвим твърдо последни ли ще заиграят.
Писна ми просто вече ако ще играят да играят ако не да изпадаме и да не ни мъчат.
Постарах се снощи като се върнах от мача да не си пусна компютъра и да започна да ги псувам още тогава бесен от тази слаба игра но и след като преспах пак ми е болно и съм бесен че се подиграха така с нас вчера.

По неофициална информация Каранейчев взема 2500 лева на месец, че това което той го играе вече 7 мача и аз мога да го играя за тия пари.
Жалко много жалко че някакви дори дето не са от Разград вземат такива големи пари и срамят зелената фланелка която са носили Станчо Цонев и куп други нападатели които са дали много на този отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 13:24 

Според мен тази селекция е за В група. Петев не е доказал с нищо, че може да бъде треньор в професионален отбор. Ще Ви кажа, че тези с № 24, 10, 7, 9, 18 не заслужават тази публика. С тренировки и пари които вземат тези Гошо Иванов като централен нападател, Мишо, Шол, Жардел, Сунай ще играят много по добре. Имат шанс да ми затворят устата на мача с Равда, но ако загубим Петев трябва да си поеме вината като си тръгне. Чакаме извинение от Търговище, но не по вестниците а на терена. Сега и в Балчик трагедия. Ще Ви подкрепяме.
ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 13:39 
Аватар

По принцип много хубаво е че нищо не играха вчера понеже на трибуните беше Кирил Домусчиев или иначе казано баш началника се беше дигнал дотам за да види че наистина нищо не играят сега очаквам поредното събиране на центъра на терена и козируване със забити глави в тревата.
Човека го каза засега немога да се заема напълно с отбора и други хора ми помагат но от седмица и поливина е в Разград и гледа навън какво го играха сега и на домакинския мач ще е на трибуните и пак ще види че ги няма никакви и не стават за нищо и си мисля че вече е време да се заема с нещата понеже както се чува е налял в личната сметка на един човек огромни пари и му е дал пълен картбланш да си прави отбора като единствено иска резултати а те засега ги няма.
Няма да споменавам пари но ако наистина е вярно е срамора с този бюджет да сме на това място.... то не е проблема че сме там ами това че няма никаква игра.
Айде зимата да идва Ферарио Спасов и да слагаме край на мъките, един голям треньор като него би докарал веднага след себе си играчи от А групата, Петев минава помощник това ми е инфото дано да е вярно.... то ще си проличи скоро де.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 14:13 
Аватар

nikec, това верно ли е за Ферарио бе ??? :319: :ole:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 14:15 
Аватар

nikec написа:
nikec написа:
налял в личната сметка на един човек огромни пари и му е дал пълен картбланш

По неофициална информация Каранейчев взема 2500 лева на месец,

Ти преди да си пуснеш мненията четешли си простотиите.
Стига си настройвал хората с тези заплати които "даваш" на футболистите.
Много си далече от същността.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2010 14:18 
Аватар

Да целия град знае колко взема само ти ще ми го защитаваш тука тоя. Каранейчев и Шенера са най скъпо платените и в това спор няма както спор няма че тоя Каранейчев е човек на някой в Разград иначе никой нямаше да го търпи досега в отбора.

на теб да не ти свърши алкохола че започна пак да пишеш тука ?

Edit: Спокойно още малко и ще останеш сам да си люпиш семките на централната трибуна, след този мач още по-малко хора ще има на мача с Равда.... някой ако ми чете и негативните мнения във форума още повече ще се откажат да ходят на мачове да така е аз ще отказвам хората да ходят на мачове ако ще само ние агитката да останем само.... понеже няма нужда от "семкари". Жалко само че не видя вчера какъв кеф си направихме 30-те човека които бяхме на мача опушихме домакините както не сме го правили и в Разград..... да бяхме супер а твоите любимци играчите 15% процента да бяха дали колко ние щяха да ги разгромят тия трагични играчи на Балчик.
А сега като си специалист кажи защо не играт нали имаш отговор на всеки въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 48626 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Черноморец - Шумен
Форум: Сезон 2007/2008
skycycle 31262 13 Ное 2006 15:19
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения ЛЕВСКИ СФ-ЧЕРНОМОРЕЦ БС СФ
Форум: Сезон 2006/2007
Fabio_Cannavaro 33183 06 Мар 2007 22:46
от EMO ULTRAS
Преглежда непрочетените мнения ПСФК Черноморец Бс - Марица Пд