bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 27 Юни 2025 21:30

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 69 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2010 22:31 

Отбор: Бдин (Видин)
Лафа за "ходящия по ташаци" е култов и разбиващ, и тук да взема да науча някоя щуротия. Кой какво си е надробил така и да ходи, дано има повече омекотяващи материали за да не друса много...смях отвсякъдееееее. А, тоя мач трябва да се вземе на всяка цена, после има още 1 - 2 мача до края на сезона които са по рискови, другите трябва са с по три точки за тима....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Ботев (Козлодуй)
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2010 22:39 

Кефиш се на собствените си лафове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2010 23:02 

Това за първи път го чувам, и наистина е култово не може да се отрече, не ме бъркай с човека с много имена. Това лафче не от нашите ширини, личи си...като го чета и пак ми става смешно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 09:00 

VD успокой се малко, не си въобразявай че хората който мислят нормално са единици!
Това че от Жоро е имало какво да се желае съм сагласен с теб, но помисли той издържаше еднолично клуба до миналата година, добре ти си водил инвеститори, ами и аз съм водил инвеститори и знаеш ли какво искаха те за да помагат на клуба- ако знаеш кажи и ще разбереш защо Жоро не ги е приел.
Ти ще допуснеш ли във вас някой да ти плати тока, а ти да му прехвърлиш да речем 1/2 от собственоста, аре мислете малко в дълбочина а не първосигнално!!!!
И аз искам спонсор Алианц, но те ходят на друго место нали!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 12:17 
Аватар

vd съгласен съм с теб напълно,а тоя gogo2 е ненормален.ти луд ли си бе къв си.къв футбол във видин си видял от 10 години насам.за теб в групата си е постижение а?нали много сме просперирали 10 години аматиори.и после ела ми говори за школа и за играчи.ние трябваше да сме във б група и да се борим за елите.видяхте мездра какво направиха с пари и своге и сега калиакра и кои ли още не.преди не можех да повярвам че криводол и берковица игрят в б група а ние киснем от десетилетие във в групата само защото на един собственик парите не му стигат за б група.а и вие кво станахме червени и почнахте да серете а.не ви ли е срам а.мин година квото и да стане сте наи големите оптисмисти.от както се смени властта в клуба не спрехте да серете.не разбрахте ли че в елита не се играе само с лични кадри.ок трябват си и домашни футболисти ама само с тях нестава.те нямат класа.или имат за в група.ако вас толкова ви липсва стария бдин ходете си у димово и си ги подкрепяйте.и без това като публика сме под вссякакква критика.на тоя стадион пълна тишина сички люпят семки и псуват играчите и им казват какво да правят.секи само псува.аиде 2 години една агитка не направихме.направо ме е яд на това заспало общество във видин.аз съм оптимист.да публиката съм я отписал,ама поне за бъдещето на клуба съм оптимист.ще се подобрим значително.надявам се някои за хората по стадона да ме опровергае и да докаже че не съм прав.ако това стане някой ден аз ще бъда най-щастливия човек във видин.само Бдин

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 12:57 
Аватар

За феновете си прав, jicata .Не мога да ги разбера тия хора какво очакват.А и с тези псувни -още повече дестабилизират иначе не чак до там стабилния психически тим на Бдин.И в б групата отиват същите тия отбори със същите тия фенове.За тях е без значение дали ще са в окръжната,Б или А група.Те ще си останат такива завинаги.Никой не може да ги промени.И по други стадиони съм срещал такива фенски изцепки,ама да си призная - тук видинското няма аналог никъде.Под всякаква критика.Стадиона и той е един мизерен,поглеждаш горе от баирчето - а то до мрежата на стадиона пълно с боклуци,треволяци,нито е почистено,нито пък стадиона е с добър вид отвън.С онази бодлива тел-все едно е концлагер или някакъв военен полигон.Спокойно всеки може да си прескочи през ония големите метални врати отзад на стадиона и да си влезе да гледа.Въобще никой и нищо няма да му пречи.Отделно тия смешни песни,които пускат като има мач на Бдин.А да не говорим за полицията,която и тя не знае за какво е там.Въобще под всякаква критика сме.Ама 'айде да се кефи народа там.И тия билети от по 2 лева,пффф - че сега сме във В група,кво уя ми ги държат пак на тази цена ? И в окръжната да идем - пак 2 лева,даже тогава може и да се вдигнат.Мани мани.Абе пак е добре,че на 10 години скачаме в Б групата.Ама сега като намалиха отборите ,а и ако направят една обща - поне 20 години няма да я видим.Те така ще си кретаме във В група и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 20:44 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Стига сме обсъждали Димово ,Арчар или Покрайна .Важното е ,че едно зло се махна от тима и това си е факт .Нека гогича да си направи тениска с лика на ЖоретУ и да си се кефи на нея.!!.На момичето с аватар С.Б. няма кво да и кажа ,личи и че гледа мачове най-много от 2,5 години.Гледаме нашия тим и това си е !!!Не сме играли с/у Козлодуй от доста години на сам ,а едно време ги газихме във Видин сега ще видим :first:

п.п.На гейчетата от гърбово не им отговаряйте щото ги трия директно.Тия дни ще се свържа и с Vencoi да видя дали може да измисли нещо :_ban:

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 22:29 
Аватар

Грешиш, приятелю, когато момичето с аватар на Бардон е почнало да гледа мачове, ти си бил на 2.5 години... Но това е без значение. :pirat:
И не е нужно да ми казваш нищо - най-много някоя простотия да науча от теб, а не ми се ще да падам до твоето ниво. :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 23:30 

Ако Гого го е яд на някой от новото ръководство да иде и да си изглади разногласията, а не да ни засипва с пожелания за "добро" бъдеще на БДИН. Дайте да си говорим за сегашният състав и да оставим миналогодишния за форума на Димово. Аз съм доволен, че БДИН за разлика от предните участия във В група сега разполага с 24 равностойни играчи и треньора може да прави смени. Ето на последния мач в сравнение с мача с Димово започнаха 5 нови играчи. Всяко начало е трудно, но пътя е предначертан и скоро няма да играеме с гара Левски и другите култови отбори в СЗ В група, намеренията са за по-горна група. Според мен разгромните победи на Белоградчик и хубавата победа над Трявна им изигра шега и играчите на БДИН подцениха и Балкан и загубата от Димово дойде някак си закономерно. Надявам се отбора да се е стреснал и да помете Козлодуй както навремето ги изпращахме с по 13 гола по Дунава. Само БДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2010 23:48 
Сами срещу всички
Аватар

from_VidiN написа:
Грешиш, приятелю, когато момичето с аватар на Бардон е почнало да гледа мачове, ти си бил на 2.5 години... Но това е без значение. :pirat:
И не е нужно да ми казваш нищо - най-много някоя простотия да науча от теб, а не ми се ще да падам до твоето ниво. :a006:

Иска ти се приятелкУ да научиш някоя простотия от мен ама няма как да стане ,защото за да стигнеш моето ниво не трябва да падаш ,а малко да си го повишиш :lol: .Аз не съм като "болния мозък" да гоня хората от форума всеки има право на мнение и малко или много трябва да се съобразим с това ,няма как да стане да те храня и заплашвам :a006:

Пак ти казвам ,че повече от 2,5 г. стаж нямаш на стадиона на Бдин -"Георги Бенковски"!!!

малко по темата ако нямам извънредна работа ще ходя малко да снимам на стадиона като никога в неделя съм почивка :party048:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2010 10:14 

Не приятелю не ме е яд на никого от сегашното ръководство, нито съм ортак със старото. Боли ме че някой си прави далаверите на гърба на името Бдин.Скоро ще разберете фактите, ако искате!
А що се отнася за откраднатите пари в турция миналата година искам да ти припомня един факт, джуджето марашлиев като дойде във видин тръбеше че не иска подготовка в турция или чужбина, препоръча да се ходи в поморие в определен хотел, сещате се какъв сняг беше тогава, след това изведнъж реши че приятеля му селимински има добра оферта за кушадасъ, естествено е логично да се предположи кой е взел комисионната от хотела в този умрял зимен сезон за турция а именно -
комбината селимински-марашлиев!
Така че ето на такива измами се дразня, които са за сметка на името Бдин
или може би сега очакваш някой от ръководството да ти каже еди колко си пари откраднахме от бюджета на общината от теб и от мен нали!!!
поне да имаше някаква файда, с то до тука само ядове!
айде мислете малко стига сте се заблуждавали!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2010 16:55 

Дани Боримиров днес беше в града, дано утре да дойде за морална подкрепа на бдинците, в този толкова важен за тима мач. Само ефекта да не е както на четвъртите в света в Англия...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 13:08 
Аватар

Не знам защо мнозина живеят със заблудата,че В група е едва ли не протоколна.И тук всеки драпа,гледа да изкопчи нещо от противника.Утре например може вече да го няма даден отбор,но важното е,че например днес ни е преебал и ни е спрял по пътя към целта ни.Така е.Лесно нема.Въпреки,че много отбори са от нек'ви села и незнайни палатки,но и те са хора и те искат да са по-напред.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 15:52 
Аватар

кой освен мен от форума ще ходи на мача?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 16:18 

След малко се запътвам към стадиона, да не сме си само двамата с теб...много хора казаха че няма да минат вече, искат само победи от отбора, а аз такъв отбор дето само да бие не знам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 19:07 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Колко завърши мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 19:16 

Бихме ги да ги е таковам у селяните с 9 човеки ги бихме. Ръгачи отпред, ръгачи отзад са тия от козлодУЙ и някакъв мякащ съдия от търново който ни показа на целият състав картони, че после взе и да ги повтаря. Ето така да ги боли най-много, победа с 1-0.

Последна промяна vd на 12 Сеп 2010 19:17, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 19:17 

1:0 :party048:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Ботев (Козлодуй) 1:0
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 20:06 
Сами срещу всички
Аватар

viewtopic.php?f=279&t=15326&start=25

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 20:29 
Сами срещу всички
Аватар

Бдин повали лидера Ботев (Козлодуй) в драма с четирима изгонени

http://football.sportal.bg/news.php?news=258890

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 20:31 
Сами срещу всички
Аватар

Като цяло в защита ми хареса тима ,но в нападение много зле бяхме!!!
Някой знае ли какво му е на Зоран?!?

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 21:08 

Като цяло мача бе трагедия,прилична защита,някаква халфова линия благодарение на Мамаду и трагично нападение. Така домакински мач не се играе,без хъс без преса само някакви ялови пасове на ширина на терена.
Единствената смислена атака бе при гола,и то благодарение на Мамаду.
А на Цветославчо да му исанат т... копеле нещастно.Така видях аз мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 21:16 

браво на бдин-по добре грозна победа отколкото красива загуба но важното е че ги бихме.този станчев който отбеляза гола май не е много лош-някой знае ли нещо за него и какво ви е мнението за него,разбрах че е от година в отбора-за съжаление рядко имам възможност да ги гледам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 21:47 
Аватар

БРАВО НА БДИН ! Победиха стойностен състав.А и все пак свалиха лидера от 1-вото място.Сега протоколни победи в следващите 2 мача и се връщаме на пътя на победата.Тия леваци трябва да ги отнесем с по 5-6 гола.А колкото до тоя мач-не можах да отида,понеже ме изгониха от нас,нямам пари за хляб,камо ли за билет.Е сега влязох малко в зала,да пиша тук.ЙЕС,БАСИ КЕФА,ЧЕ БДИН БИХА.САМО ТАКА БДИНЦИ И СМЕЛО НАПРЕД.Абе малко да ги нахъса тренера и всичко ще е на 6.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2010 22:12 

Получи се напечено дерби без много положения за гол и почти 100 % успеваемост на Бдин, един удар един гол, това е присъщо само на майстори. Ботев събрали доста изхвърлени футболисти от Б група и направили отбор, но за В група стават ако искат нещо повече ще трябва май доста да се потрудят, играят с хъс, йезък за кофата дето я счупи централният им защитник като излезе. За нашите е ясно че трябва още много много да се работи. Сега само да не стане като след предишната победа, после две загуби които никой не е очаквал. Много зависи да не повторят предишните грешки и от футболисти и от ръководство...доста емоционален мач с добър край...само Бдин

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 69 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90953 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 208625 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 239648 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 46093 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Ботев срещу другите!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 833 01 Ное 2006 03:23
от r.h.