bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 01:44

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 320 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Как ще завърши мача в Събота според Вас?
Анкетата свършва на 04 Сеп 2010 13:53
1 43%  43%  [ 10 ]
Х 4%  4%  [ 1 ]
2 52%  52%  [ 12 ]
Общо гласове : 23
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Лудогорец 1947 (Разград) - Дунав (Русе) - 04-09-2010
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 13:35 
Аватар

evg0 написа:
МНОГО СМЕ, ИДВАМЕ !!!

Да не забравите да си измиете дупетата! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 14:14 

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
1000 ще подкрепят Дунав в Разград.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 14:26 
Аватар

и ние 4-пъти по толкова, очертава се футболен празник само да спечелим и всичко ще е ток :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 18:52 

Лудорогец-Дунав 1-1!!! Точен за домакините е БИВШИЯТ ИГРАЧ НА ДУНАВ Ангел Гинев (аз Ви казах ,че ще Ви накаже:D ) ,надявам се на се е получил хубав мач!Чакам подробности;)

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 19:24 
Аватар

Добър мач като за нивото на Б група, първото полувреме ужас беше нашата игра второто доста по-добре....
Поздравления за момчетата от Русе, държаха се професионално и си подкрепяха отбора докрай затова си позволих и да ги поздравя по мегафона а и всички от нашата агитка им пляскаха, личи си че сме далеко от тях но ние едва сега прохождаме и сме още бебе. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 19:56 
Аватар

Още малко и ще се оженим за тяхната агитка... :D
С тази селекция - толкова...
След зимната пауза, ако новия бос даде парички и направим селекция ще сме по спокойни...
Да се надявам че Дунав-а ще бие останалите ни конкуренти за оставане в групата :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:01 
Аватар

няма нищо срамно да поздравиш момчетата нито те са Левски или ЦСКА нито ние, няма смисъл от вражда по добре е за всички да сме в приятелски взаимоотношения.
Ако сектора с картите викаше и тях щях да поздравя но освен след гола не ги видях настръхнали това е срам за толкова публика да стои и да мълчи това не е куклен театър или прожекция на филм не го ли разбрахте ако не сте погледнете днес какво направиха хората и как се подрепя отбор.
Това не е само мнение отидете в агитката ни и попитайте всеки един от тях същото ще каже така че кой не му харесва може да дойде да повика малко с мен на мегафона може да дадем тогава и още по сериозен отпор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:13 
Аватар

Добре, бе човек..
Добри са и ти казвам защо. Имат повече опит, имат повече хора, имат баскетболен отбор (че и шампион натуй отгоре)
Ние като имахме баскетболен отбор не бяхме ли добри?
Бяхме домакини на квалификациии мъже с Финландия, Израел и Холандия, незнам дали се сещаш. Е сега на тях (на Русе) им дават домакинства .. преди 10 години си бяхме прилична агитка но пак нямаше време за по добра организация . Отбора игра само две години в Б, после пак в аматьорския футбол, нивото пада - нормално
Бил съм преди 11 години в агитката и сам дал каквото трябва, незнам да са ни надвиквали и да сме поздравявали някои. Всъщност не си спомням чужд отбор с няккаква сериозна агитка, освен Черно море тогава
Има време за фенски организации, нормално е там да са по млади хора , няка да видим накъде ще тръгва Лудогорец и какви ще са му амбициите. Дано Дунав ти дадат идея и те нахъсат, друго не мога да ти кажа..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:21 
Аватар

Надявам се постепенно и форума да оправим и да бъде по професионално. Ето аз започнах с Легендите на Лудогорец .Ако трябва и статистика от втория период 1998-2000 ще постна.
Тия хора дето съм ги изредил бяха друга бира. Ти кой набор си, 81 ли ?
Май, да . Е няма как да си ги гледал и да разбереш че не ги притесняваха нито Дунав, нито Спартак Пл, нито Спартак Вн, нито Черно море и други сериозни отбори тогава в Б група. Да не говоря че и за купите със съперници от А група им даваха сериозен отпор.
Тогава ценностите бяха други...и не е имало агитки, но е имало атмосфера !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:26 
Аватар

млади хора..... ли щом казваш че си бил в агитката на Антибиотик Лудогорец преди 11 години значи се познаваме понеже аз бях част от нея тогава бях на 19 години и ходих на 8 гостувания + всичките домакинства и виках.... та какво викаш сега изненада ли се че не съм някой хлапе а узрял мъж на 29 години и викам за честа на Разград в агитката няма млади и стари има викащи и такива които ядат само семки, е брат ти едно време си викал с мен но сега със другаря Станчев сте от другата страна дето ядете семки и ви мързи едно Браво да извикате.... в агитката има хора на по 45 години и викат повече от мен и другите млади момчета та какво ви пречи на вас да се джойнете към нас и да станем по добри а? хем ще дадете нови идеи и т.н.
Не искам да се провокирам с никой от Разград, знам за какво си оставям гласа на мачовете и няма да позволя на някой да ми казва защо съм поздравявал гостуващите фенове и съм им пляскал при положение че 50 човека с мен го направиха на момента.
Спирам да пиша в този под-форум и се разграничавам от всякакви мнения и действия на съгражданите ми просто "селенията" ви е завладяла тотално и трезвото ви мислене е отишло някъде другаде но не и в главите ви.
Крайно време е да направим фен клуб и да правим нещо като хората а не да се оправадаме с това че някой си имал отбор по баскетбол и затова бил по организиран това просто е просташко и смешно..... човек като иска винаги намира начин.
Точка и край на писаните ми в този форум просто съм обиден на всички фенове от другата страна разбирай в сектор А и всеки път ще ви викам по мегафона картите и ще се подигравам с вас а то не съм само аз господа бивши големи фенове от агитката.

.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:27 
Дунав завинаги
Аватар

Напълно реален резултат. Готино гостуване си направихме, издивяхме си и по живо, по здраво...

Приятелски съвет - вземете си измислете някоя песен, много беден репертоар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:33 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Добро мачле, но си личи, че и двата отбора се правят в движение нещата и не бяха избистрени. Ние с нова тактика и подход, вие пък още не сте добре сработени. Заслужен равен, но може би трябва да съжаляваме повече. Успех нататък...

Дразгите и закачките са си такива и това е нормално, но няма нужда от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:39 

ще се борим за оставане в групата
морския иска А група но с тази игра не става

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:41 
Аватар

DUNAV-RUSSE написа:
Добро мачле, но си личи, че и двата отбора се правят в движение нещата и не бяха избистрени. Ние с нова тактика и подход, вие пък още не сте добре сработени. Заслужен равен, но може би трябва да съжаляваме повече. Успех нататък...

Считай че аз съм го казал това :D

А за репертоара - към други хора. Аз съм от сектор А :D

Помня е през 80-те години взаимствахме от ЦСКА "зелено знаме ще се вей, и Лудогорец ще се пей " :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:44 
Аватар

iii74 написа:
ще се борим за оставане в групата
морския иска А група но с тази игра не става

Мдам..прав си.
аз по горе го казах - силна зимна селекция и това е. И Дунав да бие нашите конкуренти навън :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:48 

Голяма лудница си направихме,едните знамена,ленти,после факли и накрая голямото знаме :015:

Не искам да се заяждам,но сега видяхте какво представлява агитката на Дунав когато иска да бъде сериозна.Браво и на вас за подкрепата,но наистина няма организация при вас,вие нямате песни бе хора,аз чувах само "Мачкай Разград,мачкай" и "Лудогорец Але" друго нямаше.Накрая на мача запалихте 1 димка.С Доростол не знам дали можете да се сравните,но с такива трябва да се мерите,а не с нас,живи и здрави.

Иначе мача аз изтървах и двата гола,при нашия давах тон за песен или нещо от сорта,а после факли.Иначе като цяло това,което видях не съм доволен.Много слаба игра показаха нашите,имаха желание,но това само не стига.

Живи и здрави и ще ви чакаме в Русе :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 20:58 
Аватар

Никец стига с твойто кръвно ни ангажира.Що се отнася за "картажиите"имаш ли си понятие кой сяда там.Невярвам!!!
Как виждаш областният управител или бившият шеф на полицията или шефа на "Биовет" да скачат и да се дерат като хлапаци.Там сядат хора на положение и постигнали нещо в живота до момента.
Не им трябва публична изява и избиване на комплекси с мегафон в ръка.
Когато постигнеш нещо в този житот и бъдеш родител от който ще попиват твойте деца......може и да ме разбераш!

DUNAV-RUSSE написа:

Равният е наистина закономерен.Макар че имаме своите претенции при отбелязванетона вашият гол.Но немисля да го дебатираме.Успех от тук нататък ,имаме нужда от повече силни отбори от североизтока.
П.П Руснака беше ли на мача.Имаше един маладец със жълта тениска .Който не беше много адекватен.Дано не е бил той!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:03 
Аватар

Ами arrogance аз му го казах на nikec-a защо е така (причините да сте по добри), пък той се разсърди

Ай със здраве !
и надявам се обидите на етническа основа и заплахи за насилие да ги забравите по нататък..иначе другите закачки са си съвсем нормални... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:05 
Дунав завинаги
Аватар

Точно това беше руснака :a026: :a026: :a026: Доволно си беше пийнал :shock:

Иначе, Станчев, не съм съгласен с теб, че в агитките ходят само "хлапаци" и хора, които "не са постигнали нищо в живота си".

Вземете я оправете малко тази клетка, ако дойде една сериозна агитка - Локо, Ботев, просто ви е бедна фантазията колко ядове ще берете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:07 
...И те така...

Русначето ни е мега забавно и обича живота. Иначе и пари ни даде да закърпим нещата. Така че не го гледайте. Той просто си е такъв :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:17 
Аватар

evg0 написа:

Вземете я оправете малко тази клетка, ако дойде една сериозна агитка - Локо, Ботев, просто ви е бедна фантазията колко ядове ще берете...

да дойдат, да дойдат.....колко да дойдат :D . Пловдив е далече..
Пък нали играхме с Локо-то 1999 и 2000 имаха хора, но нищо особено...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:24 
...И те така...

Трябва да се махнат тези дървеса (старите изпочупени пейки) от там, че някой път може да се случи инцидент ако ви дойде някоя по-луда агитка...

Ние ударихме едно рано и почистихме сектора, ама има още работа :wink:
За 90' не може всичко да се направи, я :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:33 
Аватар

Всичко се прави в движение.И стадион и отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:40 
Аватар

Поздравления за Комитов!Въпреки всичко, момчето излезе с чест от този двубой.
Това е профисионалист!!!!
Заслужава уважение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2010 21:43 
Аватар

От форума на Дунав:

spurs написа:
2 думи за мача ... Абсолютна селения на стадиона им....Под всякаква критика както и терена,така и стадиона като конструкция.....Как вземат лицензи не ми е ясно такива стадиони....За това казвам , че нашия си е един от добрите в БГ...Както и да е....Бях на централната им трибуна уж елита им там....Пак селения....знаят само бииии,дуспаааааа,изгони гооо.....Абе личи си , че нямат на идея за ко иде реч.....Толкова за тях....Ние играхме повече от прилично и определено надминаха очакванията ми за след такава криза....Не , че беше супер или нещо такова,ама не съм очаквал и това....Браво на всички , надминаха себе си!Влади просто беше длъжен да ги закове при някоя контра....Гинев , въпреки гола им , беше много инертен....Люси оцели греда с тупалка от около 35 метра първото полувреме при 0:1 .... Съдията откровенно между 25 и 45 мин си подпря здраво домакините,даже при една атака Влади се беше откъснал , и го бутнаха иначе пак ставаше 0:2 ... Мирона полудя тогава....Иначе Разград го караха на мусколи , нямат класа момчетата.Още веднъж БРАВО!

А вижте се сега и пак плюйте по мен те хората го казват ако мен ме нямате за човек.
Определено има 30 човека от агитката които тоя град не ги заслужава, просто заслужавате да ходите и да гледате театър и да мълчите по 90 минути.
Стана ми жал докато прибирахме знамената как един на друг си казвахме че сме на светлинни години от тези момчета от Русе, дето има един лаф ние да бягаме напред а те да вървят назад пак няма да ги стигнем.
Общо взето ми се повръща от псевдо-фенове в Разград, форумни мрънкала а на стадиона едно нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 320 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 125114 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178747 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Спортната база в Русе
Форум: Дунав (Русе)
DUNAV-RUSSE 90753 25 Окт 2009 01:37
от dobrudja1919
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203426 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения "Хасково"-"Дунав"