bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 01:09

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ІІІ кръг: Нефтохимик - Асеновец
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2010 15:34 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Неделя 29.08.2010г. ст. кв. Долно Езерово, Бургас, 18.00.

Ето още един мач от който не можем да загубим нищо. Просто момчетата излизат и си правят играта, без да треперят за развоя на срещата.И възможност да се докажат срещу един от най-добрите отбори в групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ІІІ кръг: Нефтохимик - Асеновец
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 07:43 

Добре си спомням последния ни двубой с Нафтата – през пролетта на 84-та в Б група, сигурно поради драматичния си развой. Поведохме 1:0, но до почивката Нефтохимик обърнаха на 1:2. Второто полувреме ги натиснахме и победихме с 3:2.Тогава играеха славни имена като Минцата, Янко Моторетката, Дормушев, Авката, Черния капитан Николов, Кр. Костов, Славчо, Мето и т.н. –вече не ги помня всичките. Дори Попа като млад дихател влизаше по за малко да развесели публиката, а стадиона естествено се пукаше по шевовете.
А пък Чичо Ичо още беше млад, гладен и мършав, също като отбора си.
Дано с тези редове помогна на момчетата, да се надъхат, щото и тези сме ги били и надявам се пак да ги бием. Сега в Бургас ще е трудно, но пък освободени от напрежение може нещо да измъкнем. Още повече ако не допуснем рано да ни поведат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 17:44 

1994 разгромихме Нефтохимик с 4:0 в Асеновград в мач от В група.Теренът беше заснежен. Имаше около 200 зрители. Филип Теофилу вкара 2 гола.Ответният мач в Бургас мисля, че завърши 1:1, но който има повече инфо може да помага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 19:21 

Този мач не съм го гледал, но трябва да е бил през периода 88-91г., когато Нафтата бяха във В група. Точно 94 те влезнаха в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 22:41 

Вие как ще пътувате за тоя мач?
Аз взех, че увиснах без транспорт.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2010 22:59 

да старфен, сигурно е било в този период 88-91.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 20:03 

За съжаление падаме 5:1 след 100 м игра. Сигурен съм, че последните 20-30 м. е било пълен мрак край морето, то и тука беше.http://football24.bg/?gg=4&hh=12&ii=20&jj=&ll=12077

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 21:32 

ТОВА СА МНЕНИЯ НА ФЕНОВЕ ОТ БУЛГАС, КОИТО СА ГЛЕДАЛИ МАЧА!

Нефтохимик 1962
виж профила
изпрати съобщение
добави в приятели
Нефтохимик 1962
преди 15 мин.
+1

Този път играта ми хареса,особенно през второто полувреме.Жалко че Джамбазов се контузи-дано не е сериозно.Нашите играха на много високо ниво.Честита победа на всички! п.п.-Знамето на фен клуба е направо убиец-снимка 11 от галерията
Отговори (0)
Отговори на този коментар
gora eta
виж профила
изпрати съобщение
добави в приятели
gora eta
преди 33 мин.
+1

Действително стана добър мач, в който имаше много футбол. Още повече, че Асеновец са с класа над Сахране и "розите". Второто полувреме станаха 5 образцови контраатаки. Единственият недобър момент е, че сме прекалено зависими от Митко Трендафилов, който сам по себе си прави разликата. Да е жив и здрав - имам усещането, че спокойно ще е един от класните играчи в "А" група в момента, независимо от възрастта.

starfen написа:
За съжаление падаме 5:1 след 100 м игра. Сигурен съм, че последните 20-30 м. е било пълен мрак край морето, то и тука беше.http://football24.bg/?gg=4&hh=12&ii=20&jj=&ll=12077

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010 23:04 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Всъщност играхте много добре правехте страхотни контри и даже ваш играч излезе сам срещу вратаря ни при 0:0. При 1:0 нищо не се знаеш, но след 2:0 нашите заиграха играта си и намалянето на резултата от ваш играч само ги нахъса да вкарат още голове. Ако питате мен резултата не отговаря на това което показахте днес.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 00:08 
Аватар

http://sport.burgas24.bg/187889.html
Ето пълната статия за мача и коментари на фенове, гледали мача. Излиза, че резултата не е толкова справедлив спрямо играта и не сме били лоши. Жалко, че нямаме изявен голмайстор, иначе друго щеше да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 00:24 

Отбор: Несебър (Несебър)
момчета, не се излагайте...като си пуснал 5 гола, как би трябвало да си играл? като Реал Мадрид ли? А вратаря ви как подхождаше към центриранията, просто не вярвам, че този човек е пазил някъде организирано...прилича на дюнерджия с тази гола глава и с това шкембе, не се сърдете...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 00:27 
Аватар

Отбор: Арда (Кърджали)
izumrud_fc, Виж вратаря на "Розите" и тогава говори за дюнерджии :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 09:50 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
cengiz_han28 написа:

Чаната се пенсионира :sad:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 11:05 

Отбор: Несебър (Несебър)
cengiz_han28 написа:

този съм го виждал само на снимки и наистина ме впечатли...
Аве Чингиз Хан, ти като си фен, запознат ли си добре в Арда? думата ми е знаеш ли за школата някои работи - интересува ме колко деца има, колко треньори, работи ли се здраво, с материалната база как са, такива работи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 12:23 

Момчета,както каза Green Power играхте добре през първото полувреме.Второто пуснахте гол много рано,но бързо върнахте един и след това хукнахте да изравнявате и ви разбихме на контри.5:1 наистина е много,но вярвайте ми можеше и да е 10 след като уцелихме 3 греди,отмениха ни гол заради засада,а след това пак заради засада ни спряха атака пак 1 на 1 с вратаря ви,което е 90% гол.Ако играете като първото полувреме всеки мач ще се представите добре в групата.Иначе мрак не беше,все още ставаше за игра,но от другата седмица мачовете вече ще са в 17:00 така,че няма да има проблем!На вашият вратар иначе май му пукнаха каската и лежа 10 минути го превързваха и после беше като някоя нинджа! :first: Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 13:22 
Аватар

Отбор: Арда (Кърджали)
izumrud_fc, Ще се поразровя из тъмните дебри на школата и ще ти пиша на лична.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 13:57 

Бях на мача и още не мога да повярвам че го загубихме с 5-1,при положение че излизахме 4 пъти сами срещу вратаря и отделно още 2-3 положения чисти,а те 4 и 5 гол ги вкараха в продълженията.Съдиите както на мача в Казанлък(и там ходих да ги гледам) свириха много яко за тях и това е 100% от истината няма кво да се оправдават че не е така то бива всяко падане за тях ама ...... много скоро всички отбори ще разберат за какво им говоря,има да пищят,защото виждаш ли някви плащат на съдията да им помага ама другите отбори не играят ли и те за собствените си превърженици.БОТЕВ същата работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 14:25 

вижте момчета, по резултат се вижда, че сме се борили и до 65 мин. е имла интрига.Въпроса е не дали сме паднали с 5 или 10 гола, станал е хубав мач и нашите са се борили,а трябва да се обърне внимание на нещата там където невървят, и да се анализират и да се работи по недостатъците, за да се превърнат в предимства....явно физически сме отстъпвали на противника и затова така се е побучило второто полувреме, или може би някои отделни играчи - това също е от значение.ако е така то ще наблегнете и на тактиката и стратегията...
Но трябва да се работи в друга насока - трябва да има спортни площадки, игрища, стадиони - 50 години в нашият град не е направено нищо, за да имаме хубаво открито спортно съоражение.Обществениците-политици да се замислят - ще кажат няма пари, това е най-лесното оправдание!

ultra asenovec написа:
Бях на мача и още не мога да повярвам че го загубихме с 5-1,при положение че излизахме 4 пъти сами срещу вратаря и отделно още 2-3 положения чисти,а те 4 и 5 гол ги вкараха в продълженията.Съдиите както на мача в Казанлък(и там ходих да ги гледам) свириха много яко за тях и това е 100% от истината няма кво да се оправдават че не е така то бива всяко падане за тях ама ...... много скоро всички отбори ще разберат за какво им говоря,има да пищят,защото виждаш ли някви плащат на съдията да им помага ама другите отбори не играят ли и те за собствените си превърженици.БОТЕВ същата работа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010 16:31 
Аватар

Очаквах да дойдете ,момчета. Надпяване ,едно-друго. Но... ще чакаме Ботев зимата . :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010 14:22 
Аватар

ultra asenovec написа:

тук мога да поспоря. Все пак съдията нито не ви е дал дузпа нито ви е спирал атаките заради засада и нито е повлиял на резултата. Например от към засадите ние можем да пищим, но не го правим защото все пак победихме. А само последния гол беше в продълженията, които са част от играта. Играхте много над нивото на повечето отбори от групата, но поне имайте смелстта да признаете превъзходството на нашия отбор.
И какви плащания на съдията? Ние пари нямаме да ойосим трвата около стадиона ти за плащане на съдии говориш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010 16:16 

Не знам какво си гледал но 4 и 5 гол ги вкарахте съответно в 93 и 94 минута,а ако нямахте пари тези стари мастий футболисти да не ги цитирам всичките нямаше да са при вас за да играят без пари,а за съдийте съм 1000000000% сигурен,защото ние сме от 30 год в тази група и знам как деистват,а отделно за съжаление познавам някой от тях и знам какво си говорят.А защо не дойдохме фенове ,защото ако бяхме дошли с нашите със сигорност щеше да има големи ексцесий,но като дойдете догодина ще видите закаво ви говоря.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010 18:52 
Аватар

Тези стари мастии, които отблеязоха общо 3 гола срещу тях играят за отбора, което ги създаде като футболисти. "Не всичко е пари приятелз" както се пее в една песен. И ако давахме пари още миналата година да бяхме първи. Това е толкова наивно да се оправдаваш със съдиите при резултат 5:1. А и до колкото знам мач се играе докато съдията не свири края. Защо не вкарахте вие 2 гола тогава. На вас точно толкова ви трябваха. Допълнителното време не е внаша полза. Най- много да ни изравнит. Тук си противоречиш, че съията ни подпира след като е дал такова продължение. При условие, че има отменен гол и спряна чиста атака в наша вреда не смятам, че това говори за купуване на съдии за да ни помагат.
П.С. След акто сте излизали 4 пъти сами срещу вратаря, защо съдията не отсъди засада зада ви спре атаките или просто се е надявал вратарчето ни да се намеси тада прибере тлъстите пачки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010 22:03 

генерале всичкое приключило, дали сме паднали с 3-1 или 5-1 няма никакво значение били сте ни, хубаво е че нашите са се опитали и са играли футбол, чест ви прави че и вие си го признавате, въпреки резултата.

GENERALA написа:
Тези стари мастии, които отблеязоха общо 3 гола срещу тях играят за отбора, което ги създаде като футболисти. "Не всичко е пари приятелз" както се пее в една песен. И ако давахме пари още миналата година да бяхме първи. Това е толкова наивно да се оправдаваш със съдиите при резултат 5:1. А и до колкото знам мач се играе докато съдията не свири края. Защо не вкарахте вие 2 гола тогава. На вас точно толкова ви трябваха. Допълнителното време не е внаша полза. Най- много да ни изравнит. Тук си противоречиш, че съията ни подпира след като е дал такова продължение. При условие, че има отменен гол и спряна чиста атака в наша вреда не смятам, че това говори за купуване на съдии за да ни помагат.
П.С. След акто сте излизали 4 пъти сами срещу вратаря, защо съдията не отсъди засада зада ви спре атаките или просто се е надявал вратарчето ни да се намеси тада прибере тлъстите пачки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2010 09:39 

А извинявай старите мастий стоят защото много хубаво пеете на мачовете.даже мисля че те трябва да си плащат за такова изкуство.Виж не искам да се заяждам но не ти са ясни много неща,остават прецакани само феновете че няма нещо истинско което да се случи по стадионите.Ботев същата работа отдавна работят по така наречената "организация"-хващане на съдий,стимулиране на други отбори,лобита и т.н.Чак дежурния делегат на нашия мач с тях като им изравнихме си позволи да идва и да ни пита защо им скачаме?Честен Футбол ха-ха

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2010 10:07 
Аватар

И аз не искам да се заяждам ,ама точно ти да ми казваш, че не ми са ясни нещата и то точно за отбора на когото симпатизирам. Ти да ми казваш кой за какво стои. Ако не ти се вярва това е друга причина,но напр. Трендафилов, М.Георгиев и Ст Димитров си изиграха активната футболна кариера точно в Нефотихимик и няма нищо учудващо след време, когато вече са в залеза на кариерата си да играят и то без пари, защото може и да не ми е ясно нищо, но знам, че си имат собствен бизнес и всичко което правят е от сърце за отбора.Естествено това не означава,че играят абсолзтно без пари, но едва ли получават хилядарки. Напротив, това все пак се води аматьорски футбол и те играят заради отбора, а не заради парите му, които не са толкова големи както ги изкарваш. Дори един М. Георгиев се оттегли от поста изп. директор, защото не му оставало време да се занимава с бизнеса си. Ако ти все още си мислиш, че всичко е пари и няма как някой да играе за отбор, който го е създал като футболист, а феновете са боготворели, то шпросто може да го кажеш за вашия отбор, но специално в нафтаа такова нещо е възможно. Тези хора спасиха отбора от закриване и те искат да го вдигнат на крака, но не с купуване на съдии както твърдиш ти (защото до сега да сме купили дори и някой лиценз за д сем в Б група поне), а с игра, себераздване и съвместна работа с феновете. Аз за Ботев незнам, но при нас специално миналата година ни режеха през кръста с тъп нож и то предимно пловдивски съдии. Сигурно за това са им плащали старите мастии. Защото рязането е изкуство? хаха

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ДУНАВ-ЕКОНТ 75:95 Лукойл Нефтохимик
Форум: Дунав 2007 (Русе)
Anonymous 30754 31 Яну 2007 11:42
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 60892 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 42080 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 21 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 55889 11 Фев 2007 23:19
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 35958 13 Фев 2007 22:51
от lms_X