bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юли 2025 19:33

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бдин (Видин)-Трявна (Трявна)
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 21:00 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Никой ли не е ходил на мача... или по-скоро не се е върнал?! :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин)-Трявна (Трявна)
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 21:07 
Аватар

До 70-тата минута Бдин водеше с 2:0. Мачът лично за мен беше страшно отегчителен и е първият, който не догледах до края. Мисля, че сме били с 3:0.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 22:13 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
3:0 бием и беше скучен мача щото тия беха неколко класи над нас.на всички им се доиграваше мача

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 22:14 
Аватар

под нас извинете ме за грешката.тия ако са няколко класи над нас щях да се гръмна хахахахаа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 22:16 

Без особенно напрягане 3:0. Добро начало и отличен мач за Гемеджиев, изпратен с овации от публиката при смяната си 2 минути преди края. В тая жега не може да очакваме някаква върхова продукция и това е достатъчно като начало...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин)-Трявна (Трявна) 3:0
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 22:40 

Майстора си е майстор и на тридесет и няколко години на дясното крило е цар. Боби не му тръгна играта на лявото ама ще се поправи. Къро и Мамаду в средата не им дадоха да мръднат, въобще имаше дълги периоди от мача в който гостите не можеха да пипнат топката. Реалният резултат беше за мен 6-7 на 0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Авг 2010 09:30 

Като гледах резултатите от миналият шампионат Трявна никой не ги е бил с 3 гола разлика, два мача падат с 2 гола разлика а другите им загуби са с 1 гол. Голмайстора от миналия сезон е пак техен играч някакъв Щерев, този мач не можа да кимне. Тренера им Кирилов нали е играещ треньор, за да не става за смях предпочете да стои на скамейката и накрая с пълничкият им президент се изнизаха с наведени глави. Ами габровският Гунди който има вид на явен мангал, сигурно заради вида си миналата година Врайков в Белене взе да го души. Не могат да ритат топката тези габровски звезди ама постоянно обикаляха съдията и при извеждащите пасове вместо да тичат те първо гледаха страничния какво вдига и тогава тръгваха. А вратаря им колко пъти изтърваше топката след удари от далеч, просто му пареше кълбото. Пълен ташак бяха тези гости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Авг 2010 11:09 

След срещата с Трявна, старши треньорът на видинчани Альоша Андонов анализира играта на Бдин.
”Доволен съм, че спечелихме три точки. Очаквах мачът да е по-тежък, но за моя радост вкарахме рано гол. Чака ни обаче още много работа. Когато играчите правят това, което искам, за десет минути създават 2-3 голови ситуации, но след това се увличат по играта на противника. За моменти пак има проблясъци, но мисля, че това е присъщо на един нов отбор. Сигурен съм, че от мач на мач, от минута на минута, ще заиграят така, както аз искам. Голяма част от двубоя премина неправилно. Имаше моменти, когато бе удоволствие да се гледа срещата, но и имаше и периоди, когато се сливахме с другия отбор и не се различаваше кой е Бдин и кой е Трявна. Това е вече мой проблем и аз ще го реша. Очаквах нещо подобно в първия ни мач, защото ние сме отбор на 20-30 дни и ще има такива ситуации. Моята задача е да отстранявам негативните неща и тимът да показва хубав футбол през цялото време” , заяви наставникът Андонов. 49-годишният специалист /на снимката/ е завършил Висшата треньорска школа на НСА и има категория „А”.
Победата на Бдин срещу Трявна изгледаха кметът на община Видин Румен Видов, областният управител Пламен Стефанов и депутатът Владо Тошев.
Конкурент

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "ВАЛЕКС" ТРЯВНА-"БОТЕВ" ВРАЦА
Форум: Сезон 2006/2007
vankata 80615 22 Дек 2006 08:59
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Валекс(Трявна) - Янтра(Габрово)
Fabio_Cannavaro 24948 19 Мар 2007 21:20
от parmalat
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 10115 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
янтра гб 35408 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Ботев(Враца)-Валекс(Трявна)
vankata 22062 06 Юни 2007 13:05
от koko89