bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 27 Юли 2025 22:52

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 164 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Кой ще победи ?
Ботев 79%  79%  [ 19 ]
Равен 4%  4%  [ 1 ]
Чавдар 17%  17%  [ 4 ]
Общо гласове : 24
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ботев(Враца)3-1Чавдар(Етрополе)
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 20:58 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
r.h. написа:
Сега гледах фоторепортажа на Rodgev. Чавдар Етр май наистина са още по-млад отбор от нашия. Особено пък този 15-ти номер ми изглежда все едно е 94 или 95.

П.С. Вижте тази снимка. Забелязвате ли нещо странно. :)
(снимка)

На тоя номер 15 от Етрополе, чак в 90+2 минута успяхме за първи път да отнемем чисто топката. Попиля ни по дясното им крило, направо... скъса ми нервите цял мач.

П.П. А точно тая снимка още като я направих и реших, че няма да я качвам, но съм заспал. Знам ли, ако я види, който не трябва...
Направо си мисля, да се изтрият мненията за нея тук, а и снимката от галерията :cyclops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 21:34 

Няма страшно за снимката. Виждал съм в официално мачове хора да започват с един номер и след скъсана фанелка да им дават друг понеже няма резервна!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 21:47 
bulgarian-football.com
Аватар

бул-фут поздравява уебмастър враца и запитаният и отговорил фактор (от БФС?) с наредбата на същото това БФС за първенствата и турнирите за сезон 2010/11, член 4 (на страница 5 и 6) :)

http://www.bfunion.bg/media/upload/11336.pdf

Webmaster Vratza написа:
Проблемът на бул-фут е, че така и не разбраха как се реди класирането при равни точки и липса на директни мачове!

2. Чавдар (Бяла Слатина) 3 2 0 1 2:1 6 [+] [1 0 0 1:0 3]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. Ботев (Враца) 3 2 0 1 7:4 6 [0 0 0 0:0 0]
4. Пирин (Гоце Делчев) 3 2 0 1 3:1 6 [0 0 1 0:1 0]

Специално се поинтересувах и ми казаха, че при три отбора с равни точки, които НЕ СА ИГРАЛИ ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ се гледа головата разлика при отборите, които нямат директен мач и ДИРЕКТНИЯ МАЧ при тези, които имат такъв! С други думи временното класиране им е грешно!
Чавдар са след нас заради по-слаба голова разлика, но пред Пирин заради директния мач! Няма такова нещо понеже нямаме актив срещу Пирин и Чавдар да сме след Чавдар заради победата им над Пирин!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2010 22:17 

Моите поздравления на вас, но може да звъннете в БФС и да отправите същото запитване, защото съм сигурен, че не сте го сторили, а само интерпретирате наредбата! Отговорът, който получих от там е:
При равен брой точки и липса на директни мачове, временното класиране се изготвя на база голова разлика на отборите, които нямат изиграни директни двубои и според резултатите в директните двубои между отборите с налични такива!
Поставете въпроса ребром на източника ако не ви харесва! Иронията е излишна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 00:00 
bulgarian-football.com
Аватар

не иронизирам и определено НЕ интерпретираме наредбата - интерпретират от БФС.

това, дали БФС са искали точно това да напишат или не - си е изцяло техен проблем, ние следваме действащия нормативен документ.

по същия начин доста сезони по ред търпяхме адски много критика как отново сме 'интерпретирали' и отново куп медии обясняваха как 'ние проверихме и в бфс ни казаха че' преките двубои въобще дори не се гледат за временното класиране, а само за крайното. само че в пак в ТЯХНАТА наредба, беше написано както ние го правихме..

и така един хубав ден (преди три сезона), стана някакъв сериозен (за стандартите на бг медиите) случай - разбирай да опира до дали ЦСКА или Левски ще е по-първи например - и се оказа, че и за временното класиране важали.. пак след още по-подробна справка с БФС...

преди предишния сезон пък се появи текстът "за временното и крайното класиране", което съвсем затвърди нещата в това отношение, макар че и преди беше в този смисъл.

отново те моля - прочети много внимателно точно както е написана наредбата - ако исках просто да 'иронизирам' - нямаше да приложа директен линк с точния член - след това опитай стъпка по стъпка да приложиш точно както Е НАПИСАНО (не както би трябвало да е според теб, според БФС или който и да е) и мисля, че ще се убедиш, че прилагаме правилника както трябва.

и накрая като уточнение - аз (и въобще никой от бул-фут) не пледираме дали това е правилно, дали има една или друга по-добра система на класиране - имаме си мнение по въпроса, но в случая това е без значение. претендираме единствено, че спазваме наредбата. и държим да го правим точно, защото поне на мен ми е писнало от некадърно отразяване на всичко около футбола ни. нужно ли е да напомням само какъв 'състав' на Ботев бе поместен в Ммач и Тема:спорт за мача със Септември (Симитли) например? на пръв поглед двете неща може д анямат много общо, но..

това от мен :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 00:30 

Чел съм наредбата, сега пак я четох и ти поясних, че направих проверка в БФС и получих този отговор от там...направих я, защото начинът на временно класиране е най-малкото НЕЛОГИЧЕН! Все пак тези хора са писали правилника и тяхната интерпретация на написаното трябва да е най-точна! Написаното определено е както вие го изнасяте, но когато звъннах ми рекоха директно - как може да си мислите, че един отбор е пред друг само защото е бил трети със същите точки...с две думи и на тях им се стори нелогично!

Иначе не ми говори за Мач, Тема и 7 Дни, на тях вече съм се оплакал и едните ми вдигат рамене, че е криза и няма как да има хора на всяко село!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 10:06 
bulgarian-football.com
Аватар

аз отново повтарям, че не правим класирането спрямо как би било най-логично или не, а спрямо как е написано.

как е написано:

2. Временното и крайното класиране на отборите
във всяка група се извършва по броя на спечеле-
ните точки.

- Чавдар, Ботев и Пирин имат по 6 точки; минаваме нататък

3. а) Ако два отбора имат еднакъв брой точки

- не ни върши работа, имаме три тобора с равни точки

б) Ако три и повече отбора имат еднакъв брой
точки, класирането им се извършва чрез ново кла-
сиране по резултатите от срещите помежду им....

правим такова класиране:
чавдар 1 0 0 3 точки
ботев 0 0 0 0 точки
пирин 0 0 1 0 точки

/продължаваме с точка б/.... При равенство в точките, головата разлика и по-големия брой на отбелязаните голове, се прилагат последо-
вателно изискванията на букви “в”, “г”, “д” и "е" от т. 3, както следва:

- т.е. това класиране подрежда отборите първо по точки, след това по голова разлика и най-накрая по брой отбелязани голове.
- чавдар е най-преден отбор от трите, тъй като има 3 точки, ботев и пирин са с по 0 точки, за да разрешим при тях нещата продължаваме в следващия критерий - голоата разлика - за Ботев тя е +0 (0:0), за пирин е -1 (0:1) - така Ботев е преди Пирин. до брой отбелязани голове не се стига, както и до точки, в, г, д и е

опитай да ми обясниш не кое тук е нелогично, не и кое се разминава с това кой кавко ти е казал, бил той и Боби Михайлов, а кое се разминава с написаното в самата наредба. посочи ми и къде в текстът се споменава, че отборите трябва задължително да са изиграли всичките мачове помежду си, за да влезе в сила този критерий, или дори да е споменато, че трябва да са изиграли поне някакви мачове. просто се гледат стойностите на посочените активи и това е - ако са равни - се преминава на следващия разделител и толкоз.

в заключение - не го пиша това да се заяждам, сам виждаш колко време отделям за да приложа точно механизма на нещата - най-лесно ми е да кажа - 'нищо не разбирате, ние го правим както трябва, вземете се научете'..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 14:26 
Аватар

Днеска даваха репортаж по РингБГ с кадри от мача :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 15:04 
Добър приятел на сайта
Аватар

Streleco, благодаря за отделеното време и подробните пояснения.
Радвам се, че има хора, като вас които държат на точността при отразяването на информацията. Всъщност вие май сте единствените.

Имам една молба към вас. Ако може да добавите на сайта архива на В група (преди сезон 2004/2005). Разбрах, че разполагате с него.

Би било хубаво ако добавите база данни със информация за всички състави от А и Б групите, както и за всеки играч по отделно. Такава поддържат от Спортал.Бг и разни други сайтове, но доколко може да и се доверим е съвсем друг въпрос. Мога да си представя колко много време и усилия коства създаването на един подробен сайт за футболна статистика, но съм сигурен, че ако вие го направите ще издухате всички останали. Съгласен съм само един футболен сайт да остане в тази държава, но да е направен като хората, с подробна статистика и безпристрастна информация.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 15:29 

Приятелю, не ме изкарвай малоумен! Никъде не съм ти казал, че оспорвам наредбата и че някъде е написано друго! Казвам ти трети път в най-прав текст, че не намирам този начин на временна подредба за логичен, поради което СЕ ОБАДИХ В БФС, където се съгласиха с това твърдение! На какъв език да кажа, че НИКЪДЕ В НАРЕДБАТА НЕ Е ПОСОЧЕНО ТОВА, КОЕТО СПОДЕЛИХ...то ми беше казано след запитване!?
Няма какво да добавим освен, че има противоречие, породено от родния футболен съюз...може човекът, с който говорих да ми е казал своето мнение, може като нищо догодина това да е променено! Един съвет към бул-фут - не се престаравайте с детайлите, а послушайте р.х. и направете сайта като хората, защото явно прехласнати по четене на наредби сте занемарили всичко останало вече 2 години!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010 15:41 

Току що се обадих отново и ми поясниха, че никой не гледал наредбата като се прави временно класиране, защото то нямало значение и ми предложиха най-невинно да се занимавам с нещо друго, вместо с глупости! Освен това за най-точно класиране ме пратиха на сайта на ПФЛ, където шокиращо даже резултатите са грешни! Нещата са умопомрачителни!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2010 09:09 
Аватар

Трима от Ботев в отбора на кръга

http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107& ... 651&mm=107

...Освен тях в призовата единадесеторка (на кръга) попаднаха и трима играчи на Ботев (Вр).

Много силно за врачани играха Райков (който попада в класацията като ляв вътрешен халф, въпреки че е външен. Причината за това е, че Вайз Кьосов от Банско също е ляв краен халф, а и двамата играха много силно в събота), Хаджиниколов и Валериев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Авг 2010 10:56 

Прави ми впечатление , че в гонг направо за**аха Б групите ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Авг 2010 14:45 
bulgarian-football.com
Аватар

@r.h.
благодаря за добрите думи,

за В групите (и въобще всичко свързано с архива) точно в момента няма как да стане, тъй като в началото на сезона е много натоварено, а и имаме изостанали ОФГ от миналия сезон, които са най-голям приоритет (от гл.точка изминали резултати). действително иначе имаме класирания, но те невинаги са точни и т.н. - иначе за 2002/03 и малко преди това може да се намери информация в RSSSF.
http://www.rsssf.com/tablesb/bulg03.html

за футболистите - по този въпрос може да видите нещо ново много по скоро, а първи ще се появят всъщност списъците именно за Б групите. няма да са пълни (т.е. всички картотекирани), но ще са с всички играли досега през сезона футболисти, а за някои отбори - и влизали в групите за мачовете. с рожденните дати няма как да сме 100% сигурни за всички, но най-малкото няма да е както е в спортал - ако имат само набор да добавят 10.11.хххх (тоя сезон) или 06.06.хххх (мисля че беше за миналия), оттам футбол24 да го подемат и преписват (грешно) и да става една мътна и кървава.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 164 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 94325 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 215433 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 247732 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 49224 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop