bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Сеп 2025 00:15

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 119 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Кой ще победи ?
Ботев 63%  63%  [ 19 ]
Равен 10%  10%  [ 3 ]
Симитли 27%  27%  [ 8 ]
Общо гласове : 30
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Септември(Симитли)-Ботев(Враца)
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2010 22:41 
Бригада Враца

kiker написа:
Миналата година имахме само една победа като гост на самоков от 15 гостувания, та сега ако успееме още в първото гостуване ще е суперизненада за мен- просто нямаме треньор и играчи за такива упражнения като правене на 2- ки.

приятел мача завърши преди няколко часа ... 1:3 за нас ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2010 23:06 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Само като видиш ударните мисли,че нямаме треньор и играчи, сметай колко е в час.Аман от простотий и разбирачи!Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2010 23:19 
Бригада Враца

Значи за треньор още не мога да прецена...за играчи съм сигурен че имаме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 00:19 

Сори, че се забавих с коментара си, но отидох на механа в Банско, а и не знам дали нашите са се прибрали на Враца...като гледам аз първи коментирам от присъстващите! Евала на 14 човека агитка, които дойдохме на майната си в Симитли и пяхме песни 90 минути! ЧРД НА ЧЕНЕШКОВ!
Ето какво се случи:
Равностоен мач, в който дори за минута не изпуснахме контрола. До 20 минута можеше да водим с 4:0 през смешната публика на домакините, наброяваща към 300 човека! Още в 4-та минута Тихомир Найденов с уникална странична ножица нацели гредата, а гостите отговориха с далечен удар в ответното положение! Някъде между 14 и 20 минута паднаха два гола за нас дело на Хаджиниколов и Райков. Първият не съм сигурен на 100%, че беше Хаджи, но няма голямо значение! Последваха още атаки за нас като при една Найденов съумя да повтори изпълнението на Руи Мигел от миналата седмица и от 1 метър да бие над вратата! Гостите се отчетоха с 1-2 атаки по крилата, а единственото им по-опасно положение дойде след като Веско осра едно центриране...той успя да увисне на два пъти този мач, но иначе се намеси чудесно на няколко пъти при далечни топки!
Второто полувреме започна с контрол за нашите и предимно рушене на играта като домакините атакуваха повече, но до удари така и не се стигаше! Към 80 минута при едно разбъркване и удар от 30 метра топката излъга Веско, плъзна се по ръцете му и влезе за 1:2. В 90 минута дойде най-красивото положение в мача, когато при една контра наш беше спънат леко от ляво на вратата и с уникално красив удар от 20-22 метра Райков (ако не се лъжа) го мушна като Стоичков срещу Германия! След това домакините напуснаха стадиона и викаха оставка, а ние пеехме и се кефехме на един перфектно изнесен мач! За жалост Спас Байрактаров получи тежка контузия малко след като влезе в игра и бе заменен - изглеждаше много зле положението!
БРАВО НА МОМЧЕТАТА ЗА ПЕРФЕКТНИЯ МАЧ, БОТЕВ НЕ Е ДОМИНИРАЛ ТАКА КАТО ГОСТ НИКОГА...ИЛИ ПОНЕ АЗ НЕ ПОМНЯ СКОРО!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 00:25 

Един огромен съвет към ръководството: Райков е уникален футболист, който трябва да се задържи в отбора за дълго време ако искаме да вървим напред! Толкова сърцат играч Ботев не е имал отдавна, а техниката му е уникална! Днес определено най-добър за нашите! Ако този отбор има нападател от класа, можем да бием с разлика всички! Забравих да вметна и браво на защитата този път - Антов стоеше чудесно, а Росен беше Росен от миналия сезон! Голът стана по-скоро от невъзможност на Веско да види топката и да реагира заради многото тела пред него, тъй че няма какво да се сърдим за него на никой!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 00:39 

Снимки от шоуто:
http://gallery.botevvratza.com/thumbnails.php?album=93

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 00:48 
Аватар

thank you

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 01:09 
Аватар

Мастер нещо ново за нов нападател да си подочул.Зайцев май още тренира,но май само тренира.По твоите думи се разбира,че ако крилата нямат ден като срещу Своге, ще берем ядове със доста по слаби отбори от нас.А тези които мислят,че Сашо Ангелов не е добър треньор да благодарят на него,че имаме Райков,защото Кебапа можеше да ни мъчи сега.Всички играчи които е подбирал се вижда, че пасват на отбора,но явно му отбягва нападател.То е ясно,че таран тип Редовски няма да дойде,но се вижда,че твърда резерва в Спартак Пл,може да се превърне в най-силния ни играч.Треньора доказа,че обича да работи със млади играчи и това може да е само плюс за нас за вбъдеще.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 09:12 

Имаме двама нападатели - Данчев и Найденов...не ти ли стигат??? :) Този Зайцев вече май ти споделих мнение! Иначе може и Ченешков да е нападател!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 10:01 

Дано се окажат прави някой хора,че Райков е по-добър от Влади Романов дано този път го задържим.Иначе честита победа и от мен,не вярвах че може да се получи,но явно след мача със Своге играчите са си повярвали,ясно е че състава все още трябва да се обиграва.Успех,и вярваме че момчетата ще са всеки мач по-добри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 10:43 

Честита, Победа!!!
Някой знае ли състава, с който сме започнали мача?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 11:08 

Състава е същия,както и в първия мач със Спортист,според ,,Меридиан мач,,-Цветковски,Ванков,Найденов,Данчев,Хаджиниколов,Чалъков,АнтовМанолов,Райков,Куанг,Христов.(Ченешков,Борисов,Байрактаров)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 12:35 

Като гледам снимките от мача..... Май хората от Меридиан мач си ги съчиняват тези състави както им дойде. Вижда се, че на загрявката са Валериев и Борисов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 16:01 
Аватар

choko77 написа:
...
...не вярвах че може да се получи,но явно след мача със Своге играчите са си повярвали...

Просто там не е имало "техни привърженици", които от самото начало на мача да почнат да ги псуват и момчетата са играли спокойно и мислейки за мача, а не за простаците, които ги благославят.
Аз обикновено гледам мача от сектор А (щото като съм отсреща и падаме от смешни отборчета като Пирин ГД и Симитли), но толкова простотии колкото на мача със Своге не бях слушал. Явно бяха стискали цяло лято, за да съберат за първия мач...

Само БОТЕВ и благодаря на момчетата за радващия резултат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 16:13 
Аватар

За жалост е вярно това.Имаше най-много атаки към Сашо Ангелов и Бизнеса.И мен ме отврати,но който е видял тези шишковци които псуваха ще разбере,че те бяха на стадиона да провокират.Имаха зъб на Бизнеса особено.Двамата бяха по 200 кила,а третия със сигурност знам,че е от по младите империалци.От такава зган Ботев е на това ниво,защото такива шишковци колят и бесят във Враца и никой няма да си дава парите докато не изчезнат.Те псуваха вулгарно и за жалост нямаше кой да им затвори остата,защото явно не са случайни.Дано тази малка на брой зган ги няма на мача със Етрополе ,че наистина вредят на момчетата.Те още в самото начало на мача почнаха да обиждат което не е случайно.Само Ботев и Бизнеса да не обръща внимание на тези паразити.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 16:57 

Нищо в Мач не е вярно - Данчев няма как да е бил титуляр, ние си говорехме с него 2 минути преди мача и той беше по джапанки...мисля на една снимка се вижда добре! :) Иначе за последния гол може и да е бил Христов...аз Райков и Христов ги бъркам по принцип, а и след гола изпаднах в еуфория и не гледах кого прегръщат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 18:10 
Аватар

Мастер да разбирам,че Ченешков е пробван за нападател в този мач след като експеримента с Бизнеса не беше успешен.Както преди ти писах,че Вальо Илиев е почнал като нападател,а в последсвие става защитник.Има някаква логика,най вече заради пласирането в наказателното.Ченешков май щеше да се налага като десен бег,но впредвид,че Куанг се наложи е доста трудно.А и като се върне Пешо,ще стане още по друдно на Сашо на кой да заложи в защита.Пешо в Мездра играеше и като бег,което говори добре за цялата ни защита.Друго интересно е,че за зле представящисе, си имал впредвид Зайцев,което не е добре,а за Петков май нищо не е станало.Явно заради липса на желание от страна на Пламен Николов да намери нападател, ще се импровизира отпред.Лошото е,че ако е сериозна контузията на Спас,той отпада като вариант също за нападател.Но Сашо Ангелов си знае работата и той знае най-добре какво ще прави.Ние сме длъжни да подкрепяме отбора,дори и Куанг да стане централен нападател :D .Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 18:42 

Ченешков - централен нападател!!! Това звучи абсурдно.... :D Любопитно ми е кой е бил централния ни нападател....... по скоро залагам на Хаджиниколов а Емо Манолов и Райков по крилата. За Куанг мисля, че добре би паснал и в халфовата линия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 19:27 
Аватар

Съдейки по мненията, изглежда, че играта на момчетата се е подобрила.Дано продължават така и за напред! :D

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 20:00 
Аватар

Тя играта срещу Своге си ни беше добре,но топката не влизаше.Футболът за съжаление е нереална игра и трябва най-вече да има късмет и шанс.В Своге най-много ни липсваше Валериев и затова нещата се поомешаха в основния състав.Сега като Валериев си е в средата,а Хаджи по крилото и нещата се получават.Ако имахме и конкуренция в атака,то нещата биха били супер.А за Ченешков, защо да не е нападател,при наличието,че си е такъв.Все пак крилото се води нападател,макар и не централен.Със сигурност е по удачно от защитник да е нападател.За жалост Бизнеса има по плътен удар от Ченешков,а по здравия физически е Ченешков.Ако те двамата бяха един играч,то бихме имали готов нападател.Сашо Ангелов си знае работата,лошото е,че Пламен Николов не го улеснява с това да намери нападател,който да е конкурент на Данчев и така да не позволява Данчев да играе народна топка в наказателното.Когато има конкуренция,има и резултат.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 20:11 
Аватар

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... m=107&nn=6

Вижда се. че с една загуба не е дошъл края на света.Тепърва ще има да печелим и губим точки,но важен е крайния резултат.Крифодол са показали,че когато играеш за равен със шоколадите е постижимо.Ние играхме за победа и липса на късмет и съдийски грешки ни попречиха да вземем най-малко точка.Момчетата се реваншираха и това е най-хубавото.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 20:12 

Тя играта срещу Своге си ни беше добре,но топката не влизаше.Футболът за съжаление е нереална игра и трябва най-вече да има късмет и шанс
Тук,форца изобщо не съм съгласен с теб.Че сме ударили две греди не значи че сме играли добре.Играхме трагично,никаква идея,никаква мисъл,само ритане на топката.Защитата беше слаба,халфове никакви нямаше,да не говорим за нападение,но това го обсъждахме.Сега трябва да гледаме напред и да подкрепяме отбора,защото има потенциал.Говори се че Шахов е пуснал писма до всички големи фирми в града за спонсорство на отбора.Дано някой от тях откликнат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 20:15 
Бригада Враца
Аватар

По-добре Ицо Митов нападател от колкото тоя калитар - Ченешков !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 20:21 
Аватар

Аз съм съгласен,че неиграхме като Барселона,но това си има причина.За мен този сезон лидер на отбора ще е Валериев.Видя се,че в контролните мачове и в мача в Симитли с него сме друг отбор.Той дава нужното спокойствие на отбора и особено в средата,кадето по принцип се печели един мач.Когато всеки си играе на основната позиция,можем да играем стабилно.За нападател няма пак да ровя,че става банално и смешно.Дай боже момчетата да са здрави и да няма много картони и нещата ще потръгнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2010 20:26 
Аватар

А за идеята на Шахов не съм изненадан.Дано вземе пример от Берое и съживи интереса на бизнеса във Враца към спорта и най-вече футбола.Основната причина е,че все пак наближават избори и всеки глас е важен.Той спечели миналите избори със около 12 хиляди гласа,така че да речем 2-3 хиляди на истинските фенове на Ботев не са за подценяване.В България вече не се гласува и всеки глас значи победа.Враца е около 70 хиляди и при активност мах 30%, всеки да си прави изводите, дали са важни нашите гласове.Аз лично не бях гласувал от няколко години,но след като Младенов обеща да съживи Ботев,се върнах към урните.Само Ботев

Последна промяна forzajuve на 08 Авг 2010 20:33, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 119 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Форум: Сезон 2006/2007
Gopeto 44909 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения "ВАЛЕКС" ТРЯВНА-"БОТЕВ" ВРАЦА
Форум: Сезон 2006/2007
vankata 86252 22 Дек 2006 08:59
от vankata
Преглежда непрочетените мнения ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
alibaba 214824 23 Дек 2008 01:17
от eminem
Преглежда непрочетените мнения КОНКУРС - Изработка на хедър: Ботев Враца
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 1395 04 Мар 2007 13:27
от Denis