bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 27 Юли 2025 22:45

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 119 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Кой ще победи ?
Ботев 63%  63%  [ 19 ]
Равен 10%  10%  [ 3 ]
Симитли 27%  27%  [ 8 ]
Общо гласове : 30
Автор Съобщение
 Заглавие: Септември(Симитли)1-3Ботев(Враца)
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2010 18:53 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Час:18:00
Дата:07.08.10г
Стадион:Септември - Симитли

ИзображениеИзображение
Пускам я сега,защото 2 седмици няма да съм във Враца за съжаление.За мача с етрополе съм тук ! :)

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Последна промяна alex4018 на 14 Авг 2010 21:02, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2010 22:51 

Хайде да се готвим за път...аз съм там, дано не съм сам!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 22:01 

Симитли е на 240 км от Враца през София и Бобов дол! 3 часа и 30 минути го дава том-том!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Септември(Симитли)-Ботев(Враца)
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2010 00:53 
Аватар

Някой,ако е чул нещо около новия Петков и продължаващ проби Зайцев да пише.Те могат да се окажат нужния допинг за следващите мачове.Пешо и Валериев ще са на линия,което значи да сме оптимисти за едно равенство в Симитли,а за победа да се надяваме на късмет какъвто ни липсваше със Своге или някой да се отприщи и да си върнем загубените точки със шоколадите.Вярвам в момчетата и съм оптимист,но за да им е и по спокойно на тях,трябва нападател.Данчев продължава да не осъзнава какъв шанс изпуска и ако дойде нов нападател,ще е вече късно.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Авг 2010 20:55 
Аватар

Днес,ако някой е ходил до стадиона да светне имали развитие около нов нападател,като се има впредвид най-вече Зайцев и Петков.Днес видима са взели един опитен таран като герасим Заков,което значи,че все още има свободни добри нападатели.Дано Пламен Николов действа бързо,защото публиката няма да издържи много при следваща издънка.Само това ни липсва и трябва резултати и никакво губене на време.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2010 23:02 

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е бесен за равенството 1:1, което постигнаха футболистите на Септември в събота при гостуването си на дебютанта в професионалния футбол Малеш (Микрево) в първия кръг от първенството на Западната "Б" група. "Нашата цел е отборът да влезе безпрепятствено в "А" група. Именно затова направихме такава солидна селекция, като привлякохме опитни футболисти. Не бива повече да допускаме такива безотговорни резултати, защото трябва да играем в елита от следващото първенство", заяви Апостолов.

"В Микрево 2/3 от публиката на мача срещу Малеш беше от Симитли. Никой няма право да се подиграва с феновете, ако искаме да ни подкрепят до края на първенството", допълни той. Селекцията в Септември все още не е приключила, като тимът иска да подсили атаката си. "Търсим спешно още един класен нападател и с това селекцията при нас приключва", обясни Апостолов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2010 23:48 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е бесен за равенството 1:1, което постигнаха футболистите на Септември в събота при гостуването си на дебютанта в професионалния футбол Малеш (Микрево) в първия кръг от първенството на Западната "Б" група. "Нашата цел е отборът да влезе безпрепятствено в "А" група. Именно затова направихме такава солидна селекция, като привлякохме опитни футболисти. Не бива повече да допускаме такива безотговорни резултати, защото трябва да играем в елита от следващото първенство", заяви Апостолов.

"В Микрево 2/3 от публиката на мача срещу Малеш беше от Симитли. Никой няма право да се подиграва с феновете, ако искаме да ни подкрепят до края на първенството", допълни той. Селекцията в Септември все още не е приключила, като тимът иска да подсили атаката си. "Търсим спешно още един класен нападател и с това селекцията при нас приключва", обясни Апостолов.

Тоя ако ми кажеш на кви апчета е, ще ти дам 2 лева!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 00:09 
Аватар

Мутра и палячо в черно.Какъвто беше съдия преди време,такъв е и управник сега.Ако и те отидат в А група,може официално да погребем Българския футбол.На мен лично ми писна да гледам ГМО в футбола ни.Да закрият поне целия ни футбол,а може и спорт,като гледам накаде сме тръгнали,особено след царя на спорта и царицата, до каде стигнаха да се радваме на един медал.Поне се състезава във врачански клуб,което си е нещо все пак.

Последна промяна forzajuve на 03 Авг 2010 01:14, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 00:11 
Аватар

Webmaster Vratza написа:

Мастер махни ги тия,кажи нещо знаеш ли за нов нападател да ли има.Писах,че е дошъл Петков,но незнам дали ще остане.Ако знаеш,кажи,че в тая жега и спокойствието на Данчев пред гола, не се издържа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 14:06 

Причината да паднем от Своге и да ни се вижда, че играчите нямат желание е продължаващото мазане и лъгане от страна на ръководството! Нищо от това, което обещаваха не е станало!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 14:23 
Аватар

Леле майко.А за нападател все пак знаеш ли нещо,че в цялата тиня, поне малка надежда да имаме!Като чета из сайтовете за последните трансфери на Бяла Слатина се чуствам ебати нещастния човек.Как тяхното лъжливо прасе(президент) успява да докара толкова добри играчи,а ние един нападател неможем да намерим.Като видях дупката в средата на мача със Своге при липсата на Валериев и да не знаем,че Костурков е свободен си е направо шок и ужас.Май ще се окаже,че Валериев може и да не е контузен,защото той най-мъжки се опълчи на ръководството.Пак ми развали деня.Поне ме зарадвай с новина,че все пак ще имаме нападател!Благодаря предварително

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 14:32 

Нападател имаме един - Ивайло Данчев...не ми е и ясно кой ще дойде при това положение! Ако продължават така тези тарикати зимата всички ще разтрогнат и Ботев ще се разпадне!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 14:36 
Аватар

:sad: :sad: :sad:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 14:38 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Нападател имаме един - Ивайло Данчев...не ми е и ясно кой ще дойде при това положение! Ако продължават така тези тарикати зимата всички ще разтрогнат и Ботев ще се разпадне!

Забрави Бизнеса.Явно и този Петков за който ми казаха, си е бил камшика.Жалко.No comment

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 14:40 

Не знам този Петков ли е, какъв ли е...но ми споменаха че някое от тези новите дето тренират е за кашмер...не знам кой, може и от малките да е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 14:46 
Аватар

Ние без това в атака сме кашмер,така че по добре да има, :sad: та да не им е скучно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 15:39 

Я кажете например като знаеш, че не е ясно кога ще си вземеш премията за победа навън, колко ще се напъваш за тая победа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 16:13 
Аватар

това ми звучи като поговорката,"рибата е в морето,а вече в тигана я пържим".Ако говорим за заплати наистина е по- сериозно,но за премии,при наличието,че не са спечелени.По-добре да имаш да взимаш,отколкото да риташ за здраве.Ако има анкета дали играчите в българското първенство си получават навреме заплатите,ще е 70% не,30% да.За премиите клони към 10%.Май пак се започва войната на котка и мишка и в крайна сметка губим ние феновете.Немисля,че мача със Своге публиката заслужаваше този резил с оправдание за премии,като не са заработени.По-добре на вънка да си показват рогите,че така не само играчите губят,но и ние феновете.Всички сме зад играчите,но тая мистерия кара хората на стадиона да нападат играчите,а не който трябва.Незнам вече какво да мисля.Няма изход май и ще чакаме всевишния да помага.Интересно ми е само как новите играчи се раздаваха,а нашите рожби играеха под всякаква критика.Има нещо гнило или нашите си толкова могат.Можеби затова Данчев невкарва,че не си взима премиите.Пламен Николов да се засрами,че беше голям вратар,а като ръководител започва да мирише.Чавдар Атанасов него закачам,че е под пагон и неискам качулките в черно да ме нагостяват :) :lol: .Да си рита плажен футбол,а Ботев до го духа :sad: .Аз лично като фен съм разочарован и става вече жалко.Вече започвам да се замислям,защо хората предпочитат да гледат мачове по тв, а не на стадиона.Шибаните пари ще ни накарат скоро да отидем на Марс.Приятно пътуване!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 17:00 
Бригада Враца

Webmaster Vratza написа:
Причината да паднем от Своге и да ни се вижда, че играчите нямат желание е продължаващото мазане и лъгане от страна на ръководството! Нищо от това, което обещаваха не е станало!

глупости....премийте си ги взимат на време единствено заплатите се бавят...иначе наистина квото са казали до сега е било лъжа...но премийте ги взимат навреме и въобще няма бойкоти или квото и да е

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 17:44 

И какви премии са взели според теб навреме...за този сезон премии нямат да взимат! Говорех фигуративно за мача със Симитли. Иначе бойкоти гласно няма, то бойкотът се видя на терена и трябва да си сляп, че да ти избяга! Бойкотът ти го показа Василев както и другите нападатели, които "дойдоха"! Не ставайте смешни - всичко беше да им се затворят устите и да се закрепи ситуацията, сега пак ще чакат пари ама друг път!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 17:56 
Бригада Враца

като ти казвам значи съм говорил с някой от отбора .... а за Симитли с премия или без трудно може да земем нещо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 18:03 
Аватар

Аз съм шах и мат.Ще гледам вече само сеири.Бойкоти,лъжци,предатели,мошенници типично за България.На мен ми пука единствено,че може пак да няма професионален футбол във Враца.Дали играчите са виновни,че бяха слаби във мача със Своге,дали ръководителите са мошенници,няма значение.Фена губи от всичко и когато отбора се разпадне,ние единствени ще загубим.Много хубаво би било всичко да е на 6,но не е.Според мен,Враца е в някаква футболна дупка и няма измъкване.Как да защитавам някой,като при най-малкия проблем, всеки е готов да си бие шута и да избяга.Проблема е,че всичко се прави на парче и няма никакви бъдещи планове.Залагам си главата,че ако не бяхме общински отбор,сега щеше да правим компания на Марек и подобни величия в миналото.Ние все се оправдаваме в великото ни минало,но май това ще се окаже и най-големия ни проблем,докато не почнем да мислим само за бъдещето.Щом играчите и ръководтсвото искат да изгонят и малкото публика която идва на стадиона да продължава във същия дух.Аз съм доста търпелив,защото вярвам във Ботевския дух,но след някой ден, днешната ситуация ще ме накара да стана юда.Аз заставам зад играчите и твърдя,че единствения виновник да сме в днешното положение не е нито Пламен Николов,нито играчите,нито треньорите,а човека със фуражката който си играе плажен футбол с Бойко Борисов и незнае,че носи голяма отговорност за Ботев и неможа да докара един свестен спонсор който да гарантира спокойствието на феновете.А да не говорим за най-големия виновник Шахов,който лиже задника на Коцев от както е дошъл и една дума не е казал за Ботев.Да си гледа дупките в момента,но изборите идват и не пенсионерите ще го изгонят,а ние младите които гласувахме за него.Срам ме е,че имаме такъв кмет,който необича спорта и загробва Ботев с неговата некомпетентност и безхаберие.И за последно да тегля и една майна на врачанския бизнес.Даго духат всички бизнесменчета които идват на стадиона и се бият в гърдите,че обичат Ботев.Ако наистина обичат Ботев както ние обикновенните фенове,нямаше сега да се чудим защо едни шоколадчета ни биха с два удара и с лежане цял мач по терена.Само Ботев и чакам сега и форумците да ми теглят една майна.САМО Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 18:09 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
И какви премии са взели според теб навреме...за този сезон премии нямат да взимат! Говорех фигуративно за мача със Симитли. Иначе бойкоти гласно няма, то бойкотът се видя на терена и трябва да си сляп, че да ти избяга! Бойкотът ти го показа Василев както и другите нападатели, които "дойдоха"! Не ставайте смешни - всичко беше да им се затворят устите и да се закрепи ситуацията, сега пак ще чакат пари ама друг път!

Мастер стига с тоя Василев.Аз пък знам 100%,че той се е отказал не заради пари,а заради мързела си.Знам го от хора които са всеки ден на тренировките.Такъв е бил и Кебапа и прочие.Сашо Ангелов ги гърчи на тренировки и който не издържи се оправдава с пари.А защо бойкото правеха само родните таланти,а не новодошлите.Или можеби Райков и хаджиниколов са тренирали гредички за да покажат бойкота си.Аз искам само от ръководтсвото един нападател и съм сигурен,че ще мачкаме и пак сме в 6.Другото сега не ме интересува.Пламен да се размърда и да го докара,че дебеланковците на мача с Своге ще го псуват него,а не играчите.Всичко е каша

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 20:19 
Аватар

Септември Симитли - Ботев Враца - Б.Колев, Д. Русев, И.Боев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2010 20:57 
Бригада Враца

то цяла България е в ебати дупката ти за Враца говориш...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 119 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Форум: Сезон 2006/2007
Gopeto 43147 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения "ВАЛЕКС" ТРЯВНА-"БОТЕВ" ВРАЦА
Форум: Сезон 2006/2007
vankata 81519 22 Дек 2006 08:59
от vankata
Преглежда непрочетените мнения ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
alibaba 201826 23 Дек 2008 01:17
от eminem
Преглежда непрочетените мнения КОНКУРС - Изработка на хедър: Ботев Враца
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 1395 04 Мар 2007 13:27
от Denis