bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 27 Юли 2025 23:03

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 128 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Кой ще победи ?
Ботев 69%  69%  [ 25 ]
Равен 11%  11%  [ 4 ]
Спортист 19%  19%  [ 7 ]
Общо гласове : 36
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 20:17 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Все същата типична картинка,уговорен мач,садиите,раководството си прибира парите и ги боли кура!А иначе за играчите само Бизнеса играеще както трябва,тоя 15 номер ЗАКАШМЕР една топка не можа да отиграе както трябва,незнам как може да го пускат него вместо Бути но те си знаят.След мача некви чички отгоре викат оставка на трениора не трениора а ония горе треа се махнат!!!

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 20:25 

Бизнеса нищо не игра, а на този отбор му трябва нападател! Куанг е много борбен играч - най-добър за нас днес, Райков също страхотни отигравания! Старите ни играчи са трагични и не им прави чест да се представят така!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 20:49 

Webmaster Vratza написа:
Бизнеса нищо не игра, а на този отбор му трябва нападател! Куанг е много борбен играч - най-добър за нас днес, Райков също страхотни отигравания! Старите ни играчи са трагични и не им прави чест да се представят така!

По трагичен Ботев не бях гледал скоро!Бизнеса не знаеше къде се намира,не знам какви са тия рокади на Сашо от ляв бег го направи централен нападател!?!Куанг и Райков най-добри на терена имаха огромно желание но само това не стига.Антов (15) много слаб,не знам защо,тази защита издъхваше отвсякъде,а за нападението няма какво да коментираме,при контузен вратар( или симулиращ не знам )да не можеш да вкараш гол е недопустимо.КЪДЕ Е СВЕТЛИ ВАЛЕРИЕВ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 20:51 
Аватар

Работата е много сериозна,защото с тази игра Симитли ще ни отнесът,трябва да се вземат спешни мерки ,незнам от кого!

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 21:19 
Бригада Враца

дайте снимки..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев(Враца)-Спортист(Своге)
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 21:20 
Аватар

Толкова ли зле са били? :?

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 21:41 

Снимки в галерията след малко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 21:47 
Аватар

Мен като цяло ме е срам,че изобщо гледам футбол.Тримата в черно са най-добрите съдий в България!Като спре да ме боли главата ще драсна още няколко реда.Днес се обедих,че във Враца футбол няма да има с такива жалки прасета които обиждаха през целия мач играчите и още по долно Сашо Ангелов.За това съм най-бесен иначе мач,като мач.Дано в Симитли ни свирят съдий от Козлодуй,та да може в тон и те да го изядат както днес ние от палячовците в черно.Срам,срам!.Ако до 48 часа не дойде някой нападател,си е ЕБАЛО МАЙКАТА.Племен Николов да му мисли.Жал ми е за Сашо Ангелов.Ако всички играчи имаха желанието на Куанг днес,щеше да ги бием с разлика.А Бизнеса излезе нападател,защото Сашо демонстрира пред ръководството какво му трябва,а не, че се прави на голяма работа.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 21:58 

Качих снимки, там Крис снима с нечии апарат да качат и тия, че да ме има и мен! Иначе мачът няма какво да го коментираме, но според мен, а и според много други само новите играчи показаха някакво желание и най-лошото - някакви качества...без Антов това! Иначе браво и на Ченешков, направи 2-3 много добри неща! Мислехме си, че защитата ни е бетон, а още първия мач и два гола през двамата централни...поне Ванков да покриваше, да натискаше, ами се стигна накрая до ситуацията Куанг да търчи да им оправя глупостите! Светли се е контузил преди мача!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 22:27 

http://www.youtube.com/watch?v=CGuscQvRtq4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 23:11 
Аватар

доколкото разбрах днес,май има нов нападател.Жалко,че е толкова късно,но не е сигурен.Зайцев също е още на линия.Ето го новия:

http://www.sportal.bg/statistics_player ... layer=1878

http://www.akademik-sofia.com/page.php?79

Дано Пламен си свърши работа и да вземем и двамата,че не ми се мисли.Видя се и днес,че новите стоят с две класи от наще таланти и нетрябва да се правим на патриоти,а да действаме.

Ах този Валериев!Без него в средата сме пълна нула.Там според мен загубихме и мача.Заради неговото отцъствие се разби основния състав.Дано се възтанови бързо,че не ми се мисли.Лошото е,че май ни липсва и дефанзивен халф,особено след като Калоян напусна.Пешо ще е на линия за следващия мача и затова съм оптимист, поне за X в Симитли.Ако искаме да бием,Пламен Николов да действа,че няма време.Жалми е още веднъж за Бизнеса и Сашо Ангелов,защото бяха обиждани от 3 мастити прасета през цялото време, дори заплашвани.Жалко,че съм на диета и не съм на техните килограми,защото те заслужават да станат на суджук.С такива фенове скоро ще се разбие отбора.Дано Сашо Ангелов и момчетата издържат,защото врачани сме гадни копелета.Горе главата.Вижда се какво се случва другите мачове.Нищо фатално,като се има впредвид,че Свине(Своге) са едни от фаборитите,а ние днес бяхме със класа над тях,въпреки,че загубихме.Днес отличавам само Райков и Куанг.Нашата школа е под всякаква критика.Затова да се стягат,че зимата може и един да не остане.Само Ботев.Аз вярвам,че имаме добър отбор,но днес не се получиха нещата.Има още 32 мача.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 23:22 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Ако някой има регистрация в хулиганс.бг да вземе да тегли една майна на котилото, което ни псува под тази снимка, че не ми се регистрира специално за тази цел!
http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-37439

е тия от горна са си прави.... един път не отидохме на гости

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 23:29 

Майната им на тия от Горна...ние като ходехме насам-натам преди 12 години те са се раждали!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 23:33 

С един нападател нов няма да стане...Данчев очевидно няма как да го ползваме като заместник на Румен...на него трябва да му се създават положенията от някой зад него!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 23:41 

Между другото не четете глупостите, че имало 600 зрители днес...лично сме броили хората на касата и после питахме - на стадиона имаше близо 1400 зрители...жалко, че в агитката имаше само към 50!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Юли 2010 23:49 
Аватар

това момче 21 номер много добро впечатление ми направи.... и пас и удар и финт всичко му е както трябва, а старите футоблисти трагедия и светли не се научи, че играе футбол, а не балет.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 00:14 

Да не кажа голяма дума, но сякаш не им се играеше на старите - Ванков подобна ленивост отзад не е показвал никога, а Чалъков просто го нямаше...за Данчев всичко е казано, той си остава всеобщ любимец, но това просто не му е мястото на терена...той не е Румен Рангелов!
А, и браво на Хаджиниколов...не игра никак зле!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 00:32 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Качих снимки, там Крис снима с нечии апарат да качат и тия, че да ме има и мен! Иначе мачът няма какво да го коментираме, но според мен, а и според много други само новите играчи показаха някакво желание и най-лошото - някакви качества...без Антов това! Иначе браво и на Ченешков, направи 2-3 много добри неща! Мислехме си, че защитата ни е бетон, а още първия мач и два гола през двамата централни...поне Ванков да покриваше, да натискаше, ами се стигна накрая до ситуацията Куанг да търчи да им оправя глупостите! Светли се е контузил преди мача!

Доколкото ми казаха не е тренирал последните 3 дена и затова се наложи Хаджиниколов да го замества,но се видя,че там не му е силата.Като гледах днес мача оставам с впечатление,че като го няма Валериев нама кой да го замести.Недай боже и с Чалъков се случи нещо подобно.Нямат заместник.А и затова Чалъков изнемогваше в средата,защото беше сам самичък.Христов се опитваше да му помага,но той нямаше ден и по едно време даже в защита се връщаше.Пълна каша стана по едно време.Калоян беше резерва,но ще се окаже,че е безценна в тази ситуация.Но проблем номер едно си остава човека с тупалката в наказателното поле на противника.Дано новия от академик стане,че не ми се мисли.Гледам има 15 мача миналата година за Академик,така ,че със сигурност не е слаб играч,а и е вкарал 2 гола,което си е постижение.Пък е и млад и надежден!Нищо фатално.Дано врътнем x на Симитли и отвеем Етрополе,че не ми се мисли за Сашо и отбора.Дано го вдигне като миналата година с ултиматум,че става напечено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 00:41 
Аватар

А и за втори мач лошо впечатление ми направи Веско.Аз го защитавах,но нещо не е в час последните мачове.Много неуверен.Все си мисля,че двойката Ванков и Пешо му даваше повече увереност и затова направи силен сезон миналото първенство.Можеби липсва и комуникация в защита и затова се получават комични ситуации,особено когато щеше да си вкараме автогол.А и друго ми идва на ум.Малко наивно ще прозвучи,но това е другата логика за слабата му форма.Миналото първенсво Венци лимонадата беше треньор на вратарите и се видя до каде стигна Митов.Загубихме доста точки от негови наивни грешки.Сега Веско ми прилича на Митов от предния сезон.Неуверен и притеснен,все едно не е този Веско.Дано не е причината във Венци,а в централната двойка.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 01:51 
Аватар

http://www.akademik-sofia.com/forum.com ... =236&t=481

Леле майко.Тук коментарите на феновете на Академик го правят Меси на младини.Явно наистина е голям талант.Дано го вземем.Пламен Николов да го картотекирва по най-бързия начин,че няма време.Хубавое,че се вписва във вижданията на Сашо, като млад играч и има бъдеще.Дано Данчев не чете,че ще сънува кошмари.Айдееееееееееееееееееее Петкоооооооооооооо,че си е ебало майката!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 02:03 

абе стягайте те се как ще паднете от тези дето ги има само на картата на военните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 11:52 
Добър приятел на сайта
Аватар

Споко, Kolovatigb! Сега ни се отварят още 32 възможности да се реваншираме за вчерашния провал. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 12:05 

Снимки от мача тук
http://www.zovzaistina.com/
http://www.zovzaistina.com/MATERIAL-BOTEV_VR21.htm

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 12:09 
Аватар

rodgev, в теб ни е надеждата за повече снимки на агитката :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2010 12:24 

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 128 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 268399 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Град Своге
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 90073 06 Ное 2007 12:47
от rommel
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 94331 10 Ное 2006 19:12