bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 16:09

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 349 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2010 23:59 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
„Разград 2000“ сгъна с 2:1 „Бенковски“ в контрола, и то в Бяла

В сряда отборът на „Разград 2000“ изигра втората си контрола от летния подготвителен лагер. Момчетата на ст.треньора Ивайло Петев спечелиха с 2:1 гостуването си на третодивизионния „Бенковски“ /Бяла/. Новият наставник на разградчани заведе група от двайсетина футболисти в русенския град.

Още през първото полувреме разградчани наложиха своя стил на игра и заслужено поведоха в резултата. Попадението беше дело на новото попълнение Григор Георгиев-Гришата. Домакините се върнаха в мача след като главният съдия отсъди дузпа.

Второто победно попадение вкара Юлиян Димитров-Жардел . Всъщност, разградчани изпуснаха положения, които можеха да доведат до по-изразителен резултат. Така тимът на „Разград 2000“ вече има загуба и победа от двете срещи от лятната подготовка за новия сезон във „В“ Североизточна група. С капитанската лента през целия мач бе Шенер Ремзи.

Утре разградчани гостуват от 18 ч в Шумен на местния „Волов“. С тази контрола приключва и двуседмичният лагер в Пчелина. След нея ще стане ясно кои футболисти остават и кои ще трябва да си търсят нови тимове.

В неделя на градския стадион в Кубрат пък ще се изиграе контрола между тимовете на Кубрат и „Скрита сила“. В този мач от 18 ч голямата интрига е кои футболисти от „Разград 2000“ ще облекат фланелките на някой от двата тима от Кубратска община.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: НОВИНИ
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2010 18:16 
Аватар

=

Последна промяна Stanchev на 31 Авг 2010 23:33, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2010 12:39 
Аватар

Stanchev написа:
Разград вече е във "Б"група!!!!!!
Остава само да се обяви официално.
:002:

:002: :002: :f24: :f24:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2010 12:57 
Аватар

Шумен и Разград със скучно реми.

Отборите на Шумен и Разград не успяха да се победят и извъртяха скучно нулево равенство. Контролата между двата тима се игра на стадион „П. Волов” пред около 100 зрители, част от които агитка на Разград. Според запознати хора на стадиона Разград е новия член на Б група след като административно БФС е вкарал отбора в професионалния втори ешелон на първенството.
Гостите стояха по-добре на терена през първата част и на няколко пъти вратарят Рангелов трябваше да се намесва, за да не допусне гол. Най-големи опасности пред вратата на шуменци сътвориха Георгиев и Ангелов, а Янев се опита да излъже опитния страж на Шумен със странична ножица в края на полувремето.
В началото на втората част Захари Димитров можеше да открие резултата, но ударът на нападателя на Шумен бе слаб и вратарят на Разград спаси.
Шуменци успяха още на няколко пъти да създадат опасни атаки, но без точен удар в очертанията на вратата.
Разградчани от своя страна опитваха удари от различни точки, но влезлият през второто полувреме вратар Ворошилов направи успешни спасявания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2010 11:01 

Stanchev написа:
Разград вече е във "Б"група!!!!!!
Остава само да се обяви официално.
:002:

Наистина лииииииииии ? (party) (party) (party) Много ще се радвам !

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2010 21:27 
Аватар

=

Последна промяна Stanchev на 31 Авг 2010 23:34, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2010 12:41 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
Честито Разград ще напрайм здраво дерби с вас :-D :002: :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2010 13:35 
Аватар

TRG_SVETKAVICA написа:
Честито Разград ще напрайм здраво дерби с вас :002: :002: :002:

изчакай официално да се обяви и тогава ще мислим за регионалното дерби :lol: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2010 17:27 
Аватар

"Разград 2000" победи с 2:0 "Волов"-Шумен в контрола

Изображение
В сряда на стадион "Д.Стефанов" четвъртата си контрола изигра „Разград 2000“.
Футболистите на ст.треньора Ивайло Петев посрещнаха "Волов"-Шумен. Близо 600 зрители видяха само два гола и доста пропуски пред вратите на отборите. Разградският треньор извади на терена 22 футболисти.

През първото полувреме играха Георги Христов, Ангел Янков, Момчил Петров, Галин Цонев, Сашо Недев, Белчо Илиев, Шенер Ремзи - с капитанската лента, Юлиян Ангелов, Григор Георгиев, Димитър Павлов, Димитър Димитров. Домакините от "Разград 2000" упражниха натиск още след първия съдийски сигнал на рефера Румен Георгиев. За разлика от това гостите от "Волов" изпуснаха шанса не само да открият резултата, но и да го удвоят, след като техен играч нацели левия стълб на разградската врата. Две минути по-късно друг шуменец остана на добра позиция срещу стража на разградчани, но я би високо над вратата.

Все пак, момчетата на треньора Петев се добраха до гол в 43-та мин., след като новото попълнение Белчо Илиев излезе сам срещу вратаря Ворошилов и вкара за 1:0.

През второто полувреме в отбора на "Разград 2000" влязоха Димо Миланов, Йордан Хайгорън, Георги Бебров, Сюлейман Шакиров, Сунай Вели, Радослав Матеев, Димитър Чендев, Людмил Леков, Турхан Хасанов, Даниел Граматиков. В 56-та минута след пас на Сюлейман Шакиров, Юлиян Ангелов остана сам срещу вратаря на Шумен и вкара второто попадение за "Разград 2000".

Утре от 18.00 ч. на ст."Д.Стефанов" ще бъде представен тимът на "Разград 2000" за новия сезон. Най-вероятно в спаринга партньор на разградчани ще бъде тимът на Две могили, който играе във „В“ Североизточна група.

Изображение Александър АЛЕКСАНДРОВ, президент на „Разград 2000“
99 на сто е сигурно, че сме в „Б“ група

99 на сто е сигурно, че сме в „Б“ група. Не смея категорично да говоря за 100 процента само защото все още не съм получил официално подписаното решение от заседанието на спортно-техническата комисия. Получих обаче пакет изискуеми документи, които ще трябва следващите дни да оформим и внесем. В събота на представянето ще обявя целите, които отборът си поставя – те са изключително амбициозни и в никакъв случай не се свеждат само до присъствие в „Б“ група. Разградчани заслужават и ще получат качествен футбол през следващия сезон!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 20:28 

Имаше ли мач?Как свърши...

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 20:46 
Аватар

=

Последна промяна Stanchev на 31 Авг 2010 23:34, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 21:59 

Stanchev написа:
Разград-ДвеМогили 4-1
Добър мач за Григор Георгиев и Данаил Граматиков.Също такаи номер 10-Сали,неразбрах обаче от Любимец ли е или от Раднево.По всяка вероятност ще ни бъде отложен първият мач.

Браво! 10 номер Салиф ??? :cyclops: :cyclops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:06 
Аватар

=

Последна промяна Stanchev на 31 Авг 2010 23:35, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:23 

Stanchev написа:
Може и Салиф да се казва момчето.Всичко му е футболист!!!Колега дай повече инфо за този играч.

Писах на ЛС,вижте го !:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:28 
Аватар

=

Последна промяна Stanchev на 31 Авг 2010 23:35, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:31 
Аватар

Няма да е зле Петев малко да ги поотпусне момчетата първенството започва в неделя може и да не играем първи кръг но си личи че са изморени и едвам движат без топка. Изобщо играта им без топка е ужасна по зле даже от предния ни отбор който тренираше и играеше дето се вика за здраве.
Централните ни защитници са контузени и двамата иначе се видя разликата в защитата след като влезна Ангел Гинев дошъл от Дунав.
Дефанзивния ни халф също е аут за незнам си докога а се говори че е класа... видях ги горе на трибуните бая "добичета" са :) така че в защита с тях и Граматиков няма да имаме проблеми.... проблема идва от нападението Юлиян Ангелов изобщо немога да повярвам че това му е играта просто или не му се играе в някви контролки или го е страх от Петев който постоянно му се кара как играел въпрос на време е да разберем къде точно е истината.
Трябва време, има върху какво да се работо лошото е че нямаме време макс две седмици при положение че отложим мача с Дунав все пак имаме това право но да видим....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:32 

Ивайло се знае работата :first: За Салиф няма какво да кажа,УНИКАЛЕН Е !!!Ще ви радва много,както радваше нас в Любимец.Страхотен играч е ! Честит да ви е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:35 

nikec написа:
Няма да е зле Петев малко да ги поотпусне момчетата първенството започва в неделя може и да не играем първи кръг но си личи че са изморени и едвам движат без топка. Изобщо играта им без топка е ужасна по зле даже от предния ни отбор който тренираше и играеше дето се вика за здраве.
Централните ни защитници са контузени и двамата иначе се видя разликата в защитата след като влезна Ангел Гинев дошъл от Дунав.
Дефанзивния ни халф също е аут за незнам си докога а се говори че е класа... видях ги горе на трибуните бая "добичета" са :) така че в защита с тях и Граматиков няма да имаме проблеми.... проблема идва от нападението Юлиян Ангелов изобщо немога да повярвам че това му е играта просто или не му се играе в някви контролки или го е страх от Петев който постоянно му се кара как играел въпрос на време е да разберем къде точно е истината.
Трябва време, има върху какво да се работо лошото е че нямаме време макс две седмици при положение че отложим мача с Дунав все пак имаме това право но да видим....

хаха Ивайло е така :) Спокойно.Той вика ,но вика за добро :) Ще изгради страхотно отборче!Ангел Гинев е много добър защитник,въпреки че е малко стар,но във футбола понякога годините не тежат !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:37 
Аватар

На мен не ми харесва, прекалено се лакоми с топката в крака нито подава нито може да я отиграе.
Днес освен гола нищо неможа да направи друго като хората а играе на пост на който всяка топка преминава през него, освен това играхме срещу някви селтаци които няма да ги има в Б групата.
Имам един въпрос към теб как така Петев е добър, този Салиф е добър, Гришата е добър а сте ги изтървали пък ти ги харесваш.... нещо не ми се връзва.
Аз по принцип съм против това отбора ни да е само от "наемници" но то така се получи но от видяното в първите две контролки в Разград и то само седмица преди началото на първенството си мисля че ше ни бият като тъпан на сватба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:46 

nikec написа:
На мен не ми харесва, прекалено се лакоми с топката в крака нито подава нито може да я отиграе.
Днес освен гола нищо неможа да направи друго като хората а играе на пост на който всяка топка преминава през него, освен това играхме срещу някви селтаци които няма да ги има в Б групата.
Имам един въпрос към теб как така Петев е добър, този Салиф е добър, Гришата е добър а сте ги изтървали пък ти ги харесваш.... нещо не ми се връзва.
Аз по принцип съм против това отбора ни да е само от "наемници" но то така се получи но от видяното в първите две контролки в Разград и то само седмица преди началото на първенството си мисля че ше ни бият като тъпан на сватба.

На въпроса ти...Петев е добър ще отговоря ,че го си тръгна от Любимец ,защото шефа Наско Сталев му се бъркаше в работата.На един мач в Добруджа шефе искаше да пусне едни момчета,а Петев други.Петев пусна неговия състав,паднахме нелепо в 94-ата минута и Сталев реши да изгони Петев,въпреки че от 7 мача под ръководството на Петев имахме 5 победи и 2 равенства срещу сериозни отбори.Когато той бе начело на Любимец бихме Берое 2-1 в Стара Загора,ние бяхме единствените които Берое не можаха да бият от Източната Б група!Но за жалост Петев си отиде и назначиха треньора на най-големия ни враг Свиленград. Салиф сам реши да си тръгне , защото му омръзна от треньора и ръководсвото.Колкото до Гришата той също не се разбираше с шефе и по заимно съгласие разтрогна. Ако бях на твое място щях да се радвам,че има такива играчи в любимия ти отбор!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:47 
Аватар

=

Последна промяна Stanchev на 31 Авг 2010 23:36, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:48 
Аватар

Нека да видим дали прибързвам и грешно съдя но първоначалните ми впечатления въобще не са добри. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:51 

nikec написа:
Нека да видим дали прибързвам и грешно съдя но първоначалните ми впечатления въобще не са добри. :)

http://www.snews.bg/69644.html Ето тук можеш да прочетеш повече защо Петев си тръгна :) Да допълня нещо за Петев,той е ставал шампион с Литекс

Последна промяна m1m3t0_x на 24 Юли 2010 22:53, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 22:52 
Аватар

Галин, Ангел, Гунди и Чендев са най големите дупки в момента в отбора и е въпрос на време и ти да го проумееш и разбереш.
За вълненията аз съм си свободен човек и мога да правя каквото си поискам стига да не засягам някой а това не е така в този момент.
За подмазванията никой не те кара да им четеш форума, аз уважавам всеки един човек дали съперник на някакво ниво или приятел за мен няма значение всички сме равни и няма нужда от караници, псувни и цигански работи.
Уважението ми към някой или нещо не е подмазване!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010 23:20 
Аватар

=

Последна промяна Stanchev на 31 Авг 2010 23:36, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 349 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113416 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223281 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239426 19 Окт 2009 22:34