bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 01:52

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2010 20:31 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
emodraganov написа:
хааа инфото което ще ти дам е неприятно до 15 минута ако на тея нападетелите не бяха толкова недъгави резултата щеше да е 0-4 или 0-5 , вкараха ни 2 гола за 2 минути от корнер ,имаше момчета които не стават и за квартала , ма4а мина на нашата врата , гола ни за 1-2 беше от измислен фаул от минков на дъгата и щяха да го убият , после пък интересно че при дузпата за враца нападателчето като го спънаха и той полудя и отиде наби нашия защитник , и го изгониха , така че ще се надяваме някой да се откаже щото с тоя отбор вече изпадаме наистина ,незнам стратезите какво са намислили ама със сигурност обиграване на тоя отбор е далеч от главата им ....
P.P. Това е от нашия форум мнение зя мача.

Леле, това за нападателите ни беше много оптимистично.Каде е Бизнеса,че ние е спукана работата!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2010 20:36 

Нигерийският нападател с български паспорт Екундайо Джайеоба е поредното ново име в „Етър”. Тъмнокожият нападател пристигна днес и се присъедини към подготовката на „виолетовите”. В събота той ще изиграе и първия си мач – в контролата срещу „Видима-Раковски”.

С идването на Джайеоба ръководството иска да засили още повече конкуренцията в атака, където разполага още с Кушев, Кънев и Аврионов. Намеренията са четиримата да се борят за двете титулярни места в нападението и да играят тези, които бележат редовно.
Това мисля ви интересува ака ще са боричкате за нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2010 21:25 
Аватар

Пич немаше нужда.Той е свършил с футбола,а и ние залагаме на млади момчета и да са белички :D Те от Етър трябва да се молят, като дойдат на нашия стадион да не вали пак дъжд,че пак шасе наложи да изпускат често сапуна и след мача треньора им да избяга от пресконференцията,за да не му вкараме и на него един.Ние играем силно срещу силните и проблема ни е,че губим точки от по-слабите.То има една приказка,че убавата работа,не е на убаво.Ние ще действаме като Видима и Академик.Бедни,но куражлии и пак ще правим големи мачове и накрая ще се броят точките.Да се молят всички надувки, да не му тръгне на Данчев,че става страшно!Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2010 21:50 

Милен Ванков се завърна с гол в състава на „Янтра”. Борбеният полузащитник реализира едно от попаденията във вратата на втородивизионния „Ботев” (Враца) в контролната среща между двата състава, която се игра на стадион „Христо Ботев”. Тя завърши при резултат 3:2 в полза на тима воден от Сашо Ангелов. Това беше първата проверка за „Янтра” и тя дойде само пет дни след началото на лятната подготовка на отбора. Милен Ванков, който ще играе за пореден път в габровския състав, като преотстъпен от „Видима Раковски”, изведе отбора с капитанската лента. Останалите момчета, които Веско Антонов пусна в стартовия състав, бяха Сашо Витанов, Илиян Тасев (на проби), Калоян Илиев, Христо Атанасов, Николай Колев (преотстъпен от „Видима Раковски”), Милен Ванков, Мартин Ангелов, Хари Ракидзис, Иван Лесев, Стефан Кацарски (на проби) и Мирослав Косев. През второто полувреме влязоха играещия помощник треньор Николай Василев, Момчил Кинов, Станислав Станчев и още няколко момчета от школата на клуба. В последните 10 минути от срещата „Янтра” игра с шестима юноши на терена. В двубоя не взеха участие близнаците Веско и Владо Станчеви, както и Тодор Чирпанов, които са на проби в отбори от „Б” група. Мача пропусна и Светлин Иванов.

Срещата започна зле за домакините, които пуснаха два идентични гола от статични положения в рамките само на две минути. И двата гола паднаха след центриране от корнер. Росен Ванков и Деян Петров бяха оставени непокрити в наказателното поле и нямаха никакъв проблем да се разпишат от близо във вратата на Сашо Витанов.

В 22-та минута „Янтра” върна един гол. Милен Ванков си изработи пряксвободен удар на границата на наказателното поле, след което завъртя майсторски топката в долния десен ъгъл, за 1:2. В последната минута на полувремето играчите на двата състава за малко не се сбиха. Христо Атанасов фаулира откъсналия се сам срещу вратаря Светослав Валериев и реферът Христо Минков резонно отсъди дузпа. Валериев обаче тръгна на саморазправа с Атанасов и за момент страстите се нажежиха. Играчът на „Ботев” получи директен червен картон, а капитанът Емануил Борисов превърна дузпата в гол за 1:3. При този резултат завърши първата част.

Вторите 45 минути започнаха с опасни изстрели на Момчил Кинов и Миро Косев. Последваха две страхотни спасявания на резервния габровски вратар Станислав Станчев, за да се стигне до 78-та минута, в която Кинов реализира гол шедьовър. В стил Марадона, нападателят на „Янтра” навърза последователно четирима бранители на гостите, влезе в наказателното поле и изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата. В минутите до врачани създадоха още една-две опасни ситуации в наказателното поле на домакините, но Станчев действаше умело. Веднъж и гредата помогна на „Янтра” след удар с глава на Тихомир Найденов. Така първата контрола на габровския тим завърши при резултат 2:3.

Следващата проверка на отбора ще бъде на 14-ти юли, отново в Габрово, срещу новака в Северозападната „В” група – „Спартак 1919” (Плевен).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юли 2010 23:36 
Добър приятел на сайта
Аватар

Благодаря на момчетата от Габрово за информацията за мача, която ни предоставиха.

Forzajuve, доколкото разбирам Бизнеса отново е на линия. :wink:
Другото, което става ясно от статията и коментарите е, че и в този мач липсата на нападател е била осезателна. Вече взе да става банално да си го поватяряме, но наистина е крайно време да се сдобием с такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010 00:43 
Аватар

Да,Бизнеса е на линия,но май и той няма да помогне.Сина на Станчев май е за обиграване и без опит и ще е трудно да влезе в час.За Данчев знаеме.Дано той самия се изненада от себеси,защото ние трудно.Не е за отписване,но му липсва конкуренция,а тя е най-важна.На стари лаври не се стои и трябва някой да забравят головете срещу отбори от типа като Габрово и прочие.Всичко си имаме,само един голаджия отпред.Не ми се мисли,ако още първия мач Данчев изпусне някое положение.Дано Сашо Ангелов помогне не само на себе си,но и на Данчев,че те ще го отнесат най-много.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010 04:54 

Не ми пука , аз ше съм на стадиона и ше си пея ! Ръководството не ме грее , общината неме вълнува !!! Всички те са пълни мизерници , щом за 20 год. не върнаха Ботев там , където му е мястото ! Феновете са важни ! Всички , които не спират да подкрепят отбора !!! Като няма нападатели , защо не вземат някой от старшата ?????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2010 00:26 
Аватар

http://www.konkurent.bg/novini/3145/bot ... t-za-vraca

Айде радост за голяма част от форума.Нотев май е пътник,особено след идването на Куанг и Мустафов.Интересно са две неща.Новия на проби Гавазов, май си е тръгнал и,че при напускането на Нотев остават 18 играчи.Райков май е купил билета на Кебапа за Мездра.Все си мисля,че поне още двама играчи ни трябват.Още един атакуващ халф и един централен нападател.Има време и утре след мача с тези играчи без договори,може да приберем някой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2010 00:30 
Аватар

Опа грешка.Забравих Калоян Цветков.Значи стават 19

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2010 10:07 

Монтана привлече двама нови:
Вратарят Юлиян Левашки и централният нападател Венцислав Христов подписаха договори с Монтана. Те ще останат в тима в следващите 2 години. Първият идва на стадион "Огоста" от Локомотив ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2010 22:30 
Аватар

Днес сме играли контрола със бездоговорните играчи в Елин Пелин.Очаквах гонг да помогнат с инфо,но засега няма нищо.Ако някой е чул нещо да сподели.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2010 22:50 

Аз пък очаквам някой да падне от небето и да ми направи трансплантация на гърди, но няма! 0:0 днес...щом аз от планините мога за 10 секунди да разбера резултата, не знам вие тук какво си чешете езиците! Имаме нападател на проби от Бяла слатина - Василев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2010 23:47 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Аз пък очаквам някой да падне от небето и да ми направи трансплантация на гърди, но няма! 0:0 днес...щом аз от планините мога за 10 секунди да разбера резултата, не знам вие тук какво си чешете езиците! Имаме нападател на проби от Бяла слатина - Василев!

Master,кандидата за слава от Ловеч те търси спешно.Той ми се вижда несериозен,но може пък и да грешим.Разчита главно на теб,така,че ти си му надеждата.Иначе огромно благодаря за инфото.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 00:00 
Аватар

Сега мернах из нета за тоя Василев.Той е от Белите орли и за последно е играл в Бяла Слатина.Поне е сигурно,че е опитен.Дано се впише.Интересно е,че е направил дебют срещу нас,когато ни биха 4:3 в контрола и ни е вкарал гол.От това се разбира,че не е непознат играч.В момента Бяла Слатина върви по пътвя на Видин и взима само млади играчи от софийските отбори и тук там някой ветеран.А и като знам кой им е президент е сигурно,че ще закъсат скоро и пришълците няма да си дават зор.Знаем как избягаха половината отбор и Кръстанов въпреки,че станаха първи.Имали са добър отбор,но сега са приют за играчи и правят нов отбор.Дано Василев се окаже добро попадение.Ето за него статистика,за тези които определят играчите според нея:
http://football24.bg/?gg=4&hh=6&jj=1&ii ... 097&oo=670

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 01:06 

Момчето от Ловеч не знам какво ме търси...казах си мнението, но нито съм лицензиран мениджър нито бавачка, нито заемам някакъв пост в Ботев Враца, нито пък съм голям фен на моментните шефове...да не говорим, че до днес бях на майната си без телефон и компютър! Може да прозвучи странно, но по средата на лятото аз си почивам, не се занимавам с друго!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 02:56 

Отбор: Литекс (Ловеч)
Извинявам се и съжалявам ако съм притеснил някой... но разберете ме как да се изтърся на стадиона и най-вече пред треньора просто ей така?! Дори не го знам и как изглежда... След като няма как да се свържа с него поне имах желанието някой да ме придружи и да ми помогне да се оправя , но уви .... Благодаря все пак. Всичко най-хубаво ви желая и успех !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 02:59 

Отбор: Литекс (Ловеч)
И дано нападателите ви се отпушат :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 10:43 
Аватар

novakovic написа:
Извинявам се и съжалявам ако съм притеснил някой... но разберете ме как да се изтърся на стадиона и най-вече пред треньора просто ей така?! Дори не го знам и как изглежда... След като няма как да се свържа с него поне имах желанието някой да ме придружи и да ми помогне да се оправя , но уви .... Благодаря все пак. Всичко най-хубаво ви желая и успех !

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=125893
Ето, виж как изглежда Сашо Ангелов!

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 11:21 

Цъ,цъ,цъ...личи си, че сме в България...естествено че ще се изръсиш на стадиона и ще се буташ там...от какво те е страх...от криворазбраните, банални обичаи на тази шибана държава ли? Направо донеси подарък на Сашо Ангелов, че обичаите го диктуват! Как може най-умните и кадърни хора да са все на дъното у нас, а ограничените да са все в челото...много просто, едните живеят в измислен свят на социални правила и норми, който е толкова мъртав, че вече мирише, а другите се бутат без да им пука...е я гледай кой успява! Няма какво да те е срам - отиваш и обясняваш кой си...даже още утре в 10:00 да си на стадиона!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 19:12 

Отбор: Космос (Бургас)
Не бъди наивен просто няма как да отиде и да му каже нещо защото няма да му се обърне внимание. Треньора си има негово мнение и си търси такива играчи за които е чувал нещо или такива които му пробутват някои менажерери. Много рядко някое кадърно момче може да се добередо него, а акто имаме в предвид колко безработни професионални футболисти с " опит" има ще е много трудно. Дори в юношеския футбол много рядко ще те чакат да се докажеш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 19:42 

Ако моето е наивност сега да чистя някой бар...как мислиш съм се справял и съм си създал име в 2 държави - с бутане точно в такива ситуации...може да ти се стори странно, но има хора, които ценят това поведение...явно в шибаната България не е така!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010 20:22 

Ако малоумните ръководители на този отбор вземат че свършат нещо вместо да баят непрекъснато е много вероятно да сме в първата петица на групата! Моето търпение се изчерпва! Етър е абсолютен фаворит, а те бяха по-зле от нас преди 1 година...явно може, но трябва желание...ако господата Николов и Атанасов им е мил имиджа да спират с празните приказки, защото феновете на Ботев са надживели много по-сериозни мафиоти от тези тарикати!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 00:26 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Избързваш като фаворизираш Етър,разказвал съм ти за нашето ръководство и за нежеланието им да вкарат отбора в А група.А и отборът ни е нестабилен в защита и имаме проблем с допускането на голове,което е недопустимо за отбор с амбиции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 00:33 
Аватар

Мастер недей така негативно да гледаш преди да сме изиграли и един мач.Много ми е интересно,ако вземем та победим още първия кръг Своге,как ще си връщате думите назад.Аз мисля,че поне трябва да се даде шанс да почнат мачовете,а тогава да отписваме.Повечето тук искат да сме като Етър да взимаме на кило,макар и някой наистина да са добри,но чак пък толкова.И те като нас си запазиха отбора на 95% и взеха няколко нови.И ние имаме нови и може да се окаже,че са попадения.Нима някой знаеше нещо за Ванков,Романов и Чалъков примерно,а се оказаха нужните играчи.Изпуснахме таланта на Цска,но пък взимаме сега талант от пловдиската школа.Там поне е сигурно,че се раждат в пъти повече таланти.Както виждаме и контролите са на ниво,което значи,че се работи добре,въпреки проблеми които имат всеки отбор в България.Не искам да се заяждам,а да има някакъв оптимизъм,че го няма тука.С уважение! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2010 00:40 
Аватар

ETARRAS написа:
Избързваш като фаворизираш Етър,разказвал съм ти за нашето ръководство и за нежеланието им да вкарат отбора в А група.А и отборът ни е нестабилен в защита и имаме проблем с допускането на голове,което е недопустимо за отбор с амбиции.

Има едно решение.Менкаме си играчи и е мирно селото.Даваме ви някой защитник,а вие нападател.Аз съм на същото мнение.Ние имаме много стабилна защита и сега я бетонирахме още малко и вече има конкуренция.А и бързо някои забравиха,че отнесохме Етър без Румбата и ги изпуснахме на тяхна земя.Аз продължавам да мисля,че ще имаме най-добре обиграния отбор,защото задния вал се запази,а той е в основата на всичко.Все ще се намери някой да ритне топката,а и вече си имаме жадувания атакуващ халф.Дано тази година с Етър сме пак толкова близо един до друг,но поне с 1-2 места по напред,а защо не и начело.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194412 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203603 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240252 19 Окт 2009 22:34