bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 11:37

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 23:54 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Исками се да коментирам по две теми.Едната е Румбата.Дано се окажа лош пророк,но според мен збърка много.Още твърдя,че варианта Берое беше най-добър за него,още повече след днешните новини около тях.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=142365

Логоката ми за Перник е там,че за момента там конкуренцията е доста по голяма от Берое и няма каде да се покаже,особено за чужбина.Там са нападатели като Делибашич,Янкович и почти сигурното завръщане на Митко Илиев.Докато в Берое сигурен е само Евгени Йорданов.Колкото и смешно да звучи,два мача в лига Европа са си два.Ако Румбата иска нещо да постигне голямо,тези мачове можеха да са рубикома му кък голяма кариера.Ще го гледа цяла България и много агенти в Европа.Да шанса не е голям,но всичко в крайна смека зависи от него.Дано се окажа крив,но отбора на президента Гоце,може да се окаже грешка.Той сам е решил и сам ще носи кръста.Успех

Другата тема е по положителна.Любимеца Левашки днес е бил освободен от Локо Сф.Както знаем един вратар е половин отбор и той може да се окаже важна част от нашия отбор и да не губим някой спечелен мач.Ще се радвам да дойде,но някои ще кажат веднага,че съм бил против него.Напротив,твърдо за,но тогава Митов директно в Етрополе.Двойка,Левашки и Веско на вратата би било голям удар за нас.

А и дано Ковачев и другия зашитник помогнат лявото крило на Видин Боби Борисов да дойде при нас на проби,защото е голям талант и се видя и на мача с нас.100% заместник на Романов.Опитвам се в стил Мастера да изпъкна.Малко по скромен,но наистина има бъдеще в това момче.Някой, ако е по близък с Ковачев,да говори с него и да кажа имали шанс поне да се пробва да дойде.залагам си главата.че ще свърши работа. :D

Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 00:08 

Нещо, което не знаеш, изпъкващи, но Ботев си има вече ляво крило - 99% подписва в Събота!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 00:31 
Аватар

Ако знаеш нещо го кажи.Аз те уважавам много и мога да кажа само хубави неща за теб за разлика ти за мен.Всеки си има косури и разбира по различен начин нещата.Това му е хубавото,че стават дискусии,макар и понякога да прекаляваме.Всички обичаме Ботев.Знам,че си близък с повечето играчи и от там черпиш новините,за което мога да те поздравя.Неискам никога да изпъквам и не пледирам за по вътрешен от теб.С ръка на сърцето ще кажа,че си по навътре в информациите,но и двамата еднакво обичаме Ботев,макар и по различен начин да го изразяваме.Нищо нямам против теб.Ако кажеш някоя новина,няма да навредиш.Както виждаш напоследък по рядко влизам в конфликт и гледам да няма големи дразги.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 01:10 

Да, преди малко получих информацията, че почти всичко е уточнено като условия, но не е коректно да говорим преди договорът да е факт...да не оручасаме нещата! Не е кой знае каква изненада, защото той си тренираше тези дни и сигурно пак ще има тиради и спорове, но аз лично съм доволен, защото въпросният човек има какво да доказва, а на нас точно толкова мотивирани футболисти ни трябват! Жоро определено няма да е доволен ако съдим по това, което си говорехме в Понеделник! :)
В същото време разбрах, че няма особено голям шанс Шаш да се върне в Ботев, което е жалко! Добрата новина е, че атмосферата в отбора е чудесна, противно на писанията в Мач, че било всичко тягостно! Получих и доста позитивни отзиви за Куанг и колкото и да имам резерви за Ковачев, мисля че те двамата са нужната конкуренция в защита, която липсваше миналия сезон! На практика с тях заздравяваме много защитния вал, особено ако Ванков и Нотев останат в отбора!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 01:13 

Забравих да кажа, че за първи път съм напълно зад Сашо Ангелов и то защото той се променя като селекционер от миналия сезон! Вратата трябва да е отворена за нашите кадри и ако показват качества няма лошо да са в отбора...миналото не е важно ако тези хора могат в настоящето да ни зарадват!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 01:24 
Аватар

За Шаш не съжелявай,повярвай ми.Познавам го поне този по добре от теб.Той дори неможа да се наложи в гарнитурите на Ботев като юноша.Както казах брат му беше голям талант,но пиене го затри.Ники играеше допреди 4 години в Згориград и обикаляше селията.Случайно отиде в Криводол и малко му потръгна,но нищо повече.Като го видях,като играхме с Криводол се обедих,че няма много промяна от преди.Той и звездата сега на Криводол Ангел Петров ме карат наистина да вярвам,че футбола в България загива.Неможе преди няколко години да водиш атаката на Згориград,а сега да си звезда в Ботев.Татко ми ще се гръмне,ако и Шаш започне да води атаката,на Ботев.Аз в младежките години съм ритал с него и сме се отгледали заедно на игрището и мога да кажа,че дори бях по добър от него.Вярвай ми.Ритал съм и със Румбата и,ако трябва да ги сравнявам,то все едно да сравняваш Бербатов с Меси или кокошка за кон..Дано наистина не дойде.Благодаряти за информацията.Голям си :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 01:32 

Абе ако момчето подпише с Видима ще се чудим ти какво правиш тук, а не си поне в Левски! ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 01:34 
Аватар

forzajuve написа:
...Аз те уважавам много и мога да кажа само хубави неща за теб...Знам,че си близък с повечето играчи и от там черпиш новините,за което мога да те поздравя.Неискам никога да изпъквам и не пледирам за по вътрешен от теб.С ръка на сърцето ще кажа,че си по навътре в информациите...Нищо нямам против теб... напоследък по рядко влизам в конфликт и гледам да няма големи дразги...

К'во напраИхте с т'ва момче бе???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 02:21 

Какво да направим, истината излезе - ние всъщност сме един човек, но и двамата сме баща на незаконородените тризнаци на тая от Перла и ще се женим за Хаванч Татлату (не знам така ли се пише), който си сменя пола утре!
Какъв страхотен сериал, бабите ще залепнат за телевизорите!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 08:28 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Какво да направим, истината излезе - ние всъщност сме един човек, но и двамата сме баща на незаконородените тризнаци на тая от Перла и ще се женим за Хаванч Татлату (не знам така ли се пише), който си сменя пола утре!
Какъв страхотен сериал, бабите ще залепнат за телевизорите!

:lol!: :lol!: :lol!: Т'ва ми хареса!

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 10:56 
Аватар

http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=58&j ... 8060&mm=58
ахаха явно нещо вярно,да напишат,че няма да влизаме :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 11:52 
Бригада Враца
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Какво точно искаш да организираш 40 дни преди мача! То май и от Своге никой няма да дойде, че нещо феновете им се били изпокарали! Като наближи - 1-2 седмици и минат контролите ще се мисли за този мач! Сега най-добре да се организираме за контролата с Академик Сф!

Мога да те уверя, че ще дойдат... Нз кой с кой се изпокарал.. но ще дойдат !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 12:15 

Той го уважавал ... yxayxyaxya Как можеш все още да уважаваш човек , който 10465847 пъти те нарече публично глупак , тъпак , идиот , нещастник , некадърник и т.н. :020: Както и да е , ти това "О" и "У" си мислиш , че са една буква нали :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 12:32 

волейбол, тук е форум...няма публичност!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 13:34 
Аватар

Аз съм си казал мнението за мастера.Това,че го уважавам,незначи,че можен вече да си говорим на малките имена.Той знае,че държа на достойснтвото си и няма как да контактувам с човек като него.Просто тук всички обичаме Боте и всеки се опитва да си даде мнението.Това,че има различие е най-хубавото нещо в тоя форум.Ако всички пляскаме с ръце,значи нещо не е наред.Всеки си има виждания и любими играчи в сегашния отбор.Видя се,че и той напоследък е поолегнал,като застана най-вече зад Сашо Ангелов.Така,че може да се каже,че има две промени напоследък,колкото и смешни да са за някои.Аз изчетках малко Мастера,а той Сашо.Можеби нашия конфликт си намери крайния резултат и съм доволен.Мен неискам никой да ме ласкае,а само да се уважават хората,които по цял ден се потят за доброто на Ботев.Аз правя една крачка назад,но това незначи,че няма да направя и две напред,когато трябва да си кажа мнението,колкото и да не се харесва.Аз заставам зад отбора независимо кой идва и си тръгва.Няма незаменим.Неправя трагедии,а гледам положително.Колкото и да не се харесва на някой в момента Ботев е жив и макар и без крайна цел А група,отново ще гледаме големи мачове.Сигурен съм,че ако се отдаде шанс за атака на А група,няма да се откажем.Пример са Видима и Академик.Фаворити бяха други,а накрая се видя какво стана.Зимата може нещата и да се преобърнат на 180%.Поне е сигурно,че като общински отбор няма да фалираме.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 14:00 

Естествено ако скоро пак изръсиш някоя глупост аз няма да се посвеня да те критикувам директно за нея! Това, че съм много груб в критиките си не значи, че не уважавам дадено мнение и не веднъж като кажеш нещо смислено съм те хвалил...просто трябва да съкратиш малко лиричните отклонения, защото заради тях доста стари форумци ми споделиха, че не пишат вече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 14:48 

" ... и плеснат с ръце и се прегърнат " :party048: Както и да е , днес ли е мачът в Правец или не ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 15:09 
Аватар

Днес писаха из медиите,че Румбата са го искали и Славия,но е избрал Миньоро.Днес мернах,че там са и Хазуров и Ат.Николов в нападение.Така,че стават доста голяма конкуренцията.Единствения му плюс е,че Тони Велков му е бил треньор и в дубала на Локо Сф.Въпреки този плюс продължавам да мисля,че згреши.При бате Венци също беше добра алтернатива,защото той най-добре пласира играчи в чужбина,а и той напоследък заявява,че само с млади ще работи Славия.

Левашки и той вече официално е напуснал.Ще видим каде ще го задуха вятъра.Той знае,че в родния му клуб е добре дошъл,но си мисля,че ще изчака някой от новаците в А група или Монтали,Сливен,дори Берое да му предложат.Ако дойде при нас,мисля,че можеби ще е важен лидер,както беше Румбата.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 15:14 
Аватар

Maчът в Правец е днес,някои ще ходи ли?

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 15:32 
Аватар

http://www.inter.az/index.php?action=st ... c_id=56615

Били са Берковица с 3:1

Дано днес да не играят като Принтер от Италия.В този мач можеше да изпъкне Румбата и да направи още по-добър трансфер.От мача със Берковица са си харесали техния играч Генов,който е младежки национал.Можеше Румбата да играе направо шампионска лига :sad: .Може пък друг да изпъкне днес и да настъпи пак паника из форума,че ще изпуснем някой играч. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 15:52 

Ето, хваля те веднага - намерил си сайта на Интер - значи не сме чак толкова различни, след като аз го следя вече една седмица и даже си говорих с човек от Азербайджан, който обеща да ми каже как е преминал мача...дано се разберем, защото разговорите са на руско-английски! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 16:12 
Аватар

недей,че ще почнат да те ревнуват :D Малко взе да става наистина като турски сериал.По добре да не се хвалим :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 16:22 
Аватар

Ето това е любов и разбирателство трябва да има в този форум :-D

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 16:47 

Някой ще каже ли ще ходи ли на Правец или ще продължавате да се целувате бе ????

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2010 16:52 

Ми иди ти, бе!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194512 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203688 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240354 19 Окт 2009 22:34