bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 07:37

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2010 16:53 

Отбор: Ботев (Враца)
Супер че гостуваме в Симитли втория кръг - тамън ще ида малко на планина лятото! :) Иначе Симитли е един от най-сериозните отбори в тази група и трябва да сме много сериозни от самото начало! Добре, че имаме два тежки мача първите два кръга!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2010 17:18 
Аватар

Някои да ходи днес случайно на тренировката,че аз вчера неможах и ще ида днес да ги видя?

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2010 20:11 
Аватар

Ultras_Vratza написа:
Сега ми се обаждат от Бяла Слатина и викат.Вярно ли Пажин подписъл с Ботев Враца...Явно доста се е разчула тая лъжа..Вчера на тренировката си ни казаха че такова нещо НЯМА ! :botev: :botev:

А, бе т'ва бяха "правдоподобни" новини от Новспорт и Футбол24.Пажин даже не е идвал до Ботев.Просто тези сайтове търсят сензации и да внесат смут и напрежение в отбора, заедно с другите новини за финансовото положение на отбора. :redcard:

mar4o_botev написа:
Някои да ходи днес случайно на тренировката,че аз вчера неможах и ще ида днес да ги видя?

На момчетата нещо им стана навик да тренират на дъжд. :mrgreen: Дано наистина им върви като по вода през сезона.

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 10:58 

В Петък сме с Интер в Правец от 18:00 часа! И аз да прозвуча като адашчето, но ми изникна ангажимент и не мога да ида до Правец! Ако някой иде да направи снимки, все пак играем с отбор от Шампионската лига!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 14:07 

Имам един сериозен въпрос към ръководството ни и към медиите! Кой от ръководството информира медиите, че Пажин вече бил назначен при положение, че Пламен каза в Понеделник че няма такова нещо! Ето Мач днес пишат, че всичко било ясно, Сашо Ангелов нямал думата, а Ковачев бил върнат в отбора! Аз ли съм тъп или Ковачев не беше на тренировката?
Не знам вече какво правят тези медии и чакам с нетърпение днес пресконференцията да видим какво става!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 14:33 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Имам един сериозен въпрос към ръководството ни и към медиите! Кой от ръководството информира медиите, че Пажин вече бил назначен при положение, че Пламен каза в Понеделник че няма такова нещо! Ето Мач днес пишат, че всичко било ясно, Сашо Ангелов нямал думата, а Ковачев бил върнат в отбора! Аз ли съм тъп или Ковачев не беше на тренировката?
Не знам вече какво правят тези медии и чакам с нетърпение днес пресконференцията да видим какво става!

КОВАЧЕВ БЕШЕ НА ТРЕНИРОВКАТА В ПОНЕДЕЛНИК - КЪСО ПОДСТРИГАН

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 15:08 

Мач добре го квалифицират - изгонен поради некадърност! Форцата няма да спи сега след като взимаме треторазрядни играчи от изпаднали отбори!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 15:11 

Сега ми е интересно Пажин какво ще прави, защото Пламен може да се сърди, че сме обсъждали, но явно някой пуска тази информация!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 15:19 
Аватар

Аз се радвам за Ковачев много.Все пак е наша рожба и знае за кой ще играе.За Пажин няма да коментирам.Заставам зад всяко решение на ръководството.Между другото след като ни напусна Романов се сещам,че Видин имаха много силно ляво крило и той им е най-силния играч.Бутанския си седна няколко пати на гъза след негови финтове.Доста е добър и млад.Май беше с номер 11.Боби Борисов май се казваше.За мен е много добър и дано Ковачев помогне да дойде при нас.Надали му се играе във В група.Перфектен заместник на Романов според мен и няма да струва никакви пари.Видинските ултраси,ако видят,че пиша за техния любимец,ще ми теглят по една майна.Ако е за доброто на Ботев,ще го преглътна.Дано по някаккъв начин има шанс да дойде при нас.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 15:31 

Ковачев е наша рожба за теб, но май забравяш как си замина - с писане по форумите, извинения и оправдания! Не мога да те разбера - Цвятко го псуваше, въпреки че е наш юноша играл и в А група, а Ковачев от Бдин, които бяха с най-слабата защита му се радваш! Не знам по каква линия се връща, но за мен трябва да си заслужи място в Ботев, защото с поведението си преди 2 сезона показа, че този отбор не му е на сърцето кой знае колко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 15:46 
Аватар

Той си замина заради конфликт със Валери Цветанов.Искаше много да играе в отбора,но имаха разминавания и се принуди да играе във Видин.Никой не е казал,че ще играе.Ако се докаже,че има място в отбора е добре дошъл.Въпреки многото голове във Видин се знае,че им е най-стабилния защитник.Все пак един човек не прави цяла защита.А и май е само на проби и не е сигурен.За Цветко пак си измисляш.Критиката няма нищо общо с псувня.А и Ковачев последно играеше в Б гупа,докато Цветко във А с Монолит(Манастирище).Който се докаже пред Сашо Ангелов е добре дошъл.Не ме ебе кой е и за какво се бори.Двойката Пешо и Ванков е бетон,такаче който дойде ще бере ядове.Ето снимка на този Боби от нашия мач с тях,Наистина е добър много и е млад.С жълтите бутонки в центъра.Бутанския знае най-добре :D

http://gallery.botevvratza.com/displayi ... fullsize=1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 19:17 
Аватар

Днес ходих и говорих с пом.трениорите и ми казаха,че Румен днес е почерпил,защото е подписъл с Миниор Перник!

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 19:21 

Какво си измислям за Цветко, бе...да ти вадя ли коментара как го наричаш с Бог знае какви имена! Ти даже не го знаеше кой, каква критика те гони?
Иначе честито на Румен, това е много по-добра опция от Берое и поне се работи стабилно и професионално! Ние можем да чакаме Шаш от Видима или да търсим нападател!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 19:30 
Аватар

Ако комшията дойде в Ботев,ще се гръмна от смях.Наистина ще тръгнем надолу.Няма да коментирам неговите качества,но той е доказателство на какво равнище ние футбола.Уважавам го много,но да води атаката на Ботев е прекалено.А и той не е чист нападател,така,че и да дойде,да не очакваме да вкарва като Румбата.С ръка на сърцето се моля да си остане във Видима.Той дори като юноша на Ботев неможеше да се наложи и затова го пратиха във Мездра.Брат му имаше голям талант и мина през всички гарнитури,но пиенето му прецака кариерата.Аз съм против той да ни води атаката.Цветко е добре дошъл,но като Ковачев да си заслужи мястото.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 19:43 

Прочетете Дарик и Гонг - там има всичко от пресконференцията! Освен Ковачев на проби е и Куанг от Видин! Както си и говорихме онзи ден Кебапа се връща, а това момче дето се чудехме кое е се казва Габаров и е играл в Бобов дол!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 19:45 

С две думи правим селекция за оцеляване, не за А група! Честито на Меридиан Мач за поредната глупост днес - този парцал да го закриват!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 19:55 

Ъпдейт на боклуците, в които няма какво да четем за Ботев:
БъСпорт
Новспорт
Тема Спорт
Меридиан Мач

Габаров е младо момче на 20 години, идва от Бобов дол и гледам е вкарвал голове миналия сезон! Ето такива трансфери аз подкрепям!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 20:28 

Отбор: Космос (Бургас)
Това момче, Христо Габаров качествен халф с основен принос за шампионската титла на Славия набор 1990 и е бронзов медалист в Берое 1989г, игра и за дубъла готвеше се с мъжкия отбор на Славия до идването на Вили Вуцов, който както вече знаете не взе нито един футболист от шампионския отбор на Славия защото имаше личен конфликт с треньора Ст Колев. След това игра в почти всички мачове на Миньор Бобов дол в Югозападната бундеслига, вкара кякой решителни попадения и помогна на отбора да завърши на второ място.

Последна промяна predator на 23 Юни 2010 21:15, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 20:57 

Напълно съм съгласен, вече от Берое колегите споделиха, че е страхотен талант!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 21:00 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Ъпдейт на боклуците, в които няма какво да четем за Ботев:
БъСпорт
Новспорт
Тема Спорт
Меридиан Мач

Габаров е младо момче на 20 години, идва от Бобов дол и гледам е вкарвал голове миналия сезон! Ето такива трансфери аз подкрепям!

А, бе най-добрия и достоверен сайт си остава Гонга. :first: Уинър.бг също не е лош, ама напоследък нещо го развалиха със няк'ва секция, в която само за чалга пишат. :second:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 23:34 
Аватар

mar4o_botev написа:
Днес ходих и говорих с пом.трениорите и ми казаха,че Румен днес е почерпил,защото е подписъл с Миниор Перник!

Значи ще го гледаме в А група догодина! Успех, Руменеее! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2010 23:58 
Аватар

Малко оптимизъм около отбора няма да дойде лошо.Единствено трябва да съжеляваме за Румбата,но и той е настоял да играе в А група.Селекцията таман е почнала и вече ставаме конкуренти на Бяла Слатина и Криводол.Най-важното е,че запазваме основата на отбора.Докато сме зависими само от един играч,никога няма да вървим нагоре.Сега е момента на играчите да покажат,че могат да поемат по-голяма отговорност и да вървим нагоре.Може да не е в А група,но класиране в първата 5ца няма да е края на света.Догодина се очакват и размествания в А група и може по добре да се изчака още малко за атаката на А група.Ако ни се отдаде такъв шанс,ще се възползваме.Може пък зимата да стане по интересно,все пак избори идват.Може пък да се появи някой лев повече и да променим плановете.Сега е важно да почнем по уверени от миналата година.Имаме що годе обигран отбор и ще си проличи тази година.Само трябва да се повиши конкуренцията на няколко поста и да се намери точния заместник на Румбата.Има време до началото,може пък и по добър от него да дойде.Румбата не е Меси,за да умираме.Аз бих бил щаслив, ако Редовски дойде.От нас му почна не лошата кариера и може при нас да я завърши.За мен той е най-добрия избор.Опит,познава обстановката и е играл с новия президент.Той наскоро се ожени и незнам сега каде е.Дано Чавдар Атанасов се сети за него.Помня контролата с Левски във Враца.След нея той затвърди добрата си игра и отиде там,но за кратко.Аз дотук съм доволен от всичко около отбора и съм спокоен,че Ботев ще има големи мачове както и предния сезон.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 00:02 
Аватар

Успех на Румен.Той си остава от добрите играчи,които излизат постоянно от нашия отбор.Дано скоро ни се одблагодари със силни игри и трансфер в чужбина.Нито той ще му се отрази зле,нито на нас процента който може да получим.Трудно ще стигне Марто,но поне да излезе навън и да пробва късмета си.Важно е да не забравя от каде е тръгнал и повече моментите му в Локо Сф да не се случват.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 00:06 

Егати тирадата с празни приказки! Пак доказваш, че си дръвник - ходи гледай Криводол - техните цели са 5-то място и там може да са доволни когато двамата им най-добри играчи напускат! Не знам нарочно ли го правиш или си просто такъв! От седмица на седмица мненията ти се менят и менят и ставаш за все по-голям смях! Тук е Ботев Враца и целта е А група ако ще Жоро Павето да сложи екип и да ни е нападател! Ти пак си за живуркането, но никой друг не е като теб! Редовски е на проби във Видима-Раковски и ако познаваш Ботев ще знаеш, че той няма да се върне във Враца ако не е за пари! Не знам каква обстановка познава, след като не е играл тук 8 години - типична поредна глупост - ако ти си изостанал в 2002 година, то ние сме в 2010! Срам за Ботев е да има фенове, които са доволни от ситуацията в момента, нечуван срам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2010 00:36 
Аватар

И Етър,Дунав,Спартак Варна,Ботев Пловдив,Марек, Добруджа и т.н не са доволни.В този случей трябва да теглим една майна на хората които обичат футбола и са фрашкани с пари.Аз бих бил най-щасливия човек на планетата,ако отидем в А група.Положението е такова,че и това което сега е Ботев трябва да ни радва.Нима 20 години като не сме играли в А група,отборът е мъртав.Всичко скоро ще си отиде на мястото.Бизнесмените които идват на стадиона и се бият в гърдите,че са големи ботевци,да вземат ритуално да се гръмнат всички.Какво можем да направим ние феновете като сме толкова бедни.Изборите идват и там са насочени всички очи.Едно е сигурно,че Бубев уби Ботев и неговата алтернатива Цурка да го духа.Истината е,че без Герб, сега Ботев щеше да мисли за дерби с Ботев Димово.Не лобирам,а казвам самата истина.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194459 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203658 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240316 19 Окт 2009 22:34