bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 22:08

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2010 20:05 

Отбор: Ботев (Враца)
ПАЖИН СЕ ПРЕДЛАГА НА „БОТЕВ”
Предраг Пажин е търсил контакт с хора от ръководството на ОФК „Ботев”, за да си предложи услугите на местния футболен клуб. Централният бранител на „Локомотив” /Мездра/ вече обяви, че напуска „железничарите”, тъй като те ще играят от следващото първенство в северозападната „В” група. Липсата на отбор и желанието на Пажин да изкара поне още някоя година по терените го мотивирало да се обади на човек от управата на врачани. Според неофициално потвърдена информация, събринът с български паспорт не бил удовлетвотворен от отговора. Пажин бе един от най-скъпоплатените футболисти на мездренчани през последното първенство с месечно възнаграждение от около 6 000 лева. Толкова много пари едва ли са по силите на „Ботев”, тъй като Пажин би струвал колкото половината отбор на врачани. http://modernavratza.com/index.php?lang ... 147/t10437 Дали е вярно?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2010 21:23 
Аватар

Та той играеше със сегашния ни президент Чавдар Атанасов в Левски.Аз съм по навид Президента да влезе в игра,отколкото Пажин.А и знаем,че Сашо не работи с стари играчи.Трябва ни защитник,но по млад и перспективен.Не би били лошо да заформим отбор от вида:"На вратата Пламен Николов,в защита Сашо Ангелов и Пажин,в средата Чавдар Атанасов и напред Бойко Краев и Емил Маринов".Другите ще са от наща школа, за да трупат опит около ветераните.Вчера Бардон напусна Левски и той е опция в средата.С такива играчи можем спокойно да атакуваме А група.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 00:16 

forzajuve написа:
Та той играеше със сегашния ни президент Чавдар Атанасов в Левски.Аз съм по навид Президента да влезе в игра,отколкото Пажин.А и знаем,че Сашо не работи с стари играчи.Трябва ни защитник,но по млад и перспективен.Не би били лошо да заформим отбор от вида:"На вратата Пламен Николов,в защита Сашо Ангелов и Пажин,в средата Чавдар Атанасов и напред Бойко Краев и Емил Маринов".Другите ще са от наща школа, за да трупат опит около ветераните.Вчера Бардон напусна Левски и той е опция в средата.С такива играчи можем спокойно да атакуваме А група.Само Ботев

Аха , е щом пък не трябват опитни защитници ... добре :011: Наистина Пажин е вече доста възрастен и с тези претенции за заплата не става , но подобен защитник не би бил излишен !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 11:21 
Бригада Враца
Аватар

dzmei написа:
TTT, точно за това написах, че Румен заслужава много повече. Пределно ясно е, че при текущата ситуация Ботев е тесен за него. Но също така смятам, че всичко друго освен преминаване при т.нар. "грандове" ще е грешка, като изключим разбира се двата мача за Лига Европа. На него му трябва тръмплин за възможно най-бързо излизане в чужбина. Не мисля, че Берое е такъв тръмплин. Примиренческото мислене винаги ще ни държи в средата на Б група, а отбори като Кърпачев/Ловеч/ изкарват играчи като Ивелин Попов и Манолев. Кърпачев далеч не са отбор с традиции като Левски и ЦСКА/единствените "грандве"/. И не са само парите на Гришата защото и Гигов има пари, а резултатите ги знаете всички.

Хахха те хубаво изкарват играчи като тях ама мога да ти кажа, че Ивелин е юноша на Левски а Манолев беше някъде от Македонско... В славата ли играеше или Пирин не си спомням.. да не говорим за латекса че ми е болна тема, отбора които го мразя от дъното на душата си, макар че имам много приятели и колеги от Ловеч, просто там бъка от мръсни пари и корупция...

Може да прозвучи тъпо ама ще разкажа един мноо тъп виц за Литекс, ама си е напълно верен :D / за уточнение на Веско, да му кажа че ми го разказа нашият скъп бивш съученик Дидко :D /

Идва много добър чужденец на проби в Литекс, харесват го голмайстор бил супер играч. Преди да подпише го питат:
- Ти мачове продаваш ли ?
- НЕ!
-Марш тогава ! Ние с стова си изкарваме парите!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 11:37 
Бригада Враца
Аватар

а и относно продажбата му в Бироиту... Наистина, това не отбор за него...И как някой вече спомена каквото ще играят в ЛЕ, нали ще е само 2мача и не е сигурно дали ще го пуснат... Хубаво разбирам, трябва да се развива... аз предопочитам да се развива като седи при нас и ако има някв шанс за А група и дай боже да стане там да поиграе пак при нас 1 полусезон и тогава 100000000000000000% ще го види някой много по голям скаут или там както и ще го наречете на 10пъти по добър отбор и тогава да излезе и повече пари ще му вземем и той ще взима по добра заплата и ще се развива много по добре отколкото в Дзън Таун... Пък и кво се подмазвате на феновете на Бирои, незабравайте че те бяха курвите на Тракия :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 13:55 

Ама да бе, то целият свят се съгласява с форцаберое - защитниците трябва да са много млади, даже ако може да са под 20 години е най-сигурно! Малоумник - иди питай Хавиер Агире, Фабио Капело и други такива футболни лаици, които не могат да спорят с теб каква е тайната на стабилната защита! Пажин не е за Ботев, Рангелов не е за Ботев...ми кой е за Ботев тогава...форцаберое да се съблече по гащи да рита в Ботев! Егати фена, егати чудото - този просто не е фен на Ботев щом според него качествените и опитни футболисти не трябва да играят в любимия ни отбор! ВЪН ОТ ТУК!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 14:13 

Задава се падение за ГЕРБ във Враца на идните избори и колко подходящо задаващият се провален сезон ще съвпадне, че на феновете да им е прясно кой какво е свършил! Доколкото разбрах никой не е работил по селекция, никакви играчи не са търсени, сегашните с изтичащи договори също не са търсени за нови и някои от тях ще се насочат към Бяла слатина, Криводол и Берковица. Спонсори също не са търсени, а пари няма! След няколко седмици сигурно форцапрасе ще е хипер доволен, когато на подготовка ще заминат половината от старшата и Данчев, но той Сашо залага на младите играчи и със сигурност всичко ще е комплектовано до перфекшън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 15:53 
Аватар

Май си имаме опозиция на Герб и новото ръководство.Явно с назначаването на новата лидерка на БСП,Цурка,са пуснали брънбари из форума.Явно тагуваш за Англия и ти препоръчвам час по скоро да хванеш влака или самолета.Примера с Агире и Капело доказва,че си обаркал рейса и държавата.Аз като фен на Италия не ми говори за стари и млади играчи.Никога не съм казвал,че Румбата не е за Ботев.За Пажин е ясно,че няма място в Ботев.Не ми се иска Пешо или Ванков да бъдат заменени с набора на бащите им.А и той взима заплата колкото цялата зашита.Може ти да поемеш разликата например.Не съм казал,че няма да приема опитни играчи.Но има достатъчно под 30 години,които ще ни свършат работа.Както писах, ако ще влиза някой като Пажин, то поне да е Чавдар Атанасов.И той подържаше форма за националния на МВР,а и има опит с Бат Бойко в един отбор.Той ще му е гръб.На Пажин гърба беше Бачев и видяхме до каде я докараха.Някой неща се фантазират и пишат глупости.Май жегата си оказва влиание,за което разбирам напрежението.Явно играчите които си питал знаят повече за селекцията от новото ръководство.Явно има и напрежение в тях,защото както зимата някои напълниха гащите,когато се говореше за ново ръководство и веднага стана обединението между играчите и страха,че доста ще загубят мястото си.Явно някои са станали мениджъри на част от играчите и вече търсят контакт с грандовете Б.Слатина,Криводол и Берковица.Няма да коментирам повече хора,които пренасят лошото си настроение върху мен.Ако ще и с юноши да играем,аз съм зад отбора Ботев,а не зад определени играчи.Но съм сигурен,че доста хора сле 21 ще се скрият като мишки и ще се правят на големи ботевци,Искаше ми се да няма напрежение във форума,но явно някои неискат.А щом искаш и да ми забраниш да влизам,смятай до каде си я докарал в твоята злоба.Аз те уважавам,но явно ти си самолюбец и необичаш критика и непадаш по гръб.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 17:54 
Аватар

Форца, виж, лично на мен си ми симпатичен най-вече заради задълбочените тактически анализи, които правиш и заради това, че обичаш отбора. Това второто сериозно. Моля те, като на колега-съфорумец, кажи ми какво очакваш да се случи на 21? Обещавам, че няма да се крия като мишка. Днес сме дата 12... По принцип интелигентните хора когато обичат нещо са критични към него. Ако детето ти носи тройки и четворки по математика, а ти знаеш, че способностите му са за 5 и 6, ти какво ще направиш? Ще бъдеш критичен или ще му кажеш "еми нищо, колкото са ти писали толкова". Разбери, че е нормално целия форум да негодува от тази тишина, която "струи" от клуба за нови играчии от това, че Романов и Румен напускат. Без да се обиждаш, но ми напомняш малко оркестъра на "Титаник". Ботев има нужда от всеки фен, но и не забравяй, че в не малка степен феновете са Ботев, т.е. заемането на критична позиция не те прави по-малко ботевец.

Ицко, напълно споделям вижданията ти за Осъм Ловеч. С примера за Манолев исках да кажа, че отбор от прованса прави не лош трансфер в Европа. Аз смятам, че това става защото има един или двама ръководители там, които не мислят "среднячески" като останалите около тях. Иначе няма отбор в България, които да не уговаря мачове, но според един форумец, такъв ни е футбола и трябва да си го уважаваме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 18:27 

По 4 изпадащи този сезон

По четири отбора ще изпадат от двете Б групи през новия сезон, когато дивизиите ще бъдат с по 12 тима, съобщава БТА. Когато приключи окончателното лицензиране и на четирите първенци на "В" групите, това ще бъде оповестено и за всички отбори.

Увеличената бройка на изпадащите ще доведе до още едно свиване и следващо обединяване на втория ни ешелон. Така от 12 отбора във всяка група ще отпаднат 4, а ще влязат по два победителя от "В" групите. Събраните 20 отбора общо от двете дивизии ще бъдат обединени в една Б група от сезон 2011/2012. Само да не стане така с тая селекция да се борим да не изпадаме :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 19:09 

Спокойно ние няма да сме от тях , сега на 21 обявяват между 7 и 10 играчи , които ще ни вкарат в А гр. ! А да не забравя , на 21 на стадиона от 18:00 НОВИТЕ спонсори ще поставят капани за мишки !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2010 19:47 
Аватар

Това с мишките беше иронизиране.Не съм искал да обиждам никой.Все пак се вижда кой е обиждан.Просто искам да не се правят трагедии още преди сме хванали влака.Аз като фен съм оптимист,а не търся трагедии.Да болно ми е,особено,че Румбата ни напуска,но това е и негово решение.То е ясно,че само той може да реши дали да пренебрегне по високото ниво от нашето.Било то Берое,Черно море или софийски отбор,който не е за пренебрегване.За Романов се очакваше нещо такова,единствено е пропуск,че избяга без пари.Но както писах,ако не е Румбата,ще е друг.Румбата не е вечен.Нима преди това Редовски и Валентинов са били по слаби от него.Засега вярвам на думата на Пламен Николов,който наскоро каза,че се преговаря с определени играчи.Какво да се направи,че нашите са толкова потайни и медиите немогат да кажат нещо.Аз също критикувам често,но сега какво да критикувам.Още подготовката не е почнала,а аз да се правя наразбирач като някои.Знае се кой ме най-много обича от форума.Аз се опитах да спра нашето падение като се караме,но той си знае неговата,т.е,само той е прав и никаква опозиция на неговото мнение.Нали затова е свободен форум.Всеки си дава мнението и не е задължително да му се обръща внимание.Но някой дори се опитват да забраняват да се пише.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 00:38 

Форцаморца и задълбочени тактически анализи - това е като Вили Вуцов и футбол! Ботев Враца не се нуждае от фенове-разбирачи - такива има в изобилие из сектор А и можем когато ни трябват анализи да ги имаме за една ракия от който и да е над 80 години! Ботев се нуждае от фенове, които са наясно, че Ботев е над всичко и Ботев е по-голям и от Румен Рангелов и от Сашо Ангелов и от Георги Даскалов и от Ювентус! Форцаморца показва нееднократно, че не знае какво е Ботев Враца с комичните си тиради - човек с много свободно време, който пуска средно по 15 параграфа във форум на ден няма как да вдъхва доверие и на такъв аз не бих поверил да ми гледа костенурката, невър майнд да ми говори за футбол!
Аз, бабо, за разлика от теб не се "правя" на разбирач, аз говоря с хора от отбора и предавам получената информация - затова си знам моето...а твоето е безцелни празни приказки от репертоара на Перла! Смешен си ми - хем всеки си дава мнението, хем се оплакваш кой какво казал по твой адрес - за мен ти си дървен философ и това си е мое мнение, затова твоето присъствие тук ми досажда и ще си те обиждам колкото поискам и както поискам, защото това е част от полу-анонимната форумна система, която се разви в последните десетина години! Както сам каза - не е задължително да ми обръщаш внимание, но щом ми обръщаш, значи намираш доста истини в моите градивни, хапливи критики към твоята анонимна форумна персона!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 00:57 
Аватар

Браво.Поклон към най-големия фен на Ботев.Аз пък няма да продължавам да ти отговарям,защото си като Бербатов,прекалено високо,но като него по- добре си стой в Англия.Егати уважението към най-старите ботевци,които си дават последния залак,за да са на стадиона.Но ти си над тях.Заради такива като теб, скоро време стадионите ще са празни.Но нали старите хора са изкофели и затова са пълнили стадионите.Поне имай уважение към поколението на татко ти,че си позор за 21 век.Ако ти си фен на Ботев,то например моя баща,който милее до ден днешен и не пропуска мач на Ботев е мухльо в сравнение с теб.Голям си.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 01:09 
Аватар

Аз се гордея с хора фенове на Ботев от старото поколение,защото те наистина са фенове на Ботев,за разлика от нас.Ние сега си мерим пишките,докато за тях е било религия и живот.Докато има разделение на сектори,стадионите ще са празни.Дали е А,Б В,Г сектор все тая.Щом е на стадиона, обича Ботев.И незабравяй,че благодарение на старите фенове Ботев е жив и до днес и ние трябва да направим същото, за да го има и в бъдеще.Аз предпочитам да има 10 стари фенове на стадиона,отколкото 1 като теб.Защото след тези ще дойдат още десет,а заради такива като теб,най-много някой който ще иска да се запознае с наистина голям фен като Павето,а не за да разбере какво е наистина Ботев.Можеби и ти заради това си обикнал Ботев....спирам.Официално няма да ти отговарям.Ще се правя,че си в Англия и бързаш за метрото,че тук с тези Чавдари,е много бавно и друса.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 12:17 

Наистина един излишен спор,кой по-голям фен,кой-по-малък.Няма смисъл от такива.Наистина форца е прав тук,няма значение кой в какъв сектор седи,важното е че е на стадиона и подкрепя Ботев.И аз едно време,когато Ботев играеше в А-група,бягах от училище да гледам мач,седях в агитката,седял съм във всеки един сектор на стадиона,това значи ли че сега не седя в агитката ме прави по-малък фен.Дано на 21-ви,наистина има какво да се види,защото Ботев заслужава повече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 20:19 

Абе вие двамата ... Защо намесвате хора , които нямат нищо общо с вашите караници ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 21:06 
Аватар

Пажин няма място в Ботев, защото е дрът пияндурник и говедо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 21:26 

Защото скучая, а това за феновете просто не е така - половината хора в сектор А лично съм ги чувал да псуват нашите футболисти през 2004 и след това през 2006 - това ли е подкрепата!
Хората като форцаморца са такива - подкрепата им е до тогава до когато отбора играе според сбърканите им идеали, а когато нещата не вървят са първите, които ще псуват и ще заплашват СОБСТВЕНИТЕ СИ ИГРАЧИ! Погледнете го - та той псуваше наши футболисти и този сезон ей така за хубост, а когато някой друг разкритикува неговите любимци чете морал! Такива нямат място на стадиона, а и да припомня - същият този шибек пръв псува агитката и Жоро! Има фенове и фенове - едните подкрепят и пеят, другите са специалисти и с натъпкани със семе уста философстват и псуват!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 22:39 
Аватар

:first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Юни 2010 23:52 
Аватар

Неисках да пиша,но трябва малко да се защитя.Някои се опитват да ме скарат със всички във форума.Аз със него повече няма да споря,но не е редно да се пишат глупости.Никога,ама никога не съм псувал,ругал или обиждал феновете на Ботев.Едно е да критикуваш,а друго е да псуваш.Критиката дори е полезна,защото невреди.Единствената ми критика е била винаги в полза на отбора като цяло.Няма сега да се оптавдавам,който иска да ме мрази.Планът е ясен.Гоним половината от сектор А,защото има справка в МВР,кои са нарушили закона за хулиганство по стадионите.Това се отнася,само за хората ,които са посещавали мачовете от 2004 нагоре,защото другите преди това несъществуват.Дали съм псувал играчите е под нивото ми да доказвам.Аз уважавам всички до един,но понякога има критика,което е нормално за всеки фен.Да най-много нападам Митов,но пък други,знае се кой,Данчев.Справка е всеки отговор напоследък включва безопасния пред вратата Данчев.Когато казах да се пусне анкета кой е най-добре да стои на вратата на Ботев,някои умряха от страх за да не види своето падение.Аз обичам Ботев и милея за него.Благодаряние на татко ми знам какво е да си ботевец,но за съжаление той е дъртак и скоро може да не му дават да идва на стадиона,защото не е по-голям от някои.Аз уважавам всички които идват на стадиона.Делението между секторите е в полза на някои хора.Когато сме всички Ботев ще е най силен.Който иска да ме обижда,няма да му се сърдя.Нали е свободна държава.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 10:48 

Не е ли смешно - викам си ще ме игнорираш, ти продължаваш да пишеш ли пишеш...започвам да се чудя да не си безработен, че то по всяко време на деня да следиш тоя форум си е болестно състояние! Между другото ако не съм аз да си говоря с теб не знам какво ще правиш? Форумният ти живот ще изгуби смисъл като погледнеш кой отговаря на коментарчетата ти!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 12:59 
Добър приятел на сайта
Аватар

dzmei написа:
Разбери, че е нормално целия форум да негодува от тази тишина, която "струи" от клуба за нови играчи

Спокойно! За нови трансфери в Ботев засега не се съобщава, тъй като набелязаните играчи, в момента имат важни мачове с националните си отбори и не могат да мислят за друго. Ще има повече яснота след 11 юли. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 14:43 

Аз,ще бъда реалист...пределно ясно ми е,че няма да вземем Руунй,Клозе,Робен,Бадщубер,Лампард или Тери
Най-вероятни нови попълнениа в Ботев за мен са :
1-Бендтнер
2-Хунтелаар
3-Гатузо
4-Рио Фърдинанд
5-Балак
6-Симон Кяер
:D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2010 14:47 

За Фърдинанд не съм сигурен дали ще ни отговаря на класата ? Все пак имаме Нотев...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194385 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203558 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240224 19 Окт 2009 22:34