bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 00:52

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 19:36 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Много е добър ако сте го взели много лошо за ръковотството започна се!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 19:39 

georgi_ fena написа:
Много е добър ако сте го взели много лошо за ръковотството започна се!

Май си прав ... :redcard: :redcard: :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 19:45 
Аватар

Чакаите малко са Румен си заслужи с играта си да иде в по-добър отбор не е ли така?Раководството явно ще се опита да му вземе добри пари,аз лично се радвам,че Румбата отива там защото както вече казах там се играе на по-високо ниво и ще може да се представи и в един от елитните турнири в Европа.Е които не не иска Румен да се развие щото ,като гледам кво става при нас май изобщо нема да праиме нищо за съжеление и нека да не бъдем егоисти все пак става въпрос за най-добрия ни играч всички знаем колко талант има в него нека да използва шанса си и да се развие!

ИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 19:46 

Как ще продаваш без да си си подсигурил някой , който да може да го замести :498:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 19:49 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
http://gong.bg/view_article.php?article_id=139461 Ето ви инфо че нашия човек преговаря с Рангелов за да не кажете че провокирам тука обстановката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 19:51 

ivaylito написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=139461 Ето ви инфо че нашия човек преговаря с Рангелов за да не кажете че провокирам тука обстановката.

Да бе видяхме , много добър футболист е със сигурност ще ви помогне доста .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 19:58 

Дълбоко уважавам отбора на Берое,страхотна публика,страхотен град.Дано се оправят финансово иначе не виждам смисъл Румен да ходи там.Ще играят в ,,Лига Европа„ това е много добър стимул,но като гледам преговорите с турския кандидат са зациклили ине знам от къде ще намерят пари.Дано новото ни ръководство не продаде Румен без пари,не се чува нищо за заместник,нови играчи,нищо.Трябва да се мисли бързо,август наближава,а трябва и подготовка да се води.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 20:04 
Аватар

Някой трябва да разберат,че с Румбата незапочва историята на Ботев и не свършва с него.Ако Румбата иска наистина да направи огромен скок,сега е момента.Никой и никаде не е казал,че няма да му се взима заместник.Поставете се на негово място и тогава говорете.А за парите,мастера си мисли,че наистина го взимат някой гранд в Холандия.За съжаление в момента зделките се правят на принципа,жълти ститинки+ процент, ако се продаде след това в по голям отбор.Аз, ако съм на ръководството на мястото,взимам някакви 50 хилки+ 50% от следващ трансфер.Така хем няма да спираме Румбата да расте,хем ще чакаме той да ни се отблагодари,като се наложи и направи по- голям трансфер.Стига сме мечтали за милиони.Реалностите са други.Виждаме как фалират отбори,а ние искаме една банка с пари.Надали има фенове като нас,още нее започнал сезона и вече мислим как ще фалираме или ще станем за смях.Всяко ръководство има кредит на доверие и ние сме длъжни да го направим.Нима Берое разполагаше с милиони,а се видя какво направиха.Сега повечето играчи се навиват да ходят при тях заради А група и най-вече възможността да почустват европейски футбол.Еми, ако Берое се падне с моя отбор Ювентус.Как ние феновете ще обясним на Румбата,че е останал при нас заради неща които вече във футбола ги няма.Патриотите ги няма.Да дадем шанс на Румбата и да дадем картбланш на ръководтвото.Стига песимисъм.Аз поне съм сигурен,че ще вземем достоен заместник на Румбата.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 20:13 
Бригада Враца

то за да се намери първо трябва да се потърси ... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 20:14 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
И без турчина пари си имаме може да не са много,но до 1,5 млн.лв. годишно ги намираме няма проблем,все пак дано не го откажат от общината че и той да даде някой лев и да ни стане хубав бюджета,а относно трансферна сума по-добре не чакайте от нас такава,в БГ никой в момента не дава пари за футболисти,взимат се само свободни агенти и футболисти без пари.Положението в момента е трагично,всеки ден някой отбор се разпада и никой няма пари,футбола ни загива.Дано при вас нещата се оправят и да се радвате на отбора си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 20:20 
Аватар

Нека ходи Румен да се развива, няма лошо!Това че нашето ръководство е некадърно, при това меко казано, и не може да вземе един свестен нападател, не е негов проблем.Защо талант като него да си живурка в Б група, като може да играе в А, а защо не и в чужбина?

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 20:22 

ААбе Лига Европа ... И кво най-много до 2-рия кръг и после кво правим :D Освен това никой не е споменал нито 1 нов футболист , към който имаме интерес => бъдещето е красиво , а с 300 000 лв. и без трансфери Ботев ще влезе в А гр. Форца стегни се малко и стига с твоя любим Ювентус ......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 20:28 
Бригада Враца

vrvolleyball написа:
ААбе Лига Европа ... И кво най-много до 2-рия кръг и после кво правим :D Освен това никой не е споменал нито 1 нов футболист , към който имаме интерес => бъдещето е красиво , а с 300 000 лв. и без трансфери Ботев ще влезе в А гр. Форца стегни се малко и стига с твоя любим Ювентус ......

те почват от 3ти ;) ама са до там за съжаление..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 21:30 

Форцаюве отново се изяви като най-крайния глупак...дурак! Кредит на доверие, 50 хилки и проценти...това не е футбол мениджър 2009, бе гений...какви проценти, ти скоро чул ли си Берое да направи трансфер на някой някъде? Какъв Ювентус, какви 5 лева - гледай ги че ще играят в Европа със селекция от Б група и 1,5 милиона лева...те Калиакра са с по-голям бюджет...Берое какво ще прави с Ювентус - ще отнесе два парцала по 0:6 и готово - благодаря за участието! Какъв фен си ти, бе - Ботев е над всичко за истинските фенове, какво развиваш локуми! Нещастник!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 22:09 
Аватар

Мастер пак започна да ме обиждаш.Явно за теб всичко е пари.Това да играеш примерно с клуб като Ювентус,не се мери с пари.А и никой не е казал,че ще са Юве.Може да са Ливърпул.И за теб е по важно да има една торба с пари,отколкото да позволиш на собствен играч да си збъдне мечтите да играе в Европа,макар и както се очаква за един мач.За парите за трансферите в България доказваш,че незнаеш как стоят нещата в бг футбола.Отборите в бг напълно са забравили какво да се дават пари за играчи.Да и аз искам да се дадат 200бона за Румбата,но е невъзможно.Това значили,че трябва да му се спрат мечтите.Един клуб е голям,когато неслага парите пред своите играчи.Това с Калиакра ме уби тотално.Как можеш да сравняваш един отбор като Бероя с ГМО като Калиакра.Ако ще и 20млн да имат си остават отбор без традиции.Литекс вече 15 години се опитва да излезе от мотото всички сме от Левски и Цска,но неуспява,дори и със мръсните пари на Ганчев.Значили това,че ако Криводол имат повече пари от нас,ще си от тях.Тук бъркаш ценностите.Аз ти казвам,че Румбата няма да е последния мухикан на Ботев.Трябва да му се даде път,за да дава пример на по младите играчи.Той си го е заслужил и парите не са всичко.А е ясно,че за повечето тук Пламен Николов и Чавдар са некадърници.Вие какво искате лично да ви кажат на всеки поотделно кои ограчи ще вземем и така да спим по спокойно.Едно е ясно.Ще се взимат играчи без договори.А който не му изнаса да се ориентира към друг отбор,като отбора на кмета в Каварна.Не ми се мисли какво ще стане след като му свърши мандата.Всеки дава пари,когато не са от собствения си джоб.Нима преди време,примерно Мартин. ако се беше правил на патриот сега щеше да е гордостта на Враца.Всичко в живота е късмет и борба.Аз съм сигурен,че каквото и да реши новото ръководтсво ще е за доброто на отбора и за самите играчи.А за това което направи Берое,трябва само да се учим.Това,че не са продали играчите си за милиони,небива да умаловажава техните успехи.Някой трябва сериозно да се замислят дали мястото им е в България или в чужбина.Такъв ни е футбола и трябва да си го уважаваме.Ботев е голям,защото не робува на имена.Ние сме храм за голями играчи и играчи като Румбата,са само доказателство.Само Ботев и успех на Румбата.Дано, ако отиде ни накара да сме горди,че сме врачани.И след време гордо да казва,че е от Ботев Враца.Успех

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 22:56 

ще се събереме ли да подкрепим малките в сряда от 17:00.Те играят с етрополе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 23:01 

Форца , а наще мечти от 20 год. насам кой ги збъдва ? Не е ли време да искаме и отстояваме това , което ни приляга ? До кога ще правим футболисти и ще ги харизваме тук - там за смешни пари ???????? Румен да го купят за 50 000 не е ли обида първо към самия него , защото струва много повече ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 23:02 
Аватар

nikolaiss написа:
ще се събереме ли да подкрепим малките в сряда от 17:00.Те играят с етрополе?

Да, виж в другата тема.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 23:19 

в коя по точно тема да вида

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 23:27 
Аватар

Форцата май иска Ботев да си седи в "Б" група до кога ние искаме "А" група там ни е мястото а форца май не разбира от футбол!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 23:41 
Аватар

Щом някои си мислят,че неискам да сме там кадето ни е мястото,ок.Само Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юни 2010 23:44 
Аватар

Ей, а престанете с тия спорове!Подхванали сте се като разбеснели псета.

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2010 00:01 
Аватар

nikolaiss написа:
в коя по точно тема да вида

Пиши ми на лично ще се разберем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2010 03:58 
Аватар

forzajuve написа:
Такъв ни е футбола и трябва да си го уважаваме.Ботев е голям,защото не робува на имена.Ние сме храм за голями играчи и играчи като Румбата,са само доказателство.Само Ботев и успех на Румбата.Дано, ако отиде ни накара да сме горди,че сме врачани.И след време гордо да казва,че е от Ботев Враца.Успех

Форца, извинявай, но тва е пълен ташак! Кво значи "такъв ни е футбола и трябва да си го уважаваме"??? Заеми поне веднъж позиция! Осъзнаваш ли какво пишеш? Кое да му уважаваме? Не ми казвай, че се чувстваш добре и ще си "горд, че си врачанин" Румбата като си тръгне. Ебаси направо не мога да повярвам, че има хора, които се примиряват със всичко. Че си го и "уважават"! Бъди малко по-взискателен, моля те. Кво значи да си горд врачанин? Не може фактът,че имаш страхотна школа, която създава такива играчи, но си примирен, че си некадърен(неспособен) да им предложиш развитие, да те прави горд! Помисли колко футболисти са излезнали от Ботев и са играли после в "грандове", национален отбор и т.н. Айде сега се замисли нямаше ли да си по-горд ако бяха останали в Ботев и бяха постигнали успехите си? Мен лично това ме натъжава и ядосва, не знам теб как те прави горд. Румен като го гледам ми пълни душата. Естествено, че му желая да стигне мечтите си. Според мен най-добре е да отиде под наем, да играе в Лига Европа и тогава да прецени. Моите уважения към Берое, много симпатичен отбор са, но Румен заслужава много повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2010 11:13 
Аватар

Това е голям проблем на Бг футбола.Зависимостта от опеделени играчи.И докато сме зависими само от тях,ще сме на това дередже.А, ако си мислят някои,че Румбата ще скочи от Ботев направо в Челси,са далече от истината.Типичен пример е Мартин.С тази разлика,че той излезе прекалено млад.Доста таланти се оповаваха на мнението на патриотизма и затова си остават вечни таланти.Аз също съм съгласен да се даде под наем,защото може да има ефекта на Локо Сф,но нетрябва заради пари да му се спира развитието.Да Ботев, ако иска да атакува нещо повече,трябва да има лидери като Румбата,но с него не свършва живота.За да няма напрежение,ще кажа,че желая успех на Румбата,а той има глава на раменете и да решава.само искам всеки който дава акъл да се постави само за миг на негово място.Даго видим тогава какъв патриот е.Единственото хубаво в случея е,че ако отиде в Берое,няма да среща негативизма като в софийските отбори.Дано скоро ваканцията свършва и да се рабере какво ново ще има в нашия любим отбор,за да се охладят страстите.Много ми е интересно,ако все пак има добри нови попълнения,как ще реагират повечето с негативно мнение.Някой си мислят,че с вълшебна пръчка ще се върнем старата слава.Всеки дава акъл,затова е по- добре да се помълчи малко и да се почака да започне подготовката и тогава да се лее злоба.Да оставим хората да си починат на спокойствие.После цяла година ще ни слушат глупостите

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 198194 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 207392 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 250320 19 Окт 2009 22:34