bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 09:34

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Следваща

Оптимистични ли сте относно предстоящия сезон?
Да, вярвам, че ще се представим по-добре от тази година. 71%  71%  [ 41 ]
Ще се представим на горе-долу като този сезон. 17%  17%  [ 10 ]
Не, по-скоро съм песимистично настроен. 12%  12%  [ 7 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 17:16 

Отбор: Ботев (Враца)
Не ми се вярва да е от ръководството, защото да си ръководител на Ботев не е кой знае каква позиция, а както видяхме от предишния президент не е нужно и образование за там! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 17:22 

Ако пък е от ръководството да си каже, защото двама немски мениджъри ми писаха за много изгодни оферти за летни лагери в Холандия. 12-дневен лагер в 4 звезден хотел за до 24 души с всичко включено (без транспорта до там) и уредени 3 контроли за 16 000 Евро! Доколкото разбрах два други родни клуба са проявили интерес! Контролите са според периода на престой, като през Юли в същата база ще има 9 отбора, които са потвърдили!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Подготовка, Селекция, Очаквания за сезон 2010/11
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 17:24 

Съжалявам Webmaster Vratza, ако така е прозвучало, но и ти така го правиш. Много рядко коментирам тук, но видях коментарите на привържениците ( по-малките) след твоя пост, и реших да поправя твоите идей, за да не започнат "да дават всичко под концесия в училище". Но FYI и аз поддържам някой от твоите идей, но в някой просто не съобразяваш пазара. Хубаво е да се приложат обаче забравяш доста фактори при сегментирането на пазарите от страна на "Subway" например.
Поздрави и no bad feelings

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 17:28 

Аз пък мисля , че нещата свързани с политиката и финансирането на клуба трябва да оставим на ръководството ... иначе пребиваването им там е лишено от всякакъв смисъл ... Дано да имат ясни идей как и от къде могат да се вземат повече пари , защото вече всичко се прави с пари ... Романтиката играй за без пари , само за емблемата... вече я няма ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 17:32 

тттттт, дано използваш тази енергия и в градивна насока, защото само така може не само Ботев, но и България да се оправи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 17:34 

vrvolleyball написа:
Аз пък мисля , че нещата свързани с политиката и финансирането на клуба трябва да оставим на ръководството ... иначе пребиваването им там е лишено от всякакъв смисъл ... Дано да имат ясни идей как и от къде могат да се вземат повече пари , защото вече всичко се прави с пари ... Романтиката играй за без пари , само за емблемата... вече я няма ...

Проблема е че има твърде много бюрокрация. Дори и да имаш добро виждане на ситуацията ти трябват поне 3 нива на одобрение преди някой да погледне идята ти. Няма ясен оторизационен механизъм! Но съм сигурен, че хората които са поели отговорността за Ботев, се опитват да развиват клуба!
Поздрави - Оттеглям се:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 18:06 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Ако пък е от ръководството да си каже, защото двама немски мениджъри ми писаха за много изгодни оферти за летни лагери в Холандия. 12-дневен лагер в 4 звезден хотел за до 24 души с всичко включено (без транспорта до там) и уредени 3 контроли за 16 000 Евро! Доколкото разбрах два други родни клуба са проявили интерес! Контролите са според периода на престой, като през Юли в същата база ще има 9 отбора, които са потвърдили!

Сашо президент ! :002: :mrgreen: Бате (ако мога така да те наричам), ти си по-информиран от ръководството ни. :mrgreen: :oops: Ако ви вземем с ттттт за ръководители спортът във Враца ще възкръсне! "Вервайте ми !"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 18:13 

Е ти не знаеш те колко са информирани! Просто през сайта на Ботев ми пишат всякакви футболни деятели, футболисти и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 18:22 

TTT написа:
Webmaster Vratza написа:

Сашо президент ! :002: :mrgreen: Бате (ако мога така да те наричам), ти си по-информиран от ръководството ни. :mrgreen: :oops: Ако ви вземем с ттттт за ръководители спортът във Враца ще възкръсне! "Вервайте ми !"

Един въпрос, защо си мислиш, че човек не може да бъде по информиран от ръководството ни? Мислиш ли, че имаме скаути, или хора които знаят какво е интернет. Дали Пламен Николов има екип от хора да разузнават, дори и в интернет. Дали има и човек в общината да е заинтересуван от това което не му се предлага?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 18:26 

Скаути имаме всяка вечер в Буркана със сигурност!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 18:26 

ttttt написа:
TTT написа:
Webmaster Vratza написа:

Един въпрос, защо си мислиш, че човек не може да бъде по информиран от ръководството ни? Мислиш ли, че имаме скаути, или хора които знаят какво е интернет. Дали Пламен Николов има екип от хора да разузнават, дори и в интернет. Дали има и човек в общината да е заинтересуван от това което не му се предлага?

Още 1 въпрос, дали си, си купувал нещо по евтино след като си разгледал информацията в интернет?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 19:08 

Доколкото чух (слух) има опция в Ботев да дойдат двама футболисти, които са играли миналия сезон в А група...но аз съм първият, който няма да повярва докато не го види!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 22:01 
Аватар

http://bsport.bg/article-7470

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 22:29 
Бригада Враца

forzajuve написа:
http://bsport.bg/article-7470

ше ви кажа други ден кой е победил в епичната битка на масата ние или локо сф :d

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2010 22:46 
Аватар

ttttt написа:
ttttt написа:
TTT написа:
Webmaster Vratza написа:

Сашо президент ! Бате (ако мога така да те наричам), ти си по-информиран от ръководството ни. :mrgreen: :oops: Ако ви вземем с ттттт за ръководители спортът във Враца ще възкръсне! "Вервайте ми !"

Още 1 въпрос, дали си, си купувал нещо по евтино след като си разгледал информацията в интернет?

Ама аз съм убеден, че някои от нас знаят повече от хората от ръководството. :? По вторият ти въпрос, да, след като сам пообиколил, чак тогава купувам. А относно хората от общината-без думи. Единственото, което ме кара да смятам, че в Ботев се прави нещо професионално, е Пл. Николов. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 01:44 
Аватар

Тука се превърна в политически дебат.В момента хитовете през миналата година Пирин и Берое са пред фалит,а вие сте запретнали ръкави да давате акъл,как ще го бъде Ботев.Тук някои се правят на по- големи от Чавдар и Пламен.Някой тотално им се губи паметта.Преди 2 години,Ботев го нямаше и на картата,а сега вече готвим икономически проект за евровизия.На всички са им виновни управниците в общината.Питам къде са големите баровци във Враца,които сега треперят да не дойде някоя акция на дон Цеци и да се напикаят от страх.Вие какво очаквате.Шахов да ходи от фирма на фирма да моли за процент.Говорите за 10%.Леле,тук май никой неразбира от икономика.Максималната печалба в една фирма е между 20-30 % от вложения капитал.Като в тях влизат данъци,заплати и т.н.Най-добрата печалба,която е мираж в България е между 30-40%.Вие искате всяка фирма да дава по 10%.Това значи да развее бялото знаме.Максимално фирмите могат да отделят по 1-3% за мероприятия като футбола.Това значи,че фирма с доход към 100 бона,може да даде на Ботев 2-3 хиляди лева.Но това не е в дългосрочен план,защото знаем сега е криза и доста фалирват.Като гледам какво е положението в Стара Загора,Пловдив,Благоевград,Русе и т.н,вие искате с трици маймуни.Истината е,че врачани сме гадни копелета,които дават пари само за пиене и цигари.Спорта е на последно място.Това което прави общината е буквално фантазия.Ние сме на дереджето на Монтана.Вие да не мислите,че Монтана в Б група са имали една торба с пари.Залагам си главата,че са имали същите пари като нас сега.Естествено, ако отидем в А група и на нас торбата ще тежи повече.Най-хубавото е,че сме общински отбор,иначе сега да сме фалирали отдавна.Ще ставаме АД и какво.Вместо да си кротуваме и да се радваме,че във Враца има футбол,ние търсиме под вола теле.Помислете,че се задават и промени в първенството.Трябва време и всичко ще се нареди.И аз подкрепям кандитатурата на Мастера за президент.Таман Сашо Дойнов няма да е сам на изборите.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 01:58 
Аватар

А и да вметна да не се правят съпоставки с бюджетите на курортните отбори.Само ще кажа една равносметка:Враца към 52 млн,Несебър към 62 млн,Балчик към 22 млн.Жители са съответно:Враца към 75 хиляди души.Несебър към 10х,Балчик 12х.Всеки, ако разбира от математика да заповяда.Как да се угоди на всички врачани.Спорта не е приоритет за големите градове.За малките може да се окаже,че има повече хотели от жителите и затова техния стандарт е в пъти повече от нашия.Последно бях чел,че 24 хотела са готови да дават пари за Несебър.Във Враца има 3-4 хотела,а искаме милиони да се дават за спорт.Sorry

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 02:11 

Големи глупости изръси отново, хем несвързани, хем нелогични! Монтана сезонът, в който влезе имаше бюджет от 1 000 000 лева, знам го от представител на отбора. Спри да се правиш на по-голям от всички тук, защото ако не се лъжа ти беше защитник на стария президент, а сега си на малки имена със заместниците му! Нито Чавдар Атанасов, нито Пламен Николов са специалисти по балансиране на бюджет, така че някои хора тук определено са по-напред от тях с този материал! Между другото да си чул Монтана да е станало АД??? Поредната словестна диария - вместо да помислиш и ти, да дадеш идея за нещо се изявяваш за н-ти път като абсолютния задник-всезнайко, какъвто си и в действителност! От мен една майна за такива фенове като теб - знаят да критикуват, но когато трябва да се действа си остават със семките в уста! България е пълна с всезнайковци, които знаят всичко друго, но не и как да прогресират!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 02:39 
Аватар

Неискам пак да се карам с теб.Първо не съм защитавал конкретен човек,а цялото ръководство,че направи така,че да гледаме професионален футбол.Това,че дойдоха,Чавдар Атанасов и Пламен Николов,говори,че съм прав.Та ние започнахме от дъното.И на мен ми се иска много,но реалностите са други.И не се правя на по голям от никой.Само си давам мнението както всеки свободен фен.Това,че спорим,трябва да те радва,защото повечето се съгласяват с теб.А и миналата година не забравяй,че се водеше година без криза.А и кой е казал,че примерно сега бюджета на Ботев е 300 хилки.Ти казваш,че само общината дава пари.Има и малки спонсори,които дават не по малко от общината.Само мотива,че всичко се плаща на време,трябва да ни радва.А играчи ще дойдат на ниво.Нима Ванков,Чалъков,Романов са слаби играчи.Има много играчи,които не си и помисляме,а могат да дойдат.Да оставим още малко време,докато се направи селекцията и тогава ще говорим.Значи, аз критикувам,а ти не.Не се прави на невинен.И ти плюеш постоянно.Заради Данчев сме изгубили точки,ок.Еми колко загубихме заради Митов,примерно.Не ние решаваме кой ще играе.Така,че не се прави на герой,а мен да правиш задник.нима ти нямаш задник...!Уважавам те много и не ме карай да съжелявам.Аз семкара не съм дал нищо,а ти какво си дал повече от мен...!Всички обичаме Ботев,колкото и да не вярваш.Щом си на стадиона,не си задник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 10:29 
Аватар

Най ме кефят тези интелектуални спорове!Затова влизам във форума всеки ден. :mrgreen:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 20:35 

Във форум за интелект да се говори е несериозно, спор може да се води само очи в очи! Когато единият човек не иска дори да се представи, просто няма как мнението му да се взима на сериозно...той явно е до такава степен го е срам от самия себе си, че само по форуми и зад синоними може да се изказва свободно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 20:41 
Аватар

Абе, мен щом ме има във форума, има интелект в повече! :8)

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 23:07 
Аватар

Това за срещата с мастера го обсъждахме преди време.След твоите обиди към мен,само човек без принципи ще се съгласи.За мен е важно да подкрепям отбора и да му защитавам интересите,а не да се срещам с интелектуалци.Поне бъди сигурен,че те уважавам и не съм задник.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 23:35 
Аватар

forzajuve написа:
Това за срещата с мастера го обсъждахме преди време.След твоите обиди към мен,само човек без принципи ще се съгласи.За мен е важно да подкрепям отбора и да му защитавам интересите,а не да се срещам с интелектуалци.Поне бъди сигурен,че те уважавам и не съм задник.Само Ботев

Are you talking to me? :lol:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2010 23:41 
Аватар

не, на адаша ти Де Ниро

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1028 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194332 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 203473 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240122 19 Окт 2009 22:34