bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 00:34

Български клубове - Лудогорец 1947 (Разград) GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 150 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2010 15:38 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
чувам че щяло да има 3 автобуса за сега .. дано е вярно :f24: :f24: :f24:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Доростол 2003 - Разград 2000 Match of the Season !!!
МнениеПубликувано на: 20 Май 2010 15:53 
Аватар

Stanchev написа:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%9A_%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86

Вашият стадион може и да е по-голям,но това е разбираемо с преобладаващите фенове от ромски произход,които посещават мачовете на отбора.Все пак една ромска фамилия е доста голяма.

не се занимавай с тея бе :mrgreen: ако не ги бием на терена по трибуните ще ги разпорим :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Май 2010 19:47 
Аватар

Айде Разградчани,надъхвайте близки,познати съседи,роднини,да направим десант в Силистра,да им покажем какво е подкрепа и нека по добрият победи. :f24: :002: :f24:

[color=#00BF00]НИЕ СМЕ РАЗГРАДЧАНИ И СМЕ КАТО АНГЛИЧАНИ.[/color]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2010 19:54 

Отбор: ЦСКА (София)
Мисля,че мача е Х

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2010 20:33 
Аватар

stemil написа:
Мисля,че мача е Х

и Х става :f24: :aal: :aal: :aal: :aal:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2010 17:04 
Аватар

По два отбора от Североизточната и Югоизточната "В" групи в професионалния футбол?

Четири отбора от Югоизточната и Североизточната В група може да запълнят състава на Източната Б група за следващото първенство, изчисли Футбол24 с помощта на колегите от неофициалния сайт на ФК Свиленград. Такива са индикациите към момента, като това ще се случи, ако Ботев /Пд/ не бъде допуснат да участва във втория ешалон.
Възможността за подобно развитие е доста голяма, тъй като дружеството, ръководено от Димитър Христолов има сериозни дългове и едва ли ще успее да покрие лицензионите изисквания. В същото време доста проблеми се появяват и пред новият Ботев, създанен от легенди и фенове на канарчетата. Така, че и при тях голяма е вероятността да тръгнат от Югоизточната В група. Това, съчетано, с евентуален отказ от участие на Спартак (Варна) - нещо, което е много вероятно, ще отвори четири места на Изток за отборите от В групите.
При подобно развитие се очаква в професионалния футбол да бъдат директно вкарани – Разград 2000 и Доростол (Силистра), които са влезнали в люта битка за първото място в Североизточната В група, както и претендентите в Югоизточната Марица /Пд/ и Равда.

Ето и вероятния състав на Източната Б група за сезон 2010-2011:

Несебър, Дунав (Русе), Спартак (Пд), Любимец, Брестник, Черноморец (Пм), Черноморец (Балчик), Волов, Светкавица, Свиленград, Миньор /Раднево/, Добруджа, Марица, Равда, Разград 2000, Доростол (Силистра) и Спартак (Вн).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2010 20:58 
govedo

На това ли се надявате? Нямате шампионски морал. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2010 22:33 
Аватар

ultrasa написа:
На това ли се надявате? Нямате шампионски морал. :8)

и ако може да копнеш кадето съм се радвал ? еии че си умен ''Шампионе''
просто давам новината :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 07:02 
Аватар

ultrasa, бягах във форума си какво правиш тука?!?!?
Или искаш да ти изкопирам как си бяхте заровили главата в пясъка след мача в Преслав и бяхте отписали първенството?
Бих казал хайде да видим как ще ни победите неделя.... бих казал че съжалявам че нямах камера да ви снимам като влизахте на стиадона в Кубрат....
1-во мангалия до шия, имаше и Българи но черните преобладаваха а се смеете и подигравате на нас.
2-ро мълчахте като пут... като влизахте покрай нас а после почнахте да псувате и викате като първите селяци.
3-то не се заигравайте с тоя мач с Кубрат щото поне 4 човека бяхте хванали а за отбор като Кубрат 1 да им хванеш е достатъчно, единствения играч Руменчо който беше десен бек и го контузихте втората част играеше и се раздаваше понеже е Разградско момче.
Неделя обаче ви чакат 11 такива които ще изровят терена ви а ако си мислите че мача с Кубрат е бил груб само почакайте да мине мача помежду ни като тогава този с Кубрат ще ви се струва като контрола.
Смешници, сигурен съм и че на 100-те човека от Разград които бяха на стадиона в нделя мнението им е същото "Никога не сме гледали по уреден мач"
Заключението ми е че ако всички гостувания са ви били такива в които вратаря се прави на паднал при втория ви гол, нападателите ви минават като конуси противниците, десния бек на Кубрат веднъж не ритна тая циганска звезда Беадиров.... това значи едно просто наистина е нямало къде да загубите.
После подавали жалби смотаняците а не виждат те в какви мачове участват, да видим ще купите ли някой от Разград и да видим как ще ни победите.
Между другото имах чувството че футболистите ви идват директно от фианала на Шампионската лига където са взели участие за отбора на Интер и са взели купата, така играеха и минаваха на парад през играчите на Кубрат, естествено оставяни да го правят да не си мислите че са толкова добри вашите звезди? в противен случай немаше да са във смешния ви отбор подрепян от 70% цигани, аман бе...... за една Б група уредихте толкова мачове колкото няма в цялата А група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 10:09 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
Успех Разград дано влезнете в Б група :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 11:29 
Аватар

Всичко е уредено вече - знамена, факли, димки, ленти.. подкрепата ще е на 100 %. Чакаме 30 и да почваме !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 11:35 
Аватар

nikec написа:
ultrasa, бягах във форума си какво правиш тука?!?!?
Или искаш да ти изкопирам как си бяхте заровили главата в пясъка след мача в Преслав и бяхте отписали първенството?
Бих казал хайде да видим как ще ни победите неделя.... бих казал че съжалявам че нямах камера да ви снимам като влизахте на стиадона в Кубрат....
1-во мангалия до шия, имаше и Българи но черните преобладаваха а се смеете и подигравате на нас.
2-ро мълчахте като пут... като влизахте покрай нас а после почнахте да псувате и викате като първите селяци.

тея са форумни мишкари бе .. и в Разград като идваха нали минаха покрай нас мълчаха като пу*ки.. такива компютърни хулигани са ясни на всички :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 12:02 

nikec,тези, които ви псуваха впоследствие бяха циганите. Знаеш ли колко нерви изгубихме покрай тях, опитвайки да ги накараме да подкрепят отбора вместо да псуват вас?
Green Front, хулигане, ти пък си още по-ясен от нашите запалянковци. Пускайте си снимчиците във форумчета като hooligans.bg и използвай "хулиганския речник" от същия... Наши снимки и участници във въпросния форум да си срещал? То е ясно кой се изживява като хулиган.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 12:06 
Аватар

Мамарчев написа:
nikec,тези, които ви псуваха впоследствие бяха циганите. Знаеш ли колко нерви изгубихме покрай тях, опитвайки да ги накараме да подкрепят отбора вместо да псуват вас?
Green Front, хулигане, ти пък си още по-ясен от нашите запалянковци. Пускайте си снимчиците във форумчета като hooligans.bg и използвай "хулиганския речник" от същия... Наши снимки и участници във въпросния форум да си срещал? То е ясно кой се изживява като хулиган.

ае ся да не почна да търся в форума ви как щели сте да направите живота ни АД и други такива а ? не ми говори че това го е написал циганин щото е смешно някои да ти повярва ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 12:25 

Скъпи корав хулигане, "Ултраса" пише в стил, за който ти явно нямаш умствения капацитет да разбереш. Момчето се отнася по ироничен начин към всички - както към нас, така и към вас. Сравни публикациите му и ще видиш реплики от типа "ще бъде ад за вас", а същевременно "аре ве, ще ни ебат по трибуните"... Толкова ли е трудно да установиш някаква тенденция в отговорите му?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 12:47 
Аватар

Айде тишина сега и си помнете приказките особенно оня във вашия форум който ме заплашва че ще ме биел в Силистра.
Аман от олигофрения превърнахте един сезон на лайна, първо съдиите свирели за нас, после сме купували мачове, сега на стадиона нямало да ни пуснете с еди си какво и еди какво.
Това го няма никъде, знайте че с нищо няма да ни спрете нито със заплахи нито с каквото и да е да дойдем на стадиона.
И да не забравиш Мамарчев да се обадиш на братята от маалата да дойдат че без тях определено ще сме повече и от вас на стадиона макар че сте домакини.
А накрая на мача предлагам след като решим футболния спор да се преброят и хората кой циганин, кой турчин, кой Българин така ще видим кой е циганския и турския град, спор в който съм сигурен че ще сте крайни победители.
Нямам какво повече да кажа и в този форум спирам да пиша както го направих във вашия.
Едно е ясно звяра в мен подлуде и на мача ще се раздавам тройно в подрепата на любимия ми отбор.
А на оня "манго" дето ми вика че съм турчил и ще ме биел бих казал едно преди мача 30 минути преди мача да излезне извън стадиона да видим колко му стиска. Аман от узурпатори и биячи ама до сега си кротувах и всички бяхте свидетели че беше така но сега вече наистина мога да предизвикам нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 13:06 

Никец, кой те е заплашвал с бой? Ако наистина е така и ти толкова имаш желание, пиши му, разберете се...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 13:12 
Аватар

Няма кво да се бия с никой аз с добро а вие превърнахте мача във война, добре...... нека е война.
Ама оня ден ме видяхте и сега някой си да ми вика циганин и мангал и турчин при положение че видях 70% от агитката ви оня ден просто няма как да го приема и да не се дразня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 13:28 
Аватар

Я по спокойно.Не отиваме да се биема да подкрепяме отбора.Ако мислите така да я карате да не тръгвам изобщо.Аз съм мъж на положение и не мисля да ходя да се излгам в Силистра.Знам че на повечето ви ври кръвта ама спрете се.Всички знаем колко са "луди"капанците ама да не си разваляме празника.Отиваме мачкаме ги на терена 0-1 правим си шоуто и чао.Този резултат го сънувах. :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 13:51 
Аватар

Stanchev написа:
Я по спокойно.Не отиваме да се биема да подкрепяме отбора.Ако мислите така да я карате да не тръгвам изобщо.Аз съм мъж на положение и не мисля да ходя да се излгам в Силистра.Знам че на повечето ви ври кръвта ама спрете се.Всички знаем колко са "луди"капанците ама да не си разваляме празника.Отиваме мачкаме ги на терена 0-1 правим си шоуто и чао.Този резултат го сънувах. :first:

и аз санувах нещо такова но беше на нашия стадион :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 13:51 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Nikec почваш да дразниш и обиждаш, което не е много добре за теб. Къде ги видя тия 70% цигани незнам, нямаше повече от 10-15 такива, това за нас също е проблем повярвай ми, но разположението на стадиона е много кофти, от едната страна се пада точно "гетото". Турците и цигани има във всеки град, но всеки знае, че в Разград е фрашкано . Не казвам,че в агитката имате такива, но и ние нямаме, тия които видя са някакви туристи, които видяли че има автобус и се качват ,даже сигурно не знаят къде отиват. При нас проблема е единствено че са разположени до стадиона ни. Незнам за какъв бой ми говориш, всеки тук говори как ще подкрепи отбора си, ти ми говориш ,че някакво си сигурно 11-12 годишно дете бил писал простотии във форума. Че в кой форум ги няма такива личности?!Моето разбиране за дерби мач е яка подкрепа по трибуните и два раздаващи се отбора на терена, боя не влиза в нашите идеи и подготовка за мача. Който е дошъл в Силистра знае, че сме европейска публика, тук много рядко са ставали скандали и тн, съдий могат да го потвърдят, затова тук свирят винаги 50 на 50 , не съм чул отбор да се оплаче ,че са свирили против него, защото съдийте нямат натиск от никъде и си вършат работата, а не като при вас миналия или по-миналия сезон да заплашват съдийте и треньорите на противниковите отбори. В тоя форум до мача повече няма да пиша, гледайте и вие да си ограничите присъствието в нашия , така всички ще сме доволни и няма да се създава напрежение.
Айде успех

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 14:18 

Хайде, и аз ще последвам примера на dorostol2003 и повече няма да коментирам тук. За последно и в интерес на истината само ще го поправя, че циганите бяха 20 - 25 човека. Нарочно ги броих ориентировъчно от голяма "любов" към тях. Поне ги отделихме в друг автобус.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 15:34 
Аватар

Доростол 2003 що говориш празни приказки бе?
Аз съм обиждал и заплашвал!?!?
А кой започна във собствения ви форум я да видим....:

pekoleko написа:
А ве nikec ти си голям изрод ве аз ако бях на многобройните фенове на Доростол в този форум откоито и аз с1м част но по-рядко следя техните мачове щях да ти хвърля такъв бой че щеше да го носиш от тук до Разград гледай си там мизерното отборче със уж големите амбиции и града откоито половината жители са мангали откоито най вероятно ти си част.Айде млъкни и се махай от тука да не стане като доидеш тук хем смешния ви отбор да яде бой и хем барабар с тях и ти да отнесеш нещо.

Такааааа след доказателството от собствения ви форум да преминем на циганията ами да бяха повече от 20 човека и това всеки от Разград който е бил на мач може да го потвърди, така че не си измислям и не лъжа за разлика от вас.
2. После минаха като говеда и не гъкнаха покрай нас а след това се разцвилиха като коне видели прясна тревица, прав си че не знаеха къде отиват и къде се намират.
3. Елементарна култура е да направиш път на човек който преминава край теб, но уви аз като идвах при вас черния си седи с ръце на кръста ше кажеш има 1500 декара марихуана у балкано и се наложи да мина по пейките и да се правя на селяк заради някъв черен манго.
4. Не ние започнахме расовите прояви, спомнете си кой, кога и къде започна всичко това.... не ме карай да се роя и копирам понеже ти беше първия който поде тази война, е брате хубаво младо момче си но тази битка е загубена понеже корените ми са по Български и от твоите.
Бягайте в румънското първенство да ритат и не ни занимавайте с глупости.
Футболистите ви какви са Беадиров какъв е, десятката ви какъв е, минали покрай българите,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 19:40 
Аватар

nikec написа:
Доростол 2003 що говориш празни приказки бе?
Аз съм обиждал и заплашвал!?!?
А кой започна във собствения ви форум я да видим....:

pekoleko написа:
А ве nikec ти си голям изрод ве аз ако бях на многобройните фенове на Доростол в този форум откоито и аз с1м част но по-рядко следя техните мачове щях да ти хвърля такъв бой че щеше да го носиш от тук до Разград гледай си там мизерното отборче със уж големите амбиции и града откоито половината жители са мангали откоито най вероятно ти си част.Айде млъкни и се махай от тука да не стане като доидеш тук хем смешния ви отбор да яде бой и хем барабар с тях и ти да отнесеш нещо.

Такааааа след доказателството от собствения ви форум да преминем на циганията ами да бяха повече от 20 човека и това всеки от Разград който е бил на мач може да го потвърди, така че не си измислям и не лъжа за разлика от вас.
2. После минаха като говеда и не гъкнаха покрай нас а след това се разцвилиха като коне видели прясна тревица, прав си че не знаеха къде отиват и къде се намират.
3. Елементарна култура е да направиш път на човек който преминава край теб, но уви аз като идвах при вас черния си седи с ръце на кръста ше кажеш има 1500 декара марихуана у балкано и се наложи да мина по пейките и да се правя на селяк заради някъв черен манго.
4. Не ние започнахме расовите прояви, спомнете си кой, кога и къде започна всичко това.... не ме карай да се роя и копирам понеже ти беше първия който поде тази война, е брате хубаво младо момче си но тази битка е загубена понеже корените ми са по Български и от твоите.
Бягайте в румънското първенство да ритат и не ни занимавайте с глупости.
Футболистите ви какви са Беадиров какъв е, десятката ви какъв е, минали покрай българите,

най големите БЪЛГАРИ кво говориш няма др като тях пхахаха

http://www.dorostol2003.com/ajh-mus

http://www.dorostol2003.com/ers-osm

http://www.dorostol2003.com/bea-bea

http://www.dorostol2003.com/erh-meh

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2010 22:02 
Аватар

Всички на стадиона в Силистра !

Фенове - два безплатни автобуса ще чакат на 30 май в 14.00 часа пред стария хотел "Абритус" Часът на истината за "Разград 2000" дойде. "Бяло зелените" са на финалната права. Само една крачка дели отбора от заветната цел - влизане в професионалния футбол. На 30 май от 17.00 часа е големия сблъсък в Североизточната "В" група между лидера в трета дивизия "Разград 2000" и преследвача "Доростол". В Силистра се решава съдбата на първото място в крайното подреждане и кой от двата отбора от наесен ще играе в Източната "Б" футболна група. Повече от всякога "Разград 2000" се нуждае от подкрепата на верните си фенове. Щабът на "бялото зелените" не се съмнявма нито за минута, че Вие , които през цялата годината бяхте по трибуните на стадионите в Североизтока ше изоставите в най-решителния момент своите любимци. Нека заедно пропътуваме 100-те киломентра до брега на Дунава и да бъдем 12-тия играч в тима на "Разград 2000". Нека на стадион "Луи Айер" мощно да оттекне рефрена "мачкай Разград, мачкай". Времето е разделно. Сега е момента да застанем плътно зад момчетата на Росен Маринов и да ги подкрепим в трудното изпитание. За феновете са осигурени 2 безплатни автобуса.. Возилата тръгват в 14.00 часа на 30 май /неделя/ от стария хотел "Абритус". От щаба на "Разград 2000" уточняват, че цената на входното билетче на стадиона в Силистра е 3 лв. При победа на "Разград 2000" ще има почерпка.

Елате! Чакаме Ви!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 150 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Best Young Players Outside The Premiership
Форум: Британски футбол
Anonymous 4312 02 Мар 2007 14:26
от dido_x
Преглежда непрочетените мнения ДУНАВ-Сливен 2000
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 34052 25 Мар 2007 18:53
от CFC
Преглежда непрочетените мнения Доростол 2003
Форум: Доростол (Силистра)
dorostol2003 93061 23 Юли 2011 16:05
от drago90
Преглежда непрочетените мнения Доростол 2003-Черноморец(Балчик)
dorostol2003 40153 10 Май 2007 22:58
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Визитна картичка-Доростол 2003 (Силистра)
aiko_92 5699 08 Май 2007 17:51
от aiko_92