bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 10:29

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 31 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Б група или В група ??????
МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 14:30 

Отбор: Бдин (Видин)
Сега дайте да запазим отбора, и дайте да се обединим, да напънем кмета да прави отбора общински, /като мантана/ за да вървим напред!
мисля че това е пътя - загриженост на общината, защото друг няма да може да дава пари в тази криза!
във в група няма да е никак лесно!
и САМО БДИН!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 14:51 
Аватар

Съгласен съм с теб, ама само ми кажи как да го направим. Много е лесно на приказки, ама на действия никой не иска да се захваща. Единственото решение според мен е да му пратим некфо писмо, телеграма ддз и аз и да го помолим да вземе клуба под егидата на общината. И покрай кмета, ръководството да набира спонсори било то и малки, и големи, но все пак да дават по нещо за доброто на БДИНЦИ ;) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 15:35 

Първо трябва да изявим едно консолидирано мнение, всички който искаме бдин да се развива, като обединим различните мнения и се съгласим с едно решение.
След това ще го тиражираме в медиите, общественото пространство форумите и навсякъде по мрежата и тогава ще видите че ще ни чуят.
Просто трябва да сме ангажирани, добронамерени и да не прокарваме лични мнения, а да сме обективни и последователни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 17:29 
Аватар

Мнението ти ми харесва, НО били се заел с тези действия, където по - горе изброи, защото повечето тук както и аз :) не биха се заели. Като за начало всички да дадем мнения и да направим едно общо както ти каза, НО като гледам, че не всеки пише тук няма смисъл. Все пак се пробвай ;) . Успех ! ! !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 22:34 

Альоша Андонов днес не е могъл да дойде във Видин, срещата с кмета и УС на БДИН ще е в петък. Да видим дали ще си стиснат ръцете. Гого казваш да се запази отбора, синът ти остава ли в БДИН. Между другото това момче Генади Петров от Мездра постоянно го виждам в града, сега той играе в Димово иначе много сърцат играч, според мен не трябваше да го освобождават. Бившият ни централен нападател и голмайстор по времето когато играеше в БДИН Цветослав Тодоров, не можа да се наложи в Севлиево и както винаги става когато се влезе в А група титулярите от предните сезони в по долните групи стават резерви , а резервите излишни, може да ни свърши работа. Той както и Виолинов отидат някъде не им тръгне играта, после се връщат в БДИН да си възвърнат формата и така до безкрай. Филип Флоров и той при Филип Филипов е твърда резерва и сега и него могат да го освободят щото Каварна със сигурност ще вземат нови играчи. Калоян Цветков е твърда резерва при Сашо Ангелов, Боби Боянов мизерства в Криводол. Така, че може да се работи в тази насока и да не се допуска пак стоварването от следващия треньор на една дузина играчи от някъде. Също така доста наши юноши играят в Ловеч, както си върнахме Георги Илиев, който Марашлиев не пусна дори минутка на терена, така може още някой да върнат, все пак там е Стефан Яръмов наш човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 23:30 
Аватар

За Генади Петров съм съгласна с теб изцяло - така и не разбрах защо го пратиха в Димово - май големия спец Марашлиев нещо не го харесал - то само това е достатъчно доказателство, че момчето има качества.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 31 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БАСКЕТБОЛ! А" група/мъже/-програма, резултати, коментар
Форум: Спартак (Плевен)
Anonymous 243340 14 Юни 2007 09:06
от СПАРТАК-ЗАВИНАГИ!
Преглежда непрочетените мнения Сблъсъците на ЛОКО ГО през годините в А група ! - Статистика
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Anonymous 46250 09 Мар 2009 16:16
от joro87
Преглежда непрочетените мнения Квалификации в нашата група
Форум: Европейски първенства
Anonymous 23006 28 Ное 2006 19:05
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Финансова криза в "Дунав" или медийна спекула
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 33035 14 Дек 2006 12:06
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Стоичков или Балъков?
Форум: Европейски първенства
Anonymous 32337 17 Окт 2007 22:46
от gerganaA