bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 10:50

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 31 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Б група или В група ??????
МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 14:27 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Тук пишете всичко относно каде се намираме в момента и каде ще играем другия сезон :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 18:42 
Аватар

Е, нали ти каза или се бъркам, че знаеш от сигурен източник, че отбора ни няма да изпадне. Единственият вариант да останем в "Б" група е по адиминистративен път, като вземем единствено лиценз на някой отбор, било то Ботев Димово (ако влезне), Криводол, Ком-Миньор, но не ми се вярва Жоро да иска отбора да е в "Б" група, защото всички знаем, че трябва пари за тая работа, а не само вземане - даване с други президенти на отбори ! ! !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Б група или В група ??????
МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 19:13 

Чакайте бе още не е свършил сезона, в събота имаме мач с орлите и аз мисля да го играя на точен резултат 3-0 за БДИН :D . Димово не се натискат да са в челото на таблицата, прекалено много точки изпускат и като домакини и като гости, на последния мач с Белоградчик водят с 2-0 и накрая хикс. Явно Жоро не е вече първа цигулка щото иначе нямаше да изиграем мача с Криводол като хората. Тия Криводол са с по-слабо нападение от нашето иначе точките са им доста повече. Криводол ги е ударила кризата отдавна и са почти във В група, щом си прибраха и играчите от врачанските хотели в Криводол, за да пестят. Единствената ни надежда е в Драганица, там директор от самото начало е нашият градски Младен Младенов, едно време продаваше на ул. Дондуков в двора си бира и безалкохолно, последната голяма къща преди автогарата, веднага след хотел Видин се пада, за по големите пояснявам. Та оттам и странната близост между БДИН и Драганица. Как ви звучи БДИН-Ком-Миньор Видин, просто е жестоко. Скоро ще разберем какво ще се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 20:49 
Аватар

с новото сторо ръководство не се променя нищо.те ни бутат във в гр.тези който имаха желание за игра и бяха 1ни от най добрите(боби борисов е имаше и слаби мо4ове)кажете защо не играе.защото ние налагаме Т.Костадинов,мом4ето не умее да си спира топката което го виждат и пенсийте на стадиона общо взето нищо не става от него,и така да си доидем на думата за боби,той не играе поради тазаи при4ина защото се налагат юношите на 4орбата.боби е бил в юношите на нафтекс.след което той се връща тук и доколкото разбрах наще вземат пове4е от 50% от правата му,сега той иска да си ходи те искат да плати няква неустойка,за да го пуснат.дано махнат недоразумениото нарер4ено марашлиев,и вси4ки цскари вън.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 22:07 

Отбор: Ботев (Враца)
Чуха се днес новини, че Ком ще си играе и следващия сезон, но със свити финанси и само с местни момчета и юноши, а община Берковица ще им помогне ако президентчето спре кранчето! Криводол не разбрах от какъв зор ще ви дава на вас лиценз, като те сега стадион ще строят и правят всичко да се спасят!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 22:34 

kilevd написа:
с новото сторо ръководство не се променя нищо.те ни бутат във в гр.тези който имаха желание за игра и бяха 1ни от най добрите(боби борисов е имаше и слаби мо4ове)кажете защо не играе.защото ние налагаме Т.Костадинов,мом4ето не умее да си спира топката което го виждат и пенсийте на стадиона общо взето нищо не става от него,и така да си доидем на думата за боби,той не играе поради тазаи при4ина защото се налагат юношите на 4орбата.боби е бил в юношите на нафтекс.след което той се връща тук и доколкото разбрах наще вземат пове4е от 50% от правата му,сега той иска да си ходи те искат да плати няква неустойка,за да го пуснат.дано махнат недоразумениото нарер4ено марашлиев,и вси4ки цскари вън.

А за Пасков какво ще кажеш, върти се като пумпал и не може да види къде е топката. Последните мачове Станчев и Михайлов от дошлите от ЦСКА играят като хората според мен и в началото се видя, че и Росен Колев е играч но той се контузи след вторият мач. Само трима стават от 9-10 човека колкото дойдоха, даже ми се струва, че повечето са ги освободили по-рано щото не ги виждах нещо. Боби е играл срещу Криводол, даже е вкарал изравнителният гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 23:01 

Значи новините по оста Драганица-Видин не липсват. Та още зимата шефа на Ком-Миньор е бил на път да се откаже, но е решил да доиграе сезона за наша беда. Сега бил решил твърдо да спре да се занимава с футбол. Преди време чух , че и Драганица и Криводол искат да се обединят с БДИН за следващият сезон. Ама като гледам на Криводол им подляхме вода и са доста близо до възможноста още следващият сезон да играят в Криводол мачовете си от СЗ В група без да се налага да ги приютява пак някой, тъкмо ще поизхарчат малко от европарите за някоя постройка на стадиона си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Май 2010 23:14 

Каквото и да сме чули, докато не излезе някаква що годе официална информация всичко е в сферата на пожеланията. Марашлиев беше казал в едно интервю, че след края на сезона ръководството щели да се събират и тогава ще има някаква яснота. За сега сме си изпадащ отбор според класирането.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Май 2010 09:21 

Най-голямото недоразумение през тази година беше Марашлиев, дори Кръстанов беше класи над него.
Марашлиев няма нито човешки, нито футболен интелект. Самия факт че псува играчите си на майка и крещи като каруцар, означава едно че няма морални и футболни аргументи да управлява и раководи футболен отбор дори в "а" окръжна група.
Това недоразумение ни съсипа.
Дори юношите от цска не са виновни момчетата, те си играят колкото могат и на тях не им е било приятно този треньор да ги подведе и да ги прецака като ги мота полвин сезон. Вие сте прави, най-слабия си юноша го налагаше през цялото време Т. Костадинов, а другите ги заби на пейката. Този Костадинов за съжаление ни донесе няколко загуби, вижте гола на Драганица с който ни биха, Костадинов сваля/подава/ след корнер топката в наказателното на техен нападател, който от 8 метра вкарва на празна врата и още 3 такива положения тръгнали от него за голове в нашета врата- например в софия срещу академик той не се мръдва за една топка в центъра и от там идва паса и гола!
Така че Марашлиев е изпълнил поръчка според мен и е обигравал негови хора с цел получаване на хонорари!
На всички трябва да ни е ясно не застанем ли единни зад отбора, ръководство, кметство , фенове и футболна общественост ако ще и Мауриньо да докарат няма да има успехи, така че виновника Марашлиев е ясен той е история и сега всички трчбва да подкрепим Бдин от "в" група!!!
Който има сърце да остава и да се бори за Бдин!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2010 18:04 
Аватар

бях обещал че няма да пиша тук но немога да се въздържа вече ... абе хора вие не осъзнавате ли че ние и да останеме в Б група следваштия сезон сме пътници така или иначе за нас най много е 2 място в В група повече не заслужаваме ...няма да говоря повече ще е загуба на време

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2010 20:31 
Аватар

handzup ,според теб ако се направи добра селекция със опитни футболисти и наши юноши и тренер за тая работа,аз мисля,4е нещата ще се полу4ат предполагам си гледал ма4овете поне във видин кажи ми 4естно кой отбор дойде и надигра тук освен академик и вихрен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Май 2010 21:28 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Нов бардак със стари КУРВИ не става!!!Докато не се смени ръководството и начина на управление вечно ще сме си във В!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Май 2010 12:53 

Трябва да се въведе ред и дисциплина в клуба! Това е!
Искаме ли успехи ни трябва единомислие, единовластие /дали кмета, жоро или бобо ще командва е без значение, важно е да има шеф и той да си носи отговорноста за ръководството и решенията си/ Не като сега тоз довел един, друг двама, трети натресъл треньор, четвърти давал 290 лв, пети бил адвокат и много разбирал, треньора бил велик но не може да се подписва и т.н.
Всичко в един отбор е важно, но вижте в една добра фирма с много работници, например Литекс всичко върви защото шефа е един и е строг и гони всеки един от фирмата да си върши максимално добре работата. така че ако се въведе ред в бдин ще има и успехи - футболистите не са лоши, има публика, базата не е лоша, има потенциал за морал в отбора, добър треньор може да се намери или всичко е възможно стига един да взема решения и да не допуска да му се бъркат и да му влияят некомпетентни и продажни хора!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2010 17:06 
Аватар

люби е прав нов бардак със стари курви не се прави.сега на края на сезона не трябва ли да има общо събрание на което да се от4етат за шампионата и другите глупости който свършиха или по то4но ако бяха мъже с 4ест и достоинство биха си подали оставките за тази добра работа която са свършиха.за жоро кво да се каже за 10г. не е направил нищо за отбора а обратното(клуба е правил за него)за мен е редно вси4ки да си ходят пълен провал са.имам 1но предложение ако сега се върнем обратно във в гр. предлагам на 1вия дом, ма4 да бойкотираме ръководството не отбора(и да искаме оставки)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Май 2010 23:21 

Ей бдинци не се заблуждавайте, не е виновно ръководството за последния сезон, а некадърните треньори кръстанов и особенно лицето марашлиев
само петков показа че разбира от футбол нали видяхте какви мачове направиха нашите момчета под негово ръководство само мал шанса ги лиши от още 2-3 победи
кво да направи ръководството да влезе да вкарва голове ли
този тъпанар марашлиев не излезе с разумен състав нито един мач не може да ги нареди не може да направи колектив не е постигнал нищо като треньор, като ви казвах през януари, че където е отишъл всички отбори са затънали бях обективен а не злонамерен!
сега дано се запази отбора от есента той има потенциал
дано не се подлъжат за някой отбор в б група защото кризата е повсеместна и по-добри условия от видин в западната б група с изключенеи на 2-3 отбора няма да намерят
макар че и в в група няма да е никак лесно
отсега ви казвам отборите от плевен, янтра горна дряново, козлодуй, трявна свищов и т.н никък няма да са предадат без бой, затова много сериозно трябва да подходим
а това за бойкот на ръководството от първи кръг според мен е тъпо
ние тези боклуци кръстанов и марашлиев търпяхме толкова, а ръководството което всичко е осигурило през годината за бдин дори след като отпаднаха им платиха заплатите ами кво искаме да купуват и мачове ли
браво на жоро поне е честен и доказа че не влиза в комбини и мръсни игри
иначе ако искаме всеки можем да очерним
дайте да се обединим всички и да дадем кредит на доверие на бдинци поне 5-6 кръга от есента
все пак това е нашия отбор хубави лоши наши са
УСПЕХ НА БДИН ПРЕЗ 2010-2011!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2010 11:35 

Отбор: Балкан (Ботевград)
Момци сигурен съм,че е много неприятно да изпаднете само след един сезон в Б група(ние го преживяхме наскоро с Балкан,преди 3-4 години),но не е виновно само ръководството).Първо най-виновни са във БФС,колко време трябваше да чакат Коце Маца да каже ще играе ли в Б група или не.Баража трбваше да се изиграе веднага след завършването на първенството и ако го спечелите да се почва селекция,подготовка....А не сичко да става на "Юруш..."Същото се получи и с Етрополе и Враца по-миналата година.И Микрево да бяха спечелили баража,пак щяха да изпаднат веднага.Грешката на ръководството беше,че взеха всички юноши на ЦСКА,заедно с недоразумението Марашлиев.Тоя неграмотник ми направи впечатление на мача в Ботевград(единствения мач в който исках гостите да вземат поне точка,защото са ми симпатични и исках да останат в групата).Марашлиев не гледаше отбора си какво играе,а се псуваше с публиката,която му казваше истината за самия него.Щом наща кротка публика скочи срещу него след мача,значи е голям идиот и щеше да отнесе боя.Заиграването с някой от грандовете винаги завършва трагично,справка-Родопа и Беласица с Левски,Конеляно и Бдин с ЦСКА и още други такива.Бива да вземеш един-двама играчи от по-голям отбор да се обиграват,обаче да вземеш целия дубъл заедно с треньор бездарник,това вече е твърде много.Сигурен съм,че ако се събере отбор от момчета от региона и малко външни попълнения може да се върнете в Б група още следващата година.Отборът е обезпечен финансово,Альоша е добър треньор,според мен началото е поставено,много е важно и Даната да остане в отбора(много я разбира тая игра) и футболистите да играят със самочувствие и сърце.Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2010 21:41 

Този сезон се вижда, че не сме отбора с най-слабо нападение и с най- слаба защита, изключвам орлите, но все ми се струва, че имаше от къде да вземем още точки, за да се спасим. Есента с отбора от В група -10 точки, пролетта със "супер" селекцията пак 10. С назначаването на новия треньор, който есента ни измъкна хикс с Рилецо, ми се струва, че догодина ще атакуваме пак Б група. Ако бяха назначили пак Данчо щях да си помисля, че ще си живуркаме пак във В група. Добре за БДИН е че има още 2 отбора от нашата област във СЗ В група които могат да вземат точки от всеки отбор и да ударят едно рамо ако се наложи. Понеделник Альоша е във Видин и ще има още новини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2010 22:28 

Определено есента БДИН играеше по-добре в домакинските си мачове. Рилски спортист ги надиграхме тотално, 2 греди, положения и в края на мача Тасков не свири чиста дузпа за БДИН изтъквайки пред играч, че не я е свирил заради Кръстанов щото го бил изгонил едно време от Спартак. За Севлиево точката беше дар божи, по скоро дар съдийски. Цяло второ полувреме страничния стоеше с флага нагоре и ни спря една камара атаки. Мача с Банско беше една жестока борба без голови положения и 5 минути накрая паднахме нещастно. 5 точки до тук ги загубихме от липса на шанс и съдийски аванти за гостуващия отбор. Мача в Берковица няма как да го пропусна след като първото водихме с 2-0, второто паднахме поне точка да бяхме взели. Ако имахме на полусезона 15-16 точки може би нямаше да разбият отбора, да доведат всички тези юноши на ЦСКА и нямаше да гледаме безлични пролетни домакински мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2010 22:35 

С оглед на приключилия сезон може да съжаляваме само...ако си бяхме взели всичките домакински точки, а те за 12 на брой, тъкмо нямаше даже и баража да чакаме как ще завърши. Но всяко зло за добро, с назначаването на новия треньор още от сега ми се струва че целта е само една и тя е гонене на Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2010 11:08 
Аватар

Лично аз видях най-добрата игра на Бдин този сезон под ръководството на Данчо Петков и не знам защо ни трябваше пак да правим експерименти с някакви анонимници-треньори и юноши с никому неизвестни "качества".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2010 21:43 

И аз съм на това мнение, че при Данчо БДИН игра най-добре. Но защо не изкара някакъв документ да води и отбори от Б група, да не би да мисли, че БДИН во век и веков ще играе във В. Ето идват други хора в ръководството които не искат БДИН да е във В група постоянно. Иначе Данчо е играл с тези играчи познава ги добре и най-вече успя да ги сплоти. Под негово ръководство бихме Криводол и Гоце Делчев, Севлиево ни направи 1-1 и паднахме нещастно от Банско. Ако някой ми беше казал по време и след мача със Севлиево, че тия ще станат първи щях да го пратя на Дунава да си разхлади главата. Академик сами са си виновни след като от 12 възможни точки от мачовете си с Криводол и Драганица взеха само 3.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2010 22:11 

Бившият ни треньор Кръстанов през седмицата е направил някаква демонстрация и е напуснал Бяла Слатина заедно с доведени от него плевенски играчи заради някакви премии. Разглезихме го тука с редовни пари, а че не спечели нито една победа е друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 07:08 
Аватар

А защо мислиш, че липсата на лиценз е причина Данчо да не води отбора(за пример: Гонзо - Здравков в Левски)? Нима не човек от новото ръководство иска да го изгони от клуба? И с какво новото ръководсто показа, че не иска отбора да е пак във В група? С това, че смениха треньора по никое време, че разбиха състава от есента и всеки мач играехме с различни състезатели? И дори с това, че по незнайни причини новия ни капитан е някакъв парашутист?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 11:20 

Сега е времето да се свърши основната работа за успеха през следващото първенство.
Трябва да се намери грамотен, опитен и доказал се треньор - ако може да се вярва на писанията Альоша Андонов ще свърши работа - само да не би тази информация да излезе кьор фишек.
Другото по-важно е управлението да се централизира в ръцете на един човек /президент/, който да делегира отговорностите на други двама без да им се меси
на треньора за спортните резултати/тук да влизат селекци, подготовка и резултати/
и на техническия или изпълнителния директор - за финансовите въпроси за връзките с кмета, медиите, осигуряване на средства, екипи и т.н.
нека президента да управлява и да иска резултати, а специалистите да си вършат работата и да си носят отговорноста!
и да не ставаме сателити на някого, а сами да си оплетем кошницата за догодина!!!!
да си запазим кадрите от есента на 2009 и само да добавим няколко класни попълнения, защото във Бдин Видин има футболисти за професионалния футбол, стига да има кой да ги подготви и оцени!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2010 13:55 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
gogo2 написа:
Бдин Видин има футболисти за професионалния футбол, стига да има кой да ги подготви и оцени!!!

Има да ама защо трябваше да изкараме прасетата от кочината и да ги доведем във Видин?!?А за МЪРШАлиев няма кво да говорим и като футбалер и като треньорче нищо не става от него!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 31 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БАСКЕТБОЛ! А" група/мъже/-програма, резултати, коментар
Форум: Спартак (Плевен)
Anonymous 243342 14 Юни 2007 09:06
от СПАРТАК-ЗАВИНАГИ!
Преглежда непрочетените мнения Сблъсъците на ЛОКО ГО през годините в А група ! - Статистика
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Anonymous 46250 09 Мар 2009 16:16
от joro87
Преглежда непрочетените мнения Квалификации в нашата група
Форум: Европейски първенства
Anonymous 23006 28 Ное 2006 19:05
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Финансова криза в "Дунав" или медийна спекула
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 33035 14 Дек 2006 12:06
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Стоичков или Балъков?
Форум: Европейски първенства
Anonymous 32337 17 Окт 2007 22:46
от gerganaA