bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 01:20

Български клубове - Добруджа (Добрич) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 39 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 00:47 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
dunavfen написа:
dunavfen написа:
riki088 написа:
dunavfen написа:
Леле, тея селени за какви се мисля не разбирам, имат някакво селско клубче, което без да купува мачове се доказа колко може (мача срещу Балчик ).. Ще спирам да пиша, че циганите от село Цонево ще продължът да се правят на "ултраси".. И на мен ще ми вика мангал, тоя дето живее на село, и си мисли, че като имат два сфетофара на кръст са нещо по- вече от град.. Хахаха, винаги шще си останете селоо!!

Да - ще ти викам румънски мангал докато не спреш да обиждаш.А кой е по-селянин няма да ти отговарям,защото през лятото аз се пека на плажа и се къпя в морето заради което цялата гражданска общност /визирам София и не само/се изнася от "родните" си места,а ти нещастнико си стоиш в Русе,пръскаш с "Райт" и се криеш да не те изядят комарите.Мерси от такова "гражданство"!

Не можах да се стърпя.. Ей мангал шибан, ти много недей да знаеш какво правя през лятото, защото това не те интересува! И тоя дето трябва да се пръска против комари си ти, щото си цял живот на село!Нещастник ще викаш на баща си, за дето те е създал !

Започнахме да "изпушваме" май "градски"?Ей за такова "село" като Каварна и майка ти и баща ти не са си мечтали...И запомни - НИКОГА НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ НА СЕЛО КАТО НАШЕТО - отдавна не толерираме селянията!!! А ти продължавай да си живееш в "града" и да говориш на диалект като "главЪта,ръкЪта и тем подобни".Лека нощ "гражданино".Съжалявам,че следващия сезон няма да сме в една група,за да продължим спора...Хайде със здраве и когато Рони Джеймс Дио,Скорпиънс,Пърпъл,Меноар,Моторхеад или поне ЕДНА от тези банди направят концерт в "града ти" ми се обади да ги гледам.
Приятна вечер от един "селянин"!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 28 кръг ФК кРаварна (с. Цонево) - Добруджа (Добрич)
МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 09:05 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Абе аз не мога ли да ви .. майката на всичките? Особено пък тоя "нурио"... радвай се, момче, БЪДИ ЩАСТЛИВ, че вероятността да те срещна е малка, защото иначе щеше да усетиш как един лУзЪр може да разбива глави(с особена жестокост ако са черни, като теб)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 21:22 

За твое сведение, циганчето ми, тези пишлемета, които минаха покрай вашия сектор, накараха вашата "агитка" да си мълчи. Даже се качиха с няколко реда нагоре. Дори и клипче ми пратиха! ХА!
Ако питаш аз къде съм бил, нека другите ти кажат.
---
Доста изпити бири, счупени стъкла на буса, нахлуване на терена, чупене на седалки, добра опушеност от димки, само дето паднахме.. добро гостуване беше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 21:35 

Пич , много ме кефиш... ти си бил в София , с извинение на 500 (майната си) километра , и смееш да говориш , така сякаш ти си ги вкарал тези 2-3 тупаника... много са яки такива интернет фенове... направо , аз мога да ти кажа че вашите фенове ни влязаха от 2 страни , по 48 човека , въоражени с усмивки и чуство за хумор , и ни попиляха от бой... клетката ни се видя тясна... много бой ядохме... едвам пиша... :0066:
Стига с вицовете - който беше на мача видя какво стана , който не е - нека вярва на слухове и предания...
Искам да попитам само има ли сравнение между вашите факли , и нашите димки накрая? Или май повечето се изнесоха 5-10 мин. преди края на мача ... има клип как нашите фенове минават през вашата агитка , и никой не им казва нищо... след като се отдалечават на 5-10 метра , тогава почват усвирквания и скандирания... корава работа... :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 22:21 

Нали си бил в София бе , бахта в телепорта ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 22:21 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
И какво ще правите там, ще падате с по 3,4:0.. Хахаха, да не си мислите, че отборите от ''А група" ще ви легнат ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 22:24 

dunavfen написа:
И какво ще правите там, ще падате с по 3,4:0.. Хахаха, да не си мислите, че отборите от ''А група" ще ви легнат ?

ще бъдат като своге, ще ходят по 700-800 на първите 2 мача и на едно гостуване на 50 километра, и това ще им бъде а-групата , обикновенно по всички села става така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 22:26 

Kolovatigb написа:
dunavfen написа:

ще бъдат като своге, ще ходят по 700-800 на първите 2 мача и на едно гостуване на 50 километра, и това ще им бъде а-групата , обикновенно по всички села става така

То именно, заради такива "големи" клубове българският футбол пропада..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2010 22:34 
Аватар

Цитат:

То именно, заради такива "големи" клубове българският футбол пропада..

Ми влезте вие, кой ви спря, Калиакра ли? Ако си бяхте взели мача с Поморие и Любимец щяхте на 80% да сте в "А" група! Не са виновни Калиакра, че вие самите не искате да влизате... Лично аз искам да влезете в "А" група, защото като неутрален зрител ще ми е по интересно да гледам мачове от Русе, отколкото Несебър.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 10:37 
Аватар

Ей НУРИ рязана карабино ти последно къде си бил? Май се превъзбуждап повече за твоите 14 годинки. Виж кадрите от Ринг.бг и тогава ми говори колко сте били "големи". Най-дъртия ви в агитката беше ония с червеното сигурно е даскала по физическо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 14:01 

Добро гостуване! Въобще не разбрах кога почна и кога свърши мача! Слаба посещаемост (не повече от 800 човека). Бях изненадан, че имаха и нещо като агитка. Ние се представихме на средно ниво. Около 60-70 човека в клетката, счупено стъкло на автобуса, близка среща с местната публика, добра димна завеса и адски много алкохол (каквото се сетите и то в промишлени количества)! Съветвам всички да не обръщате внимание на неадекватните каварненски "мнения"! Просто не си заслужава! САМО ДОБРУДЖА!!! ОТНОВО ДОКАЗАХМЕ, ЧЕ СМЕ НАЙ-ДОБРАТА АГИТКА В 'Б' ГРУПИТЕ ЗА ТОЗИ СЕЗОН И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 15:43 

Nikcho0o написа:
a az pochvam taka ... Добро домакинство! Въобще не разбрах кога почна и кога свърши мача.Добра посещаемост(не по малко от 1500 човека).Бях изненадан че имахме много добра агитка.Добруджа бяха слаба ракия.Съветвам всички да не обръщате внимание на неадекватните Добрички "мнение".Просто не си заслужава!Само Калиакра !!!

Незнам какво ви е било хубаво на агитката, 10 човека се събрали и викат "калиакра", а и да кажеш , че на Добруджа агитката е слаба ракия, не знам вашета каква трябва да е.. И като не искаш да обръщаш внимание на неадекватни мнения, защо им отговаряш ? :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 21:45 
Аватар

nurio написа:
dobrudja1919 e nai prstiq ciganin

а ти си най-неграмотния циганин :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Май 2010 22:00 
Аватар

Уважавам русенци и даже им чета истиския форум, но тоя път яко се изложихте..Завистта е ЛОШО нещо..

Добричлийте им прая ЕВАЛА единствено за агитката.Счупени стъкла на автобус, счупени седялки и подобни не ви правят големи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 39 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138708 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения ПФК "Добруджа"
Форум: Добруджа 1919 (Добрич)
Anonymous 39269 21 Апр 2025 17:55