bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 21:56

Български клубове - Калиакра (Каварна) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 127 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:22 
Аватар

Добре че сме ние и вас да ви покажат на света.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: "[XXVIII кръг] КАЛИАКРА - Добруджа 1919 (Добрич)
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:27 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
И какво са давали по ринг? Изтървал съм предаването, а тия в страницата си качат след 5 дена...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:30 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
dobrudja1919 написа:
Добре че сме ние и вас да ви покажат на света.

Добре, че направихте една ГРАЖДАНСКА проява, за да се сети света и за вас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:31 
Аватар

South^Front-d4 написа:
И какво са давали по ринг? Изтървал съм предаването, а тия в страницата си качат след 5 дена...

Гражданската ви проява :) :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:40 
Аватар

Аз неразбрах това подобие на автобусна спирка с избелелите и изгнили седалки ли е "ултра модерния и европейски стадиона"? Той повече от 2000 седящи души неможе да събере, а вие едва 1000 дали имахте. Бахти отбора за "А" група. Последния в "Б" група, да е на първо място по посещаемост, май това говори кой е града и кое е селото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:51 
Аватар

dobrudja1919 написа:
Аз неразбрах това подобие на автобусна спирка с избелелите и изгнили седалки ли е "ултра модерния и европейски стадиона"? Той повече от 2000 седящи души неможе да събере, а вие едва 1000 дали имахте. Бахти отбора за "А" група. Последния в "Б" група, да е на първо място по посещаемост, май това говори кой е града и кое е селото.

Ти така ли определяш селяните и гражданите ? 2000 седящи ? Май те държи бирата от вчера... Автобусна спирка, ама точно от нея пък хванахте рейса за В група. Стискайте палци днес на Локо Мездра да не паднат от Сливен, за да изтървете рейса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:56 

Nikcho0o написа:
hah...bahti smeshniq...a kolkoto do tova stadiona ima 5000-5500 sedalkiii...a na stadiona imashe ne po malko ot 1500 4oveka...I dobre che sme nieee malko da vi pokajat po tw.Po princip ne vi dawat mnogo zashtoto televiziqta gubi ot tova vse pak nqma reiting :D

Колко си прост! Личи си и ти колко разбираш от телевизии...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:58 
Аватар

South^Front-d4 написа:
Nikcho0o написа:
hah...bahti smeshniq...a kolkoto do tova stadiona ima 5000-5500 sedalkiii...a na stadiona imashe ne po malko ot 1500 4oveka...I dobre che sme nieee malko da vi pokajat po tw.Po princip ne vi dawat mnogo zashtoto televiziqta gubi ot tova vse pak nqma reiting :D

Колко си прост! Личи си и ти колко разбираш от телевизии...

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 11:59 
Аватар

Айде стига съм писал, че сега ще започнете да ме храните и и да ми натяквате, че съм надъхан след мача. Лек ден!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 12:47 

Вчера мога само да поздравя отбора на Добруджа и невероятните им фенове за добрата атмосфера която се получи.Добруджа макар че игра с юношите на много пъти застраши вратата на КАЛИАКРА.През второто полувреме фенове на Добруджа минаха по нашата агитка и лично аз парирах да не се получи някой инцидент ,макар че кагато бях на стадиона в Добрич имах премеждие с един от Вашите фенове ,който се държа адски гадно и предизвикателно,но аз отвърнах на това като доказах че аз и феновете на КАЛИАКРА трябва да докажем че сме приятели с всички фенове в България.Аз в Добрич исках да се случи точно това,когато исках да се видя с Вашия председател.И имам една голяма молба към вас Фенове на Добрич -не злорадствайте към нашия кмет Цонко защото той гради неща от които и вие и ние ще имаме полза.Нека станем приятели и винаги сте добре дошли в нашия офис на който аз съм Председател.Поздрави и дано да се сприятелим а не да се мразим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 13:17 
Аватар

Никакъв шанс, мой. След лайната които ръсите по наш адрес и особено Цоню никакво приятелство. Той неправи нищо добро за нас. Само знае да ни купува играчите, да купува мачовете с нас и да говори простотии по наш адрес. Този рязан пикльо Нури го чака втори сюнет. А когато дойдеш в Добрич отново бих дошъл при теб и бих ти "чел морал". С каква наглост дойде не те знам. Просто знай за другия път че няма да има само приказки от моя страна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 22:34 
Аватар

Ем НУРИ е турско име... за мен си оставаш турчин гаден

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 23:02 
Аватар

Изображение

Запомнихте ли ги добре за другия път??? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Май 2010 23:35 
Аватар

Nikcho0o написа:
Nie she gi zabraem :D sled kato vlezem v A grupa :P

Аз ти казах, всичко се връща. Не бързай да се радваш и не си прави сметката без кръчмар.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2010 09:17 

Явно само простотия лъха във Вас фенове на Добруджа.Няма повече да влизам в полемика с Вас ,защото не сте мъжкари а помияри .Уверих се че не взимате най-хубавото от мачовете а се занимавате с негативизъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Май 2010 09:57 

Dobre be sprete da im pi6ete vyv forum na tiq, 4e moje ne6to da prihvanete!
Stiga ste se zanimavali, kakto vi kazah, ne im se obesnqvaite, 4e sled ma4a kato biqt i kato ve4e ni nqma v Kavarna pak 6te se pravqt na veliki.
Neka si vlqzat v A grupa, da im se posmee malko i drugata 4ast ot Bylgariq i taka.

A otnosno tova koi e selo:

Sre6tu vhoda na na6iq sektor nqkakvo ogromno prazno prostranstvo samo bureni i po edno vreme 5-6 OVCE.........nqma kakvo pove4e da govorq!

Uspeh na myjete ot agitkata vi koito na stadiona se osraha, a sega se pravqt na veliki mnogoznaikovci! Pak shte se sreshtnem, no tozi pyt nqma da obesnqvam na drugite da ne vi pipiat 4e nqma smisyl!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2010 10:10 
Аватар

До сега не бях писал в тази тема,а само стоях и четях отстрани мненията Ви .. и останах с впечатление,че с писанията си след мача каварненци едва ли не следващият път ще дойдат и ще ни набият,едва ли не нашите момчета ,които влязоха в тяхния сектор са се отървали живи .. момчета по-полека,смешно е отстрани :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Май 2010 11:11 

kaliakra написа:
Явно само простотия лъха във Вас фенове на Добруджа.Няма повече да влизам в полемика с Вас ,защото не сте мъжкари а помияри .Уверих се че не взимате най-хубавото от мачовете а се занимавате с негативизъм.

Щом така мислиш...
То заради тази простотия сигурно имаме толкова много висшисти, включително и доста хора извън България, всички завършили добри специалности..
Аз се радвам, че нашите момчета не легнаха и играха колкото могат. Видя се коя е по-добрата агитка, макар че на този етап - база за сравнение никаква! Колкото до Цонко, единствената причина, поради която бихме спрели сегашното си отношение към него и бихме го заобичали е ако започне да дава пари за Добруджа :pirat:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Май 2010 13:25 

Nikcho0o написа:
lichi si koq obshtina ima poveche pari i sredstva shtom budjeta na Kavarna e po golqm ot budjeta na Dobrich.No zashto da vi dava pari Conko , kogato dori i vashiqt kmet ne dava nishto. ;)
Kak moje da sravnqva6 dvete ob6tini, va6ata osven 3 ulici na kryst za kakvo drugo da si har4i parite????Mnogo po-lesno e da izdyraja6 va6ata ob6tina s 15000 jiteli i plo6t kolkoto na6iq park otkolkoto grad kato na6iq!!
Drug e vyproa 4e na6ata kmetica e kurva i osven da lapa na ciganite za drugo ne stava!
No ne sravnqvai izdryjkata na dve korenno razli4ni ob6tini!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2010 14:48 

dobrudja1919 - почваш изключително много да дразниш. Съветвам те да спреш с малоумните си коментари. Имате си тема - пиши си там. А и ти зададох въпрос, на който все още не си ми отговорил!

Взе много да ми домъчнява да мачкам chavs по английските стадиони, не ме карай да се прибирам нататък, че повече няма да искате да чуете за футбол, ти и останалите псевдо-пикливи фенове на Добруджа. Уважавам името "Добруджа", ама вие сте уникално смешни палячовци...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2010 15:13 

Hyperiond написа:
dobrudja1919 - почваш изключително много да дразниш. Съветвам те да спреш с малоумните си коментари. Имате си тема - пиши си там. А и ти зададох въпрос, на който все още не си ми отговорил!

Взе много да ми домъчнява да мачкам chavs по английските стадиони, не ме карай да се прибирам нататък, че повече няма да искате да чуете за футбол, ти и останалите псевдо-пикливи фенове на Добруджа. Уважавам името "Добруджа", ама вие сте уникално смешни палячовци...
Хиперидиот, ти си смешник!!! Казваш пикли на най-добрата агитка в 'Б' групите заедно със Спартак (и това не сме си го наумили ние, а е признато от всички, които разбират поне малко от подобни неща)! Чудя се тогава какви ли са другите...?! Как не ви е срам да се излагате по такъв грозен начин!? Прибери се, "псевдо-пикливите фенове на Добруджа" ще те чакат!!! Приятен полет!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2010 17:41 

И от кого е признато?

Пак казвам - Добруджа имаха фенове преди 10 години и аз уважавам тях. Уважавам и отбора Добруджа, но като ви гледам тука повечето какви сте бавноразвиващи, ми е ясно. Ще се радвам, ако вие сте само изключение.

Няма да летя, спокойно ... направо ще дойдем да ви видим какви фенове сте наистина. Жалко, че сезона е към края си, дано да успеем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2010 04:50 

Hyperiond написа:
И от кого е признато?

Пак казвам - Добруджа имаха фенове преди 10 години и аз уважавам тях. Уважавам и отбора Добруджа, но като ви гледам тука повечето какви сте бавноразвиващи, ми е ясно. Ще се радвам, ако вие сте само изключение.

Няма да летя, спокойно ... направо ще дойдем да ви видим какви фенове сте наистина. Жалко, че сезона е към края си, дано да успеем.
Гласно или негласно е признато от всички (независимо дали в 'А' или 'Б')! Следи поне малко нещата и ще разбереш! И сме много по-напред в сравнение с преди 10 години, въпреки че сме на последно място (повече от 16-17 години съм на стадиона и знам какво говоря)! И тук пишат много малка част от всички нас, за да си вадиш каквито и да е изводи (нали се сещаш, че си имаме един от най-добрите фен сайтове и не ни е на нивото да се занимаваме с подоби форумчета)!!! Със здраве и СТИГА ГЛУПОСТИ!!! САМО ДОБРУДЖА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2010 09:51 

Djendov написа:
Hyperiond написа:
И от кого е признато?

Гласно или негласно е признато от всички (независимо дали в 'А' или 'Б')! Следи поне малко нещата и ще разбереш! И сме много по-напред в сравнение с преди 10 години, въпреки че сме на последно място (повече от 16-17 години съм на стадиона и знам какво говоря)! И тук пишат много малка част от всички нас, за да си вадиш каквито и да е изводи (нали се сещаш, че си имаме един от най-добрите фен сайтове и не ни е на нивото да се занимаваме с подоби форумчета)!!! Със здраве и СТИГА ГЛУПОСТИ!!! САМО ДОБРУДЖА!!!

Dobre be, ti kakvo se zanimava6 s tiq!Zaebi gi!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2010 20:50 

Nikcho0o написа:
Агитката на Добруджа е толкова напред че се сравнява с агитките на Локо (Пловдив) , Цска , Левски , Берое , Черно Море , и т.н :D :D :D

С агитките на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пловдив, Берое и Миньор не можем да се сравняваме, но с другите сме най-малкото на 1 ниво. И това е всепризнат факт от останалите агитки, така че...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 127 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124368 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 177705 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 202046 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138025 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]