bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юли 2025 19:48

Български клубове - Хебър (Пазарджик) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2007 23:37 
alibaba написа:
ETARRAS написа:
Vankata_WHU написа:
За съжаление тва е положението екскурзия нема има така че можем само да стискаме палци момчетата да фарлат некоя бомба и да откраднем нещо ....... алибаба грешна информация имаш :x :shock:

ей голяма криене ....и накрая кво един рейс отидохте.

И аз не разбрах защо толкова се криха :twisted:
Иначе Хебър с тая игра не ги чака нищо добро...

Както ти каза един от нашите по-горе - важното е да има за какво да мрънкаме. Нашата игра си я знаем - трагична. Мачът беше загубен повече от сигурно, но въпреки това отидохме 60 човека да подкрепим момчетата. Вие дали ще го направите на наше място? :lol: Аз обаче не знам вас какво ви чака в "А" група с тази смешна подкрепа. Отборът ви печели с 4:0, а вие мълчите като путки и на целия ви стадион се чуват само нашите песни :lol: Представям си, ако беше обратното. Тоест ние да печелим 4:0. Тогава сигурно 10 години нямаше да стъпите на стадиона си :lol: Иначе нищо лично, но просто имах по-големи очаквания за вашата публика като домакин :0020:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 00:49 
HPFC написа:
alibaba написа:
ETARRAS написа:
Vankata_WHU написа:
За съжаление тва е положението екскурзия нема има така че можем само да стискаме палци момчетата да фарлат некоя бомба и да откраднем нещо ....... алибаба грешна информация имаш :x :shock:

ей голяма криене ....и накрая кво един рейс отидохте.

И аз не разбрах защо толкова се криха :twisted:
Иначе Хебър с тая игра не ги чака нищо добро...

Както ти каза един от нашите по-горе - важното е да има за какво да мрънкаме. Нашата игра си я знаем - трагична. Мачът беше загубен повече от сигурно, но въпреки това отидохме 60 човека да подкрепим момчетата. Вие дали ще го направите на наше място? :lol: Аз обаче не знам вас какво ви чака в "А" група с тази смешна подкрепа. Отборът ви печели с 4:0, а вие мълчите като путки и на целия ви стадион се чуват само нашите песни :lol: Представям си, ако беше обратното. Тоест ние да печелим 4:0. Тогава сигурно 10 години нямаше да стъпите на стадиона си :lol: Иначе нищо лично, но просто имах по-големи очаквания за вашата публика като домакин :0020:

Пирин имат фенове изиявени,ама според мене е в тоя безразличен мач да ходят те вече са 90% в А група, очудих се и от многото зрители на стадиона !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 01:05 

По принцип беше закачката че ни правят специално посрещане, засади и т.н. ... но не мисля да се пише много по това защото ще започнат да се изписват страници с безумици.. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 01:08 
SINITE написа:
Пирин имат фенове изиявени,ама според мене е в тоя безразличен мач да ходят те вече са 90% в А група, очудих се и от многото зрители на стадиона !!!

Какво значи безразличен мач? Може ли отбора ти да е домакин и да не идеш да го подкрепиш? :shock: :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 01:20 
HPFC написа:
SINITE написа:

Какво значи безразличен мач? Може ли отбора ти да е домакин и да не идеш да го подкрепиш? :shock: :lol:

Еми права ти веднага 2 разлики теса такав отбор че само с грандовете палният стадион,е примерно с нас стадиона им беше пален а с вас доколкото разбирам е имало 500 човека на стадиона !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 01:26 
SINITE написа:
HPFC написа:
SINITE написа:

Еми права ти веднага 2 разлики теса такав отбор че само с грандовете палният стадион,е примерно с нас стадиона им беше пален а с вас доколкото разбирам е имало 500 човека на стадиона !!!

Това е една разлика. Коя е втората? Иначе не е важно срещу грандовете според мен колко публика има. Знаеш, че Левски и ЦСКА са притегателни имена за широката публика. Няма лошо, но не може да считаш по 1 мач в сезона за домакинската публика. Сам знаеш, че не са никакви фенове тези, дето ходят, когато гостуват столичните грандове, а иначе не знаят даже, че има мач :lol: Това един от големите недостатъци на БГ футболната "култура". Тук също беше така някога, когато бяхме в "А" група. Срещу Левски и ЦСКА стадиона беше пълен до пръсване. 16000-17000 човека. Срещу по-малките отбори - максимум 10 000 имаше (срещу Ботев бяха толкова някъде). Иначе и по-малко.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 06:49 

А уе какъв мач бе, срещу некво подобие на отбор, то по добре юношите ви да беха дошли, а не ми говори за знамена, че вашите чаршафи бяха повече от смешни, а нашата подкрепа сме си я показали като ходим на всеки мач. За статистиката вчера са бяха продадени 920 домакински билета, а и вие не бехте повече от 35 човека.

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 08:42 
alibaba написа:
А уе какъв мач бе, срещу некво подобие на отбор, то по добре юношите ви да беха дошли, а не ми говори за знамена, че вашите чаршафи бяха повече от смешни, а нашата подкрепа сме си я показали като ходим на всеки мач. За статистиката вчера са бяха продадени 920 домакински билета, а и вие не бехте повече от 35 човека.

Хаха стига бре къде идем се сме били 20-30 човека......ако от някаде излене некоя снимка вземи ги преброй хубаво защото уви изленем повече :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 09:39 
alibaba написа:

Между другото в отбора имаше доста юноши,някои от които влязоха в игра.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 09:52 
alibaba написа:

Добре. Аз казах 500 преценено грубо. Чудно обаче вие как като знаете колко билета сте продали си написахте в сайта 2000, че сте били :lol:

Не виждам защо се опитваш да намаляваш нашата бройка на 35. От това само ставате по-смешни вие, защото ще излезне, че 35 са надвикали 920 :lol: 45 бяхме в рейса, а други 15 бяха дошли със собствен транспорт по-рано през деня.

Това обаче вече пак навлиза в сферата на безмислените спорове. Пожелавам ти някой ден и вие да можете да изкарате навън 60 човека, когато отбора ви е подобие на отбор, защото нашия наистина е такъв и никой не го отрича. Не обаче, когато сте първи в групата и печелите с 4:0 да не се чуе "Пирин" и веднъж в мача :gg:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 12:55 
Добре. Аз казах 500 преценено грубо. Чудно обаче вие как като знаете колко билета сте продали си написахте в сайта 2000, че сте били :lol:

Хахахахахаах смех, тия и саит ли имат [Пирин] ?????

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 16:08 

alibaba какво значи тва ние нашата подкрепа сме си я доказали??? сеедно че вече няма нужда от такава ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 17:14 

е та вие не сте дразнител бе кой ще иде да гледа некви мизерници (не се обижадайте) на последно място.То и резултата говори аз няма симисъл да коментирам повече се пак успех!

..защото ние сме началото и края ,защото сме божия орел в небето,защото на този стадион сме родени и на този стадион ще умрем,защото Христо Ботев е нашия храм,а Андрей е нашият бог,защото кръвта ни е зелена като на нашите деди,защото ние се молим и плачем и в радост и тъга.САМО ПИРИН!!! ЗЕЛЕН ДО СМЪРТ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 18:37 

Незнам кого сте надвикали, когато през огромно-дълги периоди от мача мълчахте, но пак казвам безсмислено е да спорим. Важното е, че продължаваме да мачкаме. И когато вие не изпуснете мач на любимия си отбор + контроли (без 1,2) тогава ми говорете за фенщина. И само не се оправдайте с - "нема пари", защото нашия фен-клуб сам си плаща, както и мн. други като цецка, говедата, доко пд, БОТЕВ Пд и т.н.

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 19:47 
Не не направо немам думи а бе еи пирин я се скриите бе кво ми говорите глупости вие цял мач не се чухте само на моменти имаше некви малолетни които викаха а ние дори при 4 на 0 не малкнахме аиде отречете цял мач ви надвиквахме тотално а за това колко хора бяхме еми бяхме повече от 50 определено и се чуваха само нашите песни на вашия стадион :lol: така че не се излагаите още повече вчера ми беше достатчно това което видях!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 20:00 

Стига вече с тая тема беше квото беше немисля че трябва да се изписват страници с глупости, както става когато си пишем и с феновете на Балкан.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 20:11 

Hack0T0 e прав.

П.П. Не мога да разбера какво толкова парадирате с това, че сте подкрепяли отбора си 90 минути, все едно нещо ненормално се е случило. Знам, че Пирин е най-големият дразнител в тази група ама все пак става смешно, когато се правите на велики фенове. Защо Ботев Пд никъде не говорят какви фенове са ? Защото са такива - затова.

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 20:44 
Спираме споровете тапо е да само да оточня че ние алибаба не казваме ние какви фенове сме а казваме вие какво представлявахте вчера!!! Аз спирам да пиша по темата!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 22:38 

вие нас не ни гледайте просто вие не сте дразнител за нас..... няма какво да спорим вече..... резултата и класирането говорят.....а алибаба найстина е прав с парадирането за феновете и примера му е много точен айде със здрава дано останете!!!

..защото ние сме началото и края ,защото сме божия орел в небето,защото на този стадион сме родени и на този стадион ще умрем,защото Христо Ботев е нашия храм,а Андрей е нашият бог,защото кръвта ни е зелена като на нашите деди,защото ние се молим и плачем и в радост и тъга.САМО ПИРИН!!! ЗЕЛЕН ДО СМЪРТ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 22:55 
Не измествайте въпроса. Никой не парадира с нищо. Коментираме конкретен мач. В който на футбол ни смазахте, но на трибуните бяхте жалки. Пък вие си търсете оправдание, че не сме дразнител, защото сме последни и не знам си какво :lol: Пък някой друг сезон ще се засечем пак и ще видим кой прав и кой крив :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 23:10 
Айде живи и здрави и до нови срещи. :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 23:28 

Без да се заяждам пускам тази статия:

Клубен бос гледа 2-ма от „Пирин Бл” за селекция
Клубен бос гледа 2-ма от „Пирин Бл” за селекция 23 Април 2007 г.
Лидерът в Западната “Б” група “Пирин-Бл” запази преднината си пред “Видима”, след като спечели най-убедителната си победа от началото на шампионата. Благоевградчани удариха “Хебър” 4:0 и за пръв път от началото на шампионата през август миналата година вкараха толкова попадения в един мач. Пред 1000 зрители невероятна игра показа Марио Метушев, който вкара първите два гола и подаде за третия на Атанас Николов. В заключителните минути Цветелин Ралчовски с глава след ъглов удар оформи крайното 4:0.
Двубоя изгледа и президентът на “Локомотив” (Пд) Александър Тасев, който според запознати си е набелязал 2-ма футболисти за селекция. Човек, близък до кюстендилския бизнесмен, разкри, че още в близките дни той ще разговаря с набелязаните за трансфери през лятото.
Въпреки тоталното си превъзходство благоевградчани отново си заработиха наивно два жълти картона, като за Юлиян Попев това е 5-о официално предупреждение и той, както и Светослав Дяков, ще пропусне гостуването на “Чавдар”.
Колоритна агитка от около 30-ина човека от Пазарджик не спряха 90 минути да псуват и свои, и чужди, като дразнеха целия стадион и на моменти направо втрещиха свикналата с какво ли не благоевградска публика.
в-к ВЯРА

П.П. Вестникът е дупнишки т.е. в сърцето на един от регионалните ни врагове.

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 23:32 
На вестници вярваш, а в дядо Коледа вярваш ли? Аз не знам някой от нас да е псувал нашите, а и като знам какви си ги измислят журналистите :lol: Тъйче те не са показател за нищо. В рейса бяхме 45 човека и когато влезнахме вътре вече имаше 15 наши в сектора за гости, които бяха пътували сами по-рано през деня. Иначе ебахти описанието са ни лепнали :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 23:36 

HPFC написа:
На вестници вярваш, а в дядо Коледа вярваш ли? Аз не знам някой от нас да е псувал нашите, а и като знам какви си ги измислят журналистите :lol: Тъйче те не са показател за нищо. В рейса бяхме 45 човека и когато влезнахме вътре вече имаше 15 наши в сектора за гости, които бяха пътували сами по-рано през деня. Иначе ебахти описанието са ни лепнали :lol:

Пак ти казвам, този вестник не е благоевградски и общо-взето отразява нещата обективно до сега.

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 23:50 
който беше на мача видя колко сме и смело мога да кажа и гарантирам че бяхме 60 души това че некои хора не очакваха и ги е яд е друг въпрос..... представихме се достоино феновете за разлика от тима но тва е положението дано утървем кожата от изпадане!!! и никои от наще не е псувал играчи на ХЕБЪР а за втрештяване ми кво да кажа вие ни втрештихте с детската си градина и групата малолетни на стадиона :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 55 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Миньор (Бобовдол) - Хебър (Пазарджик)
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 63860 06 Ное 2006 19:49
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 251522 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Хебър - Славия
Форум: Сезон 2006/2007
mittag_slavia 54769 20 Ное 2006 16:04
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения ХЕБЪР-Славия