След като слушах аудиото на Сашо няколко пъти ми идва едно наум.Според мен, той вижда,че хората които го доведоха с една амбиция,сега се задава промяна и явно с думата живуркане, намеква,че играчите не си дават зор,можеби заради натиск на хора които искат да му свалят главата.Няма да се очудя,ако и част от играчите участват в тоя цирк.Ясно е,че много хора са против него и затова по типично българско се опитват да го изгонят.За мен със заплахата,че ако невземем 2та мача е вид начин да види дали играчите са зад него,защото явно вече му е сложено въжето.За мен Сашо направи така,че отборът да се завърне със вдигната глава в професионалния футбол.Да, не мачкаме всичко по пътя си,но се вижда,че с още малко работа,може да се зглоби отбор който да е фактор.Все пак е първа година и ние като българи искаме или всичко, или нищо.За жалост показваме,че не сме търпелива публика и искаме без пари да се постигат чудеса.Надали,ако бяха дадени пари за селекция,нямаше сега в отбора да е например Аврионов.Един пример който ми доказва,че сме големи егоисти.Един Несебър който вложи 400 хиляди в селекция и докара големите Жужо и Гочето и в последните 4 мача имат следните резултати( Светкавица - Несебър 0:0 17 6-3-2010 Несебър - Свиленград 4:1 18 17-3-2010 Черноморец (Бч) - Несебър 1:1 19 20-3-2010 Несебър - Спартак (Пд) 1:1 Сигурен съм,че ако това се беше случило във Враца, сега шяха пак глави да падат.За жалост ни е сме си останали с дух на победители и неможем да преглътнем да има криза в отбора.За жалост ми е тъжно,че се получава така,но има два пътя.Или ще затънем още, след като изгоним Сашо,или ще се вдигнем.Пак ситуацията опира до 50/50.За мен този риск не си заслужава.Сегашния футбол се определя от това колко кинти имаш.За жалост Враца помни само годините,когато футбола се е играл за удоволствие.Доказано е,че ако един отбор е създаден изкуствено скоро приказката свършва и пак в калта.Харесвали ви да сме отбор като Мездра,Своге и т.н.Скоро и тяхната приказка ще свърши и пак ще има местно дерби Криводол-Мездра.Монтана също вървят по този път и тази година,ако се спасят,то догодина само чудо може да им помогне да не изпаднат.Ние сме били 26 години в А група без прекъсване и за мен ще е позорно,ако 2г сме в А,и пак надолу по пирамидата.Незнам какво ще се случи за в бъдеще,но мен ме е страх, най-много от зависта на нас врачаните, други да ни управляват и на първо място управляващите.За сега според мен нашите управници не са готови да защитават интересите на великия и единствен Ботев в миналто.Един пример ще дам и спирам с моите глупости.Когато един отбор като Мездра се случва нещо с него,веднага той бива защитаван от своя кмет.Въпреки,че не е общински клуб,най-важния човек в общината веднага излиза напреден план и защитава интересите на Мездра.Питам,когато се изливат толкова лъжи за Ботев напоследък,защо нашия кмет неизлезе и не защити интересите на Ботев.Или когато сега отборът е във видима криза,пак кмета се крие и не защитава,това закоето е избран.Иска ми се Шахов да излезе и да тропне по масата и да каже, какво става.След като се дават 300 бона за отбора,трябва да се търси отговорност за тях.Дано с идването на прословутото събрание на 6 април за промените в администрациата се каже някаква позиция и се каже да ли ще го бъде отбора или просто ще го кара на автопилот.За мен мачовете срещу Видима,Академик,Балкан,Вихрен,Видин,и многото равни,които заради младостта на отбора не бяха взети, ме кара да се гордея,че Ботев е жив.Нормално е да има и слаби мачове,които са част от играта.
Който иска да чете глупостите които съм написъл,но мен ме боли,че със лека ръка сме готови да затрием това което е направено досега,за да го има Ботев.Поклон пред хората,които спомогнаха отново във Враца да се играе професионален футбол и най-вече играчите които ни показаха какви сме българите в действителност или по точно,когато биете сме зад вас и когато губим започваме да се караме.Българина е животно,което не се ражда никаде.Скоро ще се разбере, що за животно е Ботев и дали може да си покаже зъбите.Успех утре и дано пакажат момчетата,че не са безразлични с това което се случва в отбора.Само Ботев
|