bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 01:30

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 120 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Кой ще победи ?
Ботев 62%  62%  [ 16 ]
Равен 15%  15%  [ 4 ]
Симитли 23%  23%  [ 6 ]
Общо гласове : 26
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2010 22:22 

Отбор: Ботев (Враца)
Абе стига глупости сте писали, кой продава за какви коефициенти - с тези футболисти и този треньор - толкоз! На мен ми е интересно дали ще вкараме гол от игра тази пролет при липсата на нападател. Да напомням ли колко ме псувахте, когато ви казвах, че ситуацията като ръководство на отбора е жалка - те ви сега комплектования отбор! Някой от тези, които ми говорят колко велик треньор е Ангелов да каже кой от футболистите, които е довел става за Б група!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2010 22:30 
Аватар

Еми аз пък мога да ти кажа,че и Росен Ванков става и Пламен Нотев става.Само Ченешков не става.Днес нямаше едно центриране като хората.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2010 22:41 

Аз пък мога да ти кажа, че нито Ванков (за който в Търново говорят, че им е подарил мача есента), нито Нотев са по-кадърни от Пепи например...че и от Пачо! Те дойдоха като външни елементи и трябваше да се докажат и да изринат терена...е направиха ли го?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2010 22:54 

Спирам да говоря, че съм много афектиран...най-вече от престъпната некомпетентност на треньори и ръководители, които или са пълни идиоти или не разбират от футбол, щом си мислят че може да се играе без нападатели! Смешно е направо и за мен е гавра с нас феновете. Съгласен съм с форцата - с това темпо скоро ще има по 100 човека на мачовете, а агитката ще е в сектор А!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев(Враца)0-1Септември(Симитли)
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2010 23:07 
Аватар

Първо Ванков е класа и затова главно Пачо си отиде.За мен по-добра двойка от Пешо и Ванков няма.За Нотев имам също добро мнение,но жалките разбирачи от публиката го извадиха от състава,а и контузиите.Той за разлика от повечето има и опит и най вече хубав и плътен шут,а и добра игра със глава.Той докато играеше титуляр в Ботев,ние нямахме никакви проблеми.А и благодарение на него примерно взехме точка от Ботевград.Той персонално е пазел Мариян и не му е дал да гъкне,а знаем,че той е половин отбор.За мен без да изглежда невъзможно,след като се видя,че няма кой да вкара гол отпред,аз лично бих закотвил Нотев отпред заради неговата физика и плътен шут.Сигурен съм,че повечето положения които имахме щеше да ги отиграе по добре(лично мнение).Някой говорят без да са гледали персонално играчите и само реват за врачанския Канаваро,Пачо.Вижда се и днес колко е спомогнал за загубата със Ботевград.Само приемам критики,че нямаме нападател,но според мен вината да не дойде друг е в обкръжението на отбора.Досега се чува само как били докарани само некадърници от Сашо.За мен след този мач,Данчев трябва да бъде пратен да рита със юношите,а не да играе все едно има торба цимент на него.Мастер,ако беше гледал днешния ни мач,щеше да си на друго мнение.Жалко и тъжно ми е,но това е реалността.Поздрави само на защитния вал,оттам нататък глоби и наказания с пръчка на голо.Яд ме е и за хубавия килим на терена.Езък,че наказвате освен нас публиката и терена.Другия път празен стадион.Ако не вземем нищо от Пирин,ще е жалка картинка на стадиона.Все пак аз съм зад момчетата,но скоро може да стане същото като със Херта.Сега нека се наспят хубаво,че се изпотиха от жегата и са уморени.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2010 23:20 

Форца, май не гледаш мачовете, щом според теб с Нотев не сме имали проблеми...да напомням ли, че в мачовете с Криводол, Белите орли и Ботевград есента той правеше уникални грешки. С Белите орли не бихме заради него и Данчев! Ванков да споменавам ли колко гола минаха през него есента...говориш си твоите глупости само и само да се изкараш много прав за Пачо, но не забравяй, че ту говориш за налагане не наши юноши, ту защитаваш посредствени външни елементи - вземи някаква позиция или замълчи! Ванков знам от момчета от Търново, че е в Ботев само и единствено заради парите и не му пука дали отбора бие или пада...сега няма причина феновете на Етър да ме лъжат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Мар 2010 23:40 
Аватар

Честно да ви кажа и на мен този Нотев не ми харесва. Не съм гледала мн ваши мачове, но такова ми е впечатлението.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 00:12 
Бригада Враца
Аватар

дайте някакви свестни снимки бре , оня rodgev ли къф беше нема ли го вече не прави ли снимки и той ли е напуснал :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 00:16 
Добър приятел на сайта
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Ванков знам от момчета от Търново, че е в Ботев само и единствено заради парите и не му пука дали отбора бие или пада...сега няма причина феновете на Етър да ме лъжат!

Естествено, че имат причина. Ванков беше един от техните любимци, ако не и най-големият. Ако твоят най-голям любимец отиде в друг отбор и ти ще разправяш, че е там само заради парите. :wink:
А и според мен няма футболист на който да не му пука дали отбора бие или пада. Най-малкото премиите са различни в единия и в другия случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 00:50 
Аватар

Браво мастер,че пак не оцели мачовете.От горе споменатите мачове имаме 8 точки и то в първите 4 кръга.Ако това му викаш слаба статистика,а и ако не си наясно всеки прави грешки,дори и фатални.Не ги защитавам,а казвам да си видим наща кошница,че без пришълците щеше да сме на дереджето на криВодол.Аз мога да ти кажа,че Ванков е със класа над Пачо и благодарение и на него Пешо получи спокойствие и вече е стабилен отзад.За мен това е за момента най-доброто решение и ако не са те и Румбата нямаше да ни помогне досега.Аз неказвам,че Нотев е Видич,но за мен той има място на терена,най-вече заради хубавия си удар и доброто пласиране при игра с глава.Той може да помага в определени мачове,но май Сашо го е малко страх да го пуска вътре заради лумпелите които само го обиждат.Не е редно когато отбора печели и ти пак да го обиждаш заради пристрастия към Пачо.А и аз съм казал преди,че не Нотев изгони Пачо,а Пешо,а и друга причина са честите контузии.Сега не е момента да мислим за отзад,а отпред,че Данчев и Дидо са трагедия.Дано има край тя,че след някой друг мач,ще сме съседи и недай боже зад Криводол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 01:14 
Аватар

Ние почти нямахме удари.Какъв гол искате.Поне тая греда на Бизнеса трябваше да влезне,но имахме малшанс.Имахме и още няколко положения,но както винаги Господин Пропуск-Данчев изпусна едно от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 01:21 
Аватар

Според мене перфектната двойка централни защитници е Росен Ванков - Пламен Нотев,защото и двамата са много опитни.Ченешков днес незнаеше на кои хора е.Нямаше едно центриране като хората.Само Влади Романов се мъчеше да направи нещо,но една птичка пролет не прави.Защитата беше перфектна.Данчев и Дидо бяха трагични.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 01:33 
Аватар

То Данчев ако знае заради такива рожби като него, колко хора не идват на стадиона,сам ще си бие шута като повечето, я в Козлодуй,Борован или Бяла Слатина.Ако иска изобщо да играе и за в бъдеще няма много време да се събуди от зимния сън и да вземе, ако ще и така като последния гол в клипа:
http://vbox7.com/play:cf3d4361

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 02:47 

Някой отново забавлява форума с глупостите си :D Слез играй ти разбирачо ша говори кой на къде я подавал и кой каде играл чак па за Нотев че имал хубав шут и къде ще стреля в наща врата ли? Ти си болен честно и в главата ти се мотае друга игра ама не и футбол .. Сашо не му обръшай внимание бъди над тия неща!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 05:11 

Не гворете глупости ей !!! Няма кой да вкара гол , днес се видя , и 2 дни да бяхме играли нямаше да вкараме ! Защитата на Симитли беше по-ръстова от нашите нападатели ... какви центрирания през целия мач търсехме ? Сашо го каза , този сезон е за обиграване , за опит , др. сезон ще се борим за нещо повече ! Койо е бил в агитката днес със сигурнст е видял как Жоро ръкопляскаше непрестанно след последния сигнал ! Това е любовта към отбора , не бъдете глупави , всеки отбор губи , другия мач пак трябва да сме на стадиона !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 09:39 
Бригада Враца
Аватар

Само той ли пляскаше :?: Мисля че всички пляскаха, аз не видях защото се бях качил да оградата да ги поздравя момчетатта :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 10:07 

Отбор: Бдин (Видин)
Не вземайте пример от нас, както сте я подкарали на есен може пак да се блъскаме по В група. Натам отиват нещата че може два отбора да изпаднат, още гол не сте вкарали тази пролет....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 10:19 
Аватар

Букмейкърски мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 10:54 
Аватар

Сега се регнах във Форума.Не гледах вчера мача а го следях по нета а и като гледам какво пишете за мен наистина е Букмейкърски мач.
1.Примерно за победа дават 500 лв. отиват лесно всички казват си че ще паднат и гласуват за Симитили и от там си взимат 800 лв. и е готова работата 2.И тренера на Ботев и някои футболисти ако продължават така наистина може да идем във В група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 10:56 
Бригада Враца
Аватар

Ех защо все кат падаме трябва да има продадени мачове..... Просто толкова си можем :!: Айде успех на момчетата в сряда аз дано успея другата седмица за мача с Етър пак да си дойда :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 11:00 
Аватар

Ама не е казано ,че като Румен го няма трябва да изпадаме в криза.Данчев е вече на възраст.Трябва ръководството да се опитва да привлича заместници,защото всички виждате,че ако един силен футболист го няма целия отбор пада.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 12:40 
Аватар

Отбор: Септември (Симитли)
4естито и вие сте история

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 12:42 
Аватар

koko89 написа:
Някой отново забавлява форума с глупостите си :D Слез играй ти разбирачо ша говори кой на къде я подавал и кой каде играл чак па за Нотев че имал хубав шут и къде ще стреля в наща врата ли? Ти си болен честно и в главата ти се мотае друга игра ама не и футбол .. Сашо не му обръшай внимание бъди над тия неща!

Това,че си давам мнението, не ме прави разбирач.И мен ме боли,че вчера се получи така.Но за да се вкарат голове трябва да има удари към вратата.А за жалост имаме само 2-3 които притежават плътен удар.Говоря за Бизнеса,Нотев и донякаде Чалъков.Аз си казах мнението за Нотев,защото за разлика от повечето, аз виждам добри неща в него,но заради повечето подвиквания от разбирачите е резерва.Както се каза и два дена да се беше играло гол нямаше да влезе.Нотев е с много по голям опит от Данчев и Дидо и затова дадох мнението си,че ако беше пуснат близо до наказателното можеше да се получи нещо.След като е успял да удържи Мариян Христов миналия мач,надали е проблем да се впише и в вчерашния мач да помогне,особено в наказателното,кадето играехме все едно за първи път се виждат.Аз съм твърдо зад отбора,но след фиаското срещу Мездра,Криводол,Бяла Слатина и сега с едно село като Симитли си заслужават критика.Браво за подкрепата към Сашо не я очаквах точно от теб. Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 12:43 
Аватар

Отбор: Септември (Симитли)
4естито и вие сте история

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2010 12:51 
Аватар

lubovr написа:
Ама не е казано ,че като Румен го няма трябва да изпадаме в криза.Данчев е вече на възраст.Трябва ръководството да се опитва да привлича заместници,защото всички виждате,че ако един силен футболист го няма целия отбор пада.

Oт кога 25-26 годишните играчи са на възраст ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 120 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90640 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 207639 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 238462 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45975 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop