bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 16:31

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 208 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Септември (Симитли) 0:1
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2010 15:40 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
stemil написа:
Абе така си е "Б" група е професионална,"В" група-аматьорска :)

По-добре кмет на село, отколкото пъдар в града!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Мар 2010 15:44 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
ncuxo™ написа:
stemil написа:
Абе така си е "Б" група е професионална,"В" група-аматьорска :)

По-добре кмет на село, отколкото пъдар в града!

Колко правилно :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2010 17:23 

vidin_85 написа:
Oтборът на Бдин няма изявен лидер.Няма отборния дух.Не може СЪОТБОРНИЦИ да се псуват,че еди к'во си и еди що си.Просто тима е свикнал да играе във В-група и това е.Трябва му спокойствие,стабилни спонсори и добър треньор,който да умее да предразполага играчите,а не само да им набива в главите,че са последни,че за нищо не стават и тем подобни - колко жалки са те.Еми жалки са,защото ти така си ги направил бе ТРЕНЕР ШИТ ! Ако си един мъж на място,няма да ги мачкаш .Няма по-силно оръжие от думите.Народа го е казал.Още няколко мача са ни надеждите за оставане.Пък все тая,дори и във В - група да сме - за мен стадиона пак ще си ми е на 15 минути пеш от нас,пак ще си ходя със същия кеф и нищо няма да се промени.Е да,ще е жалко,ако не гледаме пак тия манекенчета от повечето ЕЛИТНИ отбори,които се имат за голямата работа,а чийто стадиони са някъде в търкулото,което селско магаре е направило предния ден,пайванисано да пасе в старите селскостопански сгради на полето.БДИН ВИДИН СИ ОСТАВА БДИН ВИДИН ! И феновете на тима - също.Хич не ме ебе ,че нек'ви семкочоплещи изкопаеми само псуват.Такава си им е философията - деградираща.А и самият им живот явно е такъв.Видя се и в този мач,че създаваме малко положения,трудно трудно кретат момците,но . . . дано ни радват до края на сезона с добри игри :) Напред Бдинциии :))

Браво vidin_85 това е истината- не може да вземаш все нови и нови играчи и те да играят все по-слабо и по-слабо - да връщат Петков и да си обиграваме отбора за догодина!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2010 21:02 
Аватар

ако ще се преследва Б група трябва време да се изгради отбор! не става само сдобрипожелания

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2010 01:11 
Аватар

Здравейте и от мен,гледах,четох и си мислех,добре де кво се опитвате да напишете и да докажете един на друг,че Бдин е за В група,че играчите не стават,че треньора боклук,че феновете чоплели семки,ами мисля че трябва да се спрете,разберете че Бдин е нашият отбор,и най малкото което можем да направим за него е да го подкрепим,ние го хулим и т.н,писна ми всеки път да чета на ГОГО писанията които едва ли не ни пратиха във В група,че треньора такъв че оня играч такъв че чистачката не е почистила,абе само с глупости се занимава този ГОГО,човече ти не разбра ли че Бдин (видин) няма да изпаднат от Б група,това ти го казвам и повече подробности не казвам,вие само гледайте и помнете какво съм казал,кеф ме е един път да влезна в форума и да се зарадвам че всеки мисли доброто на отбора и т.н,но за съжаление това няма да стане,айде да се стегнем всички и да се подкрепяме и да се докажем като публика,в едно нещо съм сигурен в момента че какото и да става аз съм зад Бдин,това ще бъде така,помислете над думите ми и ще видите каде грешите,поздрави на всички :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2010 11:12 
Аватар

VIDINSKIA - да нямаш задкулисна информация,която ние не знаем,та си толкова убеден,че няма да изпаднат ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2010 12:03 

VIDINSKIA - ти май четеш като дявола евангилието само квот си знаеш и квото искаш!
само за твоя информация, че нито искам, нито се радвам че бдин не бият и ще изпаднат, само се опитвам да мисля и да анализирам, а това че на някой не му харесва не знам, но някои истини трябва да се кажат за да се и чуят, а който е отговорен за Бдин да прави каквото си ще!
ако не вземем този мач с гоцето дори и теоретични шансове нямаме да останем, а ако си по-близо до ръководството им кажи че ако искат да останат от останалите мачове трябва да допуснат не повече от две загуби и 2 хикса как ще го направят незнам!
Успех на Бдин!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010 14:56 
Аватар

Знам някой неща и просто подкрепяйте Бдин и за друго не се притеснявайте,нека бъдем истински фенове и всичко ще е наред,поздрави

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 208 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
alibaba 195021 23 Дек 2008 01:17
от eminem
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9929 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34783 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения ФК Аристон (Русе) 5 - 0 ФК Септември (Тервел)
Форум: Сезон 2007/2008
FCDunavRuse 4925 13 Май 2007 22:08
от FCDunavRuse
Преглежда непрочетените мнения Холандия : БЪЛГАРИЯ - 8 септември, Амстердам, 21:30ч
Форум: Национален отбор
morkov4o_LoKoGO 56462 09 Сеп 2007 22:14
от loko_mz