bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 20:32

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 208 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:18 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
hellspawn написа:
handzup става въпрос че колкото и да сме зле пак трябва да подкрепяме отбора и не трябва да предаваме играчите въпреки неусепхите и недуволството на публиката се трябва да има някой да ги подкрепя ако трябва ще ги сравнявме и с по големи играи от Роналдо Роналдиньо и т.н. това е без значение важното е на мача да си не отлъчно от стадиона и да викаш за любимия си градски отбор :)

Добре де знам го знам какво е да си фен на един отбор знае ли аз от както гледам футбол съм за ЦСКА в добро и зло назависимо от паденията независимо от победата аз винаги съм за ЦСКА ,но аз подкрепям и Бдин защото съм Видинчанин не софиянец... проблема е там че казах ако си чел внимателно ти и другите че ми прави впечатление че имаше моменти когато някой футболисти като че се бяха предали ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:21 

Еми то и аз се бих предал .. как няма да се предам като той играе и се раздава и в крайна сметка за какво? никой не показва че уважава това което прави и за което се мори никои от публиката не си напраи труда освен тия 10тина пича да викне айде Бдинци .. студено ли им беше? ми по добре да си седха вкъщи и да гледат тв не са нужни да запълват празните места на стадиона :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:21 
Аватар

аве кво им расправаш бе hellspawn тоя не е дошъл на една тренировка на Бдин да види как се провежда и какво говорят хората за отбора хора каде се интересуват и са ватре в нещтата а не само да ида на домакинските мачове и ооо тоа немое да играе оо по добре "В" и така бих ви казал гледаи мача и недеи да знаеш много и да казваш кои как и кав да играе има си треньор тои казва кво да се прави ако мислиш че си по добър от него мястото ти е на неговия пост... :party048: :party048: :party048:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:23 

не знам само знам че с теб сме патували гледали сме и тренировки и гостуваня и сме добре запознати с отбора и не мисля че е хубаво това което се пише дори днес като чух как някой викат по играч който не е на терена и му се кара че изпуснал топката това е смешно да не познаваш футболистите си...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:26 
Аватар

Отбор: Марек 2010 (Дупница)
Мислех че ще победите но явно положението ви е доста лошо

Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Цска - Марек 0:1
Левски - Марек 0:3

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:27 

не братко не е лошо полужението ни бих казал че е добро но не можем да се възползваме от него ако ме разбираш .. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:28 
Аватар

ми добре аз се оттеглям от форума на Бидн Видин
ясно е нищо не разбирам говоря неща който съм ги сънувал неъм идвал на дори на една тренировка няма проглеми ние тоя сезон се бориме за А група ..правете каквото знаете няма да ме чуете повече

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:28 
Аватар

марек положението е затишие пред буря

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:30 

handzup де бе не се засягай нищо лично просто само ти си онлайн моля ти се.. ти си фен както и ние просто всеки разбира всичко различно :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:39 
Аватар

ами аз искам да искажа грешките защото ако несе разберат грешките как ще се оправят за сведение нито един път досега не съм викал против Бдин даже ако така наречените фенове се събереме повечко за агитка не само пичове от по 15 години да има и аз ще бъда с радост даже ... ходил съм и на тренировка и на прес конференция даже съм бил
и така на татак просто нямам време живота ми не е само Бдин Видин готов съм и в агитката да вляза ама да нестава така да сърча кат магаре из овци

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Мар 2010 22:41 

еми шанс :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Септември (Симитли) 0:1
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 02:05 

Ами гледайте сега аз бях един от тези десетина човека, които викаха цялото второ полувреме и най-интересното беше, че щом почнехме да викаме за отбора всички се обръщаха все едно сме на театър.Чета всички казвате да се направи агитка,да се организираме,трябват по-възрастни...и т.н.Ами хайде давайте да започваме правиме едно събрание,събираме хора и си изясняваме всичко.Аз специално правих опити да събера хора,но всичките казваха вие сте млади,вие правете агитка.Трябват конкретни действия, не само думи. :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 02:11 
Аватар

да бе дииидкас
прав си разбира се

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 02:58 
Аватар

hellspawn написа:
Место като уважаващи спорта и клуба да се саберем да напрайм една агитка и да направим на пук на врачани че и ние знаем как да подкрепяме отбора си правим само глупости и като идеме на стадиона си казваме "а закво да викам за тези като пак ще паднат.." сещате се :)

Абе момче .. я ми кажи ти къде беше и колко семе си зе от Джингъла за 50 или за 70 ст ??? Не мисля че е нормално да седиш 2 часа на оня студ и да се дереш като изоглавен а в същото време да виждаш как Благой и Цецко се псуват шото още не са се обиграли. Иам чуството че ако ти беше при нас и викаше с нас ти първи щеше да си седнеш ! Бях един то малкото дето стояха на крака през целия мач и вятъра едва не ни отнесе а ти и останалите се смеете на "опита за факли" или пеенето на стари градски песни . Епа айде като толко знаете и ти и останалите за другия мач земете напишете някоя друга песен ; шалчета може да измислите , да ги поръчате ; може някое знаме да измислите да съберете пари и да направите - абе квото ви скефне и квото мислите че един "истински" фен би напрвил според вас. След като сме толкова смешни за кво тогава искате да имаме фенове които да подкрепят отбора през 90те минути ??? Liuby писа оня ден "айде да видиме колко ше пеете яж ми к*рО симитли" - е .. видя ли колко пяхме ? Видя ли колко смешни бяхме ? Видя ли как никой не дойде при нас и си бехме само една малка дружинка от 10-12 човека , а ти където и да си бил си мълчал . Мнооооого рядко се чуваха възгласи от сорта на "тия не умат да ритат бееее" но и те бяха от люти семкаджии.. Видин е доста малък град , но има много разбиращи от футбол хора. Убеден съм че ако се обединим 100 човека , не повече , ще имаме една мн хубава агитка и няма да сме "смешни" както някои други ни наричаха. А да и още нещо последно .. не отричам че при нас имаше хора които казваха "кво ше викаме за тия слабаци ае да си ходиме" а дали някой съ тръгна ? верно .. поутихнахме когато ни вкараха гола но подчертавам с дебели букви НИКОЙ НЕ СИ ТРЪГНА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 10:44 

Taka с конфликти до никъде няма да я докараме, резултатите са видни. Още един боец седеше на пейките отвън, да не е контузен, за Руслан става въпрос. Тонуса сигурно е на кота нула след тези две загуби, а и с тези "конфликти". лоша работа...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 11:30 
Аватар

за Руслан разбрах ,че е контузен ..
beliq_smok, няма какво да се учудваш ние видинчаните сме си такива коментатори само ...
аз съжелявах за мястото където седнах под козиркага от всякаде цял мач чувах само обиди към тима и от там дойде негативното ми опношение снощи ... радвам се че ви имаше и пак някои подкрепяха отбора аз го казах и по горе и в други коментари не мога аз да дойда и да викам и аз с вас пак както обикновено ще старча като магаре из овци и така на татак ще пробам за мача с етър да доведа някои фр и да дойдеме при вас дано този път се сабереме повече и отбора най-важното да победи! Поздрави и само Бдин!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 14:13 

Второто полувреме на мястото на Боби влезе един играч с номер 7 Станко Йовчев се казва, някой знае ли това момче от къде изникна. Вчера Бдин играха пред 1500 души а са на последно място, днес гледам лидерите от Банско дали имаха и 150 човека публика.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 15:40 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Станко Йовчев е поредния юноша на ЦСКА, който за последно е играл в Рилецо.Що се отнася до публиката вчера едва ли имаше 1500 души.По вестниците си пишат каквото им дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 16:08 

Поразрових едни стари вестници и верно този Йовчев есента е играл срещу нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 18:29 

Някои има ли обяснение защо отбора не игра вчера, на какво се дължи това нещо....Като че ли е много сложен този въпрос, но трябва да има отговор и то по скоро че иначе знаете какво ще стане.......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 19:18 
Аватар

Много ме е яд за мача.Направо трагедия.Тия пичове май наистина се сдухват от публиката.Нямат водач.Не са изграден тим за Б-групата.Не,че е кой-знае к'во там,видяхме ги к'ви са повечето измислени манекенчета педалски,но . . . . така е.И все пак ще ходя на домакинските мачове на Бдин.Супер сме като публика.Просто следващия път като влязат в Б-група ще бъдат подготвени.Сигурен съм.Не ме е*е резултата,важно е да сме зад отбора.С всеки мач се отдалечаваме от спасението,но . . . САМО БДИН ВИДИН !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010 23:43 
Аватар

Oтборът на Бдин няма изявен лидер.Няма отборния дух.Не може СЪОТБОРНИЦИ да се псуват,че еди к'во си и еди що си.Просто тима е свикнал да играе във В-група и това е.Трябва му спокойствие,стабилни спонсори и добър треньор,който да умее да предразполага играчите,а не само да им набива в главите,че са последни,че за нищо не стават и тем подобни - колко жалки са те.Еми жалки са,защото ти така си ги направил бе ТРЕНЕР ШИТ ! Ако си един мъж на място,няма да ги мачкаш .Няма по-силно оръжие от думите.Народа го е казал.Още няколко мача са ни надеждите за оставане.Пък все тая,дори и във В - група да сме - за мен стадиона пак ще си ми е на 15 минути пеш от нас,пак ще си ходя със същия кеф и нищо няма да се промени.Е да,ще е жалко,ако не гледаме пак тия манекенчета от повечето ЕЛИТНИ отбори,които се имат за голямата работа,а чийто стадиони са някъде в търкулото,което селско магаре е направило предния ден,пайванисано да пасе в старите селскостопански сгради на полето.БДИН ВИДИН СИ ОСТАВА БДИН ВИДИН ! И феновете на тима - също.Хич не ме ебе ,че нек'ви семкочоплещи изкопаеми само псуват.Такава си им е философията - деградираща.А и самият им живот явно е такъв.Видя се и в този мач,че създаваме малко положения,трудно трудно кретат момците,но . . . дано ни радват до края на сезона с добри игри :) Напред Бдинциии :))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Мар 2010 00:26 
Аватар

vidin_85 написа:
Oтборът на Бдин няма изявен лидер.Няма отборния дух.Не може СЪОТБОРНИЦИ да се псуват,че еди к'во си и еди що си.Просто тима е свикнал да играе във В-група и това е.Трябва му спокойствие,стабилни спонсори и добър треньор,който да умее да предразполага играчите,а не само да им набива в главите,че са последни,че за нищо не стават и тем подобни - колко жалки са те.Еми жалки са,защото ти така си ги направил бе ТРЕНЕР ШИТ ! Ако си един мъж на място,няма да ги мачкаш .Няма по-силно оръжие от думите.Народа го е казал.Още няколко мача са ни надеждите за оставане.Пък все тая,дори и във В - група да сме - за мен стадиона пак ще си ми е на 15 минути пеш от нас,пак ще си ходя със същия кеф и нищо няма да се промени.Е да,ще е жалко,ако не гледаме пак тия манекенчета от повечето ЕЛИТНИ отбори,които се имат за голямата работа,а чийто стадиони са някъде в търкулото,което селско магаре е направило предния ден,пайванисано да пасе в старите селскостопански сгради на полето.БДИН ВИДИН СИ ОСТАВА БДИН ВИДИН ! И феновете на тима - също.Хич не ме ебе ,че нек'ви семкочоплещи изкопаеми само псуват.Такава си им е философията - деградираща.А и самият им живот явно е такъв.Видя се и в този мач,че създаваме малко положения,трудно трудно кретат момците,но . . . дано ни радват до края на сезона с добри игри :) Напред Бдинциии :))

видин_85 много истини каза и си прав време беше някой да ги каже.. няма какво да се добави към тези думи всичко го каза и то точно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2010 03:38 

Отбор: Ботев (Враца)
видин85 казва някои истини, но и типично по фенски се опитва да изкара, че едва ли не във В група си е по-хубаво...преди 2 години от Янтра така изкарваха, че разбираш ли, едва ли не се радвали, че изпадат, понеже същите села били и в Б и във В, но просто не е така ситуацията! Един пример ще ви дам - когато дойдоха във Враца вашите дечица от школата гледаха нашия стадион с отворени уста и едно даже вика - "Ей, гледай какви стадиони има тука!". Колкото и да е мачове с Ботев, Видима, Марек, Етър са къде къде по-интересни от мега-дербита с Белене и Димово, а стадионите на много от тези отбори са като Памела Андерсон пред Цецка Цачева в сравнение с тази помия по В група! Мисля ще се съгласите, че миналия сезон на мачовете ви нямаше и по 200 човека, а сега са доста повече...миналата година не сте отишли на повече от 1-2 гостувания, сега си подкрепяте отбора...дали ще е така ако изпаднете - много се съмнявам! Именно поради тези причини трябва това пораженческо мислене да си го избиете от главите и да вярвате, че може да се спасите...ми гледайте ни нас, вярваме, че можем да играем бараж и то само на базата на слухове за големи инвестиции! Мечтите са безплатни, а който не може да мечтае е просто смачкан от ежедневието глупак, чиито път трябва да свърши със самоубийство! Имате най-важния мач за сезона другата седмица - отивате, подкрепяте, пък каквото сабя покаже...и да паднете, и да е 20 точки разликата, докато не се изиграе последния мач всичко е възможно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2010 15:26 

Отбор: ЦСКА (София)
Абе така си е "Б" група е професионална,"В" група-аматьорска :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 208 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
alibaba 195055 23 Дек 2008 01:17
от eminem
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9929 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34793 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения ФК Аристон (Русе) 5 - 0 ФК Септември (Тервел)
Форум: Сезон 2007/2008
FCDunavRuse 4925 13 Май 2007 22:08
от FCDunavRuse
Преглежда непрочетените мнения Холандия : БЪЛГАРИЯ - 8 септември, Амстердам, 21:30ч
Форум: Национален отбор
morkov4o_LoKoGO 56462 09 Сеп 2007 22:14
от loko_mz