bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 22:33

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Балкан /Ботевград/ - Бдин /Видин/
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:05 

Отбор: ЦСКА (София)
Някои да знае нещо повече?За кой е картона,кой е вкарал гола.Как са играли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:05 

Отбор: Ботев (Враца)
Спокойно, никой не е и чакал от вас победа в това гостуване, взимате мачовете със Симитли и Гоце Делчев и сте се спасили 100%!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Балкан /Ботевград/ - Бдин /Видин/ 2:1
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:18 

Айде да видим дали можете да познаете кой е паднал за дузпа. Марианчо разбира се. Той е изкарал и картоните на Ковачев. Абсолютно измислена дузпа и несъществуващи картони. Всеки допир с него е бил на земята и съдията си знае, щом плешивеца е на земята трябва да вади картони и да свири дузпи. Играли сме много добре изпуснали сме чист гол в началото, а тия ни вкарват от някво меле и съдийски подарък. Играеме полувреме и нещо с 10 души. От наша страна публиката е била на 6, знамена, скандирания, а домакините даже не ходят и на стадиона, ама те компенсират със съдийска помощ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:22 

Много лоши резултати за Бдин днес, Гоце Делчев смачкват Академик съвсем очаквано...мачовете ви с тях и Симитли ще са решаващи!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:28 

Отбор: Бдин (Видин)
Всичко живо пред нас биееее....най близо 7 т са Гоцето как ще ги гоним това са 2 - 3 мача....лоша работа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:29 

Никак не е добра, защото днес е имало покупки здраво, за и не са слаби тези отбори...много опитни играчи взеха!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:36 

Последните 3 мача сме абонирани при съдиите за червени картони, къде по 1, къде по 2. Според хората гледали БДИН днес сме показали много добра игра и можем да се спасим. Академик нали ни бяха приятели, не са се опънали на Пирин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:41 

Академик ще ги биете, спокойно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:45 

На мен в тях ми беше надеждата да вземат някоя точка в Гоцето, но явно за тях борбата за А група е приключила.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 17:46 

Те никога не са искали да влизат в А група, то друг освен Банско не иска да влиза и може пак Видима да ги насадят на бараж, защото те не продават мачове!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 18:43 

Ето състава на БДИН в тази среща:
Бдин: Димиткров, Куанг, Колев, Ковачев, Брестовички, Борисов, Никифоров (75 - Ценков), Иванов (82 - Танев), Пасков (32 - Начев), Тодоров, Костадинов. Гола за БДИН е вкарал Цецко. На заден план се вижда нашия сектор http://botevgrad.com/uploads/news/2/225 ... %20008.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 18:47 

Отбор: Балкан (Ботевград)
Момчета,бях на стадиона и гледах мача.От Ботевград съм,но исках Бдин да вземат нещо за да им е по-ллесно да се спасят,но за съжаление не можаха да изкопчат нищо.Тука много от вас се мъчат да преразкажат мача без да са го гледали и търсят тенденция във съдийските решения.Бях на официалната трибуна,близо до ръководството на Бдин и чух,какво си говорят.Вратаря ви беше трагичен при центриранията,пляскаше топката като женски задник,една топка не боксира като хората.Червения картон(втори жълт)беше абсолютно правилен,заради глупостта на защитника,да задържи играч,при положение че негов колега го пресреща и евентуално би му попречил да направи опасно влизане към наказателното поле(а има вече един жълт картон).Дузпата не беше за нарушение срещу никой(....Мариян Христов примерно :? ),а беше за игра с ръка в нак.поле,а това не го оспори даже и Марашлиев.Така,че нека коментират мачовете тези,които са били там и знаят как са нещета.Пак повтарям,искам Бдин да останат в групата,но специално за днешния мач,мисля че просто беше лошо стечение на обстоятелствата за Бдин,жалко защото наистина играха по-добре дори с 10 човека.Успех в останалите мачове!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 18:49 

От състава се вижда, че от дошлите играчи от ЦСКА са играли трима, 2-ма цял мач и Пасков 30 минути.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 19:04 

ROME, спокойно...тук има хора, които не са гледали и едно гостуване на Бдин, но знаят всеки детайл от развитието на срещите и най-вече порязванията. Не може да отречеш, обаче, че Христов е много нагло човече и във Враца лятото си заслужи бутилката в главата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 19:20 

ROME написа:
Момчета,бях на стадиона и гледах мача.От Ботевград съм,но исках Бдин да вземат нещо за да им е по-ллесно да се спасят,но за съжаление не можаха да изкопчат нищо.Тука много от вас се мъчат да преразкажат мача без да са го гледали и търсят тенденция във съдийските решения.Бях на официалната трибуна,близо до ръководството на Бдин и чух,какво си говорят.Вратаря ви беше трагичен при центриранията,пляскаше топката като женски задник,една топка не боксира като хората.Червения картон(втори жълт)беше абсолютно правилен,заради глупостта на защитника,да задържи играч,при положение че негов колега го пресреща и евентуално би му попречил да направи опасно влизане към наказателното поле(а има вече един жълт картон).Дузпата не беше за нарушение срещу никой(....Мариян Христов примерно :? ),а беше за игра с ръка в нак.поле,а това не го оспори даже и Марашлиев.Така,че нека коментират мачовете тези,които са били там и знаят как са нещета.Пак повтарям,искам Бдин да останат в групата,но специално за днешния мач,мисля че просто беше лошо стечение на обстоятелствата за Бдин,жалко защото наистина играха по-добре дори с 10 човека.Успех в останалите мачове!

Напълно съм съгласен с теб!!! Дузпа имаше , но какво ще кажеш за нарушението в центъра на терена , точно преди дузпата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 19:52 

Леп мастер ако визираш мен, че не съм гледал БДИН навън ще ти кажа, че си в грешка. А и не знам какво толкова се интересуваш от БДИН, виж там вашите как са играли в Краводер. Така видяха моите другари мача така го предавам и аз и съм склонен да им вярвам. На гостуването на Гоце Делчев пак ще имам връзка с видинчани на стадиона и пак в същия дух ще го коментирам щото мача ще бъде същият като този днес със съдийски порязвания на БДИН, щото съм свидетел как се показват картони на нашите играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 19:55 

Значи като цяло играта е много по-добре от миналия полусезон. Томи КОстадинов и Брестовички ми направиха добро впечатление, но Николай Борисов отдясно се губеше. Съдията с нищо не ни ощети, просто 89-та минута случайно топката се удари в ръката на защитник и си свирна дузпа по правилата. Като цяло съм оптимист, но от такива мачове трябва да взимаме точка или три. първият гол вратарски пак, не знам кой трябва да пази вече, щото при центрирания и двамата са зле. Дано този от цска да е по-добре и да решим там въпроса. Марашлиев се скъса да вика и определно има резултат - при гола накара цецко да стои на дъгата при едно ценриране отдясно и той перна със сила в дясната греда ,щото не можаха да я изчистят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:07 
Аватар

СЛЕД ТОЗИ МАЧ БДИН СИ ПОДПЕЧАТА БИЛЕТИТЕ ЗА В-СЕВЕРОЗАПАДНА ГРУПА.Нямат шанс.Къде ще наваксат 7 точки бе ? Че те за целия 1/2сезон имат 10,а ще ми наваксат 7.Хахахаха,чувате ли се ? Слезте на земята и погледнете реално на ситуацията.Изпаднали сме.Не ги мислете толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:10 

Ето видео от мача

http://www.youtube.com/user/gogogogov1# ... QVjYkvGxAw

http://www.youtube.com/user/gogogogov1# ... 0X_vqbiPO8

http://www.youtube.com/user/gogogogov1# ... qrkecDZQSE

http://www.youtube.com/user/gogogogov1# ... WbXrdWnebc

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:15 
Аватар

vidin_85, ако обичаш запази си мнението за себе си сега е друго имаме шанс до последно трябва да се борият всички а ние на мача на симитли да ги подкрепиме :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:23 
Аватар

Е добре 'айде.Трябва да останат 2 мача и да са на 40 точки от спасенито,за да се убедите,че нямат шанс ли ? Кое не разбра ? Нито имаме ресурса да купиме няколко мача,нито пък сме в позицията на такива.Да не мислите,че Академик не са легнали на ПИРИН /ГД./ ?? Айде не на мен тия.Предпоследния да бие кандидат за елита.Всичко живо се подсигурява,купува някой и друг мач и всички доволни.От къде знаете,че нашия отбор не е нарочен да бъде мачкан и рязан яко ? Може и така да е.Нали бях на мача с Банско.С нищо не са повече от нас-много добре знаете какво стана и там.Проблем на Бдин са последните минути.В колко мача в края на мача се нас*рат ? ТИПИЧНО ПО ВЛАШКИ.ДА,ТИПИЧНО ПО ВЛАШКИ - ДАВЯТ СЕ НА КРАЯ НА ДУНАВ.Глупаво е да се мисли,че имаме шансове да се спасим.НО ВИЕ САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ПРАВОТАТА НА ДУМИТЕ МИ,САМО СЛЕД НЯКОЛКО МАЧА.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:36 

Видин85, много си далеч от истината, ще си говорим накрая като сте с 4-5 точки над чертата...още повече, че говориш пълни глупости, че нямате ресурс да купувате - вече сте купили 3 мача и резултатите ще ти го докажат...имате и още 6 точки от Криводол и Враца накрая ако ви трябват! Егати фена, егати нещото!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:36 
Аватар

ебе 14 кръга остава до края не са 2 кръга та да ми казваш че сме обречени спокоино ще поживееме и ще видиме какво ще стане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:48 

Жалко за момчетата заслужаваха поне една точка, но нали ви предупредих още преди два месеца че само с футболни средства няма да стане!
Още не е късно да се спасим, но ще видим.................

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2010 20:53 

Никога не е късно за спасение, сега трябва да грабваме макетата още от табелата на Видин...благоарности на gogo2 за страхотните клипчета, кристално качество. Само да не се отчаят момците, то така ще е оттук нататък, няма да е лесно....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол-Балкан (Ботевград) 06/07
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 256435 09 Юни 2007 18:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботевград
Форум: Балкан 1929 (Ботевград)
FB'04 127434 12 Мар 2010 14:39
от ultras_1929
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9931 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34793 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Балкан Ботевград-сезон 2007/2008
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 62662 08 Юни 2008 17:15
от ultras_1929