bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 00:39

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зима 2010 - Подготовка,контроли,трансфери
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 18:38 

Отбор: Ботев (Враца)
Да, глупако...взех те на мезе и ти от шопска салата лека-полека се направи на суджук...би ли посочил КОЯ ГОДИНА Вальо Илиев е играл нападател при нас, защто в периода 1998-2001 е много интересно как един НАПАДАТЕЛ ще вкара черно на бяло 3 гола? Продължаваш да говориш такива глупости, че просто не знам как може да има толкова тъпоумен човек, който да се взима насериозно...хайде то всеки се има за голямата работа, но ти си някакво откритие, достойно за аналите на футболната простотия! Нищо чудно, че само аз ти отговарям и мисля да спра, че да си влезеш в добре познатата стихия - говоренето сам на себе си!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 19:01 

Наблюдавам от известно време вашия спор, и да ви кажа честно и двамата изглеждате глупаво. Защо не забравите различията и не си стиснете ръцете? Все пак защитавате една кауза - тази на Ботев Враца. На мен лично отбора ми е много симпатичен и дори имам приятели от Враца с които се бъзикаме кой е по-слаб Янтра или Ботев. И въпреки, че сме от различни отбори никога не сме стигали до повече от приятелски шеги, а вие сте от един отбор и се карате като хамали. Хайде със здраве и успех на Ботев! Дано се върнете там където ви е мястото - А група! И бъдете по-задружни! :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 20:47 
Аватар

Значи отворко,аз преди да кажа нещо се допитвам до моя баща,който е енциклопедия на тема Ботев.Един от малкото фенове,който и до ден днешен е малкото които не са оставали Ботев за миг.Та по темата за Илиев.Той е бил нападател през всички гарнитури на Ботев,но понеже е бил ялов нападател,най вече заради татко му го пробват за защитник.И с малко късмет,той успява да се наложи и до ден днешен е такъв.Дадох пример с него,тъй като може някой по същия начин да бъде преквалифициран.Sorry,че неразполагаш с човешка книга като моята,а само се излагаш.Досега съм дал доста факти,за които не си и чувал.Единствено,което си признавам е моя грешка,че пребързах да напиша,че Сашо е играл при нас,за което се скарах с татко ми,че съм казал такава глупост.Другото е 1000% вярно.Аз завиждам искренно на татко ми,като ми говори за годините на слава на Ботев и постоянно ми казва нови факти.Само ще ти кажа,че ти говориш за Ботев само последните 7-8 години,така,че моляте некоментирай за по стари моменти.Всички милеем за Ботев,такаче не се мисли за най-големия.В момента си имаме отбор,който му трябва време,а такива фалшиви фенове само пречат на Ботев.Очаквах да оплюеш Ботев за днешната контрола,но има време до довечера.Седни си на гъзарете за малко,че си позор за Ботев.Това,че пееш веднъж в годината песни за Ботев в агитката не те прави фен.Те повечето там за съжаление неизнаят нищо за отбора,а само ходят за да станат приятели с определени хора като Жоро Павето,който наистна е голям фен на Ботев.Всеки който прекрачи входа на стадиона е фен,независимо дали пее или чопли семе.Да не навлизам и в темата защо доста хора се одръпнаха да ходят на мачове.Засега лека вечер и не се излагай,като само с аргоменти ме ругаеш и се правиш на велик.Всичко можеш да правиш,но вярата в сегашния отбор няма да ми вземеш и аз вярвам в тоя отбор,въпреки,че не взимаме играчи от твоята сергия,тогава ще се наложи да гоним наши момчета.Само Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 21:18 
Аватар

Утре 14-30 часа Ботев(мъже) срещу Ботев (старша).Помощно игрище.

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 21:20 

Г-н forzajuve, мислех да не взимам страна в спора, но ти явно не си прочел предишния ми пост. Можеше и да не пишеш тия глупости за да се излагаш още повече. Колкото и да се опитвам да вникна в думите ти, не мога! По несвързано мнение не бях чел до сега. Ти се повтаряш, казваш нещо и след това сам си противоречиш. Препоръчвам ти преди да изпратиш пост първо да го прочетеш, и ако сам схванеш смисъла си, чак тогава го пращай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 22:13 
Аватар

Я имаме арбитър.Само да не си като вашия градски Генов и да караш с има нема 1 промил.Бате аз те уважавам,но ако беше като мен щеше друго да пееш.Ни е тук си имаме спор,за което е нормално,нали сме фенове.А ти сега се мерна и взе да даваш акъл.Предлагам да пишеш във вашия форум,че ако не е нашия, този сайт ще го закрият.Пишете си мненията за вашите отбори,че е ад.Моля,ако имаш симпатии към някой ги кажи,за да не се чудя от коментарите ти.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 22:40 
Аватар

Добре де как ти не омръзна само да пишеш тия тъпи мнения айде престани малко.Не виждаш ли че са закачаш със секи който влезе
в тоя форум ае престани вече банален си.Сигурно сега и с мене ще почнеш да спориш.За мен такива "хора" не са фенове за ваз не знам.

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 22:46 

Виж сега г-н forzajuve, нямам симпатии към никой и не съм арбитър. Просто следях вашия спор и тъй като BGSupporters е общ форум, а не частен на Ботев или Янтра, реших да се намеся. Другото което е, не давам акъл, а само си казвам мнението! Също така, не се надценявай толкова и не бъди сигурен, че без теб или който и да е подфорум, сайта ще бъде закрит! Хайде със здраве и успех на Ботев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 23:20 
Аватар

Значи ако си следел последните 2-3 мнения те разбирам.Няма да споря от уважение към теб и като цяло градът ти,че съм свързан с него,а и уважавам футболната ви история.А на Алекс да не се тревожи,аз не споря със хора които ме уважават.А щом аз не съм фен според твоите разбирания,ок.Все пак имаме доста голяма разлика в годините,а и ти взимаш страната на повечето тук,че се познавате и сте приятели,за което няма лошо.По хубаво от това здраве му кажи.Само и теб те моля да не ми ставаш учител какво да говоря,че и ти ще ми паднеж в очите.Аз досега никого не съм обидил без причина.Коректен съм със всички,но някои прекаляват.А и Алекс вместо да ми четеш глупостите,не е лошо да наблягаш на четенето,че утре ако те изпитат няма да те питат за мен..)Това го приеме като шега.Нека да я караме по спокойно и да наблягаме на теми най-вече свързани със отбора.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2010 23:41 
Аватар

ТОЯ ФОРУМ НАИСТИНА СЕ НАПЪЛНИ САМО С УЧЕНИ ХОРА. ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ ТЯХ!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 13:21 
Добър приятел на сайта
Аватар

Направо! Ако не друго, поне е интересно във форума дори и в зимната пауза. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 14:46 

Много е интересно, спор няма...само дето никой от вас мислители не пише...хайде и аз спирам да видим колко е интересно всички да четете на форцаидиота простотиите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 15:21 
Аватар

http://www.novsport.com/news79068_1007.html.Добри новини за левият ни фланг.Интересно е само,че пише,че контролата с Локо Сф е тук.Малко ме съмнява,но пък и те ще спечелят,защото със сигурност публиката ще е 10 пъти повече от тяхната.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 16:16 
Аватар

Ако е вярно за преместването на контролата във Враца е много хубаво. Но като знам какви глупости пишат и публикуват днешните медии, силно се съмнявам да е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 17:23 
Аватар

forzajuve написа:
Тази сутрин халфът на Ботев (Враца) Владислав Романов претърпя успешна артроскопия на лявото коляно, научи репортер на Novsport.com. Операцията бе извършена в столичната клиника "Доверие" от д-р Евелин Хайвазов.

Както е известно, юношата на ЦСКА получи травма още в началото на зимната подготовка на своя тим и затова пропусна контролите на своя тим по време на лагера в Казанлък. Романов ще се възстановява от операцията около 10-ина дни, като почти сигурно ще е готов за последната контрола на своя тим срещу Локомотив (София).

Проверката ще се състои на 20-и февруари в София.

Форца я пак прочети ;) !

Последна промяна tsoko1991 на 06 Фев 2010 14:03, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 18:52 
Добър приятел на сайта
Аватар

Наистина добри новини за Влади! А Новспорт пак че се усетиха да си редактират информацията за контролата. Да не би да четат нашия форум? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 20:03 
Аватар

Много добре си бях прочел.Грешката вече е оправена.Моля без дребнави заяждания.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 20:13 
Аватар

forzajuve написа:
Много добре си бях прочел.Грешката вече е оправена.Моля без дребнави заяждания.Само Ботев

Не бъди много докачлив :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 20:25 

ПРОПАДНА КОНТРОЛАТА НА „БОТЕВ” И „ЧАВДАР”

Лошото време провали петата контрола от подготовката на ОФК „Ботев” за пролетния сезон на „Б” група. Първоначалният план предвиждаше днес в 14 часа възпитаниците на Сашо Ангелов да гостуват в Бяла Слатина. Дебелата снежна покривка и студеното време обаче накараха ръководствата на двата тима да премислят и пренасочат мача помежду си за вторник. Допълнително ще се уточнява и къде ще ритат „Ботев” и „Чавдар”, като вариантите са или във Враца, или в Бяла Слатина.
Старши-треньорът на ОФК Сашо Ангелов разпусна през почивните дни възпитаниците си и си тръгна към дома във Велико Търново. По пътя обаче Ангелов възнамеряваше да мине през Севлиево, за да провери възможността за контрола с местния „Видима-Раковски” на 13 февруари.
Седмица по-късно „Ботев” ще направи генералната си репетиция за новия сезон срещу елитния „Локомотив” /София/ на неговия стадион в квартал „Надежда”.
В досегашните си контроли ОФК „Ботев” записа 3 победи – съответно срещу „Марица” /Пловдив/ с 1:0, „Миньор” /Раднево/ с 1:0 и 3:2 над „Ботев /Козлодуй/, както и равенство от 1:1 с „Левски” /Карлово/. http://modernavratza.com/index.php?lang ... t147/t7742

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 20:26 
Аватар

тих съм като времето..)Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 20:58 
Аватар

Никой не се заяжда :) ! Айде прощавам ти щом не е в тебе грешката :Д !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2010 22:25 
Аватар

Thank you.Само моля да не се пише пребързано,че така стават само разминавания и търкания.Аз първи написах тази статия около обед,а следобед вече пак виновен.И аз не се засегнах,но гледам да не вкарвате допълнително напрежение срещу мен.Това е все едно да се заям,че си написал "прочети" грешно.Тъпое за такива неща да се караме.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2010 05:58 

forzajuve написа:
Thank you.Само моля да не се пише пребързано,че така стават само разминавания и търкания.Аз първи написах тази статия около обед,а следобед вече пак виновен.И аз не се засегнах,но гледам да не вкарвате допълнително напрежение срещу мен.Това е все едно да се заям,че си написал "прочети" грешно.Тъпое за такива неща да се караме.Само Ботев

или все едно " пребързано " ... грешно :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2010 13:03 
Аватар

:redcard: :second: :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2010 16:56 

Цитат:
Аз първи написах тази статия около обед,а следобед вече пак виновен

Ти и статии ли пишеш, бе...ехаа журналист от класа...само дето "преписването" на статии във форум, където никой освен теб не пише активно няма нищо общо с "писането" на статии! Да те светна, много хора знаят информациите, които излизат по медиите от самите футболисти дни преди ти да ги "напишеш".
Иначе си виновен до доказване на противното, защото си леке, което се мъчи като 8-годишно да спечели благоволението на другите! :) :) :)

r.h., дали говори много за един журналист ако си проверява информациите на базата на анонимен форум??? :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108940 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 70003 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66160 23 Юни 2008 21:36