bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 01:41

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зима 2010 - Подготовка,контроли,трансфери
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 01:28 

forzajuve Не говори глупости къв голмайстор за всички времена в тоя форум влизам заради теб да ти се смея само на глупостите!? Познавам Цеци,лично и го знам мн добре определено добър футболист и мн малък е едва 93 но няма най мн голове като деца вкара 30гола и стана голмайстор на групата там,после като младша при Бойч дали и 10 гола вкара но някаде там и да те светна,че съм прекарал 10год в тая школа , първата година като деца набор 88` завършиха без Х и голова разлика 150:1 тогава Кебапа вкара 60 гола и го зеха Цска,Румен и той има повече като юноша влачеше 85 на гърба си Кану я ритне напред и Румен ги надбяга и гол! Не говори глупости и пак те питам събличал ли си се по физическо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 01:55 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Няма да се връзвам на подлоги като КОКО(можеби идва от кокошка).Всеки си има мнение и даже може на воля да се смее.Тук всеки се прави на приател,селекционер и т.н.Нетрябва само да се забравя,че сме само фенове.Всеки разбира от политика и футбол,такаче няма да споря със лигавници.А за физическо още по-малко ще говоря,тъйкато си под моето ниво.Сега сме фенове и спортът е вече само забавление.Само ще ти кажа че съм бил 2пати републикански шампион в един спорт и в свободното си време ритах в селски мачове с кокошки като теб.Няма да падам по ниско,защото и образованието не ми го позволява,все пак несъм като теб.Предлагам да не се занимаваш със мен,а да обръщаш повече внимание на Ботев.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 02:36 

Леле Форца колко си прост и сам не знаеш...никой на нищо не се прави, бе момче! Коко е наш юноша, футболист и познава целия ни сегашен отбор...ако искаш ще ти изкарам снимки от купони, където той се прегръща с всички в отбора, влез му във фейсбук акаунта и виж кой "се прави" на приятел!
А образованието ти си личи от километри - "със мен", "приател"...просто толкова сбъркан човек не е имало от Харт насам. Ако ти "се правиш" на разбирач, то другите обичат да разбират от нещо, което е близко до тях! Ето, нали си за юношите - наричаш поредния наш юноша с какви ли не имена - Ицо, Цветко, Коко...май си само за юношите, които са ти роднини или с нещо са ти близки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 13:02 
Добър приятел на сайта
Аватар

В мача срещу Марица сме играли в следния състав:
Хр. Митов, Ченешков, П. Петров, Ванков, Борисов, Чалъков, Валериев, Манолов, Найденов, Данчев, Рангелов (Цветковски, Гарев, Нотев, С. Димитров, К. Цветков, Р. Георгиев

Д.Петров и Романов са контузени.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 13:37 

„БОТЕВ” ИГРАЕ КОНТРОЛА С „МИНЬОР” /РАДНЕВО/ ОФК „Ботев” играе третата си контрола от подготовката по време на лагера в Казанлък. Днес възпитаниците на старши треньора Сашо Ангелов ще мерят сили с „Миньор” /Раднево/, като мачът е от 14 часа. Досега врачани записаха равенство от 1:1 с „Левски” /Карлово/ и победа с 1:0 над пловдивския „Марица”. Куриозното обаче е, че и двете попадения за ОФК „Ботев” бяха дело на противникови защитници. Затова днес най-после се чака резултатност от нападателите на врачанския клуб. По всяка вероятност сред титулярите се очаква да се появи контузения досега юноша на ЦСКА Владислав Романов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 14:31 

Младежкият национал Георги Каранейчев напусна тима на Сливен, научи репортер на Novsport.com. Както е известно, преди няколко дни нападателят започна подготовка с „воеводите” и на практика се бе разбрал да остане в клуба.

Проваленият трансфер на Мирослав Миндев в азербайджанския Габала обаче провали почти сигурното преминаване на Каранейчев в града под Сините камъни.

От днес нападателят се подготвя с втородивизионния Миньор (Раднево). Треньор на тима е Георги Тодоров, който откри Каранейчев за големия футбол, а след това работи с него в Чавдар (Бяла Слатина), Свиленград и Локомотив (Мездра).

Малко по-късно днес се очаква, че нападателят ще играе в контролата на Миньор с Ботев (Враца).

Момчето си търси отбор и ни е под ръка...само глупак няма да опита да го прилапа - истински талант, че и с опит вече...а и познава региона ни - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ ЗА НАС ако бяхме отбор с цели!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 14:53 
Аватар

Малее стига сте говорили глупости за юношите,който не знае по-добре да си мълчи щот наистина е смешно отстрани,особено за Мари и Цеци ! Незнам дали някои е забелязал за състава срещу Марица,Станислав Димитров и Радослав Георгиев са играли,а те са 92 година! Това е пътя ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 16:05 
Аватар

[quote="forzajuve"]Няма да се връзвам на подлоги като КОКО(можеби идва от кокошка).Всеки си има мнение и даже може на воля да се смее.Тук всеки се прави на приател,селекционер и т.н.Нетрябва само да се забравя,че сме само фенове.Всеки разбира от политика и футбол,такаче няма да споря със лигавници.А за физическо още по-малко ще говоря,тъйкато си под моето ниво.Сега сме фенове и спортът е вече само забавление.Само ще ти кажа че съм бил 2пати републикански шампион в един спорт и в свободното си време ритах в селски мачове с кокошки като теб.Няма да падам по ниско,защото и образованието не ми го позволява,все пак несъм като теб.Предлагам да не се занимаваш със мен,а да обръщаш повече внимание на Ботев.Само Ботев [/quoмалеер forzajuve ти ги побьркваш бе човек.След всеки твои пост следват тиради от мнения относно твоита особа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 16:37 

Причината е меко казано неадекватното му поведение...да припомняме ли, че тази особа псуваше агитката миналата година...просто това не е фен на Ботев, това е сбъркан човек, който сам не помни какво говори - да си седи в А сектор и да не се прави на фен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 16:39 
Аватар

След като,аз съм обиждал 2мата таланти Ицо(Който добре почна годината с гол още в 2рата минута от гранда Карлово) и Цветко(за който нямам нищо против,но ако се докаже,че е по-добър от Ганчев.Да ми каже спеца Webmaster.com,за обидите към Веско и Марио,а Dreb4y,който каза,че школата ни е за закриване и ,че няма нито един читав за първия отбор.И отново се продължава да се предлагат мега звезди на сергията.Ботев е това което е в момента.Аз просто ми стана интересно за кой точно се е върнал от Етрополе,и затова казах,че ако е Цеци е добре дошъл.Той единствен се проявява там с добри игри.Ако искаме да сме като Видин и да взимаме на килограм няма да е добро бъдещето ни.И какво ако вземем 100 човека от Ботев Пловдив,Мездра и т.н.Трябва да се дават шансове на школата.Дали е Цветко,Цеци,Марио,Бекъм и т.н няма значение.На терена всички са равни и трябва да се докажат,а не само със визитки да взимаме.Ръководството решава,а не ние.Който не му изнася да отива като повечето в Криводол и там да предлага тема за бъдещето.Само Ботев и поклон пред цялата наша школа,която постоянно ражда таланти,въпреки кризата и псевдо феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 16:47 
Аватар

Ало градски.Никога не съм псувал феновете,а само казвах какви ще са последствията от тогаващните им действия с навлизането и бомбите.Неслучайно след това ти искара правилник с забранените действия на феновете повреме на мач.Аз не съм против феновете,а да се уважават всички които са отишли на мач.Вие сте били единствените и само обиждате другите фенове.Недей да си измисляш неща които не съм казвал.Това,че е имало критика,тя е била за доброто на Ботев.Предлагам да си стоиш на топло в Лондон и да чакаш отново мача със Видин,за да можеш отново да недоволстваш от играта на отбора.Добре ,че не беше на мача със Академик и Видима,че пак косури ще ше да намериш.Ботев бавно отива там кадето му е мястото.Отбор не се прави на килограм,а както в момента Сашо се опитва да направи.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 17:15 

Халф на Ботев (Враца) минава ядрено-магнитен резонанс

Халфът на Ботев (Враца) Владислав Романов напусна преждевременно лагер-сбора на своя тим в Казанлък, предаде кореспондент на Novsport.com. Юношата на ЦСКА изпитва сериозна болка в лявото коляно и затова ще мине магнитен резонанс.

Днес врачани пък ще изиграят последната си контрола от лагера в Казанлък, като съперник на воденият от Сашо Ангелов тим ще бъде Миньор (Раднево). В предишните две проверки Ботев завърши наравно 1:1 с Левски (Карлово), а след това победи Марица с минималното 1:0.
Дано момчето се оправи по-бързо за началото на шампионата да е готов.Айде Ботев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 18:40 

Ох, форцаидиоте, да не вадим как псуваше по Жоро от архивите, нещастник! Не мисля да водя дискусии насочени от теб, ти си проблемът с твоите малоумни, нелогични, несвързани изказвания...когато се правиш на всезнаещ най-добре да имаш с какво да го подкрепиш...при теб е само празни приказки на килограм (средно най-дългите мнения във форума) и просташки изяви. Това на кой мач ходя, просто момченце, си е моя работа, а ти ми кажи дали твоите изпълнения по адрес на НАШИЯ ЮНОША Ицо Митов, НАШИЯ ЮНОША Цветко, НАШИЯ ЮНОША Коко имат някакво обяснение...не, ти си поредният шлюхар от сектор А, който знае как се чоплят семки и света му е до колене - ходи се обяснявай на аверите пенсионери и се разкарай!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 18:41 
Аватар

nqkoi znae li kak e svar6il ma4a s radnevo ako znae da pi6e!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 19:07 

1:0 за нас

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 19:08 

гол на Ченешков от фал

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 19:14 
Аватар

Браво на наще, дано до началото на пролетния да влезнат в оптимална форма и да гледаме добри мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 19:23 

Абе, те ще влязат във форма, но въпросът е да напредват и да се развиват като футболисти...определено минаха с 5,50 изпита за аклиматизация от В към Б, но с малки изключения не виждам някой да е на ниво - 1-2 място в Б! Ръководството ни просто не е на ниво Б група и с него чисто бюрократично няма как да сме 1 или 2! Мисля контролата с Локо Сф ще покаже къде са и ако наистина се развиват ще постигнат добър резултат, а не като Марек да отнесат 6-7 гола!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 19:35 

forzajuve предлагам да си коментираш тогава тоя спорт къде си ставал 2пъти шампион,че определено тук си трагедия! Викаше,че Сашо Ангелов е играл за Ботев Враца викаше,че Цеци на Порчо е голмайстор за всички времена а мога да ти изреда поне 5 човека с повече голове от него аз нямам против никой аз съм едва на 20год и съм обиколил 4ри отбора винаги най ще си обичам Ботев такаче ти не ми обяснявай дали съм доброжелател на Ботев или не 10години от живота ми на тоя стадион са минали в сняг и жега... без ток и вода пак съм ходил всеки ден и с повечето от сегашния отбор съм играл,в юношите имах щастието да играя и за по-големите, а ти каде по селата си играл незнам не ме и интересува сега бягай някаде си гони кокошките като са ти толко на сърце и за футбол не говори,защото на всички показваш колко си некомпетентен :) И си избий от главата,че някой не иска Ботев да върви нагоре просто искаме Ботев да се развива а вярвай ми с това ръководство няма как не искам да казвам неща за премий как резаха момчетата през тоя сезон и то точно тоя Веско обещават им едно дават им друго .. Но за мъжкари и играят до край за каузата Ботев Враца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 20:41 
Аватар

Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 22:16 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Ох, форцаидиоте, да не вадим как псуваше по Жоро от архивите, нещастник! Не мисля да водя дискусии насочени от теб, ти си проблемът с твоите малоумни, нелогични, несвързани изказвания...когато се правиш на всезнаещ най-добре да имаш с какво да го подкрепиш...при теб е само празни приказки на килограм (средно най-дългите мнения във форума) и просташки изяви. Това на кой мач ходя, просто момченце, си е моя работа, а ти ми кажи дали твоите изпълнения по адрес на НАШИЯ ЮНОША Ицо Митов, НАШИЯ ЮНОША Цветко, НАШИЯ ЮНОША Коко имат някакво обяснение...не, ти си поредният шлюхар от сектор А, който знае как се чоплят семки и света му е до колене - ходи се обяснявай на аверите пенсионери и се разкарай!

Не обиждаите сектор А.Те винаги са повече в десетки пъти от агитката и и ги боли когато отборат губи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 23:08 

Има една причина сектор А да са повече - седалките са удобни! Преди 10 години като бяха по-скъпи билетите за А да видиш как идваха и седяха същите тези старци покрай агитката!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2010 23:13 

Форца, аз лятото ще ходя на почивка ето тук:
http://sportal.bg/news.php?id=218239

Ти да ми пратиш картичка от Хотел Чайка в Павел баня!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Яну 2010 01:53 
Аватар

Ти добре ще отидеш там,ама да не стане като чорбата да плащат в процент и после да им вземат пак лиценза.Гледай и ти да не ти вземат личната карта,че тогава публиката на Ботев ще се повиши с един ултрас.То Митю гърнето живее на гърба на българите,ако и ти си като него, тегли един заем и после ще лъжеш и мажеш като циганин.То преди играчите като не са ходили въобще на лагери извън България,затова сме имали успехи.Сега само се самозалъгваме,че като отидем при резаците ще се оправим.Еми,ако зимата трае до април месец,какво ще кажеш на играчите.Трябва българските играчи да свикват със нашата действителност,а не да се глезят и после да играят като ужарени между краката.Така се каляват и стават гладиатори.Приатно пътуване до твоите роднини и внимавай,че там често стават атентати и попогрешка да не можеш да видиш как Ботев мачка наред,въпреки големия студ и мизерия.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Яну 2010 12:53 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Младежкият национал Георги Каранейчев напусна тима на Сливен, научи репортер на Novsport.com. Както е известно, преди няколко дни нападателят започна подготовка с „воеводите” и на практика се бе разбрал да остане в клуба.

Проваленият трансфер на Мирослав Миндев в азербайджанския Габала обаче провали почти сигурното преминаване на Каранейчев в града под Сините камъни.

От днес нападателят се подготвя с втородивизионния Миньор (Раднево). Треньор на тима е Георги Тодоров, който откри Каранейчев за големия футбол, а след това работи с него в Чавдар (Бяла Слатина), Свиленград и Локомотив (Мездра).

Малко по-късно днес се очаква, че нападателят ще играе в контролата на Миньор с Ботев (Враца).

Момчето си търси отбор и ни е под ръка...само глупак няма да опита да го прилапа - истински талант, че и с опит вече...а и познава региона ни - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ ЗА НАС ако бяхме отбор с цели!

Да, Каранейчев наистина е добър футболист, но не вярвам да изпусне възможността да иде при "баща си" - Г. Тодоров. Въпреки че в Раднево условията не са мн добри, но пък в последно време на мн места се редуцират заплати...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108943 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 70005 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66162 23 Юни 2008 21:36