bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 21:50

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зима 2010 - Подготовка,контроли,трансфери
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 13:05 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
И за какво точно спорите? Ако зависеше от треньора сигурно и на Хаваите щеше да заведе отбора. Доколкото си спомням лично той настояваше за Анталия и беше проучвал възможноста. Е явно не са стигнали парите. То е добре, че и за лагер са намерили. Можеше и да си тренираме само на нашия стадион и в най-добрия случай момчетата да се качат във Врачанския Балкан.
А относно това, че Сашо Ангелов е довел наемници не виждам нищо ненормално. Навремето Пламен Николов доведе почти цял отбор от Галата. Тогава доколкото си спомням направихме доста приличен полусезон (като за новаци в групата) като спечелихме всичките си домакински мачове и зимувахме в предната част на класирането.
Сашо Ангелов колко свои доведе? Ченешков, Нотев, Ванков и Златков. Това са футболистите от неговия край (поправете ме ако греша). Последния не се наложи в отбора и вече е освободен. Явно отбора не се гради само на пристрастия. Доста са момчетата от нашата школа. Не съм правил проучване, но може би сме един от отборите в България с най-много местни кадри. Друг е въпроса, че и всички да са местни, винаги ще има недоволни момчета, които по една или друга причина не са в отбора. Жалко е, когато такива момчета ходят на стадиона и тайничко се надяват Ботев да губи, за да си тръгне и треньора. Знам за такива личности. И на други стадиони ги има. Дано във Враца не са много момчетата, които разсъждават така.
Защитавам Сашо Ангелов защото мисля, че се справя добре засега. Е, не е Капело или Фъргюсън, но ако беше на тяхното ниво, едва ли щяхме да удоволетворим финансовите му изисквания. Нека го оставим да си реди отбора както си знае и да не му се месим в работата. ОК, има си любимци. Но кой треньор си няма? Важното е, че е достатъчно амбициран да постигне успехи с Ботев. Сигурен съм, че ако се осигури подходящ бюджет за клуба, със този треньор можем да влезем в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 13:13 

Спорят ... Мерят си нещо според мен ! Обаче Мастер не можеш да имаш нищо против моята личност , защото не знаеш нищо за мен :idea: Това , че хората са на различно мнение не е недъг на изостаналото посткомунистическо обшество в България , а нормален мисловен процес на хомосапиенса :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 13:17 

Смея ли да запитам КАК се мери дали един треньор се "справя добре" - 33% успеваемост в кой спорт е "добре представяне", че не мога да се сетя за такъв! Ако се справяше добре щеше да измъкне мачовете с орлите, Етър, Ком...интересното е, че го защитават тези, които не знаят какво мислят някои от футболистите за него! Спирам да коментирам, всеки си има мнение, къде базирано на вътрешна информация, къде на суха статистика!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 13:21 

волейбол, отново доказваш наблюденията ми и то след като ти казах доста отчетливо, че нямам нищо против мнението ти, дори съм съгласен с него! Тук няма сблъсък на мнения за вратарите - има сблъсък на ограничен мироглед, според който някой критикува ей така за хубост и мироглед, при който има уважение към точно изразената гледна точка! Ще отречеш ли, че именно затова чакаше конско от мен?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 13:22 

Дерзайте си, но нещата в отбора на ръководно ниво са трагични и това не се констатира от гледане на мачове през лайфскор и четене на статистики!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 13:24 
Добър приятел на сайта
Аватар

ПРОПАДНА ЛАГЕРЪТ НА ОФК "БОТЕВ" В ПАВЕЛ БАНЯ

Лагерът на общински футболен клуб „Ботев” в Павел баня, който бе планиран да започне на 20 януари наистина пропадна, както „Модерна Враца” прогнозира още преди 10 дни. Оказа се, че ръководството на клуба не е одобрило условията, които се предлагат в курортното градче и спешно е била потърсена друга дестинация за зимната подготовка на футболистите. В понеделник пък бил намерен изход от конфузната ситуация и врачани все пак са осигурили място, където треньорът Сашо Ангелов да проведе 10-дневните си занимания.
Според информация от клубната управа, лагерът в Павел баня ще бъде заменен с Казанлък, където футболистите на ОФК „Ботев” бяха и през лятото. Воаяжът до Розовата долина ще излезе между 12 и 15 000 лева, твърдят информирани с цените.
Очаква се утре, сряда, автобусът с треньори и футболисти да тръгне за Казанлък.

http://www.modernavratza.com/index.php? ... t147/t7303

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 13:28 

Ще кажа , че чакам конско не по повод целия ми пост , а по повод изречението за вратарите единствено ! Може би , трябваше да напиша с главни букви : Веско се справи по-добре от твоя любимец на вратата ? Да така беше ! Аз не критикувам никой , не го мисля за необходимо , не го мисля за правилно , защото съм само един човек , който ходи на стадиона да гледа . Както всички останали впрочем :wink: ( дори и ти се включваш в тази бройка ) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 16:19 

Мислех да спрем с темата Цветко,но само да ви кажа от къде му идва контузията! Той започна да тренира напълно здрав и без големи финансови изиквания към отбора,просто вашия любимец Сашо Ангелов го е карал да кляка с много килограми и е щял да скъса ахилеса,но е продължил след това е тичал насила и сега Сашо го боли оная работа дали той ще играе или няма да играе !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 16:25 

Стига дребни философийки. Ето ви я ръководната импотентност!
10 дни в Казанлък - 15 000 лева
8 дни в Анталия - 24 000 лева (с 3 уредени контроли срещу Копер - редовен участник в ЕКТ, Отопени - висша Румънска и Астра - 13 във висшата Румънска)
11 дни в Анталия - 29 000 лева (с една допълнителна контрола срещу Алтай - 5 в Турската втора лига и бюджет от 10 милиона)

Това е за група от 24 човека, ако да кажем бяха отишли 3 треньори и 18 футболисти цената пада още! В цената влиза пълен пансион, избор на терен за 2 тренировки на ден по 90 минути, транспорт, фитнес, сауна, балнеоложки процедури, масажист...
Офертата е от лицензирана мениджърска агенция изпратена ми на 20 Декември за лагери между 18 Януари и 12 Февруари!

Лагерът на общински футболен клуб „Ботев” в Павел баня, който бе планиран да започне на 20 януари наистина пропадна, както „Модерна Враца” прогнозира още преди 10 дни. Оказа се, че ръководството на клуба не е одобрило условията, които се предлагат в курортното градче и спешно е била потърсена друга дестинация за зимната подготовка на футболистите. В понеделник пък бил намерен изход от конфузната ситуация и врачани все пак са осигурили място, където треньорът Сашо Ангелов да проведе 10-дневните си занимания.
Според информация от клубната управа, лагерът в Павел баня ще бъде заменен с Казанлък, където футболистите на ОФК „Ботев” бяха и през лятото. Воаяжът до Розовата долина ще излезе между 12 и 15 000 лева, твърдят информирани с цените.
Очаква се утре, сряда, автобусът с треньори и футболисти да тръгне за Казанлък.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 16:36 

И после ги защитавайте тея малоумници !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 18:05 

ОФК "БОТЕВ" ДОГОВОРИ ТРИ КОНТРОЛИ ПО ВРЕМЕ НА ЛАГЕРА СИ В КАЗАНЛЪК
Общински футболен клуб „Ботев” договори три контроли по време на лагера си в Казанлък още преди да стигне в сърцето на Розовата долина, съобщи председателят на ОФК Веселин Иванов. Тази сутрин възпитаниците на старши-треньора Сашо Ангелов отпрашиха за Казанлък, където ще останат до 30 януари. По време на престоя си врачани ще спорят с пловдивския „Марица” и ощ е един аматьорски тим от региона. На връщане ОФК „Ботев” ще премери сили или с „Янтра” /Габрово/, или с „Видима-Раковски” /Севлиево/. Двата противника бяха договорили контроли с врачани по време на лагера им в Павел баня, който пропадна. За 20 февруари е предвиден и спарингът с „Локомотив” /София/, който ще се играе в столичния квартал „Надежда”.
Според Веселин Иванов, снежната виелица, която е сковала половин България не се отразява по никакъв начин на врачанските футболисти. http://modernavratza.com/index.php?lang ... t147/t7311

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 18:40 
Аватар

тоя сезон спокойно можете да се докопате до бараж иначе другият ще вбезете у А група пожелавам ви късмет :bounce: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 21:02 
Аватар

Благодаря братт.. :) Успех и на вас.

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 22:16 

Марек, не знам какъв бараж ще видим с тази супер-профи подготовка...отборите си знаеха контролите на Декември, ние още търсим с кой да играем, освобождаваме футболисти, заместници не се викат...ами ако се контузят двама от петимата ни защитници какво правим??? Мерси все пак за пожеланията! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 02:06 

Предполагам сте чули Тодор Гарев снощи, сравнете го как се изразява със Сашо и ми кажете не ви ли вдъхва много повече доверие и респект? Добра новина е, че Цветко все пак може и да остане въпреки бруталното нападение върху него...за доказали се наши кадри вратата винаги трябва да е отворена...браво и на Бекъм, че е заминал на лагер...дано застигне Славейко по успехи!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 04:44 

Никой не е против момчетата от вън просто да са по добри от наще си ! .. Отностно лагера в Казанлък Сашо го е предложил! А във Врачанския Балкан хотела на АЕЦА ,в които Ботев отсяда е 100 пъти по добър.. Интернет,басейн,джакузи,тенис на маса,билярд всички екстри .. няма сравнение с това което са там P.S - Анталия ако е лошо Левски и Цска нямаше да ходят там :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 11:51 

Естествено, че хората без мозък ще изкарат Анталия нещо като Дарфур, но това е най-популярното място за подготовка не само на нашите отбори, а на отбори от цяла Европа - ниски цени, 5* хотели, високи температури...просто икономията е майка на мизерията, но за някои простотията е майка на мизерията...и отново хоре дават мнения и коментират без през живота си да са били нито в Анталия, нито в базата на Балкана (бил съм и на двете), нито в Казанлък! Както казах, за някои живуркане, за други прогрес!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 12:05 
Бригада Враца

само дет в Анталия можеш да си уредиш доста контроли с прилични отбори а във Врачанския Балкан просто ще потичат здраво в снега... както и в Казанлък де ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 12:43 

Абее в Казанлък обикновено няма сняг ... Така , че по-добре си е тука ;] Стадиона в Кзанлък мисля , че е в пределите на завода Арсенал , повече прилича на игрище .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 13:54 
Добър приятел на сайта
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Стига дребни философийки. Ето ви я ръководната импотентност!
10 дни в Казанлък - 15 000 лева
8 дни в Анталия - 24 000 лева (с 3 уредени контроли срещу Копер - редовен участник в ЕКТ, Отопени - висша Румънска и Астра - 13 във висшата Румънска)
11 дни в Анталия - 29 000 лева (с една допълнителна контрола срещу Алтай - 5 в Турската втора лига и бюджет от 10 милиона)

Това е за група от 24 човека, ако да кажем бяха отишли 3 треньори и 18 футболисти цената пада още! В цената влиза пълен пансион, избор на терен за 2 тренировки на ден по 90 минути, транспорт, фитнес, сауна, балнеоложки процедури, масажист...
Офертата е от лицензирана мениджърска агенция изпратена ми на 20 Декември за лагери между 18 Януари и 12 Февруари!

Защо мислиш, че и Сашо Ангелов не ги знае тези неща. Нали лично той искаше да има лагер там и каза, че е намерил изгодни оферти. Явно едвам са събрали 15 хил. лв за лагера в България, та камо ли 24. Да не говорим, че до Анталия няма да тръгнат с автобус. Като прибавиш и самолетните билети за тия 30 човека и сумата става още по-сериозна. Явно проблема е в парите, а не в нежелеанието на ръководство, треньор и футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 15:05 
Аватар

ние направихме вчера голова шоу със Рилецо водеха 1-3 ама от 80 до 90 изравнихме за 3-3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 15:45 

r.h., фактът че написах "транспорт" не говори ли за това, че полетът до там е включен в цената??? Освен това не говори глупости, че едвам са събрали 15 000 лева, ако едвам събират 15 000, осъзнаваш ли колко сме закъсали??? Не са събрали едвам нищо, а супер-президента ни искаше да прави дребни икономии. Говорите тук глупости, но никой от вас не си прави труда да иде до стадиона да види как стоят нещата и какво става с отбора...само четете разни интервюта и медийни интерпретации и после знаете всичко! Не може отборът с един от най-високите заплати в групата да събира едвам 15 000 лева!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 17:21 
Добър приятел на сайта
Аватар

Не трябва да си кой знае колко навътре в кухнята на отбора за да ти стане ясно, че щом са предпочели Казанлък пред Анталия нещата опират до пари. За цялата минала година сме разполагали с 400 000 лв. Сам си прави сметка дали в този случай 10 000 лв в повече са дребна икономия.

На този етап най-важно за отбора е не къде ще е лагера, не дали ще вземем Цветко или Валериев, а какви средства ще отпусне общината от бюджет 2010. От това зависи всичко. Ако парите са малко - не само треньора и "наемниците" ще си тръгнат, а и почти всички местни момчета. За едната чест, вече почти никой не играе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 17:54 
Аватар

Дано отпуснат досататъчно пари, защото клуба ни най-накрая излезна от "В" група и се представя много добре засега.Ще е жалко отбор с такива традиции и история да изпадне отново. :kopfshuettel:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010 19:06 
Аватар

Пичове, не се карайте, всички искаме доброто на Ботев. Не бива обаче да си заравяме главите в пясъка. Подготовка в Казанлък е трагична работа. Мастъра е прав, според мен, че този избор е проява на слабо управление. Стани и кажи "не ни стигат толкова и толкова пари за лагер в Анталия" - айде да видим как няма да се съберат едни пикливи 10 000 лв. Да не говорим, че ако самите ние задействаме свои контакти и чартър по-евтин може да се намери, и някой лев да се събере. Самите играчи ще се чувстват по различен начин ако се готвят там при другите отбори... А в Казанлък - не ми се говори. Аз ако съм на мястото на новия кмет ще си опичам хубаво акъла. Както е дошъл от небитието така и ще си отиде. Това нещо се гради вече няколко години. Тотьо беше поставил Ботев като важен приоритет за общината. Може да няма и 200 метра преасфалтирана улица във Враца, но с отбора се работеше правилно. Писнало ми е от разни анонимници, които решават да се "упражняват" върху постигнатото от други. Защото ако Ботев се готви в Анталия това автоматично означава вдигане на летвата. Но дали ръководството иска да се вдига летвата? Или може би е по-правилно да попитаме новата общинска управа иска ли? Знам от сериозни хора, че в дългосрочен план е взето решение да се възражда футбола, но като гледам подобна "путьовщина" (френският ми е слаб, извинете ме) не мога да не се ядосам. Марчо, кажи на баща си ако трябва да набие няколко канчета докато още не сме изтървали работата напълно. Поздрави на всички!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108938 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 70001 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66152 23 Юни 2008 21:36