bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 17:50

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зима 2010 - Подготовка,контроли,трансфери
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 16:25 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
samo taka forca.za men si inteligentno mom4e,i si kazva6 mnenieto,nezavisimo dali si prav,a te samo te napadat,4e i obijdat

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 17:20 
Добър приятел на сайта
Аватар

forzajuve написа:
А отностно кантара мога да кажа,че когато отидат да играят в националния и ритат на световно първенство,тогава ще се оплакват.Явно това му е метода и затова както казах без приателски моменти.То заради това сегашния футбол е изграден от женчовци които немога да се наберат или да вдигнат една торба със камъни,а само се напиват и мрънкат.Щом се налага и тон ще вдигат.Айде като си толкова отворен иди се пробвай с некадърника Сашо и ще видиш защо доста ореваха света.Това не е Емил да се подпира на скамейката и да мълчи.

Добре казано!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 17:58 

Тая статистика си я заври в гъза! Цветко докато играеше в Ботевград и Своге не е ималко мач в който да не играе(лично аз съм не съм му опускал мач).Относно головете просто при тях играеше десен бег(ако знаеш какво е това) и имаше не малко асистенций.В Борован игра 3 месеца щото отказа да играе в Своге за 1000лв.(аз също не бих приел да играя в А група за тея пари,при условие че знаете колко връзкари от Левки и ЦСКА отидоха да играя там).Уебмастъра ти каза че има над 100 мача в Б Група а е на 26 години,не забравяй че в отбора на Ботев почти всички правят дебют в Б групата,а са му набори!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 18:24 
Добър приятел на сайта
Аватар

А как се е представяше през тези 3 месеца в Торпедо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 18:26 
Аватар

r.h. написа:
А как се е представяше през тези 3 месеца в Торпедо?

6 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 18:28 
Аватар

Има ли смисъл сега да водите тези безсмислени спорове?

А между другото, не се ли пише "беК" , а не "беГ"?

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 18:42 

forzajuve събличал ли се се по физическо някога? Че като гледам как говориш,вероятно незнаеш от коя страна се рита топката! 1-во Цветко има високи изисквания за пари не са се разбрали 2-ро Цветко където е бил винаги е бил титуляр в Балкан миналата есен играеше титуляр десен бек после пролетта отиде в Спортист и там игра всички мачове титуляр пак на десния бек! И колко гола искаш да вкара десния бек ? Ако не вярваш питай хора ,които имат горе долу понятие за футбол! 2-ро ние не говорим за Пепи и Ванков имаме впредвид,че Пачо заслужава да е в отбора щом такива като Нотев имат място в него! Сашо Ангелов мн му върза тоя сезон и вие го помислихте за бог спокойно дишайте! Всички искаме Ботев да върви нагоре но мн бързо забравихте Ицо и Пачо мин година като играеха всеки мач ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 19:53 
Аватар

Спирам да споря.Само предлагам да се съберете всички фенове на Цветко и да отидете да лобирате пред Сашо,не тук.А дали съм се събличал най-малко на теб ще кажа.Нямам 100 мача в Б група,но имам опит в селските мачове,кадето такива като тебе гонят топките и ни носят вода.Явно си оставам черната овца,но няма лошо.А само да кажа на оня отворко който е приятел на Цветко,а може и повече,да му каже ,че такива като него и Валериев нямат място в отбора,щом се пазарят за пари.Ботев си има отбор и в момента само ще намерим новия Зидан и мачкаме напролет,докато Валериев е резерва в Несебър,а Цветко взима колосалните за бг футбола над 1000 лв в Борован.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 19:57 

Съгласен съм с ивони, важното е да си казваш мненитo, без значение колко малоумно и некадърно е то...поне може всички да се посмеят с теб! Само дето форцаюве вчера обяснява колко ни била добра школата и как трябвало да залагаме на наши кадри, а днес един наш кадър, за който ТОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ ДО ВЧЕРА се оказа недоказана псевдо-звезда от селските отбори! Какво да говориш с такива хора - за такива като грее винаги ще е ТВЪРДЕ ТОПЛО, а като вали - ТВЪРДЕ СТУДЕНО! След като форцаюве може да дава крайни оценки за футболисти, за които повтарям НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ ДО ВЧЕРА, то мен никой не може да ме спре да давам крайни оценки за неговата персона!
Ботев ще го има много след Сашо Ангелов и неговите Търновски и Еленски братовчеди, но ако 5 победи от 15 мача (2 от които едвам, едвам) прави Сашо Ангелов голям треньор, то да му вдигнат и без това високата заплата и да подписва безсрочен договор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 20:37 
Аватар

Нещо много се надъхахте срещу Сашо.Само да кажа,че човекът който го доведе се казва Мартин Петров,за който се говори,че дори той му плаща.Всичко стана още когато и Божинов беше там.Няма нищо случайно и такава негативна кампания срещу него само може да ни скара и със Мартин.Това е била и една от точките които Мартин е поставил пред ръководството,а именно Сашо да ни води.А някои като се правят на велики да извадят повече от Мартин и тогава да говорят.Мартин е бъдещия наш президент и всяко желание за нас е заповед.Продължавайте да си спорите,но Сашо е човекът който ще каже кой става и нестава,а не ние.А още повече той също е играл в Ботев и знае какво трябва да стане,за да се върнат старите времена,а затова трябва време, а не мрънкане.И накрая ще кажа,че ако не беше любимеца на мастера(вратар май беше?) сега можеше и повече от 5 победи да имаме.Всичко със времето си.Колко пъти трябва Сашо да каже,че този сезон обиграваме и догодина може да гоним повече.5 победи кой ти ги дава.Един отбор не се гради за наколко месеца и това трябва да го знаят повечето които са ритали топка.Ако ще и Аврионов да дойде няма да ни вдигне класата.Имаме си Румбата.Само трябва класен халф и обиграваме.Няма да е лошо да направим стабилен отбор след 2-3 години и тогава когато си дойде Мартин да няма мрънкачи.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 20:54 
Аватар

Ppp написа:
Коко89 видя ли,че смотаняка няма да вземе Цвятко Иванов,просто бях сигурен ако беше от Павликени или от Елена 100% да е останал,но понеже си е от тука няма да разчита на него,нямам думи просто :@:@:@

него взима, защото е пред скъсване на минискус и ако скъса се въстановява 6 - 8 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 20:54 

хаxax Мартин не му плаща престани да си измисляш и Мартин не го е назначил :) Просто го е предложил за треньор в "Б" група ;) А къде разбра,че Мартин ще е президент на Ботев той ли ти го каза? А и гледам говориш за Валериев да ти кажа,че тоя Валериев беше поканен от Мартин Петров на Коледното парти на Ман Сити и като ще е президент да земе да му плаща и на него заплатата! И ти по кои села си играл да видя дали съм ти носил топките,че аз и по градове съм играл и знам ли хах обаче с теб форума е интересен забавен си с твоите дивотий :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 22:01 
Аватар

Първо не си измислям,а говоря с факти.Той е предложен и заради Божинов.Представляш ли си да го предложи и да не го вземе.А и президент неозначава,че ще налива кинти.Аз съм фен на Юве и пример ти давам със Секо,а за теб може и почитен.Само ще ти кажа за завода в Бели извор и няма да ти обяснявам за какво става на въпрос.Мартин не ми го е казал,а татко му на моя,че има интерес към този завод и като цяло да инввестира в тоя край.Но това са само преговори в начален стадий тъйкато още си е действащ играч.Всеки нормален си мисли за бъдещето.Ако ти нямаш то други имат.Ако съм ти интересен това значи,че не съм за подценяване.Приятно прекарване и да поздравиш Цветко,че без него сме за никаде.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 00:42 

Чакай сега вече дойде на мойта дума ,викаш че е бил предложен от както ти казах :Д нали той е казал нали неговата дума е закон!? :D И да те светна,че на тоя стадион съм прекарал не един и два дена и познавам апсолютно всеки един играч от състава на Ботев с повечето мога да кажа,че сме приятели и си пием пиенето заедно! Такаче ти не ми говори кой къв и Сашо къв треньор е! Вярно по-добър е от Емил Маринов но и той има мн косури ти го имаш за Бог! Искам да кажа тук една приказка,мисля че ще е на място, казана на мен от големия Бай Иван а той запомнил от треньор номер 1 на Враца за 20век Илия Панев та тая е - Най силен отбор се прави от местни футболисти! Не съм против Сашо да води футболисти от др места но да са по-добри от наще а не на едно ниво та дори и по слаби,защото накрая ставаш като Криводол няма пари и остават само местните колко разтрогнаха сега ? Останаха си Боко,Кебапа,Сандо Миков,Борис Криводолски,Мишо от Бутан ... а другите наемниците разтрогнаха и си отидеха.. Тва е грешката на Сашо Ангелов а отностно Цветко надали иска мн поздрави от теб :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 01:19 

Абе всички говорите малко верни работи ... Форца иаме си Румбата ... Румбата няма да остане тук след лятото ! Не е нужен само класен халф , нужни са много футболисти . За сега начело на тоя отбор е Сашо Ангелов и той преценява кой му трябва и кой не , все пак да приемем , че носи някаква отговорност за действията си ! Нека направят подготовката пък на мачовете ще се види кой крив и кой прав ! Колкото до вратарите .. Да Веско за мен пази много добре в мачовете , в които игра , въпреки , че очаквам конско от Масер-а :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 01:49 

Конското е към теб като личност, не към мнението ти...нищо с което не съм съгласен не си казал в последното си мнение, но факта, че чакаш конско от мен показва колко ограничено мислиш! Ако беше казал Веско е по-добър вратар от Ицо - тогава щях да те направя на 5 стотинки! Въпросът с Ботев е, че в момента на всички ръководни нива са хора с много ниска култура, ниско образование, ограничен мироглед, хора които не знаят как да балансират бюджет, хора, които крият топките и екипите от юношите...е ако от тези хора чакате нещо повече от 6 място в Б група и догодина изпадане като сме след 8 място - идете се гръмнете някъде в Сениче най-добре!

Аз мисля по друг начин и именно затова се свързах с мениджъри и намерих оферти за Анталия преди месец да видя, аджеба, какво им е толкова скъпото - и ето, вместо в 5 звезден хотел с фитнеси, басейни, терени, процедури и сигурни контроли с първодивизионни Словенски и Румънски отбори на 20 градуса жега пак ще се готвим както форцаидиота се радваше на супермястото Казанлък, известно с уникални футболни традиции...у дома, но на майната си на -7 градуса, в снега и срещу Левски Карлово, които не са изтрезнели от Коледа още...а разликата в цената на двете изживявания е 10 000 лева и 4 дни. Хубава работа, но врачанска бих казал аз...или по-скоро търновска с еленски привкус!

Аз чакам конско от всички плиткоумници, но хич не ме грее кой крив и кой прав...ако вие бяхте прави сега в тази Б група и с този отбор щяхме да мислим вече за баража лятото, а не за 25 точки напролет!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 02:03 
Аватар

Аз никога не съм бил против Цвятко.Дори първо,аз написах тук за него.Просто напоследък много го превъзнесохте и затова не съм съгласен.Да с двете ръце съм за нашите таланти,но не на всяка цена.Дава му се шанс и от него зависи.Мен честно не ме интересува кой ще играе,а когато излезе на терена да докаже,че заслужава.Тук обаче влиза в действие приятели по биричка.Нестава така.Това,че прави впечатление с бира в ръка незначи,че става.И,ако наистина има проблем Цветко значи всичко досега е излишно.Който си иска да обижда,няма да ме засегнете.Само искам малко уважение към хората които се мъчат да задържат Ботев там където му е мястото.И ,аз искам Хидинг да стане на Юве,ама.Остава Роки Ферара(талант и лидер),както е бил Сашо за Ботев.Имайте търпение към него.Той го каза 100 пъти.Ако има кинти атакуваме по нагоре,но като няма обиграваме.Затова някои да си настроят негативното настроение към сегашните управници на Враца и най-вече към Шахов,че още не се намери човек който открито да излезе и да каже:Аз съм шефа и давам кинтите и искам отново да станем стария отбор който мачкаше всички.Трябва Ботев да има гръб и да ни брани.Колкото и жалко да звучи,такъв имат Мездра.Бачев колкото и да няма прави чудеса.Такъв ни трябва на нас.Уж се разпадат,а пак взеха добри играчи.Затова стига сте мрънкали.Нестава само със биричка,а трябва и мезенце.А и незабравяйте,че Сашо е играл тук и трябва да го уважаваме.Още веднъж почертавам,че не съм против Цветко,Метко и т.н.Само забравете някои приятелски чуства.Аз като згориградски сигурно трябва да лобирам за Шаш.Него правя,защото аз не решавам,а друг.То и Шаш има 100 мача в Б група и вкарва доста,но според мен нестава за Ботев.И за да се извиня на Цвятко,за който вие ме провокирахте:Sorry,добре си дошъл,но не решавам,аз а друг.Щом е казано,че неставаш няма лошо.Успех в кариерата и накарай да се гордеем с теб и с нашите таланти.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 02:24 
Аватар

Да Веско е по-добър от Ицо и всички мислят така,само ти не си видял.Точно заради него загубихме доста точки и това е факт.А по твойта логика и отборите от А група са глупаци,че водят подготовка тук.Но можеби ти си гурото на подготовките и си сметнал,че е по добре да се пекат на 30 градуса,отколкото да мръзнат.Преди като подготовките винаги са били в България и Ботев е мачкал наред.Не е важно каде ще е подготовката,а какво ще се свърши на нея.Е и ако отидем в Анталия и играем с чужди тимове и някой тим ни вкара 10 гола какво ще кажеш.Такава е действителността.На теб ти действа лошо,че не си тук в бг и само сравняваш в дълбоките реки в главатати:Бре мамаму защо и Ботев не е като Челси,Арсенал и т.н.Еми защото няма Абрамович и държава която да помага за играта футбол.Като погледнеш нашия стадион и другите в А група ще кажеш,че ние сме готови за Евролига.Но си нямаме Титани,Гиговци и т.н които не са дали и един лев за развитието на футбола,но са гръб за отборите си и си гледат как да прекарат някой играч да не му платят.В момента май е по добре да сме тук,отколкото да ни вземе Данчо Пръча и да се радваме 2-3 години докато го убият и пак да си намираме косури.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 05:30 

forzajuve За пореден път се издаде ;) САШО АНГЕЛОВ НИКОГА НЕ Е ИГРАЛ ЗА БОТЕВ ВРАЦА! И да ти кажа в Казанлък е трагедия футболистите се оплакват терена е трагедия хотела некав санаториум .. няма интернет няма нищо всички искаха по добре тук да останат или Вършец но вероятно някой има изгода да се ходи там ти като по информиран ще кажеш кои? Защото нормален отбор не ходи в Казанлък на подготовка .. :) А аз с Цветко не си пия пиенето дори не сме големи приятели с него знаем се само и се поздравяваме но го уважавам като футболист ,защоото има мн спортна злоба в него и определено е добър футболист!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 09:24 

Ама мога и аз да пиша по 2 страници мнение, а форца...само дето твоето пак е несвързано с предишните ти и няма никаква логика, но нищо - както ивони каза - всеки може да си казва мнението, дори да няма нищо общо с реалноста! Викам да идем всички на санаториум в Казанлък, щом форцата го предпочита пред Анталия, кой съм аз да споря...само едно е интересното - знаеш ли колко отбор са се готвили тази година в Казанлък - един, този на Ботев Враца, ако беше такъв рай там, то щяха да тичат всички големи отбори...подготовката диктува да се готвиш където има добри терени и отбори за контрола - в Анталия можеше да играем с Копер, Отопени и Фарул, но кой ли не би предпочел Карлово и Марица, все пак родното е най-добро! :) :) :) :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 12:36 
Аватар

Няма смисъл само да спорим и да правим кеф на другите фенове като влизат тук.За мен е важно отбора да върви и да се остави да работи.Достатъчно юноши има сега в отбора и е нормално да има и пришълци.А примера със криводол е смешен,тъйкато те нямат и един юноша и дори няма каде да играят.Няма отбор който исцяло да разчита на юноши и ние няма да правим изключение.Ще играе който каже ръководството и те си носят последствията.Като за начало сегашните резултати са добри и както казахте преди това,нали сме пред Марек,Етър,Ботевград.Ако това сега неви задоволява, незнам какво.Леко полека ще си отидем кадето ни е мястото,а други също.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 12:37 

Николай Чавдаров е разтрогнал с Рилски спортист - млад, но вече с опит и в А и в Б група, освен това много по-сигурен от един Веско или Ицо най-вече при високите топки! Момчето е взимало в Рилецо около средната за Ботев заплата...но предполагам както форца би казал - Сашо си търси точно определени хора и вместо недоказани псевдо-звезди от А и Б група да вземем вратаря на Елена???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 12:38 
Аватар

Няма смисъл само да спорим и да правим кеф на другите фенове като влизат тук.За мен е важно отбора да върви и да се остави да работи.Достатъчно юноши има сега в отбора и е нормално да има и пришълци.А примера със криводол е смешен,тъйкато те нямат и един юноша и дори няма каде да играят.Няма отбор който исцяло да разчита на юноши и ние няма да правим изключение.Ще играе който каже ръководството и те си носят последствията.Като за начало сегашните резултати са добри и както казахте преди това,нали сме пред Марек,Етър,Ботевград.Ако това сега неви задоволява, незнам какво.Леко полека ще си отидем кадето ни е мястото,а други също.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 12:44 
Аватар

То да ти кажа вчера разтрогнаха близо 105 човека,така че имаме бая избор.Ако зависи от нас може да зглобим един отбор.Еми няма да е лошо и да врътнем някоя фифа и да се кордисаме.По- добре е да се пише нещо реално,а не само да мечтаем.Да наистина това момче е добро,но какво от това.Ние не решаваме,а ръководтсвото.Сигурен съм,че има и по добри вратари вчера които са разтрогнали,но нетрябва да се забравя какво те мислят.Дали изобщо им е минало през главата за Ботев или можеби са разтрогнали,защото вече си имат друг отбор.Стига спекулации,а само реални неща да се пишат.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2010 12:52 

За някои живуркането е добро, но ще ти кажа една поговорка - дори да си на правия път, ако не се движиш напред, ще те задминат всички! - интерпретирай си я и после ми кажи, че да сме пред отбор като Етър, където заплатите са 3 пъти по-малки и Марек, където нямаха отбор допреди 4 месеца е "добре"! В тази слаба група и с тези талантливи футболисти и дори с не особено големите ни финанси е смешно да на се борим за бараж...за мен победи по 1:0 над Криводол и Бдин не са "добро", а издънки у дома с Рилски спортист и Пирин ГД са точно обратното на "добро"! Сравни изказванията на Сашо и Рангелов - единия иска 25 точки, другия бараж - ако се целиш в луната, все сред звезди ще попаднеш, ако се целиш в някой гарга...най-много да ти падне стрелата!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108932 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 69997 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66147 23 Юни 2008 21:36