bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 18:21

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зима 2010 - Подготовка,контроли,трансфери
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 12:30 

Отбор: Ботев (Враца)
форца, големи глупости говориш...до вчера не го знаеше кой е, сега му лепна етикета 'талант'. Лятото 2 тренировки направи с мъжете и в една двустранна игра беше толкова слаб и неориентиран, че Гарев го смени, за да има смисъл играта!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 13:17 

koko89 написа:
Борето Страшимиров му е дядо :D

Баща му е! И не е от софрониево, а от Крушовица.
Webmaster Vratza иди следи малко тренировките, не се изказвай неподготвен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 13:35 

Ох, умря циганката дето хвалеше...аз какво казвам, бе Меси...нали от следенето на тренировки казвам мнението си, или ще отречеш случката с Гарев лятото - в двустранна игра по-слаб защитник не бях виждал! Мисля то ще се види и по броя официални мачове този сезон...той ще е едноцифрен, да не кажа нулев! Гледай какъв защитник е Пепи (талант), какъв беше преди 2 години (пак талант) и тогава се изказвай! Сега Марио може по някакво чудо да се е развил за 5 месеца, но не съм чул да става ей така!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 13:44 

Еми той не е защитник и тренира само с мъжете,а си играе при старшата.и въпреки всичко е по-малък.нека времето да покаже!успех и само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 13:46 

Само да добавя за Марио...ако се докаже на терена, лично ще му се извиня че съм се съмнявал в него, но когато го гледахме лятото (не само аз, а няколко човека от старите коментираха) се говореше само едно - връзкарщина! Топката е при Марио - да докаже, че заслужава да тренира с мъжете!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 13:59 
Аватар

Аз неслучайно казах,че и татко му е бил първоначално незабележим,но в последствие е станал доста стабилен и твърд титуляр.То на тренировка е едно,а на мач друго.Пример е мачовете с Видима.А Пешо е доказателство как от твърда резерва се превърна в титуляр.Всичко се показва на тренировка и ако покаже че е готов няма лошо.Неслучайно така изгърмя Пачо,Ганчев и т.н.Който издържи на темпото на Сашо има шанс да играе.Щом започнахме да даваме и ние акъл от двустранни игри сметайте колко разбираме.Марио има данни и то се вижда.Важно е да има вяра и нещата ще се получат.Има много примери как играчи в началото са били нищо и после стават звезди.Важное да се покаже правилния път.Трябва да оставим други да дават мнение,а не ние.Всеки има право на шанс,още повече наша рожба.Нетрябва да казваме нямаме школа и сега вече дори ги наричаме некадърници.Всеки разбира от всичко и затова сме само публика.Както казах има лекари и трябва да се възпозлзвате.Неискам да обиждам,но някой прекаляват.И аз имам право да критикувам,не само мене да разпъвате на кръст.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 21:41 
Аватар

[quote=\"forzajuve\"]Пример е мачовете с Видима.А Пешо е доказателство как от твърда резерва се превърна в титуляр.[/quote].
Точно така- истински боец беше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 21:51 

Форца, ти не спираш да даваш акъл на базата на лични пристрастия и слухове! Ако в двустранна игра изглеждаш като зрител и се спъваш в краката си и данните на Рафаел Надал да имаш - пак ще се запомнят само комичните ти изпълнения! То и аз имам данни за ръгбист, но ръгбист не станах, и Митьо Пищова има данни за сумист, но и той сумист не стана! За мен Марио е нещо като Крауч по данни...ако това наричаш обичайни данни на футболист, вземи моля те гледай някой друг спорт! Колкото до школата ни, най-добрите ни момчета отидоха в Етрополе миналата година, а по класирането на старшата този сезон, сравнено с това преди 2-3 години може да видиш на къде върви школата!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 21:59 
Бригада Враца

По непотвърдена информация:Мартин Петров под наем в Ботев(Враца) до края на сезона .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 22:25 
Аватар

Потвърдена информация:Томас Кусчак идва в Ботев-"Враца" за 2 години с опция за продължаване на договора.Той щее резерва на новия вратар Алекс Кузманов излезъл туко що от ДШЮ.Със страхотни умения е :) . :D
Страхотно решение на проблема с вратарския пост

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Последна промяна alex4018 на 17 Яну 2010 23:26, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 22:27 
Бригада Враца

Аз съм новия треньор... Паузата определено не се отразява добре ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2010 22:37 

е започнахте вече да пишете глупости!моля всички да пишат сериозни неща!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2010 13:57 
Аватар

:005: :010: :102 :102 :102 :308: :242:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Яну 2010 17:53 
Аватар

Днес по взаимно съгласие са разтрогнали Златков и Ганчев.И една много добра новина според мен.Бившия защитник на Ботев(играл с номер 5) Стефан Чакъров е зам.Председател на съдийте.Той е родом от Велико Търново.Дано непозволи да се гаврят със нас съдийте напролет.Досега доста си изпатихме от тях и затова считам,че е доста добре за нас в съдийската комисия да има наш кадър.Ето и новината:http://gong.bg/view_article.php?article_id=113209.Само Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2010 19:15 
Аватар

Треньорската комисия към БФС предложи на Изпълкома да бъде намалена "А" група от 16 на 12 отбора. Решението тепърва ще се обсъжда, а предложението е нововъведението да влезе в сила от сезон 2012-2013. Също така на Изпълкома бе предложено двете "Б" групи да бъдат обединени в една от сезон 2011-2012.Moje bi ne trqbva da sme zad 8 mqsto

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Яну 2010 23:46 

2011-2012 не е следващия сезон, този най-много да увеличат изпадащите на 4, за да не изпадат 8 догодина! А може единната Б да е първоначално с 18 или 20 отбора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 12:53 
Forza Juve

Изображение
Сашо Ангелов пред Novsport.com: Подготовката ни върви по план.

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов сподели, че подготовката на отбора върви по план. В специално интервю за Novsport.com бащата на Валери Божинов призна, че за сега в тима няма нови попълнения, като за сега в тима са привлечени единствено двама юноши на врачани.

„Ще прозвучи малко клиширано, но подготовката ни върви по план. За сега няма нови попълнения, като с нас тренират единствено двама юноши. Цвятко Иванов и Милен Кендашки, които бяха на проби, няма да останат при нас”, призна Сашо Ангелов в интервю за Novsport.com.

От няколко дни форма с отбора от Враца поддържа и халфът Цветомир Валериев. 26-годишният играч, който преди седмица разтрогна договора си със Сливен, и през лятото се готви с родния си клуб, но така и не се разбра с ръководството на отбора.

„За Цветомир Валериев вратата винаги е отворена. За съжаление оставането му в отбора не зависи от мен”, призна треньорът на Ботев.

„Утре заминаваме на лагер в Казанлък. На 23-и ще играем контрола в Баня с Карло, а на 27- и ще гостуваме на Марица. Искам да имаме и още една проверка на 30-и с отбор като Розова долина например”, допълни Ангелов.
http://www.novsport.com/news76213_1007.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 13:55 

Коко89 видя ли,че смотаняка няма да вземе Цвятко Иванов,просто бях сигурен ако беше от Павликени или от Елена 100% да е останал,но понеже си е от тука няма да разчита на него,нямам думи просто :@:@:@

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 14:41 

Цитат:
Коко89 видя ли,че смотаняка няма да вземе Цвятко Иванов,просто бях сигурен ако беше от Павликени или от Елена 100% да е останал,но понеже си е от тука няма да разчита на него,нямам думи просто

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 14:56 
Аватар

Ако вземем да се сърдим,че не сме взели играч от Борован значи вървим надолу.Всеки си носи последствията,но ако може без обиди към ръководството.А и досега отбора е комплектован добре и небива да търсим под вола теле.Ясно е,че ни трябва класен халф,но явно Цвятко не е такъв.Да изчакаме още малко и тогава да коментираме.Тепърва ще се разбере кои ще вземем.А и Сашо търси хора в които вярва и затова нерискува с псевдо таланти.А и ако може да се премахнат пристрастията на феновете.Сашо е тренера и той отговаря.Който не му изнася да тегли заем и да купува Ботев и тогава да говори.Всички искаме отбора да върви,но трябва време.Отбора ни е добър и трябва да се взимат само по добри от сегашните,а не звезди в Борован,Козлодуй и т.н.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 15:07 

Форца, отново се показваш като невеж идиот...това че е играл в Борован 3 месеца не го прави псевдо-звезда и какъв ли не. Това е футболист с над 100 мача в Б група, футболист който е играл на ниво 2-ро място в Б група, футболист за който ти, капацитет, не знаеш нищо! Недей да пискаш точно ти за премахване на пристрастия, защото с лумпените си изяви по адрес на Ицо Митов и Пачо Илиев си доказан гъзолизец! Нещата не са никак добре щом има нещастници като теб, които днес говорят колко било добре да се взимат наши юноши (Цвятко е наш юноша, умнико и е много по-добър от някои в отбора в момента), а после колко било добре да взима той наемници, на които вярва! Ти, форца си едно леке и нищо повече, което говори несвързано и отрича собствените си твърдения! Дано това ти доказва, че аз лично нямам пристрастия към теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 15:26 

Значи за Цвятко мога да говоря много щото ми е един от най-добрите приятели,а за форцата мога да кажа че е един от най-малумните хора,до сега няма мнение с което да съм сагласен с него.Според тебе празноглавецо нормално ли е играч които тежи 60 килокрама(с кантара),да го карат да кляка сас 130кг. Само това ми кажи като толкова защитаваш действията на Сашо ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 16:00 

Нещата не са никак добре с атмосферата при тази шуро-баджанащина! Кадри имаме толкова много, а сме взели до момента 2-ма баджанаци на Сашо, които чесно казано се запомниха с повече глупости и авто-голове, отколкото с някаква класа! Ако беше дошъл този Аврионов съм сигурен, че Румен щеше да му е резерва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 16:03 
Аватар

http://www.football24.bg/?gg=4&hh=6&jj= ... =57&oo=556.Ето ти една статистика за последните 2 години на супер таланта Цвятко.Не искам да споря и да обиждам като теб.Ако според теб това е класен халф без гол последните 2 години,като само в Своге от дуспа е вкарал,защото не имало кой друг да бие и той е бил като последен.Единствено има развитие в Борован последните години.А отностно Пачо и Ицо само ти невиждаш,че небяха готови да се борят за титулярно място.Малко по добре познавам от теб Пачо и знам какъв му е проблема,че неможа да се наложи.А Ицето знаем също каде е най силен(На масата).Така нестава бате.Той Пачо от километри се вижда,че е тромав и дава повече в дискотеката отколкото на тренировка.А и майка му също е виновна за това.Тя го задоволява със всичко и затова му е през оная работа за Ботев.Добре,че беше Емил та му позволяваше да се наложи преди във В група.Той искаше хем да е футболист,хем да взима занаята от майка си.При Сашо това неминава и затова е вън.Пешо и Ванков са със класи над него и затова е по добре да вземе бизнеса на майка си и да се кордиса.На този етап Веско е по добър от Ицето,но ако трябва да гоним по големи цели ни трябва и опитен вратар.Всеки си има мнение,но поне някакво доказателство да се даде,а не да се говори само.Бил добър,класен и т.н.Айде ти си обладан сега със мачове от Англия и немислиш трезво.Аз обичам Ботев и немисля да споря с хора които и топка не са ритали.Гледай си ръгбито и мачовете в Англия патриотче.....Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Яну 2010 16:10 
Аватар

А отностно кантара мога да кажа,че когато отидат да играят в националния и ритат на световно първенство,тогава ще се оплакват.Явно това му е метода и затова както казах без приателски моменти.То заради това сегашния футбол е изграден от женчовци които немога да се наберат или да вдигнат една торба със камъни,а само се напиват и мрънкат.Щом се налага и тон ще вдигат.Айде като си толкова отворен иди се пробвай с некадърника Сашо и ще видиш защо доста ореваха света.Това не е Емил да се подпира на скамейката и да мълчи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 536 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108932 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 69997 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66148 23 Юни 2008 21:36