bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 02:35

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 382 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зимна подготовка,нови попълнения и новини за Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 16:13 

Отбор: Бдин (Видин)
аз не съм против нови играчи от цска левски или от където и друго място!
аз съм против смисъла на промените да се правят само заради промените, айде кажете ми какво налага да се слага нов недоказан треньор, нали си спомняте смешника кръстанов, бдин да не е отбор за експерименти, данчо петков ни върна в играта - някой може ли да го отрече. бдинци играха добре в мачовете под негово ръководство с севлиево с криводол с етрополе с банско с гоце делчев само съдиите и мал шанса ни попречиха да имаме повече точки, лошо се получи в плевен но там преди мача ви казах че съдията беше хванат и като се прибави незадоволителната игра на основни фигури логично се стигна до разгром, но само един мач са играли слабо при данчо дори и врачани не можаха да ни надиграят и ако румънеца си беше вкарал 100%-то положение щяхме да си вземем и там точка.
кво ни трябва на нас един висок и опитен защитник
двама халфа дефанзивен и офанзивен и добър голаджия- които да са доказани кво ни карат играчи на килограм. Не казвам нищо за новите момчета всеки има право на шанс, може да са добри момчетата, но едно е сигурно новия треньор трябва да стъпи на основата от есента, ако наложи тотални промени ще се провали и ще изляза прав че е дошъл с корпоративни интереси!
дано не съм прав!
успех на Бдинци !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 16:39 

Пришълците ги знаем..при миналото обединение с Кремиковци какво се получи, дойдоха един път ония и повече не се върнаха друго си е Сф. После кюстендилските майстори със се тренер, биеха ни като тупани, дано се е по различно, ама много различно, но все си мисля че софетата няма да останат...ако въобще дойдат...Четирима човека ни трябват и гого2 ги каза за кой постове другото е бош лаф работа. Бием падаме аз съм на стадиона, нека има и повод за радост тази пролет....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 16:56 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Трябва ни Шави ,Иниеста ,Гоставо от Реал и Жозе за треньор!!!

Сега малко сериозно трябват ни играчи дето не са в петък и събота по кръчмите до към 5 или 6 сутрин и дето мога да тичат не само първите 30 мин. ,така че които и да дойдат важното е да го владея тоя спорт поне малко щото се видя ,че Б група си е като във В само с това ,че тия са на договор ,а другите се виждат само в деня на мача.!!!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 17:04 
Аватар

нямам нищо против (Я.Сандански,А.Зехиров и Пасков)ли4но на мен много ми допада тяхната игра въпреки,4е аз съм левскар,те са 1ни от младите таланти на БГ .дано само несе полу4и като другите сателити на нашите грандове 1-2год.по а-б групите и после фалит или из4езват от картата на БГ ,примери много.за това подобре със собствени кадри да се работи който знаят,4е играят за 4еста на града и феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 17:21 
Аватар

абе хора вие добре ли сте.за първи път от толкова години чувам да се случва нещо хубаво във футболния ни отбор а вие ми говорите не цскари и не доказани трениори.за да са в цска тези момчета трябва да имат качества а това че повечето от вас са левскари не означава че трябва да взимаме само говеда.какво лошо има в това че бдин изгражда отношения с един от грандовете в бг футбола ни.нима това е трагедия.защо хулите трениор дето още няма един мач начело на отбора и вие ли сте тези дет казвате какво му трябва на отбора и на какъв пост какви играяи трябва да се купят.явно във вд само трениори сме се навъдили а.като толкова ви е кеф да играеме във в група и никои да не ни споменава като футболен град продължавайте да хулите и трениор и играчи даже по мачове недеите да ходите се пак вие сте за Видински Левски а не за БДИН ВИДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 17:28 
Аватар

И мисля че е крайно време да спре да се говори за левски и цска.каквото и да стане бдин е най-важен.тук не трябва да има други клубни пристрастия освен тези за бдин.а ако има такива то в този форум има има и страници за други отбори.стискам палци бдин да се спаси нека дадем шанс на тренера и на играчите които ще пристигнат да покажат на какво са спосбни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 17:41 

за сега не съм видял никой да хули нито треньора нито вероятните нови попълнения, мисля че засега всички фенове на бдин се държим нормално и единствената ни цел е по-доброто състоянието на отбора ни през пролета, това че всеки има мнение е нормално и че спорим също!
нека ръководството да си взема решения, но и ние няма да мълчим, като нещо не ни харесва или не сме съгласни.
за сега давам кредит на доверие на новия треньор и чакам действията и резултатите му!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 17:56 
Аватар

еми като ви чета коментарите по нагоре повечето пишете че бил провалил хебър та щял да направи същото и с бдин.за това се дразня.още не сме му видяли метода на работа за да му направим оценка.както на него така и на играчите.а не е ли време да се направи нещо и за агитка.бдин заслужава да има такава.и то не малка бих казал :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 17:57 
Аватар

Ами нормално е да няма доверие към трениор които е нов и няма коизнае какви резултати постигнати като трениор ... аз лично съм оптимист че бдин ще тръгне на горе и този сезон че ще се спасиме ... радвам се че някои е решил да ни удари рамо като цска,литекс. казах за клубните си пристрастия само
венъж и несмятам да ги повтарям повече това сепак е форум на съвсем различен отбор аз подкрепям и горе посочения от мен отбор и градския отбор от Видин :) ...
значи бих помолил да не се караме във форума за тапи теми като "цска,левски,литекс или които и да е така наречен гранд" няма смисъл от това трябва по скоро да се съсредоточиме към нашия си отбор тук във видин пък които иска вече да си спори в техните си форуми по темите които са изложени :)

Само Бдинци напред!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 18:08 
Аватар

handzup напълно съм съгласенс теб.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 20:07 

Отбор: Ботев (Враца)
Добре, че се навъдиха истински фенове на Бдин, но за да запазите уважението на другите трябва да махнете това леке-модераторчето с любим отбор Левски и да сложите някой истински фен на Бдин като жицата! Иначе не знам дали някой вече се съмнява че се спасихте - с Белите орли аут и задаващото се разпадане на Криводол даже с играчи от юношите младша на ЦСКА или Левски ще се спасите! Най-жалкото обаче е, че това не е градивен футбол, не е селекция с визия за бъдещето, а кърпене на положението...а можеше да се използва този полусезон и да се работи в по-друга насока! Съвсем скоро лицето на Северозападния футбол ще са трите ГРАДА - Монтана, Враца и Видин и мисля всички трябва да сме горди със задаващия се ден на страшния съд за селията, която както се появи на картата така и ще изчезне от нея!

професоре пак ли трябва да се трием!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 20:07 
Аватар

plamenpi написа:
Днес в 14.00 пристига испанец във нашият отбор

Някои знае ли нещо за този испанец например на какъв пост играе на колко години е къде е играл за последно :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2010 21:07 
Аватар

kilevd написа:
1во неискам да задължавам никой с моето мнение. 2ро според вас дали юношите на 4орбата и говедата ще се раздават сякаш се родени във Видин. 3то трябваше да се вземе опитен тренер. 4то трябва да се залага на наши кадри,който милеят за отбора а не некви надути 4орбари или говеда на който им е през оная работа за бдин. можеше да последваме примера на вра4анлийзалагат горе-долу на собствени кадри ,дано все пак и наемниците свършат работа.затова трябва и ние феновете на бдин да помогнем.гого много добър пост.

kilevd, също добър пост - поздравления. Напълно споделям мнението ти - не мисля, че ще ходя да подкрепям отбор, съставен от всичко друго, но не и от момчета от школата на Видин. Била съм на всички домакински мачове на Бдин този полусезон, както и на три гостувания - свидетелка съм на мъката, дето беше докато лицето Кръстанов беше треньор и на промяната, настъпила впоследствие при Петков. Не винаги чуждото е по- добро, както се видя. Сега пак ще експериментираме с треньора. Дано не е толкова кадърен като треньор, колкото и когато беше футболист, че зле ни се пише.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 00:37 
Аватар

Между другото относно всички тези приказки за трансфери, за зимане на футболисти на килограм и въобще относно селекцията която ще се направи този трансферен прозорец , мога да кажа само че на почти всеки пост се нуждаем от нови играчи . Ако бъдат привлчени точните хора , дори и да са цял отбор аз пак ще ходя и ще подкрепям отбора , защото това е отбора който обичам :) !! Не знам какво толкова недолюбвате факта, че ще идват там някакви момчета от Литекс и ЦСКА ако не покажат кой знае какви качества лесно могат да бъдат върнати на собственика им. Същото се отнася и за треньора .. не покаже ли добри резултати-бързо, бързо ше си събира крушите. Мисълта ми е че ако един Бранеков от ЦСКА или един Скерлев от Литекс могат успешно да решат проблемите в отбрана .. в нападение Пасков може да партнира добре на Цецко , въобще има много възможности пред ръководството и треньорския щаб. Но да погледнем реалността : мн имена се спрягат за трансфер в нашия отбор, но БДИН ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПОДПИСАЛ С НОВ ИГРАЧ !! Нека първо видим как ще се развият нещата около отбора и след това да говорим . :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 01:33 
Аватар

така хайде и аз баребар петко с мажете да си кажа мнението... първия ни официален мач от 27.02.2010 година до тогава има да вървят контроли лагери нови да идват може би и от наще да тръгне някои на някъде...мисля си че ще е добре да незапочваме още от сега да си правиме генерални изводи..
скоро ще разбереме кой са новите в бдин и тогава ще коментираме кой добър кой не мен неме вълнова сега толкова много точните имена който ще доидат знае се вече от къде идват хихи ...на мен по ми е интересно с кои ще имаме контролни мачове за да видиме отбора как ще се нагодят новите и дали стават за нещо :)
но както се казва всичко с времето си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 07:17 

прав си като се види с кого са ни контролите и каква ни е подготовката ще се разбере треньора в час ли е или е поредния турист край дунав

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 10:49 

Не знам защо ама все си мисля че софетата няма да склонят да дойдат, снощи нещо такова казаха и по Ринг...да оставят Сф и да се забият по дълбоката провинция макар и за няколко месеца...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 10:57 

Двама футболисти на Ботев (Криводол) разтрогнаха договорите си с клуба. По взаимно съгласие с отбора се разделиха защитникът Николай Борисов и халфът Пейо Батинов. Преди тях от втородивизионния тим си тръгнаха Васил Киров, Траян Траянов, Мирослав Казачки и Дечо Аризанов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 11:10 

честно да си кажем кой добър футболист би дошъл във видин
само на този на който му дадат пари на ръка не по-малко от 15-20000лв. няма кой да даде толкова
така че и юношите на цска левски и др могат да дойдат само за малко, още повече че ние не им вземаме правата а те играят само като преотстъпени. утре ще се проявят добре цска и литекс ще си ги вземат и ще си ги продадат изгодно и ние пак нищо.
затова които иска да играе в бдин да подписва договор и като му дойде времето да се продава и да печели бдинската школа не да им обиграваме играчите и да им дигаме рейтинга и цената
разбирам да продадем цецко за 300 000 лева и да развиваме наши собствени играчи това да но да рекламираме чужди играчи категорично не според мен
ние така или иначе тази година няма да отпаднем само дано се дадат пари да купим някой мач а не да се хвърлят за недоказани специалисти!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 14:04 
Аватар

Нз защо всеки си търси нещо да мрънка.
Аз пък съм доволен че от ръководството се опитват да променят нещо-дали решението им е правилно,ще покаже времето.Преди се чуваха слухове че може да не доизбутаме сезона,а сега взимаме играчи и правиме подготовка,така че е добре че има воля за промяна.Пак е по-добре от това да си седиме и да чакаме да стане чудо.
Да,всички искаме момчета от Видин,но вижте какво е положението на футбола у нас-грандовете нямат школи като хората,така че не е лесно със собствени кадри.Иначе бих бил доволен ако с тия пари които са решили да дават постегнат и ДЮШ!Нещата не стават с магическа пръчка,не може икономически и демографски да си на дъното и да искаш футбола да ти е добър (говоря въобще за България като цяло).Има мн проблеми за решаване и само с упорита работа и хора разбиращи какво вършат може да се намери решение.За съжаление виждаме какви "спецове" управляват грандовете.Нашто е смешна работа,напиняме се с врачаньете кой къв бил,вместо да погледнеме реалността че сме слаби.Само с мерене на пишки не става,трябва както казах добра работа и желание за промяна.
Да не ме помислите за някакъв песимист,просто се опитвам да си изкажа вижданията. :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 14:53 
Аватар

achovd, прав си съгласен съм с твойте виждания ,но кажи ми как да е по различно гледаш ги професионалните футболисти от градовете се напиват всяка вечер и после на тренировките гледат кат телета както каза Любо Пенев .... а какво остава за обикновените отборчета слушах веднаж интервю с Христо Стоичков той като каза че са тренирали по 6-8 часа наден намен ми падна капата а сегашните ако тренират 2 часа ще е за ура ... и после хаиде ходи на световно или европеиско нестава работата ... с моето мнение не ангажирам никой но така виждам нещата ....иначе се радвам че Бдин видин се стреми да се спаси а не да бъдеме пътници за В група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 15:43 

Отбор: Космос (Бургас)
gogo2 ,ang70, :030:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 16:09 
Аватар

gogo, gogo2, абе човек реши кои ще си и с него пиши ти като малките деца караш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 16:14 

онзи педал от враца ми е пробил регистрацията gogo и сега пише от мое име този сладур!
моята регистрация е gogo2 останалото е спекулация на някой безнадежно болен психопат!
ще го чакам до мача във видин имам му снимки и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2010 16:41 
Аватар

добре значи моя грешка извинявай!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 382 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108977 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Нови попълнения в отбора
Форум: Сезон 2007/2008
Anonymous 41455 16 Юли 2008 15:10
от XaXo
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70361 25 Фев 2007 12:39