bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 22:13

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 203 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ботев (Враца) - Бдин (Видин)
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 20:47 

Отбор: Бдин (Видин)
Липсваше номер 10, ангел не беше във форма, руслан също. соколов се контузи рано, румънеца игра страхливо и изпусна едиственото 100% полужение, цветкович не може да играе като халф, в защита е по-полезен, останалите играха без хъс, единствен когото отличавам е боби борисов даде головия пас и се бореше макар че и при него имаше много брак.
Данчо Петков трябва да вземе мерки не знам играха бездушно за разлика от мачовете с раковски и банско дори и с етрополе играха по-добре!!!!!
сега ако не бият гоцето са във в група сигурация!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:00 
Аватар

Няма какво да се залъгваме.Бдин са във В групата.Другите тимове,които са над зоната за изпадащи леко по леко се прескачат един-друг,взимат си по точица,по три и си им е добре.Просто не са готови за Б група.А и общината не им помага по никакъв начин.Не виждам никакъв смисъл да се заблуждаваме,че може да направят нещо и да се спасят.Просто не виждам какво.В началото имаха няколко мача,които с лека ръка пропиляха,в 1-2 съдията ги ощети,но . . . . то живота не е справедлив,та камо ли футбола.Жалко . . . аз лично отписвам тима за следващия сезон в Б-група.SAD BUT TRUE.Дано се окаже,че греша,ама яко се съмнявам. :501: :501: :501: :501:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:08 
Аватар

Скромното ми мнение: изключително слаб мач. Отборът на Ботев не впечатли, камо ли да респектира с игрови възможности - вкараха гола си след поредната грешка на защитата ни. Слабостите на нашия отбор са си все същите - липсва ни завършващ удар, липсва ни човек, който да реализира.
Децата от школата на Бдин ми напълниха душата, особено през първото полувреме - расте бойко поколение футболистчета в града ни. :first: Накрая господа полицаите ги държаха затворени 10 мин. в клетката за гости - да не би батковците от агитката на Враца, които са значително по-големи - на 13-14 годишна възраст, да ги набият :D
И сега, разбира се, да обърна и нужното внимание на т.нар. "професор", който за мен си е просто един дървен философ: Уважаеми Webmaster Vratza, не съм сигурна, че розовите шапки са белег за сексуалните наклонности на мъжете(може би модните тенденции за розовия цвят в мъжкото облекло още не са достигнали до Лондон (за разлика от белите шапки :wink: ), та затова не си в час), но ако прочетеш внимателно постовете на един твой адаш ще разбереш, че май момъка умира да получи... вниманието ти... :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:27 
Аватар

не мн. интерсен ма4 в които неможеше да се разбере кои е на 6място и кои последен.наща агитка била малка на възраст а ваще каки кви бяха бе дървета.и сега за професор ВУ4КОВ бащати е путка щото не знаял къв хермафродит ще направи от теб инак би се хвърлил в барата ви.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:36 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
from_VidiN, кви наркотици зимаш, имаме точно 4-5 момченца на по 13-14 години :!: От 30-40 човека .. а тия вашите направо така съм се хилил. Особенно като се прегърнаха и почнаха да подскачат и да пеят "Ние сме от Видин , шялялялалала" направо туш..... а тези "по-големите" който бяха в страни нема такива дървета за кво идваха .... И чух че като некво дете като е влезнало в клетката и е рекло " ее вижте тука къв стадион имат " :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:41 
Аватар

Гледайте канал 3 сега говорят за мача!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:42 

Аз лично не се дуя, че сме ви били с 1 гол...ние играхме точно 10 минути и другото беше скръб, но ще си имаме приказка за думата "агитка", защото това вашето ако е агитка, то аз съм Бойко Борисов! Едно знаме нямате, един шал нямате, една блузка нямате - вие не сте агитка, вие сте група хора, които като са чули 'безплатен превоз' са тръгнали щото е безплатен! Това е истината!
Иначе киле, путко, пак доказваш каква си форумна путка - след като след мача бях сам на 5 метра от вас, защо като послушни путки ходехте след ушевите...що не дойде да ми се покажеш, да ми кажеш каквото имаш да казваш в очите??? Който и да беше от путките, все си трагичен, защото тази смешна групичка беше най-жалката, нещастна, насрана група хора, която съм виждал...и всички с наведени глави ходехте по ушевите...с две думи - ПУТКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:46 
Аватар

е то кво ще кажеш 4е толкоз си можете ли бе мършо,бегиии се прегледай имаш спешна нужда от доктор,паляк.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:47 

Хахаха, путка абсолютна...ти сигурно беше тоя педал с розовата шапка! Хайде, догодина при Борован...П У Т К А!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:51 
Аватар

маикати е путка 4е те е направила,а крушата непада подале4 от дървото бе копиле.и тренера ви каза жалки сте.и беги у лево

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:55 
Аватар

Ицко написа:
from_VidiN, кви наркотици зимаш, имаме точно 4-5 момченца на по 13-14 години :!: От 30-40 човека .. а тия вашите направо така съм се хилил. Особенно като се прегърнаха и почнаха да подскачат и да пеят "Ние сме от Видин , шялялялалала" направо туш..... а тези "по-големите" който бяха в страни нема такива дървета за кво идваха .... И чух че като некво дете като е влезнало в клетката и е рекло " ее вижте тука къв стадион имат " :lol:

А бе присмял се куку на пипи!Положението в България с футбола е трагично,вместо да мислиме защо е така и как да го оправиме и вместо да се чудите защо треперехте до последно с/у аутсайдера в групата,вие си умирате от кеф че сте ни били!Ето и вашия треньор каза че е мн недоволен,слаб мач и лоша игра,липса на хъс...още има ли нужда да изброявам.
Е сега,разберете ме,тва че футбола ни е слаб не значи че нема да се кефите че сте ни били,но да ми се хвалите къв ви е стадиона е просто смешно! :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 21:59 

Тренера им каза, че по шестобалната система много им е тройка ако им постави за играта и че всеки момент е очаквал БДИН да им вкара гол. Данчо каза, че средната възраст на Бдинци е 22 години и ще търсиме 2-3 опитни да привлечеме зимата. В атака играеме с 18-19 годишни момчета. Трябва и някой опитен да ги води като Зоран.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:03 
Аватар

Поредната смешна загуба.. Добре играхме, не заслужавахме :030:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:17 

Сега трябва задължително да биеме Гоцето, добре че тия падат в къщи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:18 
Добър приятел на сайта
Аватар

achovd написа:
Бре тия врачанье като ги слушаш все едно са най-великата агитка в България!При нас е нормално да има слаба агитка,на хората им писна да гледат как падаме.
И нека врачаньете да си се кефят че са ни били с цел 1 гол (иначе се изхвърляха колко щели да ни лепнат).Да си гледат отбора и да сънуват А група и ако може да не ни серат по форума нема никак да е зле!

achovd, както виждаш никой от нашите не се фука, че сме ви били. Вие обаче ако бяхте взели нещо щяхте да лудувате една седмица (а може би и много повече) и в двата форума.

Само един цитат ще посоча:
handzup написа:
ако бдин победи ще надувам главите н а врачаните до мача във Видин :D

Интересно ми е това момче сега какво ще прави в свободното си време до следващия мач с нас. :wink:

achovd, не знам дали ние сме се изхвърляли с прогнозите преди мача, но ако прочетеш предишните 6-7 страници в тази тема ще видиш доста интересни прогнози от ваша страна. Не ми се занимава да посочвам цитати и към тях, че ще трябва да заема още една страница с това мнение. :wink:

Както и да е. Аз нямам намерение да се заяждам.

За финал ще ви дам линк към снимки от мача:
http://gallery.botevvratza.com/thumbnails.php?album=75

Бих се радвал ако някой от вас също е правил снимки да ги сподели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:31 

Абе какво сте играли добре като нямахте нито 1 чисто положение ? Миналата година спора беше главно кой отбор е по-добър нали ? Уж вие бяхте по-добрите , пък нас съдиите ни бутаха ? Е тая година наас съдиите ни режат , пък разликата в точките е ЗНАЧИТЕЛНА ! А днешния мач беше много слаб ! А колкото до това , че са държали децата затворени , това е разпоредба ! Малоумника , който твърди , че хора от нашата агитка ще посегнат на дете да иде да се фърли у барата !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:37 
Аватар

Май на теб не стига това, което хората, но очевидно не всички, имат в главата си, за да доловиш иронията и да си направиш извода, че точно това казвах - че никой няма да седне да бие деца... :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:42 

Така или иначе , както казах това е правило , а те са за да се спазват ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:44 

Имаше видинчани и в сектор А, не са всички които бяха зад вратата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 22:58 
Аватар

То добре е имало ! Да ви питам кога кмета ви ще организира безплатен превоз,като видя какво представляваше вашата "агитка"!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2009 23:54 

Това в клетката да не са две различни фракции от огромната видинска агитка че са разделени така?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2009 00:22 

Koй беше грешника този път при гола..Зоран ли? Много се откъснаха другите отбори и надеждите намаляват с всеки изминал ден за спасение. Следващите два мача са мачове за придобиване на самочувствие, дано до придобием крайно време е...тия Пирин какво рендета са къчове бият, лакти и тем подобни приоми....и все пак надеждата умира последна нека бием пък после ще му мислим....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2009 01:10 
Аватар

from_VidiN написа:
Скромното ми мнение: изключително слаб мач. Отборът на Ботев не впечатли, камо ли да респектира с игрови възможности - вкараха гола си след поредната грешка на защитата ни. Слабостите на нашия отбор са си все същите - липсва ни завършващ удар, липсва ни човек, който да реализира.
Децата от школата на Бдин ми напълниха душата, особено през първото полувреме - расте бойко поколение футболистчета в града ни. :first: Накрая господа полицаите ги държаха затворени 10 мин. в клетката за гости - да не би батковците от агитката на Враца, които са значително по-големи - на 13-14 годишна възраст, да ги набият :D
И сега, разбира се, да обърна и нужното внимание на т.нар. "професор", който за мен си е просто един дървен философ: Уважаеми Webmaster Vratza, не съм сигурна, че розовите шапки са белег за сексуалните наклонности на мъжете(може би модните тенденции за розовия цвят в мъжкото облекло още не са достигнали до Лондон (за разлика от белите шапки :wink: ), та затова не си в час), но ако прочетеш внимателно постовете на един твой адаш ще разбереш, че май момъка умира да получи... вниманието ти... :D

Това за адаша случайно да се отнася за мен? :?:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2009 03:02 
Аватар

4ак сега ли се досети ,4е се отняся до теб.аман от вра4ански пендели.спрете да ни усирате форума.предайте мн.поздрав на левото ви защитни4е от боби,малко го направи за смях а не само него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2009 12:00 
Аватар

Що не закичи 1 гол като го е направил за смях ? Звезди навсякъде ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 203 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90926 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 208521 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 239445 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 46087 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop