bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 16:48

Български клубове - Калиакра (Каварна) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: [XIII кръг] Добруджа 1919 (Добрич) - КАЛИАКРА
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 18:49 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
ИзображениеИзображение

Добруджа 1919 (Добрич) - КАЛИАКРА

На 14- и Ноември, Събота от 14:30 часа на стадион "Дружба", в Добрич

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009 15:15 
Аватар

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Nikcho0o написа:
Твърда 2-ка отборът на Калиакра сега е в добра форма...а и с агитка като нашата победа ше бъде още по лесна...

Идвал съм на мач в Каварна и агитка тогава не видях,освен ако сте сформирали такава през последните 3 месеца.Относно мача,ако вашия кмет не е купил срещата нямате никакви шансове за победа,ще ви бием най-малко с 1 гол разлика.И защо ждрапате толкова за А група,там изискванията са по-големи,няма да издържите и два сезона.Иначе поздравления за хубавия стадион който е направил кмета ви.За малък град като Каварна е направо геройство да се построи такова съоръжение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009 15:30 
Аватар

Nikcho0o написа:
Значе аз не говоря за А група това е напълно ясно че и да влезем нищо няма да направим...но говоря за мача Добруджа - Калиакра , защо си мислиш , че ако мача не е купен не можем да ви бием все пак падате от Бресник с 5 , а ние мачкаме...

путка ти майна по тая логика ние като бием Спартак ,а вие падате от тях ше ни дишате прахта .. то и така ще стане :first: :redcard: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: [XIII кръг] Добруджа 1919 (Добрич) - КАЛИАКРА
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009 15:54 
Аватар

Едно са мачовете като гости,а съвсем друго са домакинствата.Nikcho ти явно не си идвал на мач в Добрич и не знаеш как се играе на стадион ''Дружба'' срещу Добруджа.Ако дойдеш на мача ще разбереш за какво говоря и ще ти стане ясно,че наистина ще е много чудно да спечелите с футболни средства като гости. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009 17:31 
Аватар

Nikcho0o написа:
Събота всички в добрич ще има автобуси (wait)

Кои са всички? Бай Иван бакалина, Гочо семкаджията, Пилича, Бомбата, Гагауза и Тарото от Българево и още 20-ина семкаджии...
Мача е уреден отдавна от Цоньо дебелия от село, но това не е най-важното. Важното е по трибуните и внимавайте да не ви мернем, че става лошичко...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009 18:06 

..."лошичко"... :D Ама това не е шега!!! Някои хора са ви много набрали (най-вече заради Цоньо-селския и слуховете, че мача е уговорен) и може да изядете тупаника нейде из Добрич! Казвам го не като заплаха, а като предупреждение с добри намерения! Може да не го приемете на сериозно, но като застанат срещу вас 50-60 стабилни момчета и друго ще приказвате! САМО ДОБРУДЖА!!!

П.С. Ей това е агитка, не се заблуждавайте: http://dobrudja1919.com/gallery/display ... =167&pos=4
http://dobrudja1919.com/gallery/display ... 167&pos=10
http://dobrudja1919.com/gallery/display ... 167&pos=18
http://dobrudja1919.com/gallery/display ... 167&pos=24
http://dobrudja1919.com/gallery/display ... 167&pos=49

Снимките са от мача със Спартак Варна (преди около месец)!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2009 22:18 
Аватар

dobrudja1919 написа:
Nikcho0o написа:
Събота всички в добрич ще има автобуси (wait)

Кои са всички? Бай Иван бакалина, Гочо семкаджията, Пилича, Бомбата, Гагауза и Тарото от Българево и още 20-ина семкаджии...
Мача е уреден отдавна от Цоньо дебелия от село, но това не е най-важното. Важното е по трибуните и внимавайте да не ви мернем, че става лошичко...

Изображение

Ама явно ти си СЕЛЯНИНА а не Цоньо както ти го наричаш и ние от КРАварна както ти наричаш града ни. И какво не ти харесва в тези хора като Бакалина, Гочо, Пилича, Бомбата, Тарото и Гагауза? А знаеш ли, че тия хора са много по умни и много по възпитани от теб? И спри да се оправдаваш с това, че мача бил купен, защото ставаш много смешен! И айде моля те гледай си вашия форум и вашия отбор и не коментирай нас! Излагаш се "ГРАЖДАНИНО".
А btw колко лошо ще стане? Пак ли с камъни ще ни целите както преди 2 години :( ????

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 00:13 
Аватар

Абе бате кажи ми още някой друг уреден мач от "А"-то да хвана някои лев от еврофутбола ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 03:15 
Аватар

хахаха от толкоз много уредени мачове в "А" група не сте ли забелязали,че ги махат от еврофутбол ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 12:11 

Цонко: Ще ударим и Добруджа

П.П. Вярно е, ще ви ударим. Не знам дали вашите управници са толкова бедни, че да продадат мача, но Цонко никога не би го купил. И без това, нашите футболисти са по-класни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 12:23 

Vangi написа:

П.П. Вярно е, ще ви ударим. Не знам дали вашите управници са толкова бедни, че да продадат мача, но Цонко никога не би го купил. И без това, нашите футболисти са по-класни.

Нашите управници не са никак бедни, но нали знаеш "колкото повече(пари), толкова повече".
Вашите футболисти може да са по-класни като цяло, но кажи ми кога ни победихте в Добрич? А ти знаеш ли как се играе в Добрич? От сигурен източник, 9 дена преди мача се знае, че срещата е продадена за 2-ка, футболистите ни пък казват, че щели да се раздадат. Наистина се надявам силно, че мач ще има, за да бъде интересно, а не просто 90 минути да отбием номера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 13:47 

Nikcho0o написа:
Кой той сигурния источник сигурно някви пишлемета на по 15 години са го измислили и вече всички трябва да вярваме...мача не е продаден от сигурен источник го знам 9 дена преди мача :D:D:D

Изключителен тъпак си! Не, източника ни не е твой връстник, спокойно.
И какво правим сега, когато няма автобуси? Ееее значи, ще трябва да слушате по радиото, тъй като мама и тати на село не заработват достатъчно, за да ти платят пътя до Добрич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 14:04 
Аватар

South^Front-d4 написа:
Nikcho0o написа:
Кой той сигурния источник сигурно някви пишлемета на по 15 години са го измислили и вече всички трябва да вярваме...мача не е продаден от сигурен источник го знам 9 дена преди мача :D:D:D

И какво правим сега, когато няма автобуси? Ееее значи, ще трябва да слушате по радиото, тъй като мама и тати на село не заработват достатъчно, за да ти платят пътя до Добрич.

Кой си ти да, че обиждаш? Да не си нещо повече от Никито или от който и да е бил от Каварна???? Извинявай "ГРАЖДАНИНО" но съм сигурен, че има повече ЛЕВ от теб в джоба Никчо0о. И бъди сигурен, че ще дойдем със лични автомобили. Поне за себе си говоря + 4 момчета още. Приятно гледане на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 14:25 

toshito написа:
South^Front-d4 написа:
Nikcho0o написа:

Кой си ти да, че обиждаш? Да не си нещо повече от Никито или от който и да е бил от Каварна???? Извинявай "ГРАЖДАНИНО" но съм сигурен, че има повече ЛЕВ от теб в джоба Никчо0о. И бъди сигурен, че ще дойдем със лични автомобили. Поне за себе си говоря + 4 момчета още. Приятно гледане на мача.

Да не би да ти давам някой лев, че така се засегна? Аз каквото съм постигнал до този момент, той и много други хора от Каварна, никога няма да постигнат. Така че, да , много повече съм от него в поне 1000 отношения.
Приятно гледане на мача на вас, ние ще гледаме веещите се знамена пред нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 14:29 
Аватар

Vangi написа:

За класните футболисти не знам(5 от тях дълго време са играли в Добруджа преди да дойдат в Калиакра),а за мача дали е купен ще си проличи след края му.Дано наистина да не е купен.Калиакра щом толкова се напъва да влезе в А група нека го направи с футболни средства,а не ''под масата''. :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 16:23 

Nikcho0o написа:
South^Front-d4 стига е братле... тука умираме от смях ама нищо трябва да има и такива големи "Граждани" , които са постигнали всичко в този живот почнах да ти завиждам.... ;( :Д

Въобще не съм казвал, че съм постигнал всичко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 20:11 
Аватар

фен написа:
Vangi написа:

За класните футболисти не знам(5 от тях дълго време са играли в Добруджа преди да дойдат в Калиакра),а за мача дали е купен ще си проличи след края му.Дано наистина да не е купен.Калиакра щом толкова се напъва да влезе в А група нека го направи с футболни средства,а не ''под масата''. :!:

Класни ?? Не мисля така, само Дидо и Антон Димитрови са класа от тия 5 ;-) Радомиров, Кючуков и Флоров са посредствени и то доста. Лятото искаха да вземат Симеон Симеонов но той е отказал, но зимата ще дойде при нас. На 90% е сигурен вече трансфера. ЗАЩО ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА НАПУСКАТ ГРАДСКИЯ ОТБОР ДА ДОЙДАТ В СЕЛСКИЯ ?? Отговор искам на този въпрос от ГРАЖДАНИTE !

А btw зимата освобождават КЛАСНИТЕ Флоров и Кючуков на 100%. Така, че може да си ги вземaт обратно. Както и много други от освободените които ще са на бройка 8.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 20:22 
Аватар

Цитат:

Лятото искаха да вземат Симеон Симеонов но той е отказал, но зимата ще дойде при нас. На 90% е сигурен вече трансфера.

Монката обича Добруджа и не е путка като другите да се продаде за пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 22:27 
Аватар

ЗАЩО ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА НАПУСКАТ ГРАДСКИЯ ОТБОР ДА ДОЙДАТ В СЕЛСКИЯ ?? Отговор искам на този въпрос от ГРАЖДАНИTE !

А btw зимата освобождават КЛАСНИТЕ Флоров и Кючуков на 100%. Така, че може да си ги вземaт обратно. Както и много други от освободените които ще са на бройка 8.[/quote] :501: Тоше за селяни и граждани няма какво да се говори,корена на всички в Добруджа а и в цяла България е от село което и не е обидно,така че да се обиждаме на селяни и граждани няма смисъл.А защо играещите в ''Калиакра'' футболисти дошли там от ''Добруджа'' са предпочели отбор,който тепърва се появява на футболната карта на България като постижения пред отбор доказал се с многобройни победи срещу грандовете на българския футбол и то на ниво А група (нещо което на Калиакра евентуално тепърва предстои) се обяснява само в липсата на морал т.е. заради малко повечето пари които са им предложили от ръководството ви.А Флоров и Кючуков ако наистина ще бъдат освобождавани по-добре ще е да не се връщат в ''Добруджа''.В Добрич предателите не са на почит. :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 00:27 
Аватар

Пичове честно не мога да ви разбера...

Айде представете си, че играете за един клуб 3.г и изведнъж идва една много много по-добра оферта..Еми кой не би я приел?Хората имат да изхранват семейства.Виждате какво е положението с Ботев.След време ще казват, че са предатели, но всъщност хората просто трябва да изхранват семейства, а това не е лесно като взимат заплата на 6 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 01:06 
Аватар

toshito написа:
фен написа:
ЗАЩО ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА НАПУСКАТ ГРАДСКИЯ ОТБОР ДА ДОЙДАТ В СЕЛСКИЯ ?? Отговор искам на този въпрос от ГРАЖДАНИTE !

А btw зимата освобождават КЛАСНИТЕ Флоров и Кючуков на 100%. Така, че може да си ги вземaт обратно. Както и много други от освободените които ще са на бройка 8.
:501: Тоше за селяни и граждани няма какво да се говори,корена на всички в Добруджа а и в цяла България е от село което и не е обидно,така че да се обиждаме на селяни и граждани няма смисъл. А защо играещите в ''Калиакра'' футболисти дошли там от ''Добруджа'' са предпочели отбор,който тепърва се появява на футболната карта на България като постижения пред отбор доказал се с многобройни победи срещу грандовете на българския футбол и то на ниво А група (нещо което на Калиакра евентуално тепърва предстои) се обяснява само в липсата на морал т.е. заради малко повечето пари които са им предложили от ръководството ви.А Флоров и Кючуков ако наистина ще бъдат освобождавани по-добре ще е да не се връщат в ''Добруджа''.В Добрич предателите не са на почит. :redcard:

Евала, че мислиш правилно не както някой други от твоя град! Аз не се обиждам, но явно някой само това им е в главата, че сме "СЕЛЯНИ", а те "ГРАЖДАНИ" и само това повтарят. Много ми e чудно какво точно Цонко го е обидил(dobrudja1919), че толкова го мрази? Всеки може да си говори каквото си иска, живеем в свободна Държава, както и да си изказва дадено мнение. Аз лично един път не съм прочел-чул от г-н Цонев да обижда някой. Не мисля, че е правилно всичко да се оправа с бой както мислят някой твои съграждани.

А за мача и аз мисля, че ще вземем 3 точки по простата причина, че при Фичо играем по нападателен футбол и явно това се харесва и на играчите и им по лесно така. А пък ако покажем играта от мача с Черноморец и играта от миналата година с Родопа мача е наш. Също така и защитата ни е много корава. Само в центъра куцаме. До събота, приятна вечер!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 08:55 

Цитат:
Тоше за селяни и граждани няма какво да се говори,корена на всички в Добруджа а и в цяла България е от село което и не е обидно,така че да се обиждаме на селяни и граждани няма смисъл.

Не съм напълно съгласен, но все пак до някаква степен...
То ако тръгне да се мисли по тая логика, всеки град от създаването си, първо е бил село и след това се е разраснал в град.. Все пак гледаме настоящето и 4-5-6 поколения назад. Поне аз така гледам. В интерес на истината, аз съм си добричлия, роден в Добрич и тн, но пък нашия корен е от друг град.. пфф сутрин от скука ме карета да пиша по някакви теми.. :D
Събота поне вземете викнете малко повече от обичайните викания "каляри" . Не за друго, просто е по-интересно :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 09:31 

Хора, стига сте се джавкали бе. Аз в момента съм в най-голямо село (София) в България, а и да бях от Селце, пак бих се гордял.
Дано мача да не е купен и момчетата да се раздадат на терена, защото ми писна от това продажно българско първенство.
Забавлявайте се по време на мача и нека по-добрият отбор победи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 12:22 
Аватар

South^Front-d4 написа:
Цитат:
Тоше за селяни и граждани няма какво да се говори,корена на всички в Добруджа а и в цяла България е от село което и не е обидно,така че да се обиждаме на селяни и граждани няма смисъл.

Не съм напълно съгласен, но все пак до някаква степен...
То ако тръгне да се мисли по тая логика, всеки град от създаването си, първо е бил село и след това се е разраснал в град.. Все пак гледаме настоящето и 4-5-6 поколения назад. Поне аз така гледам. В интерес на истината, аз съм си добричлия, роден в Добрич и тн, но пък нашия корен е от друг град.. пфф сутрин от скука ме карета да пиша по някакви теми.. :D
Събота поне вземете викнете малко повече от обичайните викания "каляри" . Не за друго, просто е по-интересно :mrgreen:

И аз съм роден в Добрич но съм си родом от Каварна, и не ме е срам никъде да кажа от къде съм.
И събота ще викнем малко повече(колкото можем толкова). Имаме си някакъв изграден план, дано да стане :). Ако не на домакинството другия полусезон очаквайте изненади.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 12:39 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Айде Добруджа, размажете ги тея надъханите, незнам но в България тея малките градчета като Каварна, Мездра, Своге и т.н. много им се качи самочувствието напоследък.....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 41 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ПФК "Добруджа"
Форум: Добруджа 1919 (Добрич)
Anonymous 39265 21 Апр 2025 17:55
от фен
Преглежда непрочетените мнения Стадион "Калиакра"
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 78841 02 Ное 2008 17:21