bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 16:19

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Банско 0:1
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 00:06 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Офф скъсах си езика от викане и от яд,просто несъм виждал по слаб отбор от Банско във Видин,ние бяхме супер добри но все нещо ни пречи накрая само да вкараме топката във вратата,бяхме на ниво показахме че няма да се предадем и да ходим пак във В група,аз вярвам в отбора и след този мач съм сигурен че ни чака добро бъдеще,и сега е момента да се разберем за Враца и да ходим ??????? !!!!! :first: :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 01:09 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Банско удари Бдин пред Джони и Джеки

Отборът на Банско победи във Видин местния Бдин с 1:0 и еднолично оглави класирането на Западната Б група след 12-ия кръг. Единственият гол в мача вкара неуспелият да се наложи в ЦСКА нападател Веселин Стойков. В 85-ата минута влезлият като резерва Ваис Кьостов проби по крилото и с центриране сложи топката на главата на пласирания в близост до вратата на Бдин Стойков, който само я насочи в мрежата зад Димитров. Това бе и единственото смислено нещо в атака за гостите. Футболистите от Видин също не сътвориха опасни положения пред Аршинков.

Те владееха през цялото време инициативата и бяха по-активния тим, но само толкова. Единствената добре развита атака опропасти румънското попълнение Чиуче. В 30-ата минута Танев го изведе очи в очи с Аршинков, но бранител догони нападателя и изби топката от краката му. Очевидци на драмата станаха армейските легенди Георги Велинов-Джони и Георги Димитров-Джеки, които пристигнаха край р.Дунав по покана на местния фенклуб на ЦСКА. Визитата им обаче не донесе късмет за домакините, които продължават да са на последното място в класирането без спечелен мач от началото на шампионата. С едноминутно мълчание преди срещата бе почетена паметта на дългогодишния капитан на Бдин Венецко Николов-Пуки, починал наскоро на 60 години.

спортал.бг

Дълбок Поколон пред Пуки.

п.п.Явно някой е гледал друг мач!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 03:21 
Аватар

тоя коите е писал тва верно е гледал друг филм,верно 4е това горе долу сие 1 смислена атака на гостите,щото през другото време се препи4аха легнали на раиграса да еба балерините.за главния да не повлиа на резултата но с неговите свирки тои повлия на нашата игра,как всяка спорна топка за тех,докато има техен труп на земята и атакуват несе свири вземем ли топката на контра сигнал и те такива дразнещи моменти през ма4а,а страни4ните се редуваха с флаг4ето даже на няколко пъти имах 4увството 4е ве4е ги вдигаха преди подаването.1то пв 1 мангал и второто по4на другия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 15:58 

А бе жалко за бдинци, но няма как да стане без точен удар в тяхната врата и два по-опасни удара в нашата от които една греда и един гол.
грешни смени специално ковачев трябваше да влезе на левия фланг а румънеца по-рано да го изкара не че игра лошо момчето но го претрепаха яко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 16:09 

било квото било трябва да оставим момчетата и треньора на спокойствие всички играха мъжки и с желание по-добре са от времето кръстанов въпрос на време са победите, но този фен клуб на цска да не мъкне повече никъкви чорбари във видин.
тези алкохолици джеки и джони вече не са на футболната карта а някъде далеч в историята.
а бе жоро може ли да се хвашта на приказките на такива дебили. тези двамата не могат себе си да оправят камо ли да помгнат на бдин видин.

виж борето боримиров е нещо другo или някой по-млад чорбар или левскар да, ама тези двамата алкохолици не разбрах по ква работа са във видин
може би да ударят едно рамо на племеника митко не знам -тъпо от всякъде!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 16:39 
Аватар

gogo2 мога да те оверя че този форум може и без твоите размипления отиваи си размишляваи в форума на Витоша,космос или там на кои си фен отбор и не ни занимаваи с твоите философствания :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 17:29 

handzup а аз мога да те оверя че ако нещо не ти изнася в разсъжденията ми го кажи за да го коментираме, а аз съм привърженик и на бдин видин от 14 години макар че в момента съм в софия по точно в бистрица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 17:40 
Аватар

Еми така е,винаги вярвам че ще победим ама уви не става,просто то се видя че нашият отбор показа супер игра но пак нямаше кой да вкара гол,но каквото и да става аз ще съм на стадиона и ще подкрепям момчетата и рано или късно победите ще дойдат и всички ще сме доволни,какво да кажа за Банско момчетата не са виновни че някой си мисли че ще влезнат в А група те горките виждат колко са слаби просто мисълта ги кара да си мислят че са нещо но ще дойде време и ще се сринат надоло в класирането сигурен съм !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2009 18:04 
Аватар

gogo2 това на кой отбор от колко години си фен слабо ме валнува само по кротко с правенето на различни и разнообразни никове и с философските ти мнения :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2009 15:34 
Аватар

Не трябваше да губим така неловко, но какво да се прави:) Гледаме към следващия мач :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 04:58 
Аватар

а бе аре стига с тия Бански старци и баби,идват още мачове и по-спокойно,идва времето и на БДИН ВИДИН!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 13:26 

Отбор: Банско (Банско)
Taka da si dodiem na dumata.Az sam fen na Bansko i do sega ot nachaloto na sezona ne sym izpuskal mach na bansko dori i na gostuvaniqta!!! Prochetoh vsichki vashi mneniq za macha, da az toq mach ne go gledah tova be parviq mach koito izpusnah tai kato rastoqnieto e golqmo! Iskam da otbeleja che prochetoh nqkade Bansko shte vlzia v A grupa (tova e absurt) nikoi ne e kazval che shte se borim za A grupa s tozi otbor vav B grupata vsichki otbori sa ravnostoini i vseki moje da pobedi vseki nezavisimo dali kato domakin ili ne! Tova che sme na parvo mqsto ne oznachava che sme nedostejimi naprotiv tova ni vliqe zle kato vseki ochakva ot lidera Bansko da pobejdavame navsqkade ako pitate men bshe hubavo da zavarshime s vas X da se vidi che ne sme zvezdi, tova che imame 3,4 igracha ot CSKA i ot botev pld, i oshte nqkoi ot otborite v A grupa ne znachi nishto. Taka sega da se varnem na macha v Vidin razbrah che sme imali 1,2 polujeniq i sme realizirali gol nakraq tova e mal shans, i za tova e interesen futbola, vie veche zapochnahte tragedii kato cheli igraete final s Bansko za A grupa! Nie kato padnahme vav Samokov ot rileco s 2;0 i imahme bezbroi polojeniq a te samo 3 i duzpa izmislena im dadoha i gol ot zasada nqma smisal da pravite tragadii mislete za sledvashtite machove koito predstoqt pred vas i igraite mach za mach i dokajete che ne naprazno ste vav B grupa vleznali. Az vie jelaq uspeh naistina makar che vie ni psuvate i ni narichate pomaci i tem podobni nqma zn, pojelavam vi uspeh v predstoqshtite machove i vqrvam che shte uspeete da stypite na kraka. USPEH

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 13:35 
Аватар

ами благодаря благодаря :D само че в тоя форум на Бдин не е като при вас да пишеме на латиница ...
а колкото до мача садията маикаму да еба ви подпря леко ..но както и да е минало заминало доволен съм от играта на отбора макар че има още какво да се желае

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009 15:03 
Аватар

И аз поздравявам пичовете от Банско-заслужили са си доброто място в класирането.
а тва с обидите го има във всеки футболен форум,всеки пише глупости.
Айде успех и на вас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009 23:09 

Отбор: Литекс (Ловеч)
вижте гола на банско след 10 мин

http://vbox7.com/play:e38b78f7

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2009 00:51 
Аватар

Клипа ми върви мн зле,един кадър седи по 10 секудни и постоянно цикли?В моя телевизор ли е проблема?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2009 09:35 

Не е само при теб така. Има разминаване на звук и картина, така са всички клипчета на ivan007, ама по добре е без нищо....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Целим се за медалите в Банско
Форум: Зимни спортове
Anonymous 27349 13 Фев 2007 14:07
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9963 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34854 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6319 05 Сеп 2007 17:41
от vd
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин)
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
berkov 17042 10 Сеп 2007 11:25
от dorostol2003