bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 16:45

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:34 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
ang70 написа:
Как па с такива отбори все банички, тутманици идват....с Вихрен, Ангелов, сега пък тоя...

за да са сигорни,4е няма да ги треснем,ако копелето верно не свири 50:50 ще го млатна отгоре с нещо. :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Банско
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:37 

а бе този баничката съвсем не е случайно сложен разберете трябва да се каже на жоро, цецо и другите умници да се вземат някъкви противодействащи действия докато не е станало късно.
тези македонци имат лобита навсякъде сега са се помислили за велики и са поръчали съдията сигурно са му осигурили новогодишните празници в някой хотел за 5-6 дена за 5-6 човека сигурация. аз ще се опитам да пусна мухата на сашо диков, но ръководството трябва да не стои а да мисли противодействие разберете футбола в бг е в мафиотски ръце и срещу тези боклуци само със сила трябва да се действа!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:37 

To ako си е писано да ги бие ще ги бием, па ако ще не баничка да свири, ако ще и софийска да е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 23:44 
Аватар

Нека се опита тази баничка да се прай на интересен и ще ми кипне и ще слезна и ще го пребия.Е сега ако се изгаврат с нашият отбор вече край ще го пишеме умрел,чесно съдийство иначе майката ще му ебем !!!!!! :redcard: :redcard: :redcard: САМО БДИН (ВИДИН) !!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 01:38 
Аватар

така е съгласен съм :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 05:00 
Аватар

Сега,добре е че сте се нахъсали,но не ни е това мача на годината!нека да играеме добре,майната му на съдията и да не биеме не идва края на света.За мене важно е да има дуж,желание,спортна злоба и хъс в отбора,да биеме врачаньете и да почнеме да тупаме по-посредствените отбори.
Тия уж са фаворити в нашта група,срещу тях каквото и да направиме е само в наш плюс-паднеме ли е съвсем нормално,точките са само престиж.
САМО БДИН АЛЕ АЛЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 13:47 
Аватар

achovd Според теб за да има желание и хъс за игра е нужно правилно отсъждане на ситуацийте но това ако го няма момчетата ще се сринат ако ги спъват винаги когато правят добра атака или голова ситуация ако се спре,просто на мача с Видима много се ядосах какви беха тези глупости какви беха тези засади,те съдийте нарочно правеха така,това ще го потвърди и един пишлигар на 10 години,това не беше съдийство а пълна гавра с Бдин. Неможе така това не е нормално а тия съдий ако си мислят че ще дойдат във Видин и ще си правят какво знаят много се лъжат,ще ядат бой като нищо,Бдин е Бдин и е наш отбор,отбора на град Видин и ако някой спокойно приема да си играят с нас аз не желая да съм от тези.Ще се свири чесно иначе да го мислят и то сериозно да го мислят. Иначе за мен мача е или Х или 1-ца (моя преценка) просто не виждам как отбора на Банско ще дойде и ще ни победи,немислимо е защо ли ? Ами защото ги би един от новаците Ботев (Враца) (Поздравявам ги защото сме си наши хора и трябва да се защитаваме и да доказваме че нашето дерби е истинско 100% -тово иживяване) и това е тожко за отбор като Банско който има мераци за А група (Нема шанс да влезнат в А група :lol: ) и това означава че малко или много са в криза и трудно ще се отпушат и ще треперят във Видин,и сега е момента да покажем че несме нещо по малко от Септември (Симитли) (които правят хубав прогрес в групата) и че имаме силите да бием Елитното отборче на Банско. Хора призовавам ви всички събота на стадиона време е да влезем в групата в истинският и смисал на думата с гръм и трясък и да САМчКАМЕ ТЪПИТЕ ГОВЕДА ОТ БАНСКО, Само Бдин (Видин) !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 15:31 

Враца биха Академик Сф, Банско падат от Самоков и Академик, правят хиксове на Ботевград и Сандански и бият в Гоце Делчев. Това са им мачовете като гости. А и паднаха в Етрополе за купата. Не знам на какво дължим честа да ни пратят международен рефер, Банско не е сигурен в победата май или целта е друг отбор да се качи на върха, тогава съм съгласен. Стига са свирили от рода 70-30 % срещу БДИН във Видин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 15:33 
Аватар

и аз много искам да ги биеме,щото после ще натрупаме по голямо само4увствие за ма4а на севера с ботев.но наще трябва мн. да внимават и да сведът грешките до минимум и да ги излъжем на някоя контра щото ги правим мн. добре е от време на време ни завършващия пас не добър ама караи да върви.........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 15:34 
Аватар

абе и аз се 4удя за къв са пратили тоя киек да ни свири ма4а,да нее някво дерби с тия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 16:43 

проблема е че макетата искат да вземат мача на всяка цена, усещат че при нас нещата са на подобрение и затова са мобилизирали международен съдия. този е много корумпиран и ще кара нова година на планина. затова трябва контра мерки телевизии да има поканени футболни хора които не са от кръга на банско. май че банско са сателити на цска така че хора от левски трябва да се поканят макар че парите нямат цвят и мирис някой чорбари също могат да свършат работа ако се навият да ни лобират. без лоби и сателитни обвързаности няма да стане. жоро трябва да намери покровители от софия демек батювци.
иначе сами без пари, без сериозна подготовка и без 2-3 класни стари кучета не става, като прибавим и грешката с кръстанов работата е на кантар с този мач можем да се отласнем от дъното, затова в събота всички на мача!
успех на бдинци!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 17:23 

Отбор: Ботев (Враца)
Май всички прихващате от тоя умствено изостаналия...какви телевизии ще каниш, какви левскари, какви лобита...кой го ебе за Бдин Видин - НИКОЙ! Кой го ебе за Ботев Враца - НИКОЙ! Да сте видели отбор от Северозапада скоро да е имал някакво лоби някъде? Локо Мездра влязоха с много пари и чак тогава, за да се задържат взеха фигурата Бачев. Монтана - пак много пари! Говорите глупости само и не знаете и вие какво правите! Пишете до медиите, излезте с декларация - няма човек, който ей така заради сините си очи да е пробил мафията, ВИНАГИ се започва от четвъртата власт...останалото са си ваши празни приказки и седене пред компютъра...а за някои говорене в трето лице за себе си!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 17:24 
Аватар

еми то и при нас маи нещата стоят така или вси4ко или нищо,да но им покажем на тия надувковци как се играе тук...т.е. идваш за да загубиш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 20:44 
Аватар

Мастъра е прав,кой го ебе за Видин и Враца?
затова аз приканвам по-кротко и ако паднеме да не се правят трагедии.Имайте реални очаквания,все пак тия са фаворити в групата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 21:39 

И като са фаворити кво. Стига да не стане като със Сандански съдията да свири дузпа срещу БДИН още в самото начало. И тия от Видима бяха фаворити, а едвам издрапаха хикса. Всички в атака и по пет на нож. Бдинци-Лъвове,Титани! Наша слава всепобедна, що се носи от Балкана и до хижата последна. и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Ное 2009 22:00 
Аватар

Абе ще видиме колко е международен съдия,ако го е кеф да си събира зъбите пак ще говорим,ей сега вече съм се нервирал и ще видим какво ще стане на мача в Събота,нека да има късмет да не свири чесно пък ще видим кой го ебе за ВИДИН И ВРАЦА и кой не го ебе,писнало ми е от ПУТКИ СЪДИЙ и ми е писнало от тази продажна проста работа,верно е че сме в България ама това е Видин и малко трудно ще си правят мръсните игри.Аз бях с коментара до тук другото ще го видим на терена и всички нека бъдем на стадиона да покажем кой е Бдин (Видин) !!!!!!!!!!!! Бдинци ЛЪВОВЕЕЕ ТИТАНИ !!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 01:29 
Аватар

pisha na latinica zashtoto pisha ot telefona vidinskia ti samo govorish toq shte si sabira zubkite onq shte si sabira zubkite kakvo gi sabirash v neta samo kato idesh na stadiona sedish na 50m ot horata strah li te e kakvo i stiga si pisal gluposti pobedi hiksove zashtoto ti se smeqt horata nishto lichno ama zemi misli predi da pishesh !!! ae s zdrave

КИРИЛИЦА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 01:47 
Аватар

Не не ме е стах просто седя по в страни защото съм с приятелката ми и не е нужно да се бутам при останалите,а относно зъбките може да ти се струва че си говоря а и теб това не те засяга и ако имаш нещо кажи за мача а не ми обяснявай кво правя и кво не правя,ебати тука секи се чуди как и с какво да се заяде,много сте ми интересни просто нямам думи,и ще те помоля да не ме коментираш повече защото твоето мнение е излишно спрямо мен,ако има нещо кажи за мача ако не с здраве както казваш !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 02:02 
Аватар

petarcho невиждам закво ми пишеш тези работи,време е да се разбере че тук във Видин не може да се базикат с нашият отбор,ти не си ли на същото мнение ? Трябва да се докажем и като публика и като отбор това дали седя на 50м от хората или не не ме прави по малко фен от вас нали се сещаш и е нормално да се ядосам на съдийте защото предполагам си видял какво стана с мача в събота как ни резнаха съдийте жестоко,пиша за победа или равен защото имаме шансове и играем супер но все нещо не ни достига,не пиша глупости а това което мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 02:18 
Аватар

I aZ pi6a ot gsma si,za koeto se izvinqvam.ako nie ne mislime fenovete za pobeda na lubimiqt ni otbor togava ima li smisul izob6to da hodime na stadiona.vse pak 6te ima li agitka za tozi ma4 daite da napravime ne6to,4e ne ostana vreme

КИРИЛИЦА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 12:09 
Аватар

Снежни преспи паникьосаха Банско

Тимът се готви в Добринище, пази терена на стадион "Свети Петър"

Падналият сняг в Банско хвърли в ужас треньорското ръководство на тима. От началото на седмицата отборът не може да се готви нормално за предстощия мач с Бдин заради снежните преспи по игрището. За целта треньорът Красимир Манолов премести заниманията в Добринище, но и там положението е същото.
- Тренировъчният процес протича ненормално. И в Банско, и в Добринище на терените има по 25 сантиметра сняг. Предпочетохме да запазим този на стадион "Свети Петър", където се провеждат официалните ни срещи. Така всеки ден пътуваме по шест километра, за да тренираме - оплака се Манолов.
В групата за мача с Бдин ще се завърне Николай Бойчев, който бе повален от грип.
- Наблюдавахме видеозапис на двубоя на видинчани срещу Чавдар. Всички футболисти се убедиха, че последното място на Бдин не отговаря на неговите възможности. Ще ни бъде тежко, защото отборът от Видин няма победа и ще търси такава на всяка цена. Това според мен се дължи на липсата на опит и късното им включване в групата. В почти всички мачове до момента те повеждаха в резултата, но все не успяваха да се доберат до краен успех.

тези дали нещо се гъбаркат с нас или и те разбраха 4е ще берат ядове с нас........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 14:43 

този Webmaster Vratza от враца иска да ни противопостави феновете на бдин, но предлагам да му отговорим след мача с ботев враца с резултат като аргумент
а ти сладур не се изевявай в този форум моля те!!! разбрахме те че си професор по всички въпроси

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 17:39 

Отбор: Ботев (Враца)
Хахаха, умствено изостаналия гого2, ходи си говори в хола с гого1 и бимбо...май са самотни! Аз ще се изЕвявам където искам, защото съм с всичкия си и мненията ми не са разни популистки "новини" от кухнята на отборите, които ти уж все имаш! Аз така и не разбрах ти на кой си фен, защото едната част от мозака ти пише за Бдин като "нашите", а другата като "вашите"!?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 17:54 

Очаквайте изненади в събота!
Мисля че този мач трудно ще го загубим!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2009 20:28 
Аватар

Съгласен съм че всеки мач трябва да се излиза с мисъл за победа!Просто искам да кажа че ако загубиш срещу фаворитите не е проблем,важното е да биеш отборите от твоя ранг.
дано футболистите излезнат психически освободени-тогава сме в състояние да изненадаме всеки!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Целим се за медалите в Банско
Форум: Зимни спортове
Anonymous 27349 13 Фев 2007 14:07
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9963 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34854 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6320 05 Сеп 2007 17:41
от vd
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин)
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
berkov 17050 10 Сеп 2007 11:25
от dorostol2003