bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 17:06

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бдин (Видин) - Банско 0:1
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 00:15 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Дата: 07.11.2009г
Час: 14:30

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 00:41 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Каквото и да кажа ще е много пресилено,но аз като един истински Видинчанин ще кажа 1 точка или 3 точки,сигурен съм че ще земем време е да видят и тия "силните" отбори кадето се водят в тая група как се играе във Видин !!!!!! Айде всички в другата събота на стадиона да покажем на тези "футболисти" кадето паднаха от ЦСКА с 1:0 и вече решиха че са за А група. Имаме сили да ги смачкаме тези прехвалени идиоти,силни сме,имаме потенциала да играем футбол на високо ниво и най важното е според мен че трябва Ангел и Цецко да игаят заедно в предни позиций защото днес гледах мача и най добрите играчи бяха Зоран,Ангел,Цецко и Боби,просто Данчо трябва да залага на тях винаги без да се замисля те са истината за успеха на Бдин който все бяга от нас засега !!!!!!! Иначе този страничния съдия 2-рото полувреме се изложи с тези засади,дигна 9 пъти тоя флаг ебати боклука,нямам думи просто,иначе Данчо си е прав да се ядосва тия садий се ебаваха с нас и ни правиха на нищо,ако не бяха тези садий Видима щяха да си ходят от Видин с поне 4:1 ама както се казваме сички късмета пак не беше на наша страна деба,успех Бдинции ЛЪВОВЕЕ !! Ние сме с вас,давайте смело напред !!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 00:48 

Tия "силните" отбори ги видяхме вече почти всичките и кой ни надигра от тях...никой, сами си бихме предишните мачове. Още малко трябва и ще го отнесе някои "гранд", нека да е другата събота, друго си да е биеш водача на групата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 09:51 
Аватар

първа победа и то над Банско няма да е зле ;)
то в БГ футбола тоя сезон какво ли нестана защо и бдин да не отмакне 3 точки от кандидатите за А група :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 14:44 

Отбор: Ботев (Враца)
Вие що за разнообразие не кажете някой път - тоя мач падаме 100%...току виж сте обърнали късмета! Гответе се за тесли, защото Банско ги гласят за сателит на ЦСКА догодина, а не знам някой да е играл с тях и да е казал, че са кой знае какво! Все пак първия срещу последния е класика, но Банско са си фаворит отвсякъде...каквото и да си говорите вие тук!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 14:58 

Webmaster Vratza написа:
Вие що за разнообразие не кажете някой път - тоя мач падаме 100%...току виж сте обърнали късмета! Гответе се за тесли, защото Банско ги гласят за сателит на ЦСКА догодина, а не знам някой да е играл с тях и да е казал, че са кой знае какво! Все пак първия срещу последния е класика, но Банско са си фаворит отвсякъде...каквото и да си говорите вие тук!

На нас си ни е кеф да бие, какво ще падаме...а и да паднем няма да е за първи път имаме опит. Но отбора се стабилизира леко полеко и мисля че няма да паднем...вие нали биете, радвайте си се там...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Банско
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 15:07 
Аватар

Гениална идея - с пораженчески мисли да обръщаме късмета... :) Тези съвети - в някой друг форум :a006: .
Не ме интересува фаворит или не са Банско - другата събота съм на стадиона, защото момчетата вчера показаха желание за игра, а за мен това е важно. "Сателит на ЦСКА" - допълнителен стимул... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 15:26 
Аватар

с оглед играта от в4ера,ще им бъде много трудно на мафиотите от банско.дано този път доиде пове4ко народ не4е имаше малко на ма4а с севлиево,но ако се понапълни стадиона на ма4а с "лидерите" в групата със сигорност ще им се стъжни,а и както дан4о каза видин ще се се4ат крака,дано и в този ма4 покажеме кво можеме т.е.победа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 15:36 

Tова със сеченето дано да не е в буквален смисъл, със футболни аргументи да...но да се включват секирите....Данчо дано да е гледал днешния мач на бъдещия съперник и да е направил необходимите изводи...тия от Ринг добре направиха че го даваха мача на врачанйе....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 15:50 
Аватар

незнам ние колко ще ги ритаме,но покраи другия отбор дано намажат и съдийте,днес незнам в кои вестник пишеше 4е съдията спаси видима от погром или нещо подобно беше................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 18:34 

Сега е момента да се подкрепи Бдин
Всички на мача и подкрепа от 1 мин до последна мин не като с Раковски да се развикаме чак след 55 мин.
Тези трябва да ги грабваме от 1 мин до края включително и съдиите!
Успех на Бдинци!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 18:58 

Не е във връзка с този мач, ама след като националите играят на 14-ти с някакви, БДИН имат мач във Враца по програма. Дали ще отложат кръговете от А и Б групите тогава и дали няма ние да изиграем тогава отложеният мач с Гоцето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 12:07 
Аватар

Нямам търпение да дойде мача в събота да ги видиме тези от Банско,сигурен съм в нашият отбор че ще вземем поне точка или 3,ако вземем 3 просто това ще е супер и ще бъде много показателно че отбора върви в правилна посока,и имам една молба към всички,фанете и елате на стадиона че това срамота (за тези които се радват на отбора а не идват да го подкрепят) елате да обединим силите на нашият отбор и да покажем кой също може да командва,време е защото до сега са идвали секви отборчета кандидати за директна промоция за А група и съм видял как не са нищо повече от нас АМА ЗНАЕТЕ ЛИ КВО ОЗНАчАВА НИЩООО ПОВЕчЕ ОТ НАСС !! Всички на стадиона без извинения !!!!! САМО БДИН (ВИДИН) !!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 12:09 
Аватар

Само Бдин (Видин) Айде Лъвовеееееее !!!!! :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :party048: :party048: :party048: :party048: :party048: :0066:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 12:38 
Аватар

дано наистина доидат пове4ко хора,защото отборът има нужда то4но от нас,за този ма4 агитка ще има ли?ще е хубаво ако има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 20:52 

а бе къде сте разбирачите които ме хулехте като ви казвах че с този бившия треньор до нова година бдин ще има не повече от 10 точки-
няма значение,
важното е че сега започват да се нахъсват футболистите, падна им и психическото напрежение, играят колкото могат а ние не искаме да са кака и роналдиньо, но искаме да се раздават до последно както срещу видима
сега трябва да ги подкрепим срещу банско, ако сега бием ще останем при професионалистите
в събота всички на мача!!! да не забравяме и Господ да помолим за подкрепа!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 21:16 

Тия Банско са паднали отвсякъде, ще ги подбираме от началото и бой по канчето. То в тая група едни отбори мани мани, то и момците го разбрахе вече, май....айдееееее лъвове, трябва да запървим в събота...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 21:51 

Днес обявиха Данчо Петков е наказан 250 лв. и един мач. Съдия ще е цветан георгиев - малката баничка страшно корумпирано копеле!
За събота - трябва да грабваме съдията от първата до последната минута, но без простотии.
Саната умее да успокои и мотивира момчетата. Само вижте Боби как се отпуска последните мачове, при дебила кръстанов беше смачкан и не само той. Сега се вижда че Бдинци са отбор не банда индивидуалисти.Айде да бием банско че тогава ще видите може и враца да праснем ако ни подценят.
Всички на мача в събота.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 21:57 
Аватар

ми по тая логика ако бием банско трябва да бием иноя вра4ание.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:09 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
gogo2, днес съм говорил с един от играчите на Бдин и знаеш ли какво ми каза?!?!

- Че ако не купим някой и друг играч трудно ще останем в Б група!!!

Относно Кръстанов ми каза ,че доста е наблягал на тичането в което смятам ,че има логика ама като тактик бил пълна нула

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:20 

Трябват ни около 3 -ма стабилни играчи, по един за всяка линия, но сега откъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:21 

а бе Liuby на този футболист му кажи да не се съблича за мача в събота!
а що се касае за кръстанов не го знам кво е правил на тренировките и на разборите а знам от хора работили с него че е боклук като човек следователно той не може да направи колектив а футбола е колективна игра не щанги или тенис. така че той е минало за бдин. а за мача с банско сигурен съм че с този отбор който надигра раковски, рилски спортист, ком миньор и игра не лошо в етрополе ако всички определени за игра са здрави и се хвърлят с единствената цел победа, но умно и постепенно ще бият банско които не са кой знае какво. може би проблема е баничката но ако някой може да предаде на ръководството ако не могат да купят то поне трябва да го неутрализират по някъкъв начин, да поканят момиров или някой фактор да речем боримиров или не знам кой, може сашо диков с екип за да го е срам да бъде брутален.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:24 

Как па с такива отбори все банички, тутманици идват....с Вихрен, Ангелов, сега пък тоя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:26 

a бe в събота говорих с румънеца нападателя той ми каза че не му е дошла жълтата карта аре ако не е дошла някой да отиде до румъния да му я вземе че станахме за смях с тези темпове. поне сърбина внесе спокойствие отзад с рутината си и спокойствието си. прави сте един опорен халф и един нападател са напълно достатъчни за сега. нямаме нужда от много звезди дошли да печелят а малко класа и помощ на тези нашите млади момчета да натрупат малко опит и самочуватвие.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2009 22:30 
Аватар

незнам що не поканят борето да помогне верно на отбора,къде с връзки,къде с акъл,щото маи на жоро му идва доста късно свръзката с главния

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 117 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Целим се за медалите в Банско
Форум: Зимни спортове
Anonymous 27349 13 Фев 2007 14:07
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9963 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34854 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6320 05 Сеп 2007 17:41
от vd
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Горна Оряховица) - Бдин (Видин)
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
berkov 17050 10 Сеп 2007 11:25
от dorostol2003