bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 20:11

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 83 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 17:50 

по слаб отбор не е идвал в Габрово , страничния беше много разговорлив, напсува ни още в 3-тата минута , и въобще това беше едно от най-забавните домакинства ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 18:49 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Някой може ли да каже колко точно публика имаше?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 19:31 
Аватар

видяха се кои са летните фенове а и кво значение има колко точно публика е имало

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 19:37 
Аватар

marto написа:
видяха се кои са летните фенове а и кво значение има колко точно публика е имало

Ако имаш впредвид мен под "летен фен" ще ти кажа ,че нямах възможност да присъствам на мача иначе ходя и зимата.И какво лошо да питам колко публика е имало?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 19:38 
Аватар

много добре знаеш че нямам предвид теб просто има мн хора дето като падне сняг и ги няма никви

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 20:00 

най ме е яд ,че не запалихме огън, щеше да внесе колорит в цялата простотия

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Янтра - Ботев Д.
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 20:02 
hooligan
Аватар

Ам аз ти виках....ама ти......
иначе за мача -добре
за дебеля съдия- поклон

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 20:13 

аз бях зает с безчинства във друг спорт ама иначе браво че сме били и то категорично, така трябва с такива отбори да идват тука и да знаят че падат :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 21:21 
Аватар

Класика за "Янтра" срещу "Ботев" Димово
Автор Светозар Гатев
01 ноември 2009

Категорична победа над хита в Северозпадната „В” група „Ботев” Димово записа отборът на „Янтра” в 12-я кръг на първенството. Габровският тим изигра най-добрия си мач от началото на сезона и се наложи като домакин с убедителното 3:0. Резултатът можеше да бъде и доста по-категоричен, ако не бяха многобройните пропуски пред вратата на гостите. Треньорът на „Янтра” Пламен Илиев направи промяна в схемата на игра, която беше продиктувана от завръщането в състава на капитана Николай Василев. Той обаче не игра на обичайния за него пост - централен бранител, а беше изнесен в предни позиции. Василев действаше като офанзивен полузащитник, зад единствения чист нападател Ивайло Иванов. Така Илиев подсили халфовата линия с още един, при това много опитен играч, и „Янтра” това доведе до категорично превъзходство на „Янтра” в средата на терена. Имаше и още две промени. Павел Велчев беше върнат като краен бранител, а пред него, по десния фланг, действаше борбения Ивайло Христов.

Първата голова ситуация в мача дойде в 19-та минута. Ивайло Иванов се освободи добре от бранител и влезе в наказателното поле, но се забави със завършващия удар и топката му беше отнета. Две минути по-късно играчът с номер 8 в състава на „Янтра” изработи пряксвободен удар на три-четири метра пред наказателното поле на гостите. Зад топката застана Ники Василев, който с майсторски шут я заби неспасяемо в горния ляв ъгъл на врата за 1:0. Попадението даде необходимия импулс на домакините и до края на полувремето те бяха пълни господари на терена. Положенията пред вратата на „Ботев” пък се заредиха едно след друго. В 23-та минута Светлин Иванов направи чудесен пробив от ляво и стреля в долния десен ъгъл, но вратаря на „Ботев” - Здравко Милчев, успя да избие. При последвалия ъглов Денис Гинев сложи топката на главата на Марто Ангелов, който пък от малкия пеналт засече над вратата. В 28-та минута и Ивайло Иванов направи невероятен пропуск. Нападателят беше изведен зад защитата на гостите, но прибързано опита да прехвърли излезлия напред Здравко Милчев и изпрати топката в страни от вратата. Гостите се отчетоха само с един точен удар, в 40-та минута от пряксвободен, който беше избит от стража на „Янтра” Станислав Станчев.

В първите минути на втората част футболистите на „Ботев” се опитаха да упражнят натиск и евентуално да върнат попадението. Мераците им обаче бързо бяха охладени от Светльо Иванов. Нисичкият бранител на домакините се разписа с глава, след асистенция на Ивайло Христов, и покачи на 2:0. След още 10 минути дойде ред и на Ивайло Иванов. Младият татко най-после осъществи огромното си желание да вкара гол във вратата на „Ботев”, след което с жестове показа, че го посвещава на своята новородена дъщеричка Ива. За отбелязване е, че пасът към Ивайло беше дело отново на Светльо Иванов, който изигра много силен мач. В минутите до края „Янтра” можеше да реализира и още две попадения. В 72-та Ивайло Иванов засече с глава перфектно центриране на Радо Гутев, но ударът му мина над вратата. В 81-та минута пък Александър Петров изчисти от голлинията шут на Ники Василев.В края играчите на „Ботев” направиха две добри атаки и бяха близо до почетно попадение, но Станислав Станчев със страхотни намеси не им позволи да го реализират. Срещата беше много коректна, а реферът Илиян Капарашев показа само един жълт картон, на Дамян Кънев.

„Янтра” игра в състав: Станислав Станчев, Павел Велчев, Дамян Кънев, Калоян Илиев, Светлин Иванов, Йвайло Христов (70` Радослав Гутев), Мартин Ангелов, Теохарис Ракидзис, Николай Василев (82` Пепи Лятуу), Денислав Гинев, Ивайло Иванов (72` Сашо Маринов)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 21:53 
Аватар

http://www.sport-gabrovo.com/index.php? ... tail&id=49 видео от мача!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 22:39 
Аватар

Браво на нашите за играта,не можаха да ме ядосат нито един път:)На репортажа нищо не е спестено,даже и двете положения на Димово накрая са показани.Между другото евала на гостите,че се опитаха да играят,а не да се затварят или пък да ритат.Абе с две думи-хубав мач!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2009 23:06 

Така беше

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 10:31 

Абе май ние сме най непредсказуемия отбор. Когато всички си мислим, че мача е загубен, нашите бият с по три гола разлика и изпускат още толкова. И въпреки всички негативи досега, ако погледнете прогнозите ще видите, че май само аз прогнозирах победа и бях близо дори до точния резултат. Не знам вече какво да си мисля. Имаме ли шансове за нещо или не?! Наистина съм озадачен. Един мач играем много добре, а в следващия сме трагични. Въпреки това, ще продължавам да съм оптимист, докато и на теория не изгубим шансове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 10:36 
Аватар

И на мен също ми хареса мача . Имаше един отбор на терена и това беше отбора на Янтра ! Имаше много полужения за гол пред вратата на гостите . Вкараха 3 гола . И 3-те бяха красиви . Хубав мач за студеното време което беше и за групата във която сме !

Само Янтра1919 !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 11:45 

Отбор: Локомотив (София)
Вижте класирането преди изиграването на тези кръгове и ще се сетите защо не е учудващ резултата. Аз също не бях обърнал внимание, но сега се сетих.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 12:07 
Аватар

Ashikov написа:
Вижте класирането преди изиграването на тези кръгове и ще се сетите защо не е учудващ резултата. Аз също не бях обърнал внимание, но сега се сетих.

Я разясни ,че не мога да намеря класиране за предишните кръгове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 12:19 

Групата тази година е изключително равностойна. Всеки може да бие всеки, но не всеки иска да завърши първи. Димово при победа вчера, заставаше на точка зад първия. Това от една страна не е лошо, защото могат да изкарат някой лев от лидерите като им продадат мачовете, но хората се застраховат. Разбира се не умаловажавам победата на янтра и не смятам, че и без тези сметки янтра могат да създадат много положения и да бият, напротив. Просто и това е вариант, защото Димово определено не са играли на макс. Естествено може и да не е това причината.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 12:35 

Пич знаеш ли още колко мачове има до края, а ти ми казваш че Димово паднали за да не излезнат на второ място. Е наистина не разбирам логиката. За мен това са глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 12:53 
Аватар

Здравко заради онова дето направи на мача с Никопол ли вече не е титуляр?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 12:58 

Кръгове има, но по добре загуба от Янтра Гб, от колкото от алмус бийр сталийска махала. Естествено и Димово не са непобедим отбор, че да трябва да пускат на някого. Просто е факт, че не са излезли абсолютно мотивирани за победа, но като цяло групата е много равностойна. Като изключим Павликени, вс останали отбори могат да бият всеки и да паднат от всеки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 13:04 

Може и почивка да са му дали от психологична гледна точка. Иначе заместника му Станчев се справи повече от добре с малкото опасности пред вратата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 13:15 

Ashikov написа:
Кръгове има, но по добре загуба от Янтра Гб, от колкото от алмус бийр сталийска махала. Естествено и Димово не са непобедим отбор, че да трябва да пускат на някого. Просто е факт, че не са излезли абсолютно мотивирани за победа, но като цяло групата е много равностойна. Като изключим Павликени, вс останали отбори могат да бият всеки и да паднат от всеки.

Извинявай, но пак не можа да ме убедиш. Всеки малък отбор, играе за да запише някакво постижение в историята си. От Димово също не биха отказали поне един кръг да бъдат на второ или първо място, за да имат с какво да се похвалят след години, а защо не и да зимуват на едно от двете места. Това не значи, че ако искат накрая няма да са на осмо или девето място. Според мен логиката ти не е уместна след показаната игра. И с просто око се вижда, че Янтра е най-непредсказуемия отбор. Бием и падаме точно когато никой не очаква.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 14:29 

пълни простотий , как ще дойдат да паднат щото да не завършат първи , я виж дето дряново нямат пари да идат до борован и плюс това имат и счупена ръка и са на второ място.как ше дойдат да паднат нарочно , нали тея имат премий да не мислиш че ги интерисува на кое място са , никой не е казал ,че като си първи насила ще те вкарат в б-група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 15:06 

Точно така. Дори има и един пример. Преди няколко години Доростол станаха първи в Североизточната В група и се отказаха от правото да играят в Б група. Така че не знам защо им е на Димово да падат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009 19:04 
Аватар

абе мани дадоха се и след туи 5 минути вратаря им стоя на колене и не искаше да излезе от стадиона!!! Янтра направиха силен мач това е факт, а господина от винарските изби да не прави заключения без да е присъствал

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 83 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90414 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 206979 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 237890 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45878 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Ботев срещу другите!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 833 01 Ное 2006 03:23
от r.h.