bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 21:55

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 08:23 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
http://www.sport-gabrovo.com/index.php? ... tail&id=46 Видео от мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ЯНТРА - Никопол
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 08:36 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
За никаква Б гр. не се борим. Мънчев може да е всякакъв, но не е глупав. Много добре си дава сметка, че с този състав и финанси нямаме място в по горна група. Едва ли някой от вас иска да сме на мястото на Бдин или Белите орли. Колкото до обещанията и приказките, разбира се че ще кажат "гоним Б гр." ние все пак сме Габрово. Те и на Герена се борят за титла и купа, но реалностите са други :razz: Незнам как ги изчислявате тези бюджети при условие, че няма никаква прозрачност в клуба /поне не публична такава/.

Този сезон е отписан, просто обиграват състава. Ясно се виждат вече хората, които нямат място в Янтра, но лично аз ще изчакам края на есенния полусезон да коментирам...

п.п. Колкото до Ботев /Димово/, преди мача им с БТрявна ги засякох на Български извор и ми се видяха 17-19 год. келеши с различни анцузи на отбори. Нещо като пътуваща циркова трупа - много ми е интересно как ги постигат тия резултати...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 08:55 

Отбор: Левски (София)
Не съм го гледал, но може да запишем за статистиката поредното срамно петно в 90-годишната история на габровския футбола - след като на отбора на Никопол иравняваме в Габрово в последните секунди

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 10:10 

И не си лъжете акъла, че обиграваме отбор за догодина, с който тогава да гоним влизане в Б-група. Просто обиграваме играчи за Севлиево и други по-заможни отбори. Навярно г-н Мънчев съвсем не е глупав - който малко блесне с играта си веднага ще бъде продаден, а за обществеността ще бъде обявено, че на младия талант не бива да се пречи на развитието му. Разбира се не в Габрово, а в някой платежоспособен клуб - това е бизнеса на г-н Мънчев във футбола, с едната да дава а с двете да взема. А вие чакайте обигран и силен отбор за догодина. Отбора ще е съставен от каквото е останало след разпродажбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 10:18 

янтра гб написа:
За никаква Б гр. не се борим. Мънчев може да е всякакъв, но не е глупав. Много добре си дава сметка, че с този състав и финанси нямаме място в по горна група. Едва ли някой от вас иска да сме на мястото на Бдин или Белите орли. Колкото до обещанията и приказките, разбира се че ще кажат "гоним Б гр." ние все пак сме Габрово. Те и на Герена се борят за титла и купа, но реалностите са други :razz: Незнам как ги изчислявате тези бюджети при условие, че няма никаква прозрачност в клуба /поне не публична такава/.

Този сезон е отписан, просто обиграват състава. Ясно се виждат вече хората, които нямат място в Янтра, но лично аз ще изчакам края на есенния полусезон да коментирам...

п.п. Колкото до Ботев /Димово/, преди мача им с БТрявна ги засякох на Български извор и ми се видяха 17-19 год. келеши с различни анцузи на отбори. Нещо като пътуваща циркова трупа - много ми е интересно как ги постигат тия резултати...

Чак 17-19 годишни Димово не са, почти всички са бивши играчи на БДИН и имат доста мачове във В група. Не са толкова боси във футболно отношение, за В група стават. Това, че са били Горна не е чак такава изненада, като се има впредвид, че може да са играли и за някоя чужда премия. Те Горна не можаха да бият и Белоградчик, които са по-слаби от Димово.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 11:20 

Ra4o Kova4a написа:
И не си лъжете акъла, че обиграваме отбор за догодина, с който тогава да гоним влизане в Б-група. Просто обиграваме играчи за Севлиево и други по-заможни отбори. Навярно г-н Мънчев съвсем не е глупав - който малко блесне с играта си веднага ще бъде продаден, а за обществеността ще бъде обявено, че на младия талант не бива да се пречи на развитието му. Разбира се не в Габрово, а в някой платежоспособен клуб - това е бизнеса на г-н Мънчев във футбола, с едната да дава а с двете да взема. А вие чакайте обигран и силен отбор за догодина. Отбора ще е съставен от каквото е останало след разпродажбата.

Незнам ама аз ако съм собственик на по-заможен отбор с някакви цели , никой от сегашния ни отбор не би ми грабнал окото , те ги е страх от топката тука на собствен терен срещу някакви ботушари , дето са се събрали 3 дена преди първенството , къде ще ходят да играят професионален футбол , дето отборите играят за пари ......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 22:54 

Yantra Fan 1919 написа:
Аз бях един от най-големите поддръжници на отбора в този му вид, но сега вече ми дойде до гуша!!! Как може да се борим за първото място, като не можем да победим у дома посредствен отбор като Ситомир?!

Аз като ти разправях че в тоя отбор няма и грам футбол ти се дръвчеше. Сега дойде ли на нашата - а ми разправяше че нивото било такова щото феновете били незнам си какви. Вчера ако беше на стадиона щеше да си скъсаш нервите - да играеш цял мач на контраатака срещу някаква сбирщина и то насред Габрово!!! Това отбор ли е?
Айде със здраве приятелю.
А аз май вече сериозно се замислям дали да си троша нервите с този отбор в този му вид. Май мача с Никопол ми беше последен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Окт 2009 23:57 
Аватар

Hitmen написа:
Аз казах ли ви, че ще се борите за равен.
Янтра - Ситомир 2:2 :ole:

Абе ти нашите ги остави,не могат момчетата и това е.Качества ли нямат,или треньора не може да ги накара,незнам.Ама вие на тая голяма врата,що играете без вратар не мога да разбера!Тоя плондер клатеше циците,като женичка,когато тичаше.И между другото искам да ти кажа,че както никой не избира родителите си,така и никой не може да избере къде и кога да се роди.Ти и пощата сте единствените в никопол,които имате интернет,и все пак това не ти дава право да се разлепяш наляво и надясно и да агитираш хората за просперитета на белене.Хайде със здраве и стига драска глупости в нашия форум,защото,като гледаш темите и мненията има достатъчно хора,които да се изявяват.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009 02:52 

emodraganov написа:
Yantra Fan 1919 написа:
Аз бях един от най-големите поддръжници на отбора в този му вид, но сега вече ми дойде до гуша!!! Как може да се борим за първото място, като не можем да победим у дома посредствен отбор като Ситомир?!

Аз като ти разправях че в тоя отбор няма и грам футбол ти се дръвчеше. Сега дойде ли на нашата - а ми разправяше че нивото било такова щото феновете били незнам си какви. Вчера ако беше на стадиона щеше да си скъсаш нервите - да играеш цял мач на контраатака срещу някаква сбирщина и то насред Габрово!!! Това отбор ли е?
Айде със здраве приятелю.
А аз май вече сериозно се замислям дали да си троша нервите с този отбор в този му вид. Май мача с Никопол ми беше последен.

Приятелю, съгласен съм с всичко казано от теб, с изключение на това с феновете. Просто мнението ми беше, че или трябва ходим да подкрепяме отбора или да не ходим въобще. Не искам отбора да бъде освиркван и псуван. Има и други форми на протест. Например: оставяме транспаранти и си излизаме. Дано да си съгласен с мен. Айде със здраве.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009 03:52 
hooligan
Аватар

Предлагам да опънем плакат '' Батков в Янтра '' и да не ходим повече на мачове.

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009 05:33 

След като преди малко гледах репортажа от мача, съм на мнение че отново играем добре, но както и в предишните мачове правим много пропуски в нападение и груби грешки в защита. И двата гола според мен са по вина на иначе нелошия вратар Здравко Тодоров. И все пак още мисля, че има светлина в тунела, но без опитни играчи които да поведат по-младите няма как да стане. Призовавам ръководството да се замисли как ще изглежда отбора след зимната пауза и да даде ясен отговор на въпроса, кога отново ще можем да играем решаваща роля в Б група?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009 06:36 
Аватар

зимата ще дойдат и опитните играчи!всички който са в дряново ще се върнат.
Втория полусезон ще избием рибата и ще станем първи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009 09:48 

те не ги искат къде ще се връщат ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Окт 2009 10:32 

Yantra Fan 1919 написа:
След като преди малко гледах репортажа от мача, съм на мнение че отново играем добре, но както и в предишните мачове правим много пропуски в нападение и груби грешки в защита. И двата гола според мен са по вина на иначе нелошия вратар Здравко Тодоров. И все пак още мисля, че има светлина в тунела, но без опитни играчи които да поведат по-младите няма как да стане. Призовавам ръководството да се замисли как ще изглежда отбора след зимната пауза и да даде ясен отговор на въпроса, кога отново ще можем да играем решаваща роля в Б група?!

И аз го гледах току що - репортажа лъже. Извадени са няколко положения но в по - голямата част от мача се играеше пред нашето наказателно поле а ние правехме от време на време по някоя контра.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009 17:30 

Възможно е. Не претендирам да съм прав, но все пак сме имали и много чисти положения. Няма значение пред коя врата се е играло. И с риск да се повторя, отново призовавам ръководството да се замисли как ще изглежда отбора след зимната пауза и да даде ясен отговор на въпроса, кога отново ще можем да играем решаваща роля в Б група?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009 17:38 

На майка ти в устата але але картача гнило лайно ще му го набием в гъзааа ляля ля

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009 17:38 

kartacha написа:
Никопол, оле, оле! Никопол шампиони!

ХАХАХА... Абе ти май трябва да се прегледаш!!!
:020: :020: :020:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009 20:05 
Аватар

Yantra Fan 1919 написа:
И с риск да се повторя, отново призовавам ръководството да се замисли как ще изглежда отбора след зимната пауза и да даде ясен отговор на въпроса, кога отново ще можем да играем решаваща роля в Б група?!

Ти още ли се заблуждаваш, че "ръководството" го интересува как ще изглежда отбора, още повече пък да се интересува от становището на феновете

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2009 20:34 

Да вземе Зарко след края на полусезона да покани Мънчев на публичен диспут със любителите на футбола.И те да му зададат въпроси които ще разкрият абсолютно всичко иняма да има догадки.Да каже Президента от.......до и ние да му задававаме всякъкви неудобни въпроси от.........до.Да видим обещанията и след това оправданията.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009 08:13 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
akademik1 написа:
Да вземе Зарко след края на полусезона да покани Мънчев на публичен диспут със любителите на футбола.И те да му зададат въпроси които ще разкрият абсолютно всичко иняма да има догадки.Да каже Президента от.......до и ние да му задававаме всякъкви неудобни въпроси от.........до.Да видим обещанията и след това оправданията.........

края на полусезона наистина е краен срок някой да каже какво става с Янтра.........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009 19:21 
Аватар

Момчета лично според мене отбора на Янтра няма да варви до като тасос не се отегли от отбора.Колко години е в Габрово какво е направил за града и за футболния отбор какво е направил за школата?Аз ще ви кажя нищо не е направил.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009 19:45 

ами те хората дето са от габрово нищо не са направили , а какво остава за хора дето са дошли от немай си къде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009 19:50 
Аватар

А какво точно пречи той в момента? не се заяждам питам защото незнам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009 19:55 
Аватар

казвам че това мнение е мое.Спорет тебе марто какво в направил тасос до момента за Янтра.Значи аз бях в школата на Янтра и може да ти кажя че тасос не е дал лев за школата нали се пак от там трагва един голям отбор от школата.Само знае да краде.Още колко случки знам ама не са за разправяне тука не е мястото.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2009 20:07 
Аватар

не наистина незнам за това питам и аз да съм и аз нямаше да дам собствените си пари ако не получавам нищо насреща!не мислиш ли,че е така ? и гърците са виновни но не забравяме ли и общината?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113347 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18775 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51755 11 Мар 2007 00:54
от parmalat
Преглежда непрочетените мнения Янтра-Спартак(Койнаре)
Fabio_Cannavaro 22641 14 Мар 2007 00:35
от parmalat
Преглежда непрочетените мнения Ботев(Враца)-Ситомир(Никопол)
vankata 38015 11 Мар 2007 20:20
от r.h.