bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 17:28

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Трябва ли този отбор да има аитка или не и защо?
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009 23:31 

Понеже започнаха да се пускат най - различни теми и аз ще пусна една. Та трябва ли туй чудо да има агитка или не и защо?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009 23:42 

аз смятам ,че този отбор не може да има агитка поради простата причина че на стадиона са единствено хората извън групата за мача ,на ръководството приятелите ,бащите,майките,някакви гаджета дето използват приятното време да си разходят кучето из стадиона, някой от старите фенове заебаха като отидоха да учат на някъде си , други пък заминаха да викат за Балкан Плачковци и републиканец царева ливада и единствен киро обикаля от единия край до дръгия и се опитва да създава някакъв отчаян смут

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009 23:43 

Ами ако има хора, които милеят за отбора би трябвало да има така наречената "агитка". Ама като гледам май повече се заяждаме, отколкото да подкрепяме. Жалко, но не за нас а за отбора.

:f25: :002: :f25: :002: :f25:

ЧАРДАФОН ГАБРОВО ЗАВИНАГИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Трябва ли този отбор да има аитка или не и защо?
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009 23:51 

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Аз единствено съм навит да се проявим отново втория кръг на пролет в Трявна, иначе да не се чува, никва агитка докато не си оправят бакиите-бойкот.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2009 23:51 

то агитка има и сега оттатък чужбинеца огласява целия стадион и си нахлува когато си иска , ама дори и той не е на централната трубуна където , ако викаш , всички останали те гледат странно , понеже викаш някви си работи на висок глас и то на стадион , където е недопустимо , казвам тука работата е толкова закърняла че понякога имам чувството че и реката ще спре да тече

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 00:13 

Знаете ли, всеки обвинява ръководството и се обявяват някакви бойкоти, а всъщност нивото на отбора ни е като нивото на НАС ФЕНОВЕТЕ. Не може постоянно да се упрекват играчи, ръководство и прочие, и да си оставме най-разединения отбор в България.

Аз заставам зад играчите и ръководството, пък който иска да ме плюе.

ЧАРДАФОН ГАБРОВО ЗАВИНАГИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 00:16 

играчите изобщо нямат вина за цялата работа, то се вижда че се мъчат ама толкова си могат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 00:25 

Абе момче спри да плюеш по феновете бе. Феновете ли да слезнат долу и да играят. А да ти кажа честно с или без фенове тези футболисти по-можещи няма да станат. За това и пуснах темата - защото ми е интересно какво мислят всички.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 00:40 

emodraganov написа:
Абе момче спри да плюеш по феновете бе. Феновете ли да слезнат долу и да играят. А да ти кажа честно с или без фенове тези футболисти по-можещи няма да станат. За това и пуснах темата - защото ми е интересно какво мислят всички.

Не мога да те разбера тебе. АЗ НЕ ПЛЮЯ ФЕНОВЕТЕ, ЗАЩОТО И АЗ СЪМ ТАКЪВ!!! Но казвам, че докато не се обединим няма да имаме отбор в Б група. Ти мислиш ли, че футболистите не усещат напрежението сред нас?! Кога ще застанем всички зад отбора и ще ги подкрепим кой както може??? И накрая ще кажа, че обединение трябва да има първо сред феновете и едва тогава може да се говори и за обединен габровски отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 10:24 

феновете изобщо нямат отношение към това дали ще влезем или не, ако ще и само зарко да е на стадиона да снима пак може да се влезе в Б група естествено трябва да се наливат пари и да има добри футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 10:33 

georgi1919 написа:
феновете изобщо нямат отношение към това дали ще влезем или не, ако ще и само зарко да е на стадиона да снима пак може да се влезе в Б група естествено трябва да се наливат пари и да има добри футболисти.

Това е най - точното мнение до тук от цялата тази говорилня по всички теми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 10:45 
Аватар

Според мен този отбор трябва да има агитка ! Защо , веднага ще кажа !
Защото миналата година подкрепяхме циркаджия като Гичето , възрастен футболист като Кирилов (нямам нищо против него даже много го харесвам и много пъти е спасявал Янтра но е на години ) и мързеливи , все недоволни , мрънкащи , много запиващи по дискотеките ! Знаете ги много добре няма какво да ви обяснявам повече !
А защо не искате да подкрепяте един млад отбор пред който има бъдеще , който сега се изгражда ?
Тази година имаме ръководство , треньор който извършва единствето тази функция ! И сега се плаща редовно на играчите ! И се раздават до края на мача ! А не като миналата година поведем със един гол и започват да лежат по терена ! И мислят , че са си свършили работата ! Също така имаме цел пред нас ! Те са я поставили и вярвам , че ще се помъчат да я постигнат ! Аз мисля , че тази година е пъти по-добра от миналата ! И на мен ще ми бъде много по-приятно този отбор пък и си мисля , че и на футболистите ще им бъде по-приятно да имат агитка зад гърба си !
Не съм съгласен със теб georgi1919 , феновете винаги имат отношение и винаги се дава отражение върху играта ! За това тази игра е велика заради тази връзка между играчи и фенове ! Ако феновете или футболистите не стават нещата няма да станат , но ако вървят заедно според мен нещата ще станат по-лесно ! Не трябва да се прекъсва тази връзка между фенове и играчи ! Тя прави тази игра велика !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 12:27 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Абе какво бъдеще имат тея ? Нали са същите пиянки ? Защо когато играх с някои от тях в 11-то след 40 мин опити неможаха да ми вкарат нито 1 гол се разсардиха и си тръгнаха ? И как подяволите реши че тази година е по-добра от миналата ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 14:01 

Фен на Янтра написа:
Не съм съгласен със теб georgi1919 , феновете винаги имат отношение и винаги се дава отражение върху играта ! За това тази игра е велика заради тази връзка между играчи и фенове ! Ако феновете или футболистите не стават нещата няма да станат , но ако вървят заедно според мен нещата ще станат по-лесно ! Не трябва да се прекъсва тази връзка между фенове и играчи ! Тя прави тази игра велика !

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 16:20 
Аватар

Фен на Янтра написа:
Според мен този отбор трябва да има агитка ! Защо , веднага ще кажа !
Защото миналата година подкрепяхме циркаджия като Гичето , възрастен футболист като Кирилов (нямам нищо против него даже много го харесвам и много пъти е спасявал Янтра но е на години ) и мързеливи , все недоволни , мрънкащи , много запиващи по дискотеките !

Първо незнам какво разбираш под циркаджия и второ не само тези двамата в отбора.И не разбрах кога са мрънкали футболистите от миналата година, няколко човека го казаха, но никой не казва кога, къде и по какъв начин са "мрънкали".Отбор не се гради така, трябва да се съчетава младост и опит.Футболистите нямат вина, но аз не бих викал за тях, докато Мънчев е президент-бойкот.Той се подигра с любимия ми отбор, а сега ще го подкрепям.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 16:50 

Отбор: Левски (София)
Каква агитка може да има този отбор, когато президента му /ако господин Мънчев се води за такъв/ на стадиона се занимава повече да възпитава сина си отколкото да гледа какво става на терена /то явно и толкова го е еня/, когато ст. треньора Пл. Илиев по цял мач си подпира главата на резервната скамейка и дума не обелва камоли да ръководи мача от там, а тези момчета, които играят сега за Габрово наистина само се мъчат и надали моган много повече от това което сега показват.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 19:41 
Аватар

Абе тука май има хора,които са ТОТАЛНО сбъркани.За какви глупости говорите бе пичове,какви президенти,какви деца!Играе отбора на Габрово и ние сме за него-ако сте родени тук и обичате футбола,подкрепяте РОДНИЯ си отбор до дупка и това е,така е редно.Всичко друго е безкрайно писане на глупости и спорове кой е по-голям.И аз не харесвам Батков,но какво да направя,да не съм с тях в четвъртък и да не викам,като Гутев щото бойкотирам президента.Ако обичаш отбора и си верен го подкрепяш цял живот а не да викаш за Трявна щото имаш приятели там,или да мълчиш заради президента или при 1-3 от Велбъжд да си тръгваш от стадиона изгубил вяра,нали Марияне?!?!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 19:47 

kibeto написа:
Абе тука май има хора,които са ТОТАЛНО сбъркани.За какви глупости говорите бе пичове,какви президенти,какви деца!Играе отбора на Габрово и ние сме за него-ако сте родени тук и обичате футбола,подкрепяте РОДНИЯ си отбор до дупка и това е,така е редно.Всичко друго е безкрайно писане на глупости и спорове кой е по-голям.И аз не харесвам Батков,но какво да направя,да не съм с тях в четвъртък и да не викам,като Гутев щото бойкотирам президента.Ако обичаш отбора и си верен го подкрепяш цял живот а не да викаш за Трявна щото имаш приятели там,или да мълчиш заради президента или при 1-3 от Велбъжд да си тръгваш от стадиона изгубил вяра,нали Марияне?!?!!

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 20:00 

Не искам да заемам страна или да давам мнение, но подкрепям обсолютно това, което написа kibeto. Това е най-пичовското мнение, което прочетох.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 22:57 
Аватар

kibeto написа:

Ситуацията не същата като в Левски, защото това не е точно нашата Янтра, пък и като гледам никой не се е засилил да ги подкрепя, но аз не съм фен на Трявна и винаги съм бил зад отбора.Не знам как може да приемате нещата все едно че нищо не се е случило.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 23:16 
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
kibeto написа:

Ситуацията не същата като в Левски, защото това не е точно нашата Янтра, пък и като гледам никой не се е засилил да ги подкрепя, но аз не съм фен на Трявна и винаги съм бил зад отбора.Не знам как може да приемате нещата все едно че нищо не се е случило.

Без коментар!Преливаме от пусто в празно!!!Хем не е нашата Янтра,хем я подкрепяме,ама нещо било станало.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2009 00:00 
Аватар

kibeto написа:
[AS Roma]Gu73v написа:
kibeto написа:

Без коментар!Преливаме от пусто в празно!!!Хем не е нашата Янтра,хем я подкрепяме,ама нещо било станало.

Добре, даже мисля че точно ти написа че това на практика е Янтра 2000, е не мога да свикна и да ги обичам и да ги приема като роден отбор, не мога да разбера що се заяждаш аз просто си изразявам становището.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2009 00:35 
Аватар

Със сигурност не съм писал това за 2000,но няма значение,сигурно е също,че не се опитвам да се заяждам а се опитвам да разбера как не може да приемеш този отбор за твой.Ако всички от Дряново и Трявна се върнат или са тук това твоя отбор ли ще е?Наистина не искам повече да споря или като се видим на стадиона да обсъждаме пак тия работи.Имам си мое мнение по въпроса и го написах по-нагоре.По-точно от това няма как да го кажа.Хайде лека нощ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2009 01:19 
Аватар

Каква агитка да се направи като сме 10 човека на тоя стадион който знаем за какво сме там!Всичко друго, както каза Даката са хора попаднали там случайно и занимаващи се с убиването на 2 4аса на въздух!ще видите декември колко ще е публиката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2009 09:21 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Тва че съм отишъл на 1 мач на Трявна да видя разни познати и да поздравя Ичо Кирилов не означава че сам деклариран в съда като фен на Трявна нали ? Просто ти казах че искам отбор в "Б" група но не и 2000. Това е. Който иска нека ме псува и мрази. Всеки си има собствено мнение по даден въпрос това е моето.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Вече май не си сам
Форум: Странджа Агрокорн (Средец)
DUNAV-RUSSE 37181 02 Окт 2007 20:41
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Започна ли Шумен да продава мачове?
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 44158 01 Яну 2007 16:11
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Националния отбор
Форум: Мъжки национален отбор
Red|Boys|Svoge 44941 10 Май 2012 01:20
от dobrudja
Преглежда непрочетените мнения Симпатичен отбор ли ви е Хебър Пазарджик
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
HEBAR_HOOLS 72712 21 Сеп 2010 13:31
от varg
Преглежда непрочетените мнения По коя телевизия предпочитате да гледате мачове