bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 12 Юли 2025 15:54

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 167 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Кой ще победи ?
Ботев 75%  75%  [ 45 ]
Равен 7%  7%  [ 4 ]
Пирин 18%  18%  [ 11 ]
Общо гласове : 60
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 02:23 

Отбор: Ботев (Враца)
Аз търпение имам, както виждате реагирам нормално без да правя ексцесии и да скандирам като тия от Видин без да съм гледал, че са ни порязали! Иначе напълно вярно за крилата, ние си играм по тия крила от 2 години, а през средата няма кой да прави пробиви, малко материал и за Сашо да помисли и да разнообрази и схемата и идеите в нападение! Иначе ни трябва ОЩЕ ЕДИН КЛАСЕН НАПАДАТЕЛ, който да е с много опит и рутина!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 02:40 

Абе, сега с почуда откривам, че и на волейбол сме паднали...едгати тъпия ден за спорт...направо се радвам че го изкарах на път! САМО БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 09:31 

A усетихте ли,че отборите от македонския край започнаха да играят комбина....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 13:11 

Stanki написа:
A усетихте ли,че отборите от македонския край започнаха да играят комбина....

Абе и аз това се чудех , ама си мислех , че си внушавам :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев (Враца) - Пирин (Гоце Делчев) 0-2
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 14:16 
Аватар

Нормално е да е така.По принцип дали ще са македонци,турци или власи винаги е така.Докато ние българите се прецакваме и то по мръсен начин.Само ще дам пример миналата година как село Криводол прецака Бяла Слатина.Цяла година им даваше стадиона и накрая когато им трябваше да им помогнат ги прецакаха.И аз съм да си помагаме,но няма с кой.Ние сме сами срещу всички.Още всички помнят какъв е бил Ботев преди и трудно ще ни допуснат да отидем там кадето ние мястото.А и между другото комбина със селата не ни трябва.Ние сме голям отбор и не се занимаваме със временно съществуващи отбори без история и традиции.Ботев FOREVER

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 14:34 

"БОТЕВ" - ВРАЦА
С ПЪРВА ЗАГУБА
ОТ "ПИРИН" - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
0:2

http://zovzaistina.com/MATERIAL-Botev-Pirin-GD.htm
Snimki i komentar

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 15:04 
Аватар

То е ясно,че без мръсни игри няма да мине тоя сезон !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 16:01 
Аватар

От мача вчера съм бесен. Това не е Ботев. Не знам какво е станало с отбора, но ако мислят така да продължават, не ни очаква нищо добро. Защитата е пълна трагедия. На първия гол всички стояха "мирно". Втория не искам да го коментирам. Ванков не знаеше къде се намира и защо е там. Нотев също. Чалъков не знаеше на кои хора е. Ганчев не само не помагаше, а по-скоро пречеше. Колко пъти Емо Манолов беше сам на крилото, колко пъти му искаше топката-а той дава натам, на където му сочи п....та. После вдига ръце. Нека не виним съдиите-ние трябваше да си играем нашата игра, пък каквото ще да става. Не съм видял Светли да хвърля фланелката си защото бях в сектор "А", но не мисля, че точно той трябваше да бъде сменен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 16:42 
Аватар

Пич ти май виниш само някой линии и особено тези които са нови.Еми първия гол беше на Тихомир.Пробива стана от неговата страна,а той дори небеше там.Какво да направи защитата,като тоя дребосък почти от наказателното центрира без никой да му пречи.То се видя,че Тихомир не беше в час още с първото докосване когато му я подадоха и топката се удари като от дърво и след тъча той се изолира и непокри дясната част и стана гола.Това го броим за изненада,нали е 1 минута.Но какво да кажем за Митов.На него щом ударите са извън наказателното винаги са гол.Аз бих дал шанс на нащо момче Цветковски.Те досега от 6 гола ,4 са от над 20 метра.Според мен основната причина да загубим се дължи на нападението.Не може 4 пъти да имаш шанс да вкараш от малкото наказателно 100% ситуации и после ние да искаме да не паднем.ОК,защитата е зле,но реално я виним за единия гол.Еми то се видя,че като не вкараш,ще ти вкарат.Те ни победиха със повече опит.Те само ни гледаха сеира как сами си взимаме топката и на контра ни убиха.Второто полувреме беше пълна трагедия.Ние нямахме удар към вратата.Те ни хванаха по долни гащи след безумни грешки и второто можеше да ни вкарат още 2-3 гола.Мен ми писна да гледам как нашите нападатели се опитват да влезнат със топката в вратата.Ние реално нямахме удар от разтояние.В малкото наказателно продължаваме да правим финтове на Меси.Нестава само със техника,трябва и акъл и най вече удари.Както казват старите хора:Щом си в наказателното поле и си нападател трябва да обстрелваш,а не да се правиш на финтаджия.Румбата можеше да промени мача веднага след като ни вкараха.В малкия пенал спря топката и вместо да шутира направи това което визирах преди малко(от дуспа тъч).И лошото е,че много си повярвахме.Ние досега не сме играли нито един мач със лидерите.Ако продължаваме така срамъ ще е голям и публиката няма да търпи.Те наште толкова бяха зле в този мач,че ме е срам дори да коментирам.Играха все едно бяха снощни.В публиката постоянно се говореше за това.Или са снощни или има бойкот.Ние искаме да се върне публиката,но така само ще изгоним и тази.Дано вече сме видяли,че не сме голям отбор и това ще стане като се докаже на терена.Лошото е,че нашия отбое е от млади играчи и трудно ще се измъкнем от това полужение.Незнам каква е възраста на отборът на Пирин,но си личеше,че играят като отбор правилно и са опитни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 17:28 
Аватар

Тук-там се чува даже,че може играчите да бойкотират Сашо.Ако е така е жалко за тях и публиката.То е ясно,че той не е тукашен и с лесна ръка накой хора си отидоха и няма да се учудя,ако някой им пълни главите с глупости.Дано това да са слухове и да се даде шанс на Сашо.Той е млад и има амбиции.Дано се докаже в следващия мач.Ако удари своите в Търново,ще затвори устата на доста критици.Ако някой има някакви съмнения да каже.Нетрябва да се подминава и добрия коефициент за загуба т.е 8.5.Това е налудничево,но не и невъзможно.След бездушната игра последния мач е ясно,че нещо куца.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 17:47 

Сашо е добар трениор дано няма проблеми от футболистите и публиката и да го оставят да си работи човека щото наи лесно е да го изгонят а това ще е голяма грешка както беше казало едно момче по нагоре в форума без стари кучета ще имаме проблеми надявам се скоро време раководството да се замисли над този вапрос и да се намерят 2-3 по опитни играчи.Мач с мач не си прилича затова нека оставим хората да си варшат работата а ние да подкрепяме отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 17:49 

А и наща шублика специялно в сектор А испадна в някакав шок се едно че е кои знае какво никои не се обаждаше имаше едно момиче което викаше и псуваше срамота за зрелите маже викат само кат биеме сега малчеха като осрани.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 19:03 

Аз съм безкрайно разочарован от тая ВЕЛИКА наша публика!Може би чакат да гледат Шампионска лига във Враца :498: И с риск да се повторя,да кажа пак-ТРЯБВА НИ СИЛЕН СПОНСОР-ако мечтаем за нещо голямо(тук ръководството трябва да се произнесе),ако ли не-5-10 място.А инак в тая наща китна татковина критици колкото щеш!То това е най-лесно-да дадеш 2лв.,да гледаш един мач и да почнеш да се изявяваш колко голем разбирач си.. :f88:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 19:05 

А забравих да включа и единия лев за семчиците....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 19:13 
Аватар

Не искам някой да мисли, че виня само новите състезатели. Написах и преди-това не е Ботев. Ако бяха хванали 11 човека от панаира, щяха да играят по-добре. Според мен с изключение на Манолов, всички останали бяха кръгла нула.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 19:41 
Аватар

СПОРЕД МЕНЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМЕ ТРЯБВА ВРЕМЕ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 19:44 

Така си е нека хората си работят в отбора има много по слаби отбори от нас тази година ще е отвсякаде за обиграване на отбора а и няма какво друго да е защото няма какво да се лъжем за А група трябва да се купуват мачове,това е голата истина.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 19:57 
Бригада Враца

или трябва да се купуват или да сме 2 класи над другите което е доста трудно постижимо...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 20:06 

Ние още не сме сформирали ОТБОР-така да се каже

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 21:00 
Бригада Враца

Лелее много специалисти много нещо , направо мисла да събера ценните забележки, разпечатвам тука всичко и да го носа на треньора , то по-подборен разбор едва ли е имало за някой мач на Ботев.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 21:23 
Аватар

:014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :014: :022: :022: :022: :022:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2009 00:49 
Добър приятел на сайта
Аватар

Gopeto написа:
Лелее много специалисти много нещо , направо мисла да събера ценните забележки, разпечатвам тука всичко и да го носа на треньора , то по-подборен разбор едва ли е имало за някой мач на Ботев.....

Е, Гопе аз и вчера го казах... ние не сме губили като домакини от сума време. Нима си очаквал да не се правят трагедии след това. Такива сме си ние. Пътя от Осанна! до Разпни го! е твърде кратък на Балканите.
Все пак Сашо Ангелов едва ли се е отчаял от подвикванията на публиката. Той не е треньор от вчера и знае, че при всяка загуба именно той ще понася най-голямата отговорност. Затова трябва да стяга здраво отбора, защото ако пак допуснем загуба следващият път публиката ще бъде още по-критична.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2009 00:58 

1)В отбора няма харония ,забелязва се ,че някой играчи умишлено не си комбинират.
2)Груби грешка в тактически план ,неможе цял мач ,дай напред ,дай назад...
3)Неможе да се разчита само на атака по фланговете ,видясе че при по твърда игра изобщо не спорят пробивите.Супер лош поглед на играта и най-лошото никакви удари!
Моето мнение е.
Липсват достатъчно обиграване(слабо провеждани тренировки)
Липса на качествен трениор ,не ме нападайте ,но от 3 смени да стане и по зле...
При още 1/2 такива мача повече от 1000 човека няма да гледат двубойте ,с което нещата се влошават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2009 14:27 

Mиро88 е много прав !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2009 15:31 

Абе вия да не искате от 30 мача-30победи :498: Миналите сезони помните ли къде бяхме....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 167 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 92415 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 211593 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 243256 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 47355 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop