bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 12 Юли 2025 11:29

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 167 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Кой ще победи ?
Ботев 75%  75%  [ 45 ]
Равен 7%  7%  [ 4 ]
Пирин 18%  18%  [ 11 ]
Общо гласове : 60
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 19:44 

Отбор: Ботев (Враца)
пичове,не са ни виновни съдийте,че Румен стоеше постоянно в засада никой не е виновен,защитата не знаеше къде се намира,толкова слаб мач отдавна не бях гледал,а и макетата знаят как да играят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 20:12 
Бригада Враца

choko77 може да е имало засади ама ти гарантирам че поне полвинта не бяха ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 20:19 
Аватар

То беше достатъчно да си свири само дузпата у 2-рата минута и мача вероятно щеше да се развие съвсем по друг начин, но... :001:
Ако някой ми каже защо при първия гол никой от нашия отбор не играеше... Не разбраха, че са изпилнили корнера ли, що ли...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 21:06 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Нещо е станало при вас предполагам че толкова ранният гол ви е пречупил може би и затова е станал толкова слаб мач,ние днес се представихме добре,бях на стадиона поведохме ги Рилецо и после ни изравниха веднага,ние имахме и 2 греди,много ме е яд че ги изпуснахме,и сега гледам по всички сайтове пише че Бдин били Рилски Спортист,освен да са отменили гола на Рилски Спортист нямам представа,според мен най важното е да остане и 2-та отбора е Б група и да се наслаждаваме на нашите дербита и живот и здраве да доживеем да си видим дербито в А група !!!

Последна промяна vidinskia на 12 Сеп 2009 21:31, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 21:11 
Бригада Враца

vidinskia ти говориш за Банско а ние играхме с Гоце Делчев....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 21:31 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
dreb4y написа:
vidinskia ти говориш за Банско а ние играхме с Гоце Делчев....

Мерси и се извинявам за грешката :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 21:43 
Аватар

Мога да кажа само:съдията звездата на майка ти в устата ! Това мисля,че е достатъчно :( !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 22:13 

Загубихме!Всички ни е неприятно-факт!Това за което говори тренера преди тоя мач се видя отново-поведем ли в резултата играта върви и играем със самочувствие,но когато ни отбележат гол наливаме олово в краката и на терена го няма ОТБОРЪТ.Явно на Сашо Ангелов му предстои още много работа.Това откоето се опасявам е-след мача в саблекалнята да не е имало караници и взаимни обвинения! :030: Щом сме загубили значи всички не са се представили добре,и обратното съответно.Никой от нас не си е мислил,че от 30мача ще имаме 29 победи. :f88:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 22:17 
Аватар

А някой да има обяснение защо No.8 (Св.Валериев, ако не се лъжа), след като беше сменен и тръгна към съблекалните, си захвърли фланелката на входа?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 22:23 

Ааа,и още нещо да кажа-НИКОЙ ДА НЕ СИ МИСЛИ,ЧЕ Е ПО-ВЕЛИК ОТ КЛУБЪТ!На който му изнася...И друго -ние винаги ще сме с отбора-и в хубавите и в лоши моменти.И хаиде да се съберем повече хора за Търново :f88: А на недоброжелателите да кажа-ега ми изядете кура...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 22:26 
Бригада Враца
Аватар

rodgev написа:
А някой да има обяснение защо No.8 (Св.Валериев, ако не се лъжа), след като беше сменен и тръгна към съблекалните, си захвърли фланелката на входа?

Аз тва го чух от другите не го видях... наистина много тъпа постъка от негова страна, може да къв ще, но както каза Станкето -не е по-голям от отбора :botev:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ботев (Враца) - Пирин (Гоце Делчев)
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009 22:28 
Добър приятел на сайта
Аватар

Е, сигурно се е изнервил. Случават с такива неща, особено когато отборът ти губи. А пък и да не забравяме, че това са млади момчета и още не са улегнали. Може някой да му е подхвърлил нещо и допълнително да му е подействал на нервната система.
Ще се оправят нещата. Отбора отдавна не е губил, а камо ли като домакин. Сега ще има състресения, но се надявам до мача с Етър всичко да е ОК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 00:03 

Какви нерви ... При 2-рия гол значи целия отбор трябваше да си хвърли фанелките и да скача на тях ли ? Такива изпълнения обикновено ги правят разглезените звезди в грандовете , а Светли не играе в Барса , а името му не е Меси ... Според мен ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 00:10 
Бригада Враца

Хаха r.h. така се изказа все едно това е нещо нормално , напротив да захвърлиш толкова демонстративно фланелката на отбора който защитаваш (и може би обичаш) е много лош символ ;)...Според мен за тази постъпка заслужава да бъде изваден от групата за 1 месец , няма значение кой е , тати вече не е в ръководството и трябва да се даде пример на другите играчи за дисциплината....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 00:17 

A според мен Светли не трябваше да бъде сменен камо ли в 30-тата минута! Тоя Ганчев и тоя Нотев да не би да са по добри?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 00:36 
Аватар

За Ганчев не знам, но Нотев единствен (и може би Ванков) скачаше тоя мач все едно е заложил за победа на Ботев. Няма значение колко са добри, дали им е ден, дали бият или падат, важното е да се види, че се раздават до последно за отбора. В този мач за много малко от участниците може да се каже, че се раздаваха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 00:49 
Добър приятел на сайта
Аватар

Прави сте момчета! Ако Светли е разигравал цели театри, наистина не му прави чест. За мен е разбираемо да се изнерви, особено когато го сменят още в 30-тата минута и имайки предвид, че е един от най-малките и неулегнали в отбора. Но наистина, дори и при такива ситуации човек винаги трябва да си има едно наум. Най-малкото пада в очите на феновете с подобни циркаджийски постъпки.
Надявам се, че ще си вземе поука.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 00:57 

Отбора игра зле няма какво да се лъжем,но мач с мач не си прилича да се надяваме че е само за този мач,но в интерес на истината Гоце Делчев не са отскоро в Б група обигран отбор са и стават такива мачове лошо няма важното е да не се правят трагедии пък нещата ще се оправят

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 00:59 

Много слаб мач на Ганчев наистина това момче беше в много лоша кондиция както и смяната Деян Петров..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 01:03 

Abe изобщо средната ни линия куца...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 01:05 

Не е само средата ние нямаме удар кам вратата каде са ни нападателите,аз лично забелязах че пробивите и бяха както преди няколко дни на мача на бг и ит. както италиянците минаваха зад защитата им не мислиш ли че имаше нещо сходно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 01:41 
Аватар

От цялата ситуация май губи отборът.Ако не вземем мача в Търново следващия мач публиката ще е наполувина.Публиката незаслужаваше такава бездушна игра.Мисля,че се повтори мача от контролата със Севлиево.Никаква идея отборът нямаше как да се противопостави на Пирин.Май ни дойдоха повече мачовете без загуба и отборът играеше насила и без дух.Естествено,че съдията ни поряза,но първото полувреме е трагично от малкото наказателно на 4 пъти да не можем да вкараме гол.За второто е по добре да не се говори(анти футбол).Лошото е ,че Сашо го отнесе най много и дано не се повлиае от публиката,щото според мен той има бъдеще,но трябва време.Такива мачове ще са урок не само на играчите,но и на него,защото преди мача каза,че ще ги смачкаме.Дано и той разбере,че нестава само със млади играчи,но и трябва опитни които в такава ситуация която бяхме изпаднали днес да могат да вдъхнат увереност на по младите.Жалко,че се получи така,но играчите трябва по най-бързия начин да се съвземат,защото при следващия голям мач на волейбола,публиката ще предпочете тях.При това положение което направи Валериев днес си личи,че има напрежение в отбора.Явно и брат му трябва да му се даде лимит да каже искали да играе в отбора или не,ако е не да му се бие шута,защото това също влиае на отбора,тъйкато се обръща напоследък повече внимание на него отколкото на отбора.Хора които избират парите или каквото и да е друго от това да носят легендарните екипи на Ботев нямат място на В отбора и стадиона.Той ни е нужен,но и той се нуждае от Ботев ,ако иска да стане голям играч.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 02:13 

Чушки, един мач да не мога даже да следя и ние да паднем така...крайно време беше в общи линии, но точно с Гоце Делчев и точно у дома не съм очаквал! Аз като ви викам по скайп, че не играем добре, вие се превъзнасяте...и Криводол и Балкан можеха да ни бият, хайде орлите ние трябваше да бием, но там други проблеми имаше! Честито на Пирин, а за нас - работа и стига лигавене, защото в тая равностойна група както можем да сме 5ти, така и 15ти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 02:14 
Аватар

На мача най-силно ми направи впечетление слабата игра на крилата ни Романов и Емил.За мен успехите досега се дължаха на тях и явно добре са ни разучили,след като почти нито един пробив не се получи.Те знаеха,че ни е играем със дълги пасове към крилата и разчитаме на тяхната бързина и техника.Според мен от там най вече ни дойдоха слабата игра в нападение.Явно и Сашо го беше видял и се опита с двама нападатели,но и това не се получи.Според мен трябва да има винаги по някаква изненада,защото всички мачове ги играем със едни и същи играчи и схема.Това минава,но до едно време.За мен и една от причините да спукаме гуми се дължи на това,че имаме къса скамейка и почти няма конкуренция.За съжаление на повечето фенове тази година,ще се окаже тежка,но отбор се прави трудно.Лошото е,че сме в България и трудно публиката ще изтърпи играта като днес.За мен си остава целта да се обиграва отбора тази година и догодина да се атакува нещо по голяма.Дано феновете имат търпение.Само Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2009 02:21 

Просто за мен смяните бяха пълен провал....И какво е казал тоя тренер кат цял мач се опитват да пробият през крилата.Не разбраха ли ,че трябва се пробва и през центъра..Може и да се бие отдалече,а не да разчитаме само на фланга и центрирания и квот стане стане...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 167 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 92396 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 211556 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 243221 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 47333 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop