имам няколко въпроса към хората които плюят totis
1 - какъв е проблема във грешната информация която е за зрителите ?
дали вие ще вземете парите и не ви излизат 1000 човека ли дали лично сте ги преброили и знаете точната бройка ли ? дали знаете колко са си платили мизерните 2 лева вход и колко са минали без да плащат ? дали зрителите са 1800 или 3000 или 20000 какво е значението или това е укриване на информация

или е в издигането на информация в на кой очите ще се издигат във вашите ли очи ?
2 - вие сте фенове както и аз и totis и като е толко голям проблема защо взимате информация от радиогама която същатата информация totis я публикува в техния сайт ? и аз и както и 2 3 други информационни сайта взимаме информация от сайта на радио гама
3 - кажете ми вие разбирачите и всезнаещитите и все можщите с какво помагате за развитието на ФК Бдин ? пишете инфо ли снимки ли правите интервюта ли взимате или нещо друго ???????? а като краси каменов (totis) са му дали грешна информация и той я публикувал и вие ще го разкъсате по този въпрос ако някой от вас които иска да иде и да се скара на човека дал грешната информация да ми пише емаил
[email protected] аз ще му кажа кой е дал грешната информация на краси да видим дали ще е толкова отворен да иде да се кара на този човек ...
и се питам аз от тая седмица или от следващата като мачовете на бдин се гледат онлайн в реално време и ако самия totis се съгласи да коментира мача пак ще ме плюете мен и краси че нещо не е като хората
а в същото време се криете в интернет под псевдноми разни бивши играчи на бдин оценени и неоценени и разни други дами и господа ....
и мен не ми харесват някой неща на Жоро Василев но това е положението опитва се той и общината ааааааааааааааааа кажете ми вие колко пари дадохте ? като гледам тук общия брой на всичките вас е около 20 30 лева ..... там е разликата че на мен и на краси и пари не ни дават да седим на стадиона и да правим снимки интервюта и тн. но ето аз давам лични пари за да съществува
http://www.vidin-online.com а никой от вас не е помогнал със нищо сега ще дам нови 250 лева за да увелича хостинга на сайта за да гледате Бдин-Малеш и останалите мачове футболни и баскетболни но ще питате кой ме кара и аз ще ви кажа никой сам се карам и на мрънкам с вашето мнение и без вашето това ще продължава
мога да пиша много много но смисъла е нулев
обадих се на Краси и питах какъв е проблема че толко сране и плюене има по негов адрес и той незнае и каза че не иска да се занимава и няма да влиза във този форум повече
и оня с правилното писане да ми напише къде са ми грешките за да вляза после и да си ги поправя понеже съм учил 11 години в 8-то а там не излизаме много грамотни
И.Цеков
http://www.vidin-online.com Иво аз съм Слави,сериозно кога ще качиш мача срещу Малеш че май нема кой друг да го качи ?