bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 19:06

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 196 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Как ще завьрши мача
Анкетата свършва на 11 Сеп 2009 00:41
1 62%  62%  [ 21 ]
X 21%  21%  [ 7 ]
2 18%  18%  [ 6 ]
Общо гласове : 34
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 12:21 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
То и наще първия мач се бяха вкаменили ! Се едно играят с отбор от ШЛ,обаче какво се оказа,че няма от какво да се страхуват и ,че дори тези отбори са по слаби от нас ! :) Самочувствието идва с времето ! ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Балкан (Ботевград) 0:0
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 12:52 
Аватар

Отбор: Монтана 1921 (Монтана)
Абе къв тоя стадион то и ограда нема :lol: и кви 3200 души ве това ако са 3200 души еби му майката повече от 1500 човека няма от тия снимки дет гледах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 13:02 
Добър приятел на сайта
Аватар

Не искам да споря, а камо ли да се заяждам, но според мен 2700 няма как да е имало на този мач. Нали на снимките се виждат почти всички сектори. Лесно може да се направи сметка.

П.С. vd, понеже и аз като теб се интересувам от капацитетите на българските стадиона и след като си се занимавал преди да броиш седалки, ще ми кажеш ли колко са сега новите.

http://store.picbg.net/pubpic/9B/9E/35e ... b99b9e.jpg

На тази снимка виждам само двата сектора на централната трибуна, които са 9 реда по 20 седалки на ред = 180 седалки на сектор. 2 сектора по 180 ще рече 360 нови седалки на централната трибуна. На съседните сектори обаче също има седалки. Там колко са?

Последна промяна r.h. на 05 Сеп 2009 13:09, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 13:05 

Ти вашия стадион помниш ли го преди да влезнете през 2005 година в Б група беше много по-зле от нашия, терена беше толкова неравен, че топката в права линия по тревата не се движеше а и трибуните бяха пълна скръб, отделно мангалите гледаха безплатно мачове качени по покривите на къщите. Гледал съм ваши снимки от мачове от Б група и по-малко публика сте имали, но във вестниците все 3-4 хиляди ви изкарваше този вашия журналист, видите ли ние в Кутловица колко много ходим на мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 13:12 
Добър приятел на сайта
Аватар

vd написа:
Гледал съм ваши снимки от мачове от Б група и по-малко публика сте имали, но във вестниците все 3-4 хиляди ви изкарваше този вашия журналист, видите ли ние в Кутловица колко много ходим на мачове.

Ха ха ха! Прав си! За този журналист май цяла България приказва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 13:26 

r.h. написа:
Не искам да споря, а камо ли да се заяждам, но според мен 2700 няма как да е имало на този мач. Нали на снимките се виждат почти всички сектори. Лесно може да се направи сметка.

П.С. vd, понеже и аз като теб се интересувам от капацитетите на българските стадиона и след като си се занимавал преди да броиш седалки, ще ми кажеш ли колко са сега новите.

http://store.picbg.net/pubpic/9B/9E/35e ... b99b9e.jpg

На тази снимка виждам само двата сектора на централната трибуна, които са 9 реда по 20 седалки на ред = 180 седалки на сектор. 2 сектора по 180 ще рече 360 нови седалки на централната трибуна. На съседните сектори обаче също има седалки. Там колко са?

Значи тези два сектора около тунела между двете странични огради преди години съм броил седалките както ти казах вече и са по 600 от двете страни без ложата горе, там се бяха натъпкали здраво. От мойта страна имаше на винкелите насядали доста, имаше и много правостоящи също. Казвам ти преди 2 години след мача ни с вас се бях поинтересувал колко билета са продали и ми казаха 900. Виждал съм в залата, която ни побира 1200 души да е претъпкана и определено тази бройка ми се вижда по-малка от тази вчера на стадиона. Защо ще лъже човека за бройката. Хайде, че ми писна вече.

Последна промяна vd на 05 Сеп 2009 19:13, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 14:48 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
4е те много хора не са знаели 4е има ма4,никва реклама нищо,това е моито мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 14:49 

http://www.vidin-online.com/gallery/bdin-botevgrad.php снимки

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 15:05 

добри снимки , иначи на 1вата снимка кое е момичето което държи букет?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 15:14 

незнам но бих и разкъсал дънките

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 18:58 

totis, за да видиш, че не съм злобар ще ти направя услуга. Добре ни информираш за мача, на пак имаш много правописни грешки, което е недопустимо за едно лице от медия.
Например, определителният член, определено ти е враг, а не бива да е така.
С него ще се справиме лесно.
1.Ако можеш да земениш думата с ТОЙ, така че изречението да има смисъл, то тогава слагаш пълен определителен член
Овенът е при стадото./ ТОЙ е при стадото.
Мачът на Бдин беше тежък./ТОЙ беше тежък.

2.Ако можеш да земениш думата с НЕГО, така че изречението да има смисъл, то тогава слагаш кратък определителен член
Вълци изядоха овена./ Вълци изядоха НЕГО.
Бдинци контролираха мача./Бдинци контролираха НЕГО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 19:35 
Аватар

Mlyk написа:
Абе къв тоя стадион то и ограда нема :lol: и кви 3200 души ве това ако са 3200 души еби му майката повече от 1500 човека няма от тия снимки дет гледах.

Aбе келеш моля ти се вижте си вашия стадион няква пародия ! То тва не е и стадион,а неква кошара ! :redcard: Присмел се хърбел на щърбел !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 20:06 

Hoop написа:
totis, за да видиш, че не съм злобар ще ти направя услуга. Добре ни информираш за мача, на пак имаш много правописни грешки, което е недопустимо за едно лице от медия.
Например, определителният член, определено ти е враг, а не бива да е така.
С него ще се справиме лесно.
1.Ако можеш да земениш думата с ТОЙ, така че изречението да има смисъл, то тогава слагаш пълен определителен член
Овенът е при стадото./ ТОЙ е при стадото.
Мачът на Бдин беше тежък./ТОЙ беше тежък.

2.Ако можеш да земениш думата с НЕГО, така че изречението да има смисъл, то тогава слагаш кратък определителен член
Вълци изядоха овена./ Вълци изядоха НЕГО.
Бдинци контролираха мача./Бдинци контролираха НЕГО.

напиши правилния текст така както трябва да е

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 20:08 

kilevd написа:
4е те много хора не са знаели 4е има ма4,никва реклама нищо,това е моито мнение.

как да стане по националната телевизия ли да пуснат реклама как много хора не са знаели на село ли са си били или не се виждат с хора ?
много хора нямаха възможност да присъстват а за такива дето незнаят :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 20:56 

Имаше афиш на тотопункта на пазара и видях още един на билборда до гимназията, със сигурност е имало и на други места, отделно по радио Фреш от понеделник съобщаваха за мача. Гадното е, че мача беше в работен ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 23:32 

Хубаво, че се разбра точната бройка на продадените билети 1748. И аз така предположих около 2000 човека. Като сложим още 300-400 човека без билети и си идваме на тази бройка. Преди на мачове от В група 150-200 човека си плащаме билети, а от тунела излизат още 50. И вчера е имало гратизчии, кой познат на полицаите, кой от фирмата на Жоро, кой братовчед на футболист, юношите на БДИН, духовият оркестър, ученици и т.н. Ако не се бе разбрала тази бройка, щяхме да изпаднеме в положението на Монтана и да ни бъзикат тук по форумите. Те за под 1000 души се изкарват 2500, а за над 1000 отиват на 3-4 хиляди. Айде те са нов град искат да се издигнат в очите на другите. Ние нама нужда да се издигаме по този начин,ще ни се смеят всички.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 23:36 
Аватар

Сега,когато се усра се усра.Нема нужда да се караме с него допълнително,нека ни дава информация и бъде полезен.А за да избегне такава грешна информация в бъдеще,много лесно може да казва кой какво му е казал и така ще знаеме,че вината за грешната информация не е негова.Иначе наистина нема смисъл да се караме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 23:43 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Малко извън темата:

http://vbox7.com/play:7719f09e

от 22сек. до към 32сек.

п.п."Няма да се караме няма да се биеме вечер като си лягаме колело ще караме" :party048: :party048: :party048:

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2009 00:04 
Аватар

С нулево равенство завърши съботното футболно дерби между Бдин и Балкан

Видин. В много оспорван мач „Бдин” и „Балкан” Ботевград не успяха да си отбележат гол, съобщиха от пресслужбата на видинския футболен клуб. Гостите започнаха мача със самочувствието на по-опитния отбор, но Бдинци показаха, че младият им отбор може да играе истински футбол. Въпреки напрежението, което явно личеше при повечето футболисти на „Бдин”, те играха, като равен с равен и имаха своите шансове за гол пред вратата на „Балкан”, които за съжаление на многобройната публика не реализираха. Мача започна с тържество, което обновеният стадион „Бенковски” не помни от години. Градския духов оркестър посрещна излизането на двата отбора с марша „Бдинци лъвове титани”, а над 2 000 зрители аплодираха любимият си отбор. Деца от школата на „Бдин” посрещнаха играчите на излизане от тунела и всеки състезател и съдиите получи по едно цвете. Двамата капитани Генади Начев и Иван Редовски издигнаха националният флаг под звуците на химна на България. От името на феновете бяха подарени букети на капитана на „Бдин” Генади Начев, на бившият треньор, а сега спортно – технически директор Данчо Петков и на новият старши треньор на клуба Благой Кръстанов. След мача играчите отидоха и поздравиха вярната агитка, която през целият мач ги подкрепяше със скандирания, песни, димки, ленти и факли. Такава атмосфера на стадион „Бенковски” не е създавана от много години и всеки присъствал на мача, въпреки равенството, трябва да е доволен и от резултата и от отбора, защото футболните страсти събудиха града ни. Бъдещето е пред тези момчета и те след, като натрупат повече опит и самочувствие ще донесат много радости на феновете и гордост за Видин. Тежка седмица обаче предстои пред тях. Още другата събота отново на стадион „Бенковски” младите грачи на „Бдин” ще посрещнат самоковският „Рилски спортист”.

Новината е взета от Информационна Агенция Фокус

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2009 11:49 
Аватар

Mlyk написа:

що бе вие да не играете на камп ноу пред 100 000 души.да еба и бараката ви скапана а да не говорим 4е по 1 време и трева не се виждаше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2009 12:48 

Сега може да са го стегнали малко но допреди 4 години беше пълен кенеф, нали съм ходил на мачове на БДИН там. Особено като се накачат мангустите по покривите, картинката става прекрасна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2009 13:05 
Аватар

totis здрасти,както казаха по нагоре пусни в интернет баража с Малеш (Микрево) в интернет поне всички които несме ходили да го гледаме,качи го някаде кадето и да е или го дай на друг той да го качи но дай мача да го гледаме щото то се е видяло че нашата телевизия няма да го излъчи,така че пак казва качи го някаде и да го дръпнеме и да си го гледаме,чакам отговор МЕРСИ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2009 13:18 
Аватар

Той да даде мача,може да му уредим и качваме в торент тракер. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2009 18:07 

Меко казано смешно е михайловградски фенове да коментират стадиона на Бдин при положение,че техния си е жалко подобие на такъв...И да не се надуват излишно понеже отборчето им догодина ще е там откъдето дойде преди месеци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2009 19:48 

имам няколко въпроса към хората които плюят totis

1 - какъв е проблема във грешната информация която е за зрителите ?
дали вие ще вземете парите и не ви излизат 1000 човека ли дали лично сте ги преброили и знаете точната бройка ли ? дали знаете колко са си платили мизерните 2 лева вход и колко са минали без да плащат ? дали зрителите са 1800 или 3000 или 20000 какво е значението или това е укриване на информация :) или е в издигането на информация в на кой очите ще се издигат във вашите ли очи ?

2 - вие сте фенове както и аз и totis и като е толко голям проблема защо взимате информация от радиогама която същатата информация totis я публикува в техния сайт ? и аз и както и 2 3 други информационни сайта взимаме информация от сайта на радио гама

3 - кажете ми вие разбирачите и всезнаещитите и все можщите с какво помагате за развитието на ФК Бдин ? пишете инфо ли снимки ли правите интервюта ли взимате или нещо друго ???????? а като краси каменов (totis) са му дали грешна информация и той я публикувал и вие ще го разкъсате по този въпрос ако някой от вас които иска да иде и да се скара на човека дал грешната информация да ми пише емаил [email protected] аз ще му кажа кой е дал грешната информация на краси да видим дали ще е толкова отворен да иде да се кара на този човек ...

и се питам аз от тая седмица или от следващата като мачовете на бдин се гледат онлайн в реално време и ако самия totis се съгласи да коментира мача пак ще ме плюете мен и краси че нещо не е като хората
а в същото време се криете в интернет под псевдноми разни бивши играчи на бдин оценени и неоценени и разни други дами и господа ....
и мен не ми харесват някой неща на Жоро Василев но това е положението опитва се той и общината ааааааааааааааааа кажете ми вие колко пари дадохте ? като гледам тук общия брой на всичките вас е около 20 30 лева ..... там е разликата че на мен и на краси и пари не ни дават да седим на стадиона и да правим снимки интервюта и тн. но ето аз давам лични пари за да съществува www.vidin-online.com а никой от вас не е помогнал със нищо сега ще дам нови 250 лева за да увелича хостинга на сайта за да гледате Бдин-Малеш и останалите мачове футболни и баскетболни но ще питате кой ме кара и аз ще ви кажа никой сам се карам и на мрънкам с вашето мнение и без вашето това ще продължава

мога да пиша много много но смисъла е нулев
обадих се на Краси и питах какъв е проблема че толко сране и плюене има по негов адрес и той незнае и каза че не иска да се занимава и няма да влиза във този форум повече

и оня с правилното писане да ми напише къде са ми грешките за да вляза после и да си ги поправя понеже съм учил 11 години в 8-то а там не излизаме много грамотни

И.Цеков www.vidin-online.com

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 196 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол-Балкан (Ботевград) 06/07
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 257173 09 Юни 2007 18:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботевград
Форум: Балкан 1929 (Ботевград)
FB'04 127941 12 Мар 2010 14:39
от ultras_1929
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9967 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 34854 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Балкан Ботевград-сезон 2007/2008
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 62810 08 Юни 2008 17:15
от ultras_1929