bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юли 2025 17:32

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 196 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Как ще завьрши мача
Анкетата свършва на 11 Сеп 2009 00:41
1 62%  62%  [ 21 ]
X 21%  21%  [ 7 ]
2 18%  18%  [ 6 ]
Общо гласове : 34
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Балкан (Ботевград)
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 20:05 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 20:35 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
някои ще каже ли колко фенове е имала днес на стадиона

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 20:43 
Бригада Враца

така като гледам от снимките 1500-2000 максимум...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин (Видин) - Балкан (Ботевград) 0:0
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 21:34 

аз ще пусна при мен 30 40 снимки но ще е късно вечетта и да са надяваме че за другия мач ще е по модерно :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 22:13 

Отбор: Локомотив (София)
Браво, като гледам двата отбора, с които не сте играли имате шанс да вземете още поне 4 точки и да дръпнете. Ботев и Бдин се представят страхотно засега!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 22:46 

Още ме е яд как ги изпуснахме тия. Този слаб Балкан трябваше да ги биеме, просто момчетата в нападение трябва да действат с повече самочувствие. Ако Тодоров в 8-та минута беше вкарал гол от онази жестока позиция мача щеше да тръгне другояче. Балкан имаха само едно положение към 25-тата минута но нашия вратар спаси. Всяко докосване до Мариан Христов беше фаул, а събарянето му жълт картон, тоя ни изкара няколко картона. Ама и пернишкият съдия си ебало мамата, всячески се стремеше да накъсва играта и толкова много фаулове даде около нашато наказателно поле, че просто нямам думи. На тия явно такава им е играта, когато топката е в Редовски и Христов веднага падат и съдията е готов. Тия двамата катили язък, че са толкова високи от толкова центрирания една топка не хванаха. Не ви ли направи впечатление, че около тяхното наказателно поле се дадоха само 2 фаула в наша полза, а за тях бяха безброй. Второто нашите играха по-добре от първото жалко,че пропиляхме добри атаки, а в последните минути изпуснахме златно положение. Мариян Христов беше хранен яко през целия мач, а той се хилеше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 22:49 

На Мариан Христов му правеха триъгълничета като на тренировка, но нали видя топката като му е в краката съдията какво правеше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 22:56 

Да бе забравих, този му влезе като терорист щеше да го изкорми. Чиста дузпа, ама съдията ни беше взел вече на мезе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 23:36 

Христов не става вече за никакъв футбол, той само ръкомаха, от време на време потича малко, обаче съдиите го гледат в очите имах чувството на моменти , че той е съдията. Те Ботевград явно за това го държат да изкарва картони на противниковите играчи, да пада постоянно по терена и оня капитана им Редовски и той се учи от него да пада при най-малкия повей на вятъра. Ебати цирка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 23:41 

Днес видях на стадиона Росен Кирилов и Милен Радуканов, те в момента май не играят никъде да вземеме да ги картотекираме така за респект да вземат съдиите да се съобразяват и с нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 23:47 

за мен най - добри бяха Руслан и Митко вратарчето, Боби според мен беше много плах може би трябваше да започне Милен.А за онова плешиво говедо по едно време ми стана жал как сички го псувахме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2009 23:58 
Аватар

е как ти стана жал като при всяко докосване тои се хвърляше все 1 някои му го е набил отзад,в края на ма4а ако наш'ия небе останал сам с/у вратаря (когато не пусна авантаж)а свири фал аз мисля 4е тои и фал нямаше да свири ако нямаше наш игра4 на 4иоста позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 02:33 

vd написа:
Днес видях на стадиона Росен Кирилов и Милен Радуканов, те в момента май не играят никъде да вземеме да ги картотекираме така за респект да вземат съдиите да се съобразяват и с нас.

Относно Милен Радуканов той е картотекиран в Елин Пелин и мисля,че е играл в три мача.Даже след баража е казал,че ако е знаел,че ще победим и че въобще ще има бараж е нямало да играе и са ще ли да го вземат в Бдин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 08:18 
Сами срещу всички
Аватар

3000 гледат 0:0 на Бдин

В празник се превърна първата среща на Бдин във Видин от Западната "Б" група след осемгодишно изгнание при аматьорите. 3000 дойдоха да видят отложения мача с Ботев от първия кръг. Тържествен бе и ритуалът по откриването на първенството. Видинският духов оркестър изпълни националния химн, а капитаните на двата отбора Генади Начев и Иван Редовски издигнаха националния флаг.
В 30-ата мин. вратарят на Бдин Димитър Димитров спаси силен удар на нападателя на гостите Добрев. Своя шанс пред вратата на Митев пропуснаха видинските нападатели Борисов и Панталеев. Минута преди края на полувремето Станислав Иванов от отбора на Балкан бе изгонен за втори жълт картон. Много усилия хвърли и бившият национал Мариян Христов.

Хари Яръмов © 7дни СПОРТ.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 08:52 

Някакъв писач Явор Иванов озаглавил в Меридиан мач статията си за мача Балкан изпусна БДИН, и как ни изпуска според него, с два далечни удара които минават високо над гредата , иначе играта първото била равностойна, а второто ние сме взели инициативата и сме имали положения. Може би е искал да напише БДИН изпусна Балкан, ама Кано Коцев и Марианчо ще му се разсърдят. Вчера на мача Руслан направи чист шпагат на оня плешивия, избива в тъч Марианчо естествено пада главния дава тъч за гостите, това става пред скамейката на Балкан, Коцев скача защо не е дал фаул за да могат отново да изсипят топката пред вратата, съдията почна да му се извинява де бе бате кано другия път ще дам фаул. Те това ни чака в Б група. Ако тия са един от водещите отбори в групата, аз направо съм оптимист за нашето оставане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 08:59 
Сами срещу всички
Аватар

vd, журналията са на спринцовки от доста време не им се връзвай на клошарчетата !!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 09:15 

Яд ме е, че съдиите от рано ни почнаха, първо в Търново а сега и като домакини. Тоя техния вратар така зверски влезе на нашия нападател с двата крака, че това ако не е дузпа и картон за него здраве му кажи. Преди няколко години когато бихме Габрово с 3-1 при едно центриране тъкмо нашия играч да играе стопката и вратаря им с двете ръце го удари в главата и Момчил Врайков даде дузпа, сега положението беше идентично грубо влизане, некво каратистко. Не се дават дузпи само ако се откъсне някой и вратаря го събори. Казали,че този съдия бил обективен, друг път. От коментарите ме подсетиха за онова откъсване на нашия нападател когато той даде фаул щото щяхме да вкараме, а колко засади вдигнаха, щом нашия треньорски щаб реагираха така бурно явно не всички вдигнати засади са били такива. Просто двата жълти картона нямаше как да не ги даде на техния бек, то не беше събаряне, то не беше дърпане за фланелките. Много яки тези екипи щом този не можа да ги скъса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 10:46 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Май се оказах прав за това, че оградата, която са сложили пред централната ви трибуна е недомислена. Като гледам първата снимка, която Люби е качил първите 4 реда с нови седалки стоят празни.
А и като цяло от снимките ми се струва, че публиката не е повече от 1000-1500 човека. Очаквах, че ще се съберете повече за първия ви мач в Б група. Сигурно заради делничния ден публиката е била по-малко.
А този Мариян игра ли бе? Нали го наказаха с 3 мача заради червения картон, който получи във Враца. Този май наистина е голям връзкар. Явно е успял да си уреди намаляване на наказанието. И това при положение, че получава червен картон след като непосредствено преди това беше изтърпял 3 мача наказание. Пожалили са го. А би трябвало за повторни провинение наказанията да бъдат още по-сериозни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 11:12 

Не оградите, а скамейките на резервите пречат. Според мен публиката беше около 2000 души. ОТ тази страна наистина се виждат празни места но аз бях от другата и там нямаше много празни седалки, а и отзад имаше много правостоящи. Този сектор със седалките побира 1200 души, преди време като имаше пак такива седалки но червени бях си играл да ги броя. Отгоре в ложата бяха натъпкани като сардели поне 200 човека. Но най добре ще ни каже Краси Каменов колко билети е имало продададени, ще сложим и малко отгора за учениците щото ми се стори, че влизат без пари и така. Определено ако беше събота щеше да има повече хора, доста народ бачкат в София и петък вечерта или събота сутринта се прибират. Но и това беше добре, имаше атмосфера на стадиона, жалко,че съдията не беше в час и се водеше по Мариан Христов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 11:25 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Явно не сте си повярвали и за таова не сте ги били.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 11:27 

Понеже на входовете ни джобеха и ни караха да си махаме капачките на шишетата с минерална вода, който не искаше ги оставяше до входа, бяха се натрупали големи камари с шишета с вода и бири имаше. Не е В група да си вкарваме и бирите на мача. Иначе жегата беше непоносима.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 11:37 

tsoko1991 написа:
Явно не сте си повярвали и за таова не сте ги били.

В атака бяхме с едно момче на 18 години който вкара на баража единия гол и предния мач в Търново също вкара, но сега в самото начало на мача Бдинци направиха много добра атака и един от нашите му върна топката на дузпата и това момче можеше да пита вратаря на Балкан къде да му я бие, той вместо да го разстреля му подаде топката. Простено му е бъдещето е пред него. Другият ни нападател може да няма и 18 години, миналата година във В групата ги правеше луди по крилото а сега действаше много плахо, имаше възможност да развие много атаки, но неопитноста му в професионалният футбол си каза думата. Но нищо с мачове ще се отракат и ще видят, че тия отбори не са нищо повече от БДИН. Иначе не им дадохме освен едно положение да си разиграват коня. Може и нашите да са си мислели, че тия са много добри, имали са 7-8 души които са играли в А група според Меридиан мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 11:49 

vd написа:
Не оградите, а скамейките на резервите пречат. Според мен публиката беше около 2000 души. ОТ тази страна наистина се виждат празни места но аз бях от другата и там нямаше много празни седалки, а и отзад имаше много правостоящи. Този сектор със седалките побира 1200 души, преди време като имаше пак такива седалки но червени бях си играл да ги броя. Отгоре в ложата бяха натъпкани като сардели поне 200 човека. Но най добре ще ни каже Краси Каменов колко билети е имало продададени, ще сложим и малко отгора за учениците щото ми се стори, че влизат без пари и така. Определено ако беше събота щеше да има повече хора, доста народ бачкат в София и петък вечерта или събота сутринта се прибират. Но и това беше добре, имаше атмосфера на стадиона, жалко,че съдията не беше в час и се водеше по Мариан Христов.

В момента пиша за мача. Продадени са малко на 2 700 билета, но както видяхте имаше и много хора които влязоха без билети. Второто полувреме когато бе отворен входа влязохо още хора. Мисля, че около 3 200 души да са били на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 11:55 

Като за делничен ден 2700 продадени билета си е много добре. Не е като едно време всички да работят до 17 часа, сега някои работят и през седмицата до 7-8 часа вечерта и не могат да дойдат на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2009 12:17 

На полувремето доста хора излязоха и аз излязох ходих да си купя вода от бензиностанцията, други ходиха до колите си но се върнахме. Други удариха на крак по една бира, щото вътре не дават да внасяш. Значи не последният мач с Враца, а предпоследният който ги бихме с 1-0 бяха продадени към 900 билета и като прибавим и учениците и връзкарите бяхме над 1000 и тогава си бяха доста по-малко хора от сега. Тогава бройката я научих не от Краси Каменов а от друг човек от клуба.

Последна промяна vd на 05 Сеп 2009 12:25, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 196 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол-Балкан (Ботевград) 06/07
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 260469 09 Юни 2007 18:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботевград
Форум: Балкан 1929 (Ботевград)
FB'04 129787 12 Мар 2010 14:39
от ultras_1929
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 10107 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 35388 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Балкан Ботевград-сезон 2007/2008
Форум: Балкан (Ботевград)
FB'04 63726 08 Юни 2008 17:15
от ultras_1929